eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
26.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انگور بدون شکر این مربای انگور و ما تو گیلان درست می کنیم و بهش انگور خمس یا انار پته میگیم،بسیار مقویه و برا کمخونی خیلی خوبه،پس حتما ذخیرش کن. 📌مواد لازم:⬇️ 💕انگور بی دونه یک کیلو 💕گردو یک مشت 💕هل درصودت تمایل یک عدد 🔸نکات تهیه:⬇️ 💕این مربای گیلانی رو به عنوان صبحانه یا بجای قند کنار چای یا بعضی از قدیمی ها هم تو کره این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و با برنج یا نون به عنوان  صبحانه میل میکردن مخصوصا قبل کار مزرعه و برنجکاری. 💕 اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه. این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه. 💕انگور بهتره بدون دونه باشه و اگه از انگور قرمز محلی استفاده کنبد مرباتون خوشرنگ ترمیشه. 💕سعی کنید انگوراتون شیرین باشه چون این مربا شکر نداره و شیرینیش طبیعیه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏ ‬‏جایزه ی خوش عطر ترین و خوش طعم ترین غذا رو باید به همین داد ،اونقدری که ادویه جات خوشبو داخلش هست 👌عطر برنج چمپا با هل و زعفرون که میکس بشه اووووف چه شود😋 مواد لازم👇🏻👇🏻 گوشت : ۷۵۰گرم ✅ برنج چمپا :۵ پیمانه ✅ پیاز : سه الی ۴عدد ✅ کشمش:۱۰۰گرم✅ گردو:نصف فنجون✅ لپه پخته شده :یه پیاله✅ زعفران:هر چه بیشتر بهتر✅ ادویه جات:(بادیان ستاره ای،برگ بو،هل،دارچین،فلفل سیاه،تخم گیشنیز،فلفل عنابی،لیمو عملنی،پودر انبه،فلفل بهار،ادویه جنوبی) این ادویه ها کاملا سلیقه ای ولی هل و دارچین و زعفران حذف نشه بهتره طرز تهیه: در ابتدا روغن داخل قابلمه گذاشتم و بعد ادویه جات اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد از اون پیاز خلالی شده رو به ادویه جات اضافه کردم❌ حالا تو این قسمت گوشت رو به پیاز و ادویه جات به همراه لیمو عمانی اصافه کردم و تغت دادم و بعد ۴لیوان آب اصافه کردم و حدود سه ساعت با شعله ی ملایم گذاشتم گوشت بپزه وقتی گوشت کامل پخت از آب جدا کردم و داخل ظرف بهمراه پیاز تفت دادم و دارچین و زعفرون اضافه کردم و بعد از اون داخل آب گوشت صاف شده برنج چمپا از قبل خیس خورده رو اصافه کردم و وقتی آب برنج کشیده شد گذاشتم دم بیاد ❌ طرز تهیه حشو مجبوس👇🏻👇🏻 پیاز خلالی شده رو سرخ کردم و زردچوبه اضافه کردم و بعد از اون لپه ای که از قبل با زردچوبه و اب پختم رو اضافه کردم و بعد کشمش و مغز گردو و زعفران و دارچین و زیرشو خاموش کردم ،ایکاش میشد عطر این حشو رو حس کرد بی نهایت عالیه 👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لایم بری 🍰 این کیک ترکیب ترشی لیمو و شیرینی مارمالاد توت فرنگیه😍 به هرکی که فرستادم عاشق طعمش شده😝 کیک لایم بری🍋🍓 مواد لازم برای کیک: تخم مