#فطیر
تخم مرغ2عدد
شکر2 قاشق غذاخوری
کره اب شده 1قاشق غذاخوری
عسل 1قاشق غذاخوری
خمیرمایه 2قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای خوری
روغن مایه 3قاشق غذاخوری
آ رد2ونیم لیوان
اب به مقدار
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
پنیر لقوان یا پنیر طبیعی به دلخواه
گردو به مقدار لازم (دلخواه)
گشنیز تازه به مقدار لازم دلخواه
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
رنگ زعفرانی به مقدار لازم
نمک یک پنس
کنجد اختیاری برای تزیین
✅✅✅✅✅✅
✅توضیحات👇👇👇
برای مغزی : میشه از هر پنیری استفاده کرد. هر سبزی هم میتونید انتخاب کنید.
میتونید خرما و گردو هم بگذارید .یا فقط حلوا
این انتخاب شماست🌹
بهترین گزینه در سبزی گشنیزه🍀
مراحل کار👇👇
ابتدا تخم مرغ + شکر+ عسل+نمک و روغن مایع رو یک دقیقه مخلوط میکنیم. کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم. در حد مخلوط شدن.
👈اینجا از همزن دستی استفاده میکنیم.
مرحله بعد👇👇👇
در ظرفی جداگانه خمیر مایه +نوک قاشق شکر و نصف لیوان آب گرم(آب در حدی گرم باشه که دست نسوزد) +۲ قاشق آرد را مخلوط و هم بزنید.بگذارید کنار تا خمیر مایه عمل بیاد
بعد گشنیز و آرد را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و خمیر مایه عمل امده را اضافه کنید.
خمیری که بدست میاد باید نرم باشد.
نکته ها👈 اگر خمیر شل بود مقداری آرد بزنید.
و اگر سفت بود مقداری آب یا گلاب یا شیر.
درجه حرارت فر ۲۲۰ تا ۲۵۰ . گرم کنید . و طبق گیف زیر 👇👇👇عمل میکنید.
بعد از مغزی گذاشتن و طرح زدن و رومال زدن ، خمیرتون رو ۳۰ دقیقه استراحت بدید.
✅این خمیر سبکه. پس لطفا تو فر حواستون باشه. چند دقیقه آخر گریل هم روشن کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کاپ_کیک_شکلاتی
آرد 1 و 1/3 لیوان . شکر 2/3 لیوان . تخممرغ 1 عدد . شیر 1 لیوان . کافی میکس 1 عدد
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع یا کره 1/3 لیوان . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ شیر داغ و کافی میکس را مخلوط کنید ( میتوانید از انواع مختلف قهوه و نسکافه استفاده کنید ) ؛ پس از اینکه شیر سرد شد کره یا روغن ، تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید سپس شکر را اضافه نمایید ؛ این مواد را به مایه کیک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید ( فقط تا اندازه ای هم بزنید که مواد ترکیب شوند ). مواد را داخل کاغذهای کاپ کیک بریزید ( قالب ها را تا نیمه پر کنید ) ، قالب ها را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند.
پس از اماده شدن کاپ کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس سرو نمائید ، میتوانید کاپ کیک شکلاتی را با خامه ، سس شکلاتی و … تزیین کنید.18 تا کاپ کیک شد
من شکر رو اول با تخم مرغ هم زدم.چون اگه شکر رو دیر بریزیم ته نشین میشه و کاپ کیک به کاغذ روغنی میچسبه..
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#لطیفه_خونگی
تخم مرغ سرد سه عدد
ارد یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق م
وانیل یک چهارم ق چ
مقداری پودر قند .
نکته ی توی لطیفه ی خونگی اینه که زمانی که مواد رو مخلوط میکنید زیادی هم نزنید باید مثل کیک اسفنجی مواد رو فواد کنید آروم نا پف سفیده نخوابه همین
و تخم مرغ ها سرد باشن
اول از همه سینی رو کاغذ روغنی بزارید اگر مثل من دوست داشتید الگو درست کنید تا سایز لطیفه ها یکی بشه از هر وسیله ای میتوتید به عنوان الگو استفاده کنید بعد این کار کاغذ رو پشت رو کنید و کف سینی بزارید که جوهر خودکار زیر کار بده کف کاغذ هم خیلی کم چرب کنید و بزارید کنار
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید گرم بشه
.
