دوتا کافی نیست
🚨مافیای هزارمیلیاردی
✅ واکنش حسین مروتی به توئیت دکتر کیانوش جهانپور -سخنگوی سازمان غذا و دارو-
1/ در همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه تهران مطالعه ای انجام شد که نشان داد ۹۵ درصد زنان باردار، غربالگری می شوند. اگر موالید سالانه،یک میلیون باشد، برای شناسایی ۱۰۰۰ مبتلا به سندروم داون، قریب به ۱۵۰ هزار مثبت کاذب وارد مراحل تکمیلی می شوند و در این فرآیند ۲۰۰۰ جنین سالم بر اثر آمنیوسنتز...
2/ و قریب به ۲۰۰۰۰جنین دیگر بر اثر سقط جنایی از بین می روند. یعنی قریب به ۲۲ هزار جنین سالم برای یافتن و کشتن ۱۰۰۰ جنین داون کشته می شوند و با این همه سالانه ۳۰۰ مبتلا به سندروم داون به دنیا می آید! نتایج مطالعه باعث شد دکتر سماوات–رئیس اداره ژنتیک وزارت بهداشت- از تحقیق کنار بکشد. (بله! ماجرا لو رفته بود!)
3/ دکتر شریعتی -قائم مقام معاون بهداشت وزارت- هم که می خواست بر اساس این مطالعه جلوی این جنایت را بگیرد، بلافاصله اخراج شد. دکتر اکبری –مشاور عالی وقت وزیر- هم در تلویزیون گفت که نتوانسته حریف #مافیای_هزار_میلیاردی شود و این جنایت را متوقف کند. دفتر این استاد هم در وزارت بهداشت تسخیر شد!
4/ مجلس به ناچار در این مسئله ورود کرد. #مافیای_هزار_میلیاردی با سپاه داخلی، خارجی، چپی، راستی و فرهنگستانی خود وارد میدان شد. پای پول قلمبه در میان بود و اختیاری شدن غربالگری و استاندارد شدن مثبت های کاذب در طرح مجلس، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان از گردش مالی سالانه غربالگری کم می کرد.
5/ حجاریان، عباس عبدی، تاجزاده، ابتکار، آذرپیک، وحید دستجردی، حسین باستانی و ... دست به دست هم دادند. هشتاد و چند انجمن علمی پزشکی هم به سرکردگی یک آقازاده به میدان آمدند و به وزیر فشار آوردند. وزیر تسلیم این فشارها شد و به شورای نگهبان نامه زد و البته بعدها بابت آن نامه عذرخواهی کرد.
6/ نتیجه: اسرائیل، کودک می کشد و مسئولین وزارت بهداشت، جنین! او کمتر می کشد و اینها بیشتر! ضمنا، طبق متن طرح هم، غربالگری حذف نمی شود.
(به وقیح و دریده بودن امثال جهانپور عادت کرده ایم و آنچه ما را تسلی می دهد، این امید است که، تا چند ماه دیگر گورشان را گم خواهند کرد!)
#غربالگری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ رهبر انقلاب در مهرماه سال ۹۱ و در جریان سفر به #خراسان_شمالی، در منزل خانوادهی شهیدان دوراندیش حضور یافتند.
👌خانوادهای که دو نفر از سه شهیدش، بچههایی بودند که والدین خانواده آنها را از #پرورشگاه آورده بودند تا بزرگ کنند.
✨ رهبر انقلاب در این دیدار خطاب به پدر شهیدان فرمودند:
«این که پدر و مادری با وجود داشتن بچه بروند از پرورشگاه بچه بیاورند، کار بزرگی است. شاید اصلا این نور شهادت که در خانواده شما تابید، ناشی از تفضل الهی باشد بخاطر این ترحمی که شما به این دو بچه کردید.» ۹۱/۷/۲۰
👈 شرح کامل این حضور را در پیوند زیر بخوانید:
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=21179
#فرزندخوانده
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دوتا کافی نیست
#دکتر_اردبیلی ✅اقدامات عملی برای ساختن جامعه دوستدار کودک #جامعه_دوستدار_کودک #فرزندآوری 👌بسیار
✅ روزی حاج مرشد میخواست خانهای را به زن و شوهری اجاره بدهد. موقع نوشتن قرارداد، مرحوم مرشد به مستأجر میفرماید:
«این خانه را به شما اجاره میدهم به یک شرط، که هر چند بچهای که در این خانه خدا به تو داد، ماهی ده تومان از اجارهبها کم کنی!»
