یک نکته:
اگر فکر می کنید شما لیاقت جایگاه بسیار بالاتری نسبت به وضعیت کنونی خود دارید،
به خاطر داشته باشید بخش زیادی از آن ناشی از میزان اهمالکاری شما است...
@ertebatmoaserdini
#موفقیت
#تمرکز
#اهمال_کاری
وقتی روانپزشک اتریشی “ویکتور فرانکل” پس از سه سال اسارت در اردوگاههای کار اجباری آلمان نازی آزاد شد، به یک نتیجهٔ مهم علمی دست یافت، که بعدها یکی از مکاتب روانشناسی به نام “معنا درمانی” شد.
او در پی تجربه شخصی و مشاهده زندانیانِ دیگر، نتیجه گرفت که انسانها قادر هستند هر رنج و مشقتی را تحمل کنند، مادام که در آن رنج و مشقت، حکمتِ خاصی را درک کنند.
به عنوان مثال، اگر دو برادرِ دوقلو را به مدت سه سال، هر روز به بدترین شکل کتک بزنند و به اولی بگویند کتک خوردنش جزئی از یک تمرین ورزشی است و به دومی هیچ دلیلی برای کتک خوردنش ارائه ندهند، برادر اول بعد از سه سال به ورزشکاری قوی با اعتماد به نفس بالا، و برادر دوم به انسانی حقیر و سرشار از عقدهها و کینهها تبدیل می شود.
کتک خوردن و رنج برای هر دو یکسان است اما تفاوت، در حکمتی است که می تواند به رنج کشیدن، معنا ببخشد. یکی به امید روزهای بهتر رنج می کشد، و دیگری با هر ضربه، خرُدتر و حقیرتر می شود.
اینکه چگونه با سختیها و مشقتهای زندگی کنار بیاییم و به آنها واکنش نشان دهیم، نهایتا محصول یک تصمیم شخصی است. میتوانیم تصمیم بگیریم به سختیهای اجتنابناپذیر زندگی از منظر معنا و حکمت نگاه کنیم، تا در پسِ هر ضربه روحی و هر لطمهٔ جسمی، تنومندتر، مقاومتر و آگاهتر بیرون بیاییم، یا اینکه تصمیم بگیریم در بهترین حالت، یک قربانی منفعل، با حیاتی پر از غم باشیم. انتخاب با خودِ ماست …
اگر حکمت سختی ها معنویتی حقیقی و متصل به مبدا هستی باشد به طور طبیعی این امید و روشنی تصمیم به ایستادن در مقابل مشکلات را به بینهایت پیوند می زند.
نتیجه این اتصال به خداوند، انسانی متعالی است که در مقابل ناملایمات و ابتلائات زندگی، صبور و مومن و مطمئن، سربلند می ماند.
یاد بگیریم که بتوانیم گرفتاری های انسان های اطراف مان را با نام و یاد خدا تسکین دهیم.
@ertebatmoaserdini
#تغییر
#معنویت
#امید
#انتخاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاصله گذاری اجتماعی؛ مسئولیت فردی و اجتماعی همه ما است.
با حفظ فاصله اجتماعی، مراقب سلامت خود و اطرافیان مان باشیم.
@ertebatmoaserdini
#انتخاب
#کرونا_را_شکست_می_دهیم
#مسئولیت_پذیری
#ارتباط
#معاشرت
آرامش برای انسان، با ارزش ترین حس دنیاست.
در مسیر آرامش خود و دیگران بیاموزیم
و تلاش کنیم.
یکی از بهترین راه های آرامش مناجات با خدا است.
این روزها بهار مناجات است.
@ertebatmoaserdini
#معنویت
#تاثیر_گذاری
#مثبت_نگری
#آرامش
نوشته اند:
اگر سخن مخالف ، شما را عصبانی می کند نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید ندارید! و یا قدرت و امکان ، متقاعد کردن او را ندارید.
اگر کسی مدعی باشد که دو به علاوه دو می شود پنج ، یا این که ایسلند در خط استوا قرار دارد ، شما به جای عصبانی شدن احساس دلسوزی می کنید ، مگر آن که اطلاعات حساب و جغرافی شما آن قدر کم باشد که این حرفها در افکار شما تزلزل ایجاد کند ....
اغلب بحثهای بسیار تند (دو طرفه)، آنهایی هستند که طرفین درباره موضوع مورد بحث دلایل کافی ندارند یا نمی توانند ارائه دهند.
