#کوکتل_میوه 😋
موادلازم ؛👇
.
انبه یک ونیم لیوان
توت فرنگی یک ونیم لیوان
موز یک ونیم لیوان
شیر یک ونیم لیوان
شکر ۶ ق غ
نوتلا مقداری
حبه های انار و برگ نعناع وبلوبری برای تزیین
.
.طرز تهیه :👇
.
لبه لیوانها ویا جامهایی که داریم رو با نوتلا و یا شکلات تخته ایی ذوب شده تزیین میکنیم به این ترتیب که بایک قاشق مقدار کمی نوتلا برمیداریم وبه لبه لیوان می ریزیم تا کمی شره کنه وبعد جامها رو در فریز قرار میدیم تا نوتلا یا شکلات منجمد بشه.
.
حالا برای اولین لایه انبه خورد شده ویخ زده رو با نصف لیوان شیر و۲ ق غ شکر در ظرف مخلوط کن ریخته ومیکس میکنیم و در جام اولین لایه رو می ریزیم.
.
حالا برای لایه دوم توت فرنگی منجمدوشیر نصف لیوان و۲ ق غ سکر رو باهم میکس کرده وروی لایه اول می ریزیم .
.
برای لایه سوم هم موز منجمد وشکر۲ ق غ ونصف لیوان شیر رو مخلوط و روی لایه توت فرنگی می ریزیم وبا حبه های انار وبرگ نعناع وبلوبری تزیین میکنیم .
.
میتونید به جای شکر عسل استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
لیالی لبنان
مواد لازم :
شیر ۵ پیمانه
سمید(آرد سمولینا) ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
گلاب ۱ ق غ پر
برای تزیین:
خامه نصف پاکت صورتی
خلال پسته
گل محمدی
شیره برای سرو .
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر و سمید را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم و همزمان شروع به هم زدن میکنیم تا به غلظت مورد نظر برسه تقریبا ۱۰ دقیقه زمان میبره .
بعد از به غلظت رسیدن گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم .
مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و بعد از خنک شد ۱ ساعت در یخچال میذاریم و بعد از این مدت خامه را روی مواد پخش میکنیم و صاف میکنیم و دوباره در یخچال به مدت ۴ ساعت میگذاریم .
و در آخر با پسته و گل محمدی تزیین کرده و در زمان سرو روش شیره میزنیم . .
پ.ن : آرد سمید خیلی در کشور های عربی و ترکیه استفاده میشه و در ترکیه به ایرمیک معروف است .
🍲 @bebinobepaz
مینی تارت کادایف کرم دار
برای کرم:
۲ پیمانه شیر
۱ زرده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری پر شکر یا بر حسب ذایقه
وانیل
۱ قاشق غذاخوری پر کره همدمای اتاق
-
مواد لازم دیگر :
مقداری رشته کادایف نرم
حدودا نصف مقدار رشته ها، کره
پودر پسته
پودر هل
-
برای شربت :
۲ پیمانه آب
۲ پیمانه شکر
۱ونیم قاشق چایخوری آبلیمو
دو تا هل
-
برای شربت ، آب و شکر و هل ها رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بجوشه و حدود ۲۰-۳۰ دقیقه بجوشونین تا غلیظ شه ولی نه خیلی زیاد.بعد آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شه.
رشته های کادایف رو با دستتون کوچک کوچک کنین و با کره نرم با دستتون ورز بدین تا همه جای رشته ها چرب بشه بعد داخل قالب مافین یا مینی مافین که چرب کردین بزارین و با استکانی چیزی قشنگ فشار بدین تا شکل قالبو بگیره و توخالی باشه. مقادیر رشته کادایف کاملا دلبخواهیه. فقط سعی کنین ضخامت مینی تارتها یکسان باشه، نه خیلی ضخیم نه نازک.
بعد بزارین در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه چند دقیقه بمونه تا سرخ شه. بعد دربیارین و شربت سرد رو روشون بریزین . قرار نیس همه شربتو بریزین، شربت نباید زیاد باشه. البته سلیقه ایه، و بعد ازینکه شربتو جذب کردن و سرد شدن، از قالب دربیارین و داخلشون پودر پسته و پودر هل به اختیار بریزین یا حتی میتونین گردو درشت خرد شده بریزین و کرم رو با ماسوره بزنین. میتونین بجای کرم از خامه فرم گرفته ، سرشیر یا بستنی استفاده کنین .
برای کرم، همه موادو بجز کره و وانیل، داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و داخل قیف با ماسوره دلخواه بریرین و بزارین یخچال تا سرد شه.
میتونین مقادیر مواد شربت رو نصف کنین.
میتونین قبل از پخت داخل هر تارت یک تکه پنیر موزارلا بزارین و بعد شربت بریزین و پودر پسته و کرم بدین و اینجوری میشه مینی تارت کونفه.