📚 بهترین کاسب قرن
#صاحبخانه_خوب
#فرزندآوری
#جامعه_دوستدار_کودک
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
پرفسور مـحمـداسـماعـیل اکبری در پاسخ به نامه برکناری خود توسط وزیر بهداشت، خطاب به دکتر نمکی نوشت: چیزی که موجب عدم همخوانی دیدگاهها، صحبتها و مشاورههای بنده با شما شده است، بیشتر مبتنی بر اصول علمی، قانونی و اخلاقیای بود که تجزی از آن را جایز نمیدانم و به عونالله در آینده نیز ملتزم به آنها خواهم بود.
بنده و شما بیش از یک سال یکدیگر را ندیدیم و به علت اقدامات شما و دوستانتان، اینجانب بیش از ۱۵ ماه است که به وزارت بهداشت نیامدهام، چرا که هیچ امکانی از سوی وزارت متبوع در اختیار نداشتم و من اقدامات خویش را در بیرون از وزارتخانه انجام میدهم و پیگیری میکنم.
جنابعالی علاوه بر ابلاغ مشاور عالی برای اینجانب که آن را در رسانهها دیدم و مکتوبی از آن ندارم، در نامهای که برای مقام معظم رهبری تنظیم کردیم (مورخ 1398/7/20) و از سوی شما رسانهای شد، صراحتا اعلام فرمودید که بنده " نماینده تامالاختیار وزیر در موضوع جمعیت" هستم که موجب خوشحالی برخی بزرگان و دلسوزان شد. چندین بار کلاما فرمودید که هر آنچه بنده لازم میدانم، انجام شود. وقتی از عدم همکاری مدیران میانی گله کردم، گفتید شخصاً اقدام کنم، اگرچه در آن روزها غیر از یک کارشناس محترم و یک اتاق و آبروی دیرینه در وزارت بهداشت که لطف الهی است، چیزی در اختیار نداشتم البته از سالهای دفاع مقدس و سوم خرداد که سالروز حماسهای بزرگ است آموخته بودم که با همین شرایط، بهترینها را میتوان رقم زد و با نیت خیر، فرصتها ایجاد میشود و الحمدلله این توفیق حاصل شد و گفتمان علمی پیرامون جمعیت در سطح وسیعی گسترش پیدا کرد.
بنده بعنوان مشاور عالی وزیر، نماینده تامالاختیار وزیر در موضوع جمعیت و به گفته خودتان مدیر پروژه ملی جمعیت! ریالی بودجه و حداقلی از امکانات را در اختیار نداشتم و هیچ تخصیص اعتباری صورت نپذیرفت؛ البته موضوع به همینجا منتهی نشد و جنابعالی و دوستان از ماهها قبل از کرونا، اقدامات برنامهریزی شده مختلفی را برای شکستن و خستهکردن انجام دادید که اِعجاب بزرگان، دوستان و آگاهان را بر انگیخت و بنده به دلیل عدم ایجاد حاشیه برای سیاستهای مظلوم کلی جمعیت و وزارت بهداشت و درمان و حفظ حرمتها سکوت کرده و میکنم.
بیش از ۹۰ نامه رسمی تنها در موضوع جمعیت و مسائل مرتبط با آن در حیطه کاری وزارت بهداشت درباره عدم تطابق یا تضاد عملکرد حوزههای مختلف وزارتخانه با سیاستهای کلی جمعیت خدمت شما نوشتم که آخرین آن در تاریخ 1400/2/11 بود که متاسفانه همچون موارد قبلی، مورد عنایت قرار نگرفت و نتیجه مثبتی حاصل نگردید همچنین جنابعالی در نامهای شبهعلمی علیه مصوبه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که گام نخست خوبی در اجرای سیاستهای کلی جمعیت در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و سلامت است و شفافیت در ارائه برخی خدمات از ویژگیهای برجسته آن است، مرقوم نمودید که خط بطلانی به گفتههای قبلی شما و مشاورههای اینجانب بود. قطعا کسی از شما توقع ندارد که مسائل اقتصادی و اجتماعی مرتبط با جمعیت را حل کنید، اما آیا جلوگیری از کشته شدن سالانه هزاران جنین سالم نیز جزء وظایف شما نیست؟ چرا شما با ذینفعان شبهعلمی و اقتصادمحور، همراه و همصدا شدید؟
در مورد عدم همکاری برخی مدیران، همانطور که در نامهتان اشاره کردهاید و حضوراً در آخرین ملاقات نیز علت آن را نقص در توان و آگاهی آن برادران محترم عنوان نمودید، بهنظر اینجانب عدم اعتقاد و بعضا لجاجت و عناد موثرتر بوده است؛ بهطوری که در بسیاری از بیانات و دستورالعملها نقض قوانین و تعارض با سیاستهای بالادستی صورت گرفت که شاید روزی مورد واکاوی و ارزیابی قرار گیرد.
