بسماللهالرحمنالرحیم
سخنرانی سرکار خانم لطفیآذر در شهر مشهد
جلسۀ هشتم، 22 رجب 1439
چرا فراق؟ (قسمت اول)
دانستیم هر نوع پیشزمینۀ ذهنی و دریافت شخصی از مراتب حیات و هستی، قید و حجاب است و میتواند مانع فیضگیری از #روح و وجود و درنتیجه ثقیل ماندن #جسم و #نفس در مسیر حرکت به سوی حق شود.
گفتیم از عمیقترین قیدها، پیشزمینۀ #علم و عمل و حتی #نبوت است. دیدیم حضرت #موسی در ظاهر، مقامش خیلی بالاتر از آن بندۀ مخصوص خدا بود؛ پیامبر اولوالعزم بود، اعجاز داشت، #وحی میگرفت، مردم را هدایت میکرد و... . اما با اینکه #سلوک ظاهری و فعلی و حتی تخلق اوصافی به فضایل الهی داشت، دنبال چیز دیگری بود تا قلبش تکان بخورد و حرکت کند. خدا هم خواست خود را و مقام #ولایت را به او نشان دهد؛ همان مقامی که در هبوط به آدم، در آتش به #ابراهیم و در شکم نهنگ به #یونس نشان داده و آنها را در عالمش برده بود.
موسی با بندۀ مخصوص خدا ملاقات کرد و به او گفت: «آمدهام تابع تو باشم؛ چون میخواهم حرکت و رشد کنم.» اما پاسخ شنید: «تو استطاعت #صبر با من را نداری.» موسی باز اصرار کرد و بالأخره با او همراه شد؛ فقط به این شرط که هیچ سؤالی نپرسد. اما همین که او کشتی را سوراخ کرد، موسی گفت: کار بدی انجام داده و میخواهد مردم را به کشتن دهد! این دیگر سؤال هم نبود، بلکه محکوم کردن بود؛ همان کاری که #خوارج با علی(علیهالسلام) کردند و او را محکوم و برایش حکم صادر نمودند.
آن بندۀ خاص به موسی یادآوری کرد که قرار بود چیزی نپرسد. اما موسی باز دست برنداشت و خواست در مسیر تبعیت بماند:
"قالَ لاتُؤاخِذْني بِما نَسيتُ وَ لاتُرْهِقْني مِنْ أَمْري عُسْراً." [1]
[موسی] گفت: مرا به آنچه فراموش کردم، مؤاخذه نکن و کارم را بر من سخت نگیر.
یعنی: زیاد به رویم نیاور و سرزنشم نکن! حالا یک خطا مرتکب شدهام؛ ببخش و اینقدر سخت نگیر. اما مسئله، ارتباط شخصی نبود که جای بخشیدن باشد؛ ولایت بود و میخواست راه ببرد. پس سختگیری لازم بود.
خلاصه، آن دو دوباره به راه افتادند؛ تا آنکه جوان نورسیدهای را دیدند و بندۀ خدا او را کشت. موسی دوباره معترض شد که: «چرا این جوان را بیدلیل کشتی؟! این چه کار عجیبی بود که کردی؟» آن بندۀ خاص هم بر موسی اتمام حجت کرد که: «نگفتم صبر نداری؟» و موسی گفت: «اگر پس از این چیزی پرسیدم، دیگر همراهیام نکن!»
..........
[1] سورۀ کهف، آیۀ 73.
ادامه دارد...
#خلاصه
#رجب1439
#جلسه_هشتم
@Lotfiiazar
🔹 منبرهای یک دقیقه ای 🔹
✅ حجت الاسلام #چوبچیان
✳️ حضرت زهرا (س) تا زمانی که جان در بدن داشتند از امیرشان دفاع کردند
سخت ترین و تلخ ترین حوادث در 75 یا 95 روز بین رحلت پیامبر صلیاللهعلیهوآله و شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها پیش آمد. در آن شرایط تنها کسی که می توانست از پیامبر و احکام و شرعیاتی که پیامبر صلیاللهعلیهوآله مدت ها برای آن زحمت کشیدند و خصوصاً از امام زمانش، دفاع کند حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها بود.
به فرمایش یکی از مراجع که فرمودند: در آن شرایط امام علی علیهالسلام را خانه نشین کردند و اصحاب هم اجازه صحبت کردن نداشتند و تنها کسی که اجازه صحبت کردن داشتند و کسی جرأت نداشت مقابل او بایستد و مقام او را نادیده بگیرد حضرت فاطمه سلاماللهعلیها بود.