زرد و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید
ارد و بکینگ پودر و سه بار الک کنید
سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا خوب فرم بگیره بعد نصف از شکر رو کم کم اضافه کنید و بزنید تا خوب خوب فرم بگیره و سفت بشه مثل فیلم
تو ظرف دیگه ای زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه
حالا مخلوط زرده رو به سفیده انتقال بدید و دورانی و آروم فواد کنید بعد مخلوط ارد رو کم کم اضافه و آروم فولد کنید مواد کاملا سفت میزان است یکدست که شد بریزد تو قیف یکبار مصرف و نوکش رو قیچی کنید و به صورت عمود قسمت هایی که مشخص کردید قیف بزنید در آخر اکر روی شیرینی قله ای شد یه کوچولو انگشتتون رو مرطوب کنید و سرش رو صاف کنید در اخر روی شیرینی رو کاملا پودر قند الک کنید و بزارید توی فر به مدت یک ربع الی بیست دقیقه زیر شیرینی ها کمی طلایی میشه
بعد که شرینی ها آماده شد از فر دربیارید
و تا گرم هست از کاغذ جدا کنید یه کوچولو شیریتی رو تکون بدید اضافات پودر قند ازش می ریزه
بعد که شیرینی خنک شد خانه رو فرم بدید بریزید توی قیف و بین شیرینی ها خامه بزنید
.
نکته ی من . فر من جون فن دار نیست در حد دو دقیقه گریل هم زدم تا رویه شیرینی هم خوب بپزه و بعدا چسبناک نشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#بستنی
استاد نوری:
رسپی بستنی دسر
شیر نیم کیلو
شکر ۲۰۰ گرم
ثعلب ۵ گرم
زعفران مقدار لازم
خب
ثعلب با شکر قاطی کنید
شیر بزارید رو گاز با حرارت کم
هم زن دستی معمولی هم اماده کنید
چون شیر باید تند تند هم بزنید
شیر تنها با حرارت کم
اروم شیر هم بزنید
شیر ولرم شد شکر کم کم پیوسته اضافه کنید و هم بزنید
همه شکررو بریریم کم کم
با شکر قاطی کنید ثعلب رو
زیر گاز بعد از اضافه شدن شیر یه کم زیاد کنید
باید نجوشه
بعد از شکر حدودا ده دقیقه
یک دقیقه دیگه میشه ده دقیقه
گاز خاموش کنید
زعفران غلیظ اضافه کنید
فقط زیاد ابکی نباشه زعفران
باید غلیظ باشه
نباید سف سفت باشه
یه کم سرد شد بزارید فریزر
بدون اینکه تکون بخوره بزارید یه گوشه سرد بشه
بازم میگم موقع سرد شدن اصلا نباید تکون بخوره حتی یه ذره
نه تکون بدید ظرف رو نه هم بزنید
یه جایی بزارید که نیاز نباشه ظرف رو بعدا جا به جا کنید
بعد از اینکه از حرارت افتاد بزاریم فریزر
کامل سرد بشه
بعدش سه بار هر دو ساعت بیارید هم بزنید و بزارید فریزر دوباره
با هم زن برقی
حدودا ۵ دقیقه یا چهار دقیقه
۱۲ ساعت بمونه فریزر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سمنو
سمنو از لحاظ غذایی بسیار سالم و مقویه و با اینکه شیرینه از هیچ شکری برای شیرین کردنش استفاده نمیشه👌🏻😍
✅ مواد لازم :
گندم ۵٠٠ گرم
آرد گندم یک کیلو (بهتره از آرد نان سنگک استفاده بشه)
آب به مقدار کافی
بادام درسته و پرک مقداری (دلخواهه)
✅ طرز تهیه :
گندم رو تمیز و دانه های شکستشو جدا میکنیم. بعد گندمو شسته و روش اندازه دوبند انگشت آب هم دمای محیط میریزیم و به مدت دو روز چندبار آبش رو عوض میکنیم تا سر گندما سفید بشه. بعد گندما رو داخل یه پارچه میریزیم و روزی چند بار بهشون آب میدیم تا جوانه بزنن. بعد دو روز گندمای جوانه زده رو داخل سبد میریزیم و یه پارچه نازک روش انداخته و روزی چند بار روش آب میریزیم تا زمانی که گندماساقه بزنن (ساقه ها از غلاف نقره ایش بیرون نزنه، اگه سبز بشن سمنو تلخ میشه) بعد جوانه ها رو از هم جدا میکنیم و خوب میشوریم و از چرخ گوشت رد میکنیم یا با کمی آب داخل میکسر میریزیم.