جناب وزیر، رهبری مدظلهالعالی در کلامی فرمودهاند: «یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، تن او می لرزد، این مسئلهی جمعیت است» حال آیا کوتاهیهای متعدد، سنگاندازیها و بعضا عنادورزیها در این موضوع در طول دو سال گذشته، توصیفات شما پیرامون رابطهتان با رهبری را تائید میکند؟! آیا اینکه وزارت تحت امر شما نمیخواهد سهم خود را در حل معضل جمعیت بر عهده بگیرد، غصهای بر غصههای رهبر انقلاب نمیافزاید؟
بهعنوان یک برادر و دوست قدیمی از شما میخواهم، ایجاد تحول در دیدگاه خود و همکارانتان که از مسیر پژوهش، مطالعه، تعقل، دلسوزی و عدم سیاستزدگی میسر میشود را در پیش گیرید و مراقبت نمایید که منشأ صحبتهایتان در موضوع جمعیت، ادعاهای افرادی نباشد که به دلیل تخلفات امنیتی، تحت تعقیب قانونی هستند.
در پایان باز هم از نامه آن برادر محترم تشکر کرده، تقاضا مینمایم در ماههای پایانی خدمت ضمن دوری از حاشیهسازی و مصاحبههای مکرر، بر امورات کاری خود تمرکز نمائید و بهطور ویژه کاری کنید که جزء سربازان خدوم در اجرایِ سیاستهای کلی جمعیت و اصلاح روند جمعیتی ایران عزیزمان به حساب آئید.
«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
🚨رکورد سریعترین کاهش نرخ باروری در جهان
📌در انگلیس ۱۳۰ سال (۱۸۰۰ تا ۱۹۳۰) طول کشید تا سطح باروری این کشور از ۵ فرزند برای هر خانواده به ۲ فرزند کاهش یابد...
⚠️ سریعترین و کمسابقهترین زمان برای گذار باروری از یک حد بالا به یک حد پائین، مربوط به ایران است. در مدت حدود ۲۰ سال (۱۹۸۴ تا ۲۰۰۶ میلادی / ۱۳۶۳ تا ۱۳۸۵ شمسی) میزان باروری از ۷ فرزند به ۲ فرزند کاهش یافته است!
پروفسور جک گولدستون (استاد دانشگاه هاروارد و مدیر مرکز سیاست جهانی در دانشگاه جورج میسون ایالات متحده)، جمعیتشناسی سیاسی، ترجمه یعقوب فروتن، ص۴۲.
#جمعیت_مؤلفه_قدرت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
#امام_خمینی
کشور خیلی بزرگی داریم. اینجا میگویند که صد و پنجاه میلیون جمعیت میتوانند زندگی بکنند. ... در یک کشوری که صد و پنجاه میلیون جمعیت میتواند در آن زندگی بکند، ما اگر روی اصول صحیح این مملکت را اداره بکنیم، بهترین زندگی برای ملت ما میتواند حاصل بشود. لکن نمیخواهند این طور بشود، نمیگذارند (۵۸/۱۰/۳).
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۴۵۱
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#مدیریت_اقتصادی
#تربیت_فرزند
#قسمت_اول
بنده اهل تهرانم متولد سال ۶۵ تحصیلاتم کاردانی مربی پیش دبستان هست. کار هنری، آرایشگری رو تو مجردی یاد گرفتم ازش تو زندگی خودم خیلی استفاده کردم و گاهی ازش در آمد داشتم و خیلی بهش علاقه دارم.
بعد از فرزند اولم دیپلم خیاطی گرفتم و باز تو زندگی خیلی برام کاربرد داشته و خیلی جاها کمک خرج زندگی بوده در حد دوخت و دوز برای خودم و دخترام تازه یک سالی هست که دوره ی تکمیلی رفتم تا بتونم حرفه ای تر بدوزم. هدفم کسب در آمد نبوده فقط تنوع روحی و گرفتن آرامش از کاری که بهش علاقه دارم.
۱۵ ساله ازدواج کردم و حاصل ازدواجم
۴ دختر و یک پسر هست.