از عصبانیت های بدون دلیل، خودداری کنیم.
@ertebatmoaserdini
#توانمند_باشیم
#متقاعد_سازی
#همدلی
#ارتباط_موثر
#کنترل_خشم
قال امیر المومنین (علیه السلام): مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ؛
هر كه رابطه ميان خود و خدا را نيكو سازد، خداوند نيز، رابطه او را با مردم نيكو سازد.
نهج البلاغه/ حکمت ۸۹ (صبحی صالح)
بدون شک بخشی از ارتباط موثر با یادگیری مهارتهای ارتباطی، رشد و ارتقاء می یابد.
در عین حال جنبه ای از کیفیت ارتباط و قدرت تاثیرگذاری در دیگران ناشی از اصلاح و بهینه سازی ارتباط با خدا است.
@ertebatmoaserdini
#ارتباط_موثر
#معنویت
#دعا
#توانمند_باشیم
ارتباط موثر
چیزی که باعث بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری شما میشود سخت کار کردن نیست، بلکه هوشمندانه کار کردن و
⛔️افراط و تفریط در برنامهریزی
از جمله اشتباهات و عادات غلط که باعث کاهش بهره وری کارها می شود، افراط و تفریط در برنامه ریزی ها است.
◀️بسیاری از انسانهای بلندهمت سعی میکنند با برنامهریزی دقیق، برای تمام ساعات روز، سطح بهرهوریشان را به حداکثر برسانند؛ اما متاسفانه، همه چیز همیشه طبق برنامه پیش نمیرود و مواردی مانندِ بیماری خود یا اطرافیان یا یک کار غیرمنتظره میتواند تمام برنامهی یک روز را مختل کند.
اگر برنامه ریزیهای انعطاف ناپذیرمفصل در طول روز دارید، به نحوی که مایلید تمام زمان خود را برنامه داشته باشید و کمتر چیزی مانع پیاده سازی آن شود، باید بدانید این رفتار شما موجب کاهش بهره وری و نتیجه گیری بهتر از کارها است.
◀️همیشه باید در نظر داشته باشید که پیش از تلاش برای دستیابی به اهداف درازمدت باید به طرح استراتژی بپردازید. تلاش برای به پایان رساندن پروژهای که از میانهی راه درگیر آن میشوید، ممکن است ناامیدی شدیدی به همراه بیاورد و زمان بسیار زیادی را تلف کند.
🔶 بهتر است به گونهای برنامه ریزی کنید که امکان مواجه شدن با موارد غیر منتظره را داشته باشید.
برنامه شخصی باید انعطاف پذیر باشد، تا در مقابل اتفاقات ، فرصت و امکان واکنش مناسب داشته باشیم.
از سوی دیگر به خاطر داشته باشید از لوازم برنامه ریزی ارزیابی و بررسی عملکرد است؛ باید بتوانید میانه راه مجالی را برای توقف و ملاحظه «مسیر طی شده»، «تناسب زمان بندی تا کنون و آینده»، «فاصله با نتیجه و هدف نهایی» و «شاخص های مورد نظر»تان داشته باشید و در صورت لزوم در ادامه راه اشکالات برنامه را برطرف سازید.
به عبارت دیگر کار خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در مسیر درست قرار گرفتهاید.
برخی از ما در کارها به گونهای نسبت به طراحی اولیه خود اصرار و پافشاری دارند که اگر جایی از مسیر به خطا رفته باشند، مایلند کماکان به ادامه مسیر نادرست خود بپردازند و چیزی را تغییر ندهند.
غافل از اینکه تکرار مسیر اشتباه موجب نتیجه بهتر و درست نمی شود.
@ertebatmoaserdini
#مهارت_آموزی
#موفقیت
#بهره_وری
#عادات_بد
#کارآمدی_فردی
#عزت_نفس
#توانمند_باشیم
#برنامه_ریزی
هدیه مرکز ملی پاسخگویی در آستانه ماه مبارک رمضان
نرم افزار احکام روزه، شامل موضوعات مورد ابتلای جامعه پیرامون روزه است که از میان سؤالات پرتکرار مخاطبان مرکز ملی پاسخ گویی، انتخاب و بر اساس فتاوای مراجع بزرگوار تقلید پاسخ داده شده است.