🍲 @bebinobepaz
سوهان عسلی
شکر....... نصف پیمانه یا لیوان
عسل یک قاشق غذاخوری پر
مغزیجات دلخواه......نصف پیمانه یا لیوان( به نظرم کاملا بستگی به خودتون داره و کمتر از این هم میتونید بریزید من تصمیم گرفتم ایندفعه یکم کمتر بریزم
کره...... پانزده گرم
زعفران دم شده.......یک قاشق مرباخوری (به دلخواه )
شکر، کره و عسل رو داخل ظرف مناسب که میتونید قاشق بزنید بریزید بهتره هم رنگ داخلش روشن باشه و هم دسته داشته باشه . با حرارت متوسط رو به پایین بذارید تا ذوب بشن . بعد از اینکه کاملا ذوب شد چند باری تکونش بدید یا با قاشق همش بزنید . صبرکنید تا رنگش کاراملی بشه . بعد بادوم رو بهش اضافه کنید . بادوم که یکم رنگش عوض شد در صورت تمایل زعفرون رو اضافه کنید ولی چون مایع خیلی داغه از ظرف فاصله بگیرید . . حالا آماده هست و سریع با قاشق روی سطحی که آماده کردید بریزید .
نکات مهم:
_🔴نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه والبته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه
_🔴 اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه
_🔴دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن از حرارت بردارید
_🔴🔴بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه ،اگرم زیاد تغییر رنگبده سوهان طعم سوخته میده
_🔴سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه ،سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ یا فویل بندازید و روشو چرب کنید .
_🔴برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته ،شاه دونه ،فندق ،بادام هندی و..... دستور و نسبت مواد همینه،
_🔴تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال پسته بریزید
_وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه( چون داخلش کره داره)
_🔴 میتونید به مواد روی حرارت زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری اضافه کنید
_🔴🔴 با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که خیلی بالاست . در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره.
🍲 @bebinobepaz
پوست پرتقال شکلاتی
طعم خیلی عالی داره ، تا حالا ندیدم کسی بخوره و نگه این فوق العاده ست 😍
برای عید هم خیلی مناسبه
از پوست پرتقال شیرین شده شکری میتونید داخل کیک ها و شیرینی ها ونان هم استفاده کنید
حالا بریم سراغ طرز تهیه ش.
اول پوست پرتقال هایی که دارید رو هرجور دوست دارید خلال کنید .
بهتره از پرتقالی استفاده کنید که پوست کلفت تری داره ، بعد با اب تو یه قابلمه بریزید و بجوشونید تا تلخیشو بگیریم.
حداقل باید دوبار این کارو بکنید ولی پیشنهاد می کنم ازبار دوم به بعد تستش کنید واگه احتیاج داره ادامه ش بدید.
چون اگه خیلی بجوشونید عطرش ازبین میره .
مال من چهار بار جوشیده شد. یه شب هم بذارید تو اب بمونه و بعد ابشو خالی کنید
و حالا با اب و شکر باید بجوشونید
نسبت شکر و اب مساوی هست .باید به اندازه ای باشه که خلال ها توش شناور باشن.
حدود یک الی دو ساعت باید با حرارت کم بجوشه تا نرم و شیرین بشه.
بعد داخل ابکش بریزید تا شیره های اضافیش کشیده بشه
(تو این مرحله داخل شکر هم میتونید غوطه ورش کنید)
و بعد بذارید خشک بشن .
حالا داخل شکلات اب شده بزنید و بذارید خشک بشن.
شکلات رو به راحتی داخل ماکروفر هم میتونید ذوب کنید
فقط هر سی ثانیه یکبار برش دارید تا زیاد داغ نشه ممکنه بسوزه.
🍲 @bebinobepaz
کیک اسفنجی شکلاتی موکا
تخم مرغ ِ سرد 6 عدد
آرد یک و نیم لیوان
شکر 1لیوان
روغن چهار تا شش قاشق غذاخوری
شیر یک چهارم لیوان
ماست دو قاشق غذاخوری
آب جوش یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر
نسکافه 1 قاشق غذاخوری که با 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل شده باشه
پودر کاکائو دوقاشق غذاخوری
نمک یک پنس
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد و نمک و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنین و کنار بذارین.
زرده و سفیده ی تخم مرغها رو از هم جدا کنین. سفیده ها رو با همزن بزنین تا کاملا پف کنن و وقتی ظرف رو برمیگردونین نریزن. نصف شکر رو به سفیده اضافه کنین و باز هم دودقیقه بزنین. ظرفتون رو توی فریزر بذارین تا کاملا خنک بشن.