به همین دلیل بعد از پیامبر صلیاللهعلیهوآله حضرت نقش خودش را در این حادثه غم انگیز شروع می کند تا روزهای آخر. تا زمانی که حضرت در بدن جان داشتند از امیرشان دفاع کردند.
📚 سخنرانی حجت الاسلام چوبچیان در هیئت الزهرا (س) - فروردین 94
#رسانه_باشید
#منبرهای_یک_دقیقه ای
به یه اصفهانی گفتم داداش کارت چیه ؟
گفت :دادام دام دارس آمنم تو دام داری دادام دام دارم 😳
نزدیک بود ری استارت بشم
ترجمه:
برادرم دامداری داره و منم تو دامداریش دام دارم... 😐
لهجه ک نیس...
رمز گاوصندوقه😅😅
حداقل بالهجه های کشورخودمون آشناو یادبگیریم.
روانشناسی خانواده:
#همه_بخونن
"گفتـن اَسـرار #مـجردی بعـد از ازدواج؟!!!"
هرگز نباید از اشتباهات و لغزشهایی که در دوران مجردی انجام دادهاید و #کسی_هم_از_آن_باخبر_نیست و شما نیز #پشیمانید و یقیناً بعد از ازدواج هم همسرتان متوجه آن نخواهد شد، سخنی به میان بیاورید...!
هیچ کس اجازه ندارد آبروی خود را جلوی دیگران ببرد.
علاوه بر این هرگز از فرد مقابل نخواهید كه به #مسائل گذشته خود اشاره کند.
ولی اگر مسئلهای قبل از ازدواج برای شما پیش آمده و شما مرتکب #خطایی شدهاید و #امکان_بر_ملاشدن آن را پس از ازدواج وجود دارد، باید حتماً به نحوی آن را برای فرد #مقابل بیان کنید.
ایرانی ها وقتی از خونه میرن بیرون
میگن: آخیش پوسیدیم تو اون چاردیواری
😜😜
وقتی برمیگردن میگن: هیچ جا خونه خود آدم نمیشه
خود درگیری از صفات بارز ما ایرانیاست😂😂
وطن ..سرزمین عشق
هدایت شده از دبخند
باز خوبه شما رو با بچه های فامیل مقایسه میکردن
ما تو فامیلمون درسخون نداشتیم مستقیم با خود بوعلی سینا مقایسه می شدیم.😑😂
@de_bekhand
🔹 منبرهای یک دقیقه ای 🔹
✅ حجت الاسلام #کرمی
✳ امیرالمومنین(علیه السلام) : اگر خود را معرفی کنم کافر می شوی
علی (علیه السلام) متکی است. او اصل است این تجلی است. او واجب است این ممکن است.
کسی به امیرالمومنین (علیه السلام) گفت آقا خود را معرفی کن. حضرت فرمود اگر خود را معرفی کنم کافر می شوی. گفت مگر که هستید؟ فرمود: «أَنَا الْأَوَّلُ وَ أَنَا الْآخِرُ وَ أَنَا الْبَاطِنُ وَ أَنَا الظَّاهِرُ وَ أَنَا بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ......» من اول، آخر، باطن و ظاهرم. من به تمام چیزها آگاهم...! شخص گفت پس برای خدا چه گذاشتی؟
ذات خدا مستقل است. علی (علیه السلام) متکی است. او اصل است این تجلی است. او واجب است این ممکن است. ولایت علی (علیه السلام) ولایت خدا است که در علی (علیه السلام) تجلی پیدا کرده. علی منهای خدا ولایتی ندارد. آنچه خدا می خواهد بگوید و اراده کند و به بندگان برساند از کانال فیض علی بن ابی طالب (علیه السلام) است.
عرفان:
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
✨ حضرت آيت الله مجتهدي تهراني :
☝اولين عملي که باعث خوب شدن کار و بار انسان مي شود
🌷 راضي نگه داشتن پدر و مادر 🌷
است.
✌دومين عمل
🌷 نماز اول وقت 🌷
است.
🌟 نماز اول وقت در اين که کارتان خوب شود مؤثّر است.
🌟 کساني که به هر دري مي زنند ، ولي کارشان درست نمي شود براي اين است که نماز اول وقت نمي خوانند.
✅👈 جوانها به شما توصيه مي کنم اگر مي خواهيد هم دنيا داشته باشيد و هم آخرت ، نماز اول وقت بخوانيد.
❤️کانال عرفان ❤️
@erfan1212