محتوای نرم افزار به همت کارشناسان محترم گروه فقه مرکز ملی پاسخگویی تهیه و توسط فناوری اطلاعات این مرکز ، تبدیل به نرم افزار شده است.
مسیر دریافت :
https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.ahkam.rooze
ارتباط موثر
چیزی که باعث بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری شما میشود سخت کار کردن نیست، بلکه هوشمندانه کار کردن و
⛔️ کامل گرائی و انجام کارها به بهترین شکل
عادت بد دیگری که علاوه بر کاهش کارآمدی و بهره وری فرد ، به مرور عزت نفس انسان را نیز فرسایش می دهد و پیوسته زمینه های نگرانی و ناآرامی فراهم می کند؛
«ترس از انجام ندادن کارها به بهترین شکل» و یا به اصطلاح «کمال گرائی» یا «کامل گرائی و تمامیت طلبی» است.
برخی محققان گفته اند:
علت اصلی پشت گوش انداختن کارها بیش از اینکه تنبلی باشد، بسیاری اوقات ترس از عالی و بدون نقص انجام ندادن کارها است.
کمال گرایی مجوعهای از افکار همراه با خودخوری است و شما را وادار میکند بخواهید به اهدافی برسید که از نظر عملی غیرواقعگرایانه هستند، بلاهای زیادی سر شما میآورند و زندگی شما را سخت میکنند:
لذت را از شما میگیرد.
اعتمادبهنفستان را میکاهد.
توانایی شما برای انجام کارها را تضعیف میکند.
انگیزه و اشتیاق را از شما میگیرد.
توانایی رشد شما را به حداقل می رساند.
غلبه بر این عادت بد امکان پذیر است؛ اما نیازمند مجاهدت و تلاش و پیش از آن مطالعه و یادگیری دارد.
@ertebatmoaserdini
#مدیریت_ذهن
#توانمند_باشیم
#موفقیت
#بهره_وری
#عادات_بد
#کارآمدی_فردی
#عزت_نفس
هدایت شده از فقه و معارف
25.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تلاوت آقای امین پویا، از آیه ٢١ سوره احزاب
در محفل انس با قرآن کریم بصورت ویدئو کنفرانس در روز اول ماه رمضان با حضور رهبر انقلاب
💠لقَدْ كانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كانَ يَرْجُوا اللّهَ وَ الْيَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَكَرَ اللّهَ كَثِيراً ...
ترجمه:
🔹بیگمان فرستادهی خداوند برای شما نمونهای نيكوست، برای آن كس (از شما) كه به خداوند و به روز بازپسين اميد دارد و خداوند را بسيار ياد میكند.
💻 @khamenei_maaref
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
🖋 پیام مرکز ملی پاسخگویی در پی رحلت آیت الله امینی
🔳در پی ارتحال آیت الله امینی، مرکز ملی پاسخگویی با اشاره به همکاری پدرانه و فعال ایشان با مرکز ملی پاسخگویی، رحلت ایشان را به حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری و حوزه های علمیه تسلیت گفت.
▪️به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در پی ارتحال عالم مجاهد و معلم پارسا مرحوم آیت الله امینی مرکز ملی پاسخگویی پیامی صادر کرد.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
امیر المومنین عليه السلام:
إذا ماتَ العالِمُ ثُلِمَ فِي الإِسلامِ ثُلمَهً لا يَسُدُّها شَيءٌ إلى يَومِ القِيامَه.
ضایعه ارتحال اسوه علم و تقوی و مجاهدت، حضرت آیت الله امینی -رضوان الله تعالی علیه- حوزه های علمیه و به خصوص جهادگران عرصه پاسخگویی به پرسش های دینی را به سوگ نشاند.
این معلم پارسا بیش از یک دهه اخیر به رغم کهولت سن و تحمل رنج بیماری، در کمال تواضع همکاری پدرانه و فعال با مرکز ملی پاسخگویی به عنوان استاد پاسخگو به پرسش های تربیتی داشتند.
پیگیری و حضور گرم و دلسوزانه و با حوصله معظم له از طریق فضای مجازی و حضوری تکیه گاهی امین و امیدبخش را برای فرزندانشان در این مرکز ایجاد می کرد.
سوگ مندانه این مصیبت را به محضر حضرت صاحب الامر -ارواحنا فداه- و زعیم و رهبر معظم مان حضرت آیت الله العظمی خامنهای -دام ظله الشریف- و حوزه های علمیه تسلیت عرض می کنیم.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