گندمای چرخ شده رو داخل یه کیسه نخی ریخته و شیره کشی میکنیم (تا سه بار میتونیم روی تفاله گندم آب بریزیم و دوباره شیره اش رو جدا کنیم) شیره آماده شده رو با آرد الک شده مخلوط و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا گلوله ای نمونه (غلظت مواد باید مثل دوغ غليظی باشه اگه نیاز بود بهش آب اضافه کنین) حالا مواد رو از یه صافی ریز رد و داخل قابلمه (بهتره مسی
باشه) میریزیم و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیره، وقتی جوش اومد حرارتو کم میکنیم و هر از گاهی مواد روهم میزنیم.
بادام با پوست رو ٢ ساعت بعد اضافه میکنیم. بعد از حدود ۴ ساعت که سمنو کمی غليظ شد مقداری یخ (برای شوک و تغییر رنگ بهتر سمنو) رو اضافه میکنیم و دوباره اجازه میدیم علیظ بشه. اضافه کردن یخ رو تا ٣مرتبه ادامه میدیم و وقتی دوباره غلیظ شد بادام پرک شده رو اضافه، و زیر قابلمه شعله پخش کن میزاریم و دم کنی گذاشته و سمنو رو ٣،۴ ساعت دم میدیم و هر نیم ساعتی یبار مواد رو هم میزنیم.
✅مقدار آرد ٣ برابر گندمه ولی هر چی آرد کمتر بریزین سمنوی شیرین تری دارین.
✅زمان پخت سمنو بستگی به مقدار مواد داره و ممکنه ١۵تا ٢٠ساعت هم طول بکشه.
✅مهمه که در تمام مراحل رشد، گندم جاش خنک و کم نور باشه.
✅بادام در سمنو نماد برکت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
من همیشه سیب زمینی رو پوست میگیرم و تکه تکه میکنم بعد میذارم بپزه. اینجوری زودتر میپزه و خیالم راحته که تمیزه و خاک و آلودگی توش نیست.
و اینکه همیشه یه مقدار نمک هم قبل از پخت بهش میزنم. طعمش خیلی بهتر میشه و انگار نمک به خورد سیب زمینی ها میره.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#شیرینی_بهشتی
💛مواد لازم:
پودر شکر ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
وانیل پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم
💛طرز تهیه؛
روغن رو اب کرده داخل یخچال میزاریم تا سفت و صاف بشه. بعد با شکر با دور تند همزن میزنیم تا سفید رنگ بشه. وانیل رو اضافه کرده باز حدود یک دقیقه هم میزنیم.ارد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم به ارومی هم میزنیم. در اخر روغن مایع رو اضافه میکنیم.خمیر رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم .به یکی پودر کاکائو میزنیم به یه قسمت دیگه کمی زعفران رو با اب کمی حل کرده اضافه میکنیم.کمی رنگ لبو هم به یکی دیگه و اخری رو هم سفید نگه میداریم. یه قسمتو داخل قیف ریخته بقیه رو تو یخچال میزاریم. داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله از قیف رد کنید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.
تا خنک شدن شیرینیها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید.(من فقط رنگ سفیدشو درست کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
💛شیرینی قندی خوشمزه 💛
💛مواد لازم؛
آرد ۱۰۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
روغن جامد ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
هل سبز ساییده شده ۱/۲ قاشق چای خوری
💛طرز تهیه؛
۱- برای درست کردن این شیرینی های خوشمزه و راحت اول روغن و پودرقند و هل رو با همزن زدم تا کاملا رنگش روشن شد .
۲- بعد همزن رو کنار گذاشتم و مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کرده بودم ، کم کم اضافه و با سر انگشت مخلوط کردم تا خمیر جمع شد .
۳- خمیر رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و حدود ۴ ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت دادم .
۴- بعد از خمیر اندازه کوچیکتر از گردو برداشتم و تو دست گرد کردم .
۵- کمی روش فشار وارد کردم تا کمی پهن شه و بعد با چاقو روش شیار ایجاد کردم و تو سینی فر که کاغذروغنی انداخته بودم چیدم .
۶- روی شیرینی ها تخم خرفه و کنجد پاشیدم و تو فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم .
💛سایر نکات؛
این مقدار مواد حدود ۱۸ تا شیرینی میده .