زرده ها رو با وانیل و شکر سه چهار دقیقه بزنین تا کمی پف کنن و کرمی رنگ بشن.آب جوش رو کم کم اضافه کنین و تند تند هم بزنین که زرده ها نبندن و موادتون حالت کشدار بشه.
روغن و شیر و ماست و نسکافه رو اضافه کنین و باز هم بزنین.
همزن رو کنار بذارین.
مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنین و با لیسه فقط در یک جهت هم بزنین.
سفیده ها رو از فریزر بیرون بیارین و طی چهار تا پنج مرحله با موادتون مخلوط کنین و خیلی کم و آروم با لیسه هم بزنین. نیاز به همزدن زیاد نیست چون پف کیک میخوابه.
کف و دیواره های قالبتونو کاغذ روغنی بندازین و مایه ی کیک رو داخلش بریزین.
ظرفتون رو دوسه بار روی میز بکوبین تا حبابهای اضافه خارج بشن و سطح کیک گنبدی نشه.
توی فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد درجه حدود چهل دقیقه تا یک ساعت بپزین(البته دمای فرها با هم فرق داره )
تا چهل دقیقه در فر رو باز نکنین.یه خلال داخلش فرو کنین. اگر چیزی بهش نچسبید بیرون بیارین در غیر این صورت باز هم بهش زمان بدین تا بپزه.
کیک رو بیرون بیارین و روی توری خنک کننده برگردونین و کاغذها رو جدا کنین.
بعد از سرد شدن ....یک ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد برش بزنین و خامه کشی کنین.
بافت این کیک واقعا عالیه دقیقا مثل اسفنج خیس هستش و طعمش هم بینظیره.
🍲 @bebinobepaz
سوهان عسلی
شکر....... نصف پیمانه یا لیوان
عسل یک قاشق غذاخوری پر
مغزیجات دلخواه......نصف پیمانه یا لیوان
کره...... پانزده گرم
زعفران دم شده.......یک قاشق مرباخوری (به دلخواه )
شکر، کره و عسل رو داخل ظرف مناسب که میتونید قاشق بزنید بریزید بهتره هم رنگ داخلش روشن باشه و هم دسته داشته باشه . با حرارت متوسط رو به پایین بذارید تا ذوب بشن . بعد از اینکه کاملا ذوب شد چند باری تکونش بدید یا با قاشق همش بزنید . صبرکنید تا رنگش کاراملی بشه . بعد بادوم رو بهش اضافه کنید . بادوم که یکم رنگش عوض شد در صورت تمایل زعفرون رو اضافه کنید ولی چون مایع خیلی داغه از ظرف فاصله بگیرید . . حالا آماده هست و سریع با قاشق روی سطحی که آماده کردید بریزید .بهتره برای سطح کار از فویل استفاده کنید . نکات مهم:
_🔴نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه والبته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه
_🔴 اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه
_🔴دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن از حرارت بردارید
_🔴🔴بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه ،اگرم زیاد تغییر رنگبده سوهان طعم سوخته میده
_🔴سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه ،سینی رو از قبل با کره با روغن جامد چرب کنید و یا کاغذ یا فویل بندازید و روشو چرب کنید .
_🔴برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته ،شاه دونه ،فندق ،بادام هندی و..... دستور و نسبت مواد همینه،
_🔴تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال پسته بریزید
_وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه( چون داخلش کره داره)
_🔴🔴 با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که خیلی بالاست . در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره
🍲 @bebinobepaz
#املت
برای یه ماهیتابه کوچیک
تخم مرغ 2 عدد
شیر دوق غ
ژامبون مرغ یک پر
پیازخیلی کوچیک یک عدد مکعبی خرد شده
فلفل دلمه ای یه برش کوچیک
سوسیس ازاین کوچیکا دوتا
پنیر پارمزان یک ق
توی ماهیتابه نچسب پیاز خردشده .فلفل دلمه ای ,ژامبون و سوسیس رو تفت دادم . تو یه کاسه تخم مرغ رو با چنگال بزنید و شیر رو هم اضافه کنید و روی مواد بالا بریزید .بعد روش هرچی دوست دارید بذارید .من گوجه گیلاسی و زیتون اسلایس شده با چندتا از سوسیای مواد که داخلش نریخته بودم گذاشتم و یکم هم پنیر پارمزان روش پاشیدم .بعد درشو بذارید تا خودشو بگیره .
روی بشقاب سر و به راحتی میتونید سرش بدید .خیلی راحت از ماهیتابه جدا میشه .و روش دوباره برای تزیین هم میتونید پنیر پارمزان بپاشید .
💜چون پنیر پارمزان داره دیگه از نمک استفاده نکنید .
💜مواد داخلش کاملا دلبخواهی هست من خودم پیاز نریختم .