فرزند اولم ۱۳ ساله
دومی ۸ ساله
سومی ۵ ساله
چهارمی ۳ ساله
پنجمی پسری چند روزه
برای رفع تصور غلط بیان میکنم فرزند آوری من و همسرم فقط با هدف جلب رضای خدا و شاد کردن دل پیامبر و اطاعت از امر رهبری و نجات کشور در حد وسعمون از بحران پیری جمعیت و عدم قضاوت منفی آیندگان( از اینکه زمانی بانوان سرزمینمون میتونستن کاری کنن که کشور پیر نشه ولی نکردن )
زایمان ها تا الان طبیعی بوده و همیشه در لحظات درد تند تند به خودم میگم میگذره میگذره همون طور که بر مادر و مادر بزرگم گذشت و لحظه های شیرینشم میرسه.
با اولین شیر دادن مادر به چنان آرامشی میرسه که غیر قابل توصیف هست.
در آمدمون یه حقوق کارمندی که به لطف خدا برکتش زیاده و من هم بسیار تلاش میکنم مقتصدانه خرج کنم مثلا لباس های بچه ها حتما بعد از کوچیک شدن نگه داشته میشه تا برای بعدی استفاده بشه یا به بچه ها یاد دادم از وسایلتون درست استفاده کنید چون حتما خواهر دیگه تونم بعدا میخواد از این استفاده کنه
از نظر تغذیه و آمادگی برای بارداری بعدی
تو خونه با کمال خود خواهی چیزهای خوب رو بیشتر خودم میخورم😅 چون من باید بتونم به بقیه سرویس دهی بکنم مثلا اگه شیر موز درست کنم من دو لیوان میخورم (البته نمیذارم بچه ها خیلی متوجه بشن تا حساس نشن ) 😜 بیشتر درآمد صرف خورد و خوراک میشه البته با دقت در موقع خرید جنس با کیفیت ارزون میخرم میگردم مغازه های ارزون فروش رو پیدا میکنم و فقط از اونها خرید میکنم.
حتما از گوشت شتر مرغ استفاده میکنم، سرشار از آهن هست و جلوی فقر آهن رو میگیره و کم خونی رو جبران میکنه، چیزی که خانم ها ازش خیلی شاکی هستن و جگر شتر مرغ تاثیرش از گوشتش بیشتره وحتما تو سبد غذایی خانواده قرار میدم.
الان با عشق خانه دار و فرزند پرورم و از این موقعیتم بسیار راضیم و خشنود، قبل از فرزند داشتن مربی پیش دبستان بودم و از کنار بچه های پاک و معصوم بسیار لذت میبردم.
از نظر تربیتی بسیار قاطعم و بچه ها میدونن اگه بگم نه دیگه کوتاه نمیام ولی توی خودم یه انعطافی دارم مثلا به خاطر بی احترامی یکیشون جریمه شده (معمولا محرومیت از دیدن تلویزیون یا خوردن یه خوراکی که دوست داشته ) چند لحظه بعد میبینم رفته یه کار خوبی کرده مثلا نمازش رو اول وقت خوند یا با خواهرش داره بازی میکنه میگم بیا بخشیدمت به خاطر این کار خوبت، گاهی خیلی ناراحت بشم از دستشون با هاشون یه چند ساعتی صحبت نمیکنم بعد میان معذرت خواهی میکنن منم با کلی ناز کردن میبخشمشون.
قبل تولد فرزند جدید حتما جای خوابشون رو از خودم جدا میکنم از کودکی با بازی و مسابقه یادشون میدم کارشون رو خودشون باید انجام بدن تو خونه ی ما قانونه هر کی در کارها مشارکت نکنه به خواستش توجه نمیشه چون به قوانین خونه توجه نشده.
میدونن فقط وظیفه ی مامان خدمات دهی نیست، کارهای خونه بین بزرگتر ها تقسیم شده (از قبیل ظرف شستن، لباس پهن کردن لباس، جمع کردن ، مرتبی آشپز خانه، سفره پهن کردن وجمع کردن) ولی انعطاف توش هست، شاید مریض باشن سر حال نباشن یا انجام نمیدن یا جا به جا میکنن و از خواهرای کوچکتر تو کارها کمک میگیرن
منبع تربیتیم: من از سخنرانی های آقا مجتبی تهرانی در خصوص تربیت خیلی بهره بردم و کلا اهل رفتن به مجالس مذهبی با محوریت سخنرانی علمای خوب و مذهبی و معتقد هستم تو تهران مثل آقای جاودان و آقای میر هاشم که خیلی توصیه های خوبی برای خود سازی و فرزند پروری دارن.
👈 ادامه در پست بعدی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1