من مواد رو دوقسمت کردم . به یه قسمت کمی پودرکاکائو و به قسمت بعدی کمی زعفران اضافه کردم .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عایق رطوبتی بهترین جایگزین ایزوگام
اجرای عایق های حرارتی
برودتی، رطوبتی
اجرای سریع، در رنگهای متنوع، وزن سبک و بدون جابجایی کولر ، قیمت مناسب
ضد ترک ضد جلبک و خزه
پوس پوس نمیشود
باکشسانی بالا
شماره تماس:09126077730
اطلاعات بیشتر و مشاهده نمونه کار در
ادرس ایتا:👇👇👇
eitaa.com/kimiyafaraz
شرکت کیمیای فراز ایرانیان
#شفته_اراکی
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
گوشت چرخ کرده 500 گرم، آرد نخودچی، رب گوجه فرنگی2 ق س،🥫 پیاز 🧅رنده شده1 عدد متوسط ،جعفری خردشده 3 ق س، نمک، فلفل🧂
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔴 پیاز🧅 رنده شده، گوشت و آرد نخودچی را با جعفری، نمک و فلفل🧂 مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس رب🥫 را با روغن و کمی آب تفت دهید تا کاملا به جوش آید. از مواد مخلوط شده گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده و در سس گوجه فرنگی که در حال جوشیدن است بریزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند هارو انجام بده دیگه برنج حشره نمیزنه🤌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#تاتلیسی
مواد لازم:
یک لیتر شیر🥛 (چهارونیم لیوان)
نصف پیمانه آرد
دو ق غ پودر نشاسته گندم
نصف لیوان شکر🍚
یک ق م وانیل
یک ق غ کره🧈
برای کناره دسر فندوق 🌰خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین
برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای🍫
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه:
به جز کره🧈 و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره🧈 و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول گوشت😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
زعفران ۲ ق غ
پودر گشنیز
مواد فیلینگ :
جعفری ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
گردو ۲ ق غ
پیاز داغ ۱ عدد
مواد سس :
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
نمک و فلفل
فلفل قرمز
زردچوبه
پودر گشنیز
روغن مایع 🥩
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تکنیک درست کردن انواع قهوه
(هشت نوع)
☕مخصوص دوستداران قهوه و اونایی که میخوان توی مهمونیای عید یه پذیرایی خاص داشته باشن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیغه ی چرخ گوشت رو تیز کن⚡️
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه هات چاکلت ساده تهیه کنیم؟😋😍
مواد لازم
🔺شیر ۲ لیوان
🔺شکلات ۶۰ درصد ۱۰۰ گرم
🔺وانیل کمی (نوک قاشق چایخوری)
🔺شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
✳️نکته درصدش شکلات سلیقه ای است.
دستور تهیه
➖شکلات را خرد کرده و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) یا داخل مایکروویو ذوب کنید.
➖دو لیوان شیر پر چرب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
➖یک قاشق شکر قهوهای به آن اضافه کنید.
➖یکی دو قطره عصاره وانیل به شیر اضافه کنید و وقتی داغ شد از روی حرارت بردارید.
➖شکلاتها که کاملا ذوب و روان شده اند را به شیر داغ اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه ساندویچ مرغ با مایونز تهیه کنیم؟😋😍
مواد لازم:
🔻سینه مرغ پخته=یک عدد
🔻پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان
🔻آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
🔻گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
🔻سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
🔻نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم
⏏️طرزتهیه
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغهای خرد شده را در یک کاسه با سبزیها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه از کشک نگهداری کنیم؟😋😍
⛔️اگر میخواهید همیشه كشك سالم در خانه داشته باشید، كشك ساییده شده را در كیسههای نایلونی ضخیم بریزید و پس از این كه سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به كشك احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا باید اجاق گاز را بدون دستکش تمیز نکنید؟🤔
❌متخصصان زیبایی بر این باورند که برای حفظ سلامت پوست دست حتی نباید اجاق گاز را هم بدون دستکش تمیز کرد
‼️ چه برسد به وسایلی که از شویندههای قوی برای پاک کردن آنها استفاده میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت انواع کیک میوه ای رعایت کنیم؟😋😍
✔️برای تهیه انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
راز خوش طعم شدن قارچ در چیست؟😋😍
❌بیشترین مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصیه سر آشپزها نباید آنرا پوست گرفت.
❌پس قارچ هایتان را تمیز بکنید و بشویید یا قارچ های تمیزی بخرید که نیاز نباشد پوست آن ها را جدا کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