💜پنیرهای دیگه هم میتونید استفاده کنید
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
خورش قارچ و جعفری
مواد لازم
ران مرغ ۴ تکه
ارد ۳ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ادویه کاری یک قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده بزرگ یکعدد
نمک به میزان لازم
جعفری خرد شده یک دسته
قارچ ریز ۴۰۰ گرم
اب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر یا قرص عصاره مرغ یکعدد به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش
طرز تهیه
مرغ شسته شده را کاملا خشک می کنیم و نمک می زنیم . ارد فلفل ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و مرغ را درون ان می غلطانیم و در روغن سرخ می کنیم در همان روغن پیاز را می ریزیم و تفت می دهیم وقتی پیاز در حال سرخ شدن بود قارچ را اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم اب جوش را که یکعدد قرص عصاره درون آنحل کرده ایم درون قابلمه ریخته مرغ سرخ شده پیاز و قارچ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد در اخر جعفری خرد شده را ریخته و نیم ساعت اجازه می دهیم تا جعفری پخته شود .
اگر از اب مرغ استفاده میکنید اول اجازه بدید آب مرغ بجوش بیاد بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم.🌝🤗
🍲 @bebinobepaz
سلام
ایشون #لونگی _مرغ هستن😍
یه خوراک بی نظیر از منطقه ی #گیلان و بطور خاص #آستارا _تالش👌🏻
زبان از بیان طعم و مزه ش قاصره
لطفا با دستور زیر درست کنینن و حالش رو ببرین👍🏼
.
لَوَنگی با اردک یا مرغ تهیه میشود، سایر مواد تشکیل دهنده لونگی پیاز، گردو ،رب ازگیل یا رب آلوچه، آبغوره، گوجه فرنگی، نمک و فلفل میباشد. مردم تالش بیشتر از بادمجان برای لونگی استفاده میکنند.
این غذا از وعده های اصلی بومیان تالش نژاد ایران و جمهوری آذربایجان محسوب میشود. .
حالا بریم سراغ دستور:
مرغ ۱ عدد
مغز گردو ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر دو حبه
رب ازگیل (آلوچه یا انار ) اصالت این غذا با رب ازگیله۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه
طرز تهیه :
از شب قبل ابتدا باید داخل مرغ را کاملا تمیز کرده و بشوید.
روی قسمت هایی از گوشت مرغ که سفت تر هستن ، سوراخ های ریز ایجاد کنین . اینکار باعث می شه تا موادی که پس از پر شدن داخل مرغ قرار می گیرنبهتر حرارت را جذب کنن، که باعث بهتر پخته شدن بشه .
بعد رب ازگیل را با کمی آب هم زده و مقداری نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید. سپس مرغ را درون محلول رب و آب قرار داده و حدود ۲۴ ساعت صبر کنید تا مرغ مزه دار شده و طعم آن عوض بشه 👍🏼
با اینکار رنگ و مزه ش حسابی مرغ نیز تغییر می کند.
۱۵۰ گرم مغز گردو را در یک ظرف بریزید و رب ازگیل مخلوط کنید.
پیاز و سیر رو با رنده ی ریز رنده کرده اگه دوست داشتین کمی تفت بدین👍🏼 به رب و گردو اضافه کرده نمک و فلفل و مقداری زرشک را به میزان دلخواه به اون اد کنید.
بعد محتویات ظرف را کاملا باهم مخلوط کنین تا حالتی خمیری به خود بگیره.
با ۱۰۰ گرم از مواد آماده شده داخل شکم مرغ را پر کنین. شکم مرغ رو بدوزین .
پیرکس رو چرب کرده مرغ رو داخلش بزارین روش رو ته استکان آب بریزین با فویل بپوشینین.
حرارت ۱۷۰درجه بک ساعت و نیم تا دوساعت یا داخل کمج ۲ساعت پخته بشه👍🏼
این خوراک مرغ با کته دودی بی نظیره👍🏼 پ ن :آستارا شمالی ترین منطقه ی گیلان محسوب می شه.
🍲 @bebinobepaz
#کاپ_کیک_اسنیکرز
مواد لازم:
آرد ١٧۵ گرم
پودر کاکائو ٣٠ گرم
بیکینگ پودر ١قچ
آب یکدوم پیمانه
ماست خامهای ١قس
روغنمایع یکدوم پیمانه
شکر ١١٠ گرم
تخممرغ ٢عدد
وانیل یکهشتمقچ
شکلات اسنیکرز ٢ بسته
خامه فرم گرفته حدود ١٠٠ گرم
سس کارامل به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
سپس روغن مایع را اضافه کنید.
ماست خامه ای و وانیل را اضافه کرده و همزن را خاموش کنید.
ارد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو را مخلوط کرده و الک کنید.
و به همراه آب به تناوب به مخلوط بالا اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
در آخر یک بسته از شکلات اسنیکرز را خرد کرده و به مواد کاپ کیک بیفزایید.
مواد را داخل قالب های کاپ کیکی که کاغذ انداخته اید،
ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد به مدت ٢۵ تا٣٠ دقیقه قرار دهید.
پس از پخت کاپ کیک ها را از قالب جدا کرده و روی توری خنک کنید.
برای تزیین کاپ کیک میتوانید خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره m1ریخته و روی آن را ماسوره بزنید و یک بسته شکلات اسنیکرز را خرد کرده و روی خامه بریزید.
سپس کارامل را نیز به دلخواه میتوانید روی کاپ کیک بریزید.
نوش جانتون😋😍
🍲 @bebinobepaz
#روغن_مزه_دار
امروز یه روغن طعم دار درست کردم، برای پخت و پز و سالاد.
اگه سرخ کردنتون مثل من تفت دادن هست هم میشه استفاده کرد.
سیر پوست کنده، شسته تمیز ، خشک شده، را پولک پولک برش زدم.
فلفل سبز تند را نگینی کردم.
میتونید از گرانول فلفل قرمز استفاده کنید.
چند شاخه رز ماری را شستم و گذاشتم ابش رفت و خشک شده.
و روغن زیون فرابکر ارگانیک
🌶
🍾
🍃
مقدار مواد سلیقه ای
🌶
🍾
🍃
همه مواد را داخل شیشه ریختم ، بهتره بعد دو هفته استفاده بشه ، تا روغن ما کاملا معطر و اسپایسی شده باشه.
سبزیجات داخل روغن قابل استفاده هستند.
میشه تو یخچال یا بیرون یخچال نگه داشت.
بیرون یخچال چند ماه و داخل یخچال بیشتر ماندگار هست.
توی ویدیو اشتباه گفتم چند سال.
نکات: بهتره روغن در معرض نور وگرما نباشه
و سبزیجات اصلا رطوبت نداشته باشن. و بهتره تو یخچال نگهداری بشه برای نگهداری طولانی مدت.
🍲 @bebinobepaz
دوپیازه میگو یکی از غذاهای محلی استان بوشهر است. با استفاده از این غذای خوشمزه می توان از خواص بی نظیر میگو برخوردار شد. در این پست با روش طبخ دوپیازه میگو بوشهری و روش پاک کردن و گرفتن بوی میگو آشنا خواهید شد.
.
شاید خیلی از افراد به خاطر بوی بد میگو از خوردن آن اجتناب کنند ولی خواص این ماده غذایی به اندازهای است که متخصصان تغذیه به خوردن آن بسیار توصیه کردهاند. یکی دیگر از مواردی که خوردن میگو را با مشکل مواجه ساخته، پاک کردن آن است. لذا در این پست سعی دارم شما را با روش پاک کردن میگو و مزهدار کردن آن و همچنین طرز تهیه یک غذای خوشمزه بوشهری به نام دوپیازه میگو آشنا سازم.
میگو 500 گرم
پیاز داغ 1/2 لیوان
سیر 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته شده مکعبی خرد شده 1 لیوان
آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سس تارتار2 قاشق غذاخوری
آب پیاز1/2 لیوان
سرکه1 قاشق مرباخوری
سس فلفل1 قاشق مرباخوری
زعفران آب شده به میزان لازم
زردچوبه، دارچین، زنجبیل از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیاز داغ و سیر سرخ شده را به آن اضافه کنید.میگوها را پس از تمیز کردن و شستن حداقل یک ساعت در پیاز قرار دهید تا بوی بد آن از بین برود.سپس میگو را در داخل پیاز داغ و سیر تفت دهید.رب را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس آبلیمو و ادویه ها را به آن اضافه کنید.سیب زمینی را نیم پز کرده، به صورت قطعات مکعبی (بند انگشتی) خرد کنید و سپس جداگانه در روغن سرخ کنید.سیب زمینی سرخ شده را به میگوها اضافه کنید.
در ظرفی نصف لیوان آب پیاز ریخته، سس تارتار، آبلیمو، سرکه، زعفران آب شده، سس گوجه فرنگی و سس فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سس حاصل را به میگو و سیب زمینی اضافه کرده و هم بزنید.
15 دقیقه فرصت دهید تا میگوها پخته و غذا آماده شود.دوپیازه میگو را در ظرف مناسب بکشید و با نان یا برنج نوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
#ترایفل_منافی
مواد لازم
چند برش کیک شکلاتی
موز ۲عدد
توت فرنگی چند عدد
مغزیجات مقداری
سس دولسه دلچه چند قاشق در صورت نداشتن سس کارامل
سس شکلاتی مقداری
خامه فرم گرفته برای تزیین
اگر خاطرتون باشه یک کیک شکلاتی شکلاتی دیروز درست کردم بسیار خوش طعم و خوش بافته اگر استوری رو چک کنید میتونید پستش رو ببینید چند برش ازش رو بادست خرد کردم توی لیوانهای مورد نظرم ریختم یک لایه موز خرد شده وتوت فرنگی و مغزیجات ریختم بعد سس شکلاتی و دولسه دلچه وباز مقداری پودر کیک و درآخر با خامه که خودم فرم دادم تزیین کردم بسیار دسر راحت و خوشمزه ایه حتما امتحان کنید 😍😋😊
دولسه د لچه ذاتا یه فرایند آهسته ای رو باید طی کنه وگرنه کیفیت عالی پیدا نمیکنه یعنی برای کاراملایز شدن باید به مرور و به مدت طولانی حرارت ملایمی ببینه.
این شیوه و این شیوه حدود سه ساعت تا چهار ساعت وقت شما رو میگیره. که خب با توجه به اینکه کیفیت نهایی مطلوب هستش؛ هر دو شیوه کاملا مناسب بوده و به صورت سنتی در دنیا اجرا میشه.شیوه ای که امروز شاهدش هستید باز به طور سنتی سالیان سال هست که در دنیا اجرا شده و میشه و عالی جواب میده و حدودا هم یک ساعتی وقت شما رو بیشتر نمیگیره. یعنی عملا سریع ترین شیوه به حساب میاد.
باید حتما دیگ زودپر داشته باشید.
مدلش مهم نیست. همینکه یه دیگ زودپز معمولی داشته باشید کفایت میکنه.
برچسب قوطی شیر عسلی رو جدا کنید.
قوطی رو توی دیگ بخوابونید.
در صورت تمایل میتونید چند تا قوطی رو همزمان توی دیگ بذاریددیگ رو پر از آب کنید به طوری که از حد علامت ماکسیمم بالاتر نرید. همه دیگهای زودپر علامت ماکس دارند. اگر هم دیگ شما علامت رو نداره چشمی کار کنید. من همیشه سه بند انگشت بالای قوطی آب میریزم و میزانش مناسبه
در دیگ رو محکم ببندید.
باز اینم بستگی به دیگ شما داره که درش چطوری بسته میشه.
دیگ رو روی حرارت بذارید و اجازه بدید تا آب به جوش بیاد و صدای فیس فیس
دیگ بلند شه. یا ممکنه برای دیگ شما فرق کنه در هر حال زمان پخت رو باید از وقتی که بخار ازش در میاد اندازه گیری کنید.آب باید معمولی باشه یعنی اگر به جای آب شیر توش آب جوش بریزید جواب نمیده. همینطور که قبلا هم عرض شد دولسه د لچه باید به مرور حرارت ببینه وگرنه درست کاراملایز نمیشه.
خب از زمانی که بخارش شروع شد تایم بگیرید. زمان پخت بین 40 تا 50 دقیقه باید باشه. میتونید هم تا 60 دقیقه بهش حرارت بدید.
بعد زیرش رو خاموش کنید و اجازه بدید به مرور فشارش پایین بیاد.بعد در دیگ رو باز کرده و قوطی رو خارج کنید.
هرگز قوطی داغ رو باز نکنید.اجازه بدید کاملا سرد بشه
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_ناپلوئونی
مواد لازم ؛یک بسته( خمیر هزارلا من از مارک هومینا استفاده کردم ولی مارک کاله به گفته دوستان خیلی بهتره و بهتر از اون اتریشیش که متاسفانه وارد نمیشه)
خامه قنادی نیم کیلو من از برند کولاک استفاده کردم واقعا خوش طعم 😋پودر پسته مقداری
ابتدا خمیر فریز شده را از قبل میزاریم بیرون تا کاملا یخ زدایی بشه من چند ساعت میزارم یخچال و بعد ۱۰دقیقه بیرون از یخچال حالا خمیر رو خیلی آروم باز می کنیم اطراف خمیر رو با نوک کارد ویا پیتزا بر یک نوار باریک برش می زنیم تا خمیر توی فر پف خیلی بهتری کنه حالا خیلی دقیق بایک خط کش تمیز با یک وسیله نوک تیز برش های یک اندازه می زنیم توی سینی فر روی کاغذ روغنی یا نسوز با فاصله قرار میدیم از قبل فر رو به مدت ۲۰دقیقه با دمای ۲۰۰درجه گرم می کنیم سینی رو توی طبقه وسط قرارمیدیم ۱۰دقیقه اول باهمین حرارت میزاریم بمونه تا خیلی سریع پف کنه بعد درجه روی ۱۸۰ قرار میدیم تا با این دما مغز پخت و طلایی بشه وقتی کاملا طلایی و خوشگل شدمیاریم بیرون باید سرد بشه بعداز این مرحله با یک عدد دسته کارد خیلی یواش روی سطح خمیر یعنی لایه اولی می زنیم تا پودر بشه این پودر برای تزیین لایه روی شیرینی میباشد بعداز اینکه لایه اول خمیرها رو پودر کردیم با همون کاردخمیر را به ۲تا ۳لایه برش میزنیم لایه ها بسته به پف خمیرتون داره بعداز این مرحله خامه قنادی رو که از قبل گذاشتیم هم دمای یخچال بشه و مثله بستنی آب شده درون یک ظرف شیشه ای یا استیل میریزیم اول با دور متوسط میزنیم بعداز۳دقیقه با دور تند تا جایی می زنیم تا سبک بشه وقتی انگشتتون توی بافتش فرو می کنیدبایدجای فرو رفتگی بمونه و یا جای رده های پره هم زن بعدمقداری از خامه با استفاده از هرچیزی که خودتون باهاش راحتین روی سطح اول خمیر کامل پوشش میدیم بعد یک لایه خمیر دیگه دوباره خامه اینکار تا زمانی که لایه های خمیر تمام بشه تکرار کنیدسطح آخر رو یک لایه خامه بزنید و باخمیر پودرشده و پودر پسته تزیین کنید بزارید یخچال ۲۴ساعت بمونه به خوشمزه شدنش بی نهایت کمک میکنه نکته؛من برای هر تکه شیرینی از دولایه خمیراستفاده کردم. ممکنه خمیر رو زمانی که باز می کنید پراز ترک باشه وقتی برش زدین از سمت زیربرعکس کنید بزارید روی سینی تا شکل ظاهریش خوشگل بشه عزیزان اولش باید دما ۲۰۰درجه باشه تا بافت و لایه های بیشترو زیبایی بهتون بده حتما دور تا دور خمیرتون رو به اندازه ۲میل برش بدین تا به پف بهترش کمک کنه خیلیها برای تزیین پودر قند میزنن کاملا سلیقه ایه
🍲 @bebinobepaz
#كيك_شكلاتيه_شكلاتي
موادلازم :
ارد ٢ پيمانه
شكر ١پيمانه
شير ١ پيمانه
روغن مايع ١پيمانه سرخالي
تخم مرغ ٤ عدد
شكلات بن ماري شده ٢ ق س
بكينگ پودر ٢ق سوپخوری
پودركاكائو ٤ ق سوپخوری
وانيل ١/٤ ق چ
نمك يك پنس
همه مواد هم دماي محيط باشن فر روي ١٨٠ درجه روشن كف قالب موردنظر روچرب كرده با كاغذ روغني ميپوشونيم روي كاغذ روهم چرب مي كنيم ديواره قالب رواصلا چرب نكنين
موادخشك (ارد،نمك وبكينگ پودر مخلوط وسه بارالك بشه. پودر كاكائو روبا نصف استكان ابجوش حل مي كنيم و كنارميذاريم.
تخم مرغ هارو به همراه شكر با همزن مي زنيم تا شكر حل ومايع سفيد وكشداربشه وانيل روهم اضافه مي كنيم حدود ٨ دقيقه مي زنيم سپس شيررواضافه كرده ١ دقيقه ديگه مي زنيم پس ازاون روغن رواضافه كرده درحد مخلوط شدن مي زنيم پودر كاكائو وشكلات مايع (٣٠ گرم شكلات تخته اي روي بخاركتري اب كنين )روهم اضافه مي كنيم ودر حد مخلوط شدن هم مي زينيم همزن روخاموش كرده ومواد خشك الك شده رو با ليسك اروم ودوراني هم مي زنيم (فولد مي كنيد)اخر سربراي اينكه گلوله اي ازاردنمونه ٢٠ ثانيه با همزن موادروميزنيم.
موادمون روداخل قالب ريخته يك طبقه بالاتراز وسط ميذاريم تا نصف قالب موادروبريزين چون پف اين كيك عاااليه بيشتربريزين ازقالب سرريز ميشه به مدت ٣٠ دقيقه داخل فر با سيخ چوبي مطمئن ازپخت كيك ميشيم وفرروبعدازپخت خاموش كرده وكيك رو چنددقيقه بعدازفر خارج مي كنيم تمام مدت يك كاسه اب داخل فربذارين
بعدازسردشدن كيك 😍كيك روازوسط دونيم كرده وسطش روخامه فرم گرفته قنادی موز گردو سس کارامل و شکلات زده ویک لایه دیگه کیک روی سطحش خامه زدم روی لایه اولی فیکسش کرده 😋 .دورتادوركيك روهم خامه كشي كرده و٢ ساعت گذاشتم یخچال
دوستان عزیزم اگر سئوالی بود لطفا زیر همین پست بفرمائید حتما جوابگو هستم دایرکت ممکنه چک نشه🙏❤ بنده به جای دوقاشق سوپ خوری بکینگ پودر دوقاشق غذا خوری زدم
خیلی از دوستان خواهش کردن آموزشش رو بددن فر یاد برم حتما یه روز براتون به شکل تصویری میزارم اما اینو بدونین بهترین گزینه برای کیک قابلمه ای همین شکلاتیهاس 😍یه توضیح کوچیک میدم وقتی خواستین خمیر کیکتون درست کنیدیه قابلمه بزگتراز قالبتون بزارین روی گاز زیرشو شعله پخش کن بزارین یه دونه کاتر بزرگ شیرین پزی و یا توری مخصوص سرد کردن کیک توی قابلمه قرار بدین دم کتی بزارین روش بعد خمیر کیک که درست شد بریزید توی قالب شیفون که بهترین گزینس و پف محشری میده قالب رو مرکز قابلمه قرار بدین بعد دم کنی رو بزارین روش به ندت ۴۰ دقیقه بعد بایک سیخ جوبی چک کنید اگر سیخ کاملا تمیز بود یعنی آمادس
🍲 @bebinobepaz
#مافین _البالو🍒
۱۲ عدد:
.
۲عدد تخم مرغ
کره آب شده ۴قاشق غذاخوری
شیر ۳/۴ پیمانه
وانیل مایع ۱قاشق چایخوری
رنده پوست یک لیمو
۱و۱/۲پیمانه ارد همه کاره
۱/۴پیمانه شکر
بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
یک پینچ نمک
البالو تازه ۱/۲پیمانه
تخم مرغ ها را بزنید واضافه کنید شیر ،کره آب شده ،رنده پوست لیمو ، وانیل به آن ومخلوط کنید .
مخلوط کنید در ظرف بزرگی ارد الک شد،نمک بیکینگ پودر ،وشکررا ودرست کنید ی مرکز در وسط آنها ،سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید وبا یک قاشق فلزی مخلوط کنید .
در اخر البالو تازه را اضافه کنید .
در کاپ های قالب کاغذ بگذارید وبه اندازه یک اسکوپ از مخلوط را در آن هابریزید .
دمای فر ۲۰۰ درجه سانتیگرادرا از قبل گرم کنیدوبرای مدت۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید .
در روی توری سرد کنید وبرای سرو از پودر قند ویا خامه استفاده کنید .
🍲 @bebinobepaz
پاپسیکلز
مواد لازم :👇
شکلات تخته ای (که ترجیحا از نوعی باشه که توی دمای محیط ذوب نمیشه) حدودا ۴۰۰ گرم
کیک (از هر نوعی که پختین) یا ویفر (با طعم دلخواهتون) کاکایویی یا ساده طبق ذائقه تون حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه یه بسته
کره ۳۰ گرم (کره رو کلا حذف کنین اگه از بوش خوشتون نمیاد) بود و نبودش هیچ فرقی توی نتیجه کار نداره
.
دستور تهیه :👇
اول از همه شکلات رو بزارین بنماری بشه
در طی این مدت کیک رو پودر کنین و با خامه مخلوط کنین تا به خمیر کیکی بدست بیاد
شکلات ذوب شده رو توی قالب بریزین.
قالبو چند بار بکوبین تا حباباش خارج بشه
بزارین یخچال تا دور اول شکلات ببنده
دور دوم شکلات رو خیلی با احتیاط به کناره ها و دیواره های های قالب بزنین چون اگه نازک باشه نایجه کار خیلی بد میشه
اگه خواستین کارتون تمیز دربیاد
بار سوم شکلات کشی رو برای دیواره ها انجام بدین
کیک خمیری رو داخل قالب پر کنین
حدود یک میل 🤏 خالی بزارین سرشو
و بازم با شکلات پر کنین
دورگیری و تمیزکاری کار خیلی مهمه
بعد اونو به مدت نیم ساعت بزارین توی فریزر
راحت از قالب جدا میشه
با چاقو جای سیخ رو مشخص کنین و سیخ رو توی پاپسکز فرو ببرین
اگه این بستنی بود سیخ باید از ابتدای کار توی قالب قرار میگرفت
سوالات احتمالی :👇
قالب رو از لوازم قنادی خریدم هر شکل و هر طرح دیگه ی پاپسکلز دارن
بسته به اندازه این قالب قیمت از ۲۹ تومن شروع میشه تا ۴۹ تومن
اگه به دلار وابسته نباشه😒
شکلات سفید زود میشکنه
اکه با شکلات سفید خواستین کاور کنین ۴ دور شکلات بزنین تا ضخیم باشه نشکنه
هر نوع و هر مارک شکلاتی رو آب کنین و توی قالب سیلیکونی بریزین موقعی که درش میارین براق و زیباس مگه اینکه بهش دست بزنین و براقیتش رو از بین ببرین
🍲 @bebinobepaz