eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 100 گرم پودرقند الک شده 250 گرم کره همدمای محیط 450 گرم آرد قنادی الک شده 1ق چ بکینگ پودر 1 بسته وانیل شکری برای دو رنگ کردن: 20 گرم آرد قنادی الک شده 20 گرم پودرکاکائو مرغوب الک شده تزئین:شکلات تلخ بن ماری شده و پودرپسته 👈داخل کاسه همزن تمام مواد بجز آرد رو با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با سری پدالی همزن یا با لیسک مواد رو باهم مخلوط کرده و خمیر رو جمع می کنیم. بسته به جنس آرد ممکنه چند قاشق آرد کمتری نیاز باشه هرکجا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه کافیه. خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، به یکی 20 گرم آرد زده و یکم وزر داده تا یکدست بشه. به قسمت ديگه 20 گرم پودرکاکائو زده و دست رو چرب کرده و خمیر رو یکم ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه. بین دوتا کاغذ روغنی خمیر سفید رو به ضخامت سه میل پهن کرده و سپس خمیر کاکائویی رو هم روی اون گذاشته و به همون ضخامت پهن می‌کنیم(کلیپ رو نگاه کنید). رول کرده‌ و داخل سلفون پیجیده و محکم می کنیم و 1 ساعت داخل فریزر استراحت میدیم. سپس با چاقوی تیز به ضخامت یکسان برش داده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه، بعد از پخت و خنک شدن از یک سمت داخل شکلات ذوب شده زده و با پودرپسته تزئین می کنیم. نوش جان😋 @_byneri 💝 Tr:@behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫶 @chefmedina.rc 💝 کوکی دبل چاکلت کرامبلی🍫🍫🍫 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 200 گرم کره همدمای محیط 150 گرم شکر سفید دانه ریز 100 گرم شکر قهوه ای روشن 1ق چ عصاره وانیل 280 گرم آرد سفید قنادی الک شده 20 گرم پود مرغوب 150 گرم شکلات تلخ ذوب شده 20 گرم نشاسته ذرت 1ق چ بکینگ پودر 1/4 ق چ نمک 👈کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو با همزن دستی یا با همزن برقی می زنیم تا سبک و خامه ای بشه(حدود 3 دقیقه). دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه دیگه مواد رو هم می زنیم.مخلوط آرد، پودرکاکائو،نشاسته ذرت، بکینگ پودر ونمک رو بهش اضافه کرده و مواد رو با سری پدالی همزن یا با لیسک مخلوط می کنیم.شکلات بن ماری شده رو هم بهش اضافه می کنیم. از خمیر چونه های 30 تا 40 گرمی جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو یک ربع داخل یخچال استراحت داده سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه(بسته به نوع فر و سایز کوکی ها) می پزیم.فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس روی اونا گاناش ریخته و با خورده کوکی تزئین می کنیم. نوش جان 🥰 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات دستساز مغزدار 🥰🙏🏻 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano 🌸موادلازم شکلات: بیسکوییت ساقه طلایی:دوبسته موز:دوتا کوچیک پودرکاکاعو:دوقاشق غ شیر:یه استکان شکلات تخته ای:به مقدارلازم 🌸بیسکوییتها رو پودرکنید بقیه مواد بهش اضافه وخمیر یکدستی بوجود میاد به اندازه یه گردو بردارین بازش کنین وسطش گردو بزارین وگردش کنین بعد داخل شکلات ذوب شده بغلونین.نوش جان ❌شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنین بعد دوسه قاشق روغن مایع بهش اضافه کنین که رقیق بشه. ❌با شکلات سفید ذوب شده یا مث من با پودرپسته تزیین کنید. 🌸کنار جایی محشره حتما امتحان کنید. 🥰دوست عزیزم اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن گمش نکنی بفرستش واسه دوستای شکلات خورت🥰🙏🏻 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسوی پرطرفدار اورئو رسپیش از:@nutscookie.sara خودش خیلی قشنگتر توضیح داده،پیجش منبع دسرای شیک وخفن،انواع کوکی وتیرامیسوئه.🥹 هرچی از سلیقش بگم کم گفتم! @nutscookie.sara @nutscookie.sara @nutscookie.sara خوب چی لازم داریم: پنیرخامه ای یا ماسکارپونه:۱۵۰گرم خامه قنادی:۱۵۰گرم شیرعسلی:دوسه قاشق غ بیسکوییت اورئو:تقریبا دوبسته نصف لیوان ابجوش+۳قاشق چ نسکافه مواد گاناش: خامه صبحانه:۸۰گرم شکلات تخته ای:بنظرم تلخ باشه بهتره:۸۰گرم 🌸طرز تهیه: ابتدا نسکافه وابجوش مخلوط کنین بزارین خنک بشه. خامه قنادی رو فرم بدین،بهش پنیر،شیرعسلی ودوسه قاشق غ نسکافه که خنک شده اضافه کنین وخوب یکدست کنین. حالا داخل ظرف مورد نظر یه لایه بیسکوییت بچین روش نسکافه بریز،(چون بیسکوییتش خشکه به اندازه بریزین که نرم بشه) حالا روش نصف مواد پنیری بریزین وخوب صاف کنین دوباره یه لایه ببیکوییت ونسکافه ودوباره مواد پنیری خوب صاف کنین روشو سلفون بکشین بزارین یکساعت یخچال ،بعد باگاناش وبیسکوییت تزیین کنین. ❌گاناش:خامه صبحانه رو روی بخار کتری ذوب کنین بهش شکلات اضافه کنین بزارین خوب ذوب بشه. دوست عزیزم اگه آموزش رو دوست داشتی سیوش کن سرفرصت درستش کنی و بفرستش واسه دوستات که عاشق تیرامیسو وشکلاتن🥰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون شیره انگور و خرما Source : @drfood32 @khanehdari_khas این معجون بهترین درمان کم خونی و تقویت سیستم ایمنی هست شیره خرما یا انگور رو حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزن تا حجمش دو برابر بشه و رنگش روشن و کرمی بشه. بعد بهش خرمای خشک، مغز گردو یا پسته اضافه کن بزار توی یخچال تا خنک بشه. برای افرادی هم طبع سرد و استخون درد دارن عالیه . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگینک یه دسر جنوبی پرطرفداره ،محاله کسی ازش بخوره وعاشق طعم بینظیرش نشه.😍😋 🌺ماجنوبی ها گرمای تابستون رو به عشق این نوبرونه تابستونه باجون ودل میپذیریم🥰😋 🌺دوست خوبم اگه دنبال اموزش انواع غذاهای جنوبی،کیک،بستنی ودسرهای سه سوته ای پیجمو دنبال کن🥰 @mesi.bano @mesi.bano @mesi.bano مواد لازم این دسر پرطرفدار: یک ونیم لیوان آرد گندم مخلوط روغن وکره:یک لیوان گردو رطب یا خرما پودرهل،پودردارچین، گل محمدی ،پودر پسته اختیاری برای تزیین ❌این دسر دراصل با رطبه ولی اگه دردسترس ندارین میتونین با خرما هم درست کنین. 😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دراژه های شکلاتی جذاب تین تِن فراموش نشه: رنگشونم طبیعیه و خیلی خوشمزه ست @teenten.official @teenten.official برای درست کردن این کوکی های خوشمزه نیاز داریم به: ارد شکر تخم مرغ بیکینگ پودر وانیل پودر کاکائو اسمارتیس تین تن بیا بقیه اشپزیای پانیذو ببین😀 @panizasadi_cook @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@un_zest_de_marion💝 براونی کوکی دورنگ(بروکی)🍪🍫 مواد لازم برای لایه براونی : 120 گرم شکلات تلخ 70 گرم کره 2 عدد تخم مرغ 100 گرم شکر 75 گرم آرد قنادی الک شده 50 گرم گردو خرد شده 👈شکلات و کره رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا یکم خنک بشه. تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنیم.آرد رو هم بهش اضافه کرده و در آخر گردو رو اضافه و مخلوط می کنیم.می تونید به دلخواه دو قاشق غذاخوری از آرد کم کنید و بجاش پودرکاکائو الک شده بهش اضافه کنید. مواد لازم برای کوکی: 1 عدد تخم مرغ متوسط 100 گرم کره همدمای محیط 70 گرم شکر سفید 60 گرم شکر قهوه ای 260 گرم آرد قنادی الک شده 150 گرم شکلات چیپسی نسوز نصف پاکت بکینگ پودر(1 ق چ) 1ق چ عصاره وانیل 👈کره و شکر قهوه ای و سفید رو با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم.در آخر شکلات چیپسی رو اضافه و مخلوط می کنیم. کف قالب هامون رو با اسپری جداکننده یا کره حسابی چرب می کنیم. اول مایه براونی رو داخل قیف ریخته و یه لایه کف قالب می ریزیم(یکم کمتر از نصف قالب) از خمیر کوکی مقداری جدا کرده و طبق شکلی که قالب هامون داره فرم داده و روی لایه براونی میزاریم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم. با سیخ چوبی امتحان کنید کافیه لبه ها تغییر رنگ داده باشه اما سطح کوکی نرم باشه بعد از پخت یکم از دما افتاد از قالب جدا کرده و روی توری خنک می کنیم. نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک کشمشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کشمشی ، نوستالژی و پرطرفدار🫠با شیر کاکائو و نوشابه خیلی میچسبید😁قبول داری؟ @golnoush_food @golnoush_food 🌸مواد لازم👇🏼 تخم مرغ.  ۲ عدد کشمش.  ۵۰ گرم( حدودا ۱/۳ پیمانه) آرد قنادی  ۱۶۰ گرم( ۱ پیمانه + ۲ ق غ سرخالی) شکر دانه ریز.  ۱۰۰ گرم( نصف پیمانه) روغن مایع.  ۸۰ گرم(۱/۳ پیمانه + ۱ ق غ) ماست سفت و پرچرب.  ۱۲۰ گرم( نصف پیمانه) اسانس وانیل.  ۱ ق چ اسانس موز دو قطره بیکینگ پودر.  ۴ گرم(۱ ق چ) مدت زمان پخت برای این مینی کیک ۱۸ تا ۲۰ دقیقه دمای فر برقی.  ۱۸۰ درجه دمای فر گازی.  ۱۸۵ درجه دمای توستر.  ۱۷۰ درجه اگه میخواید کیکاتون قله ای و ترک دار بشه با چاقوی چرب وسط مواد بکشید و فرتون باید کاملا داغ باشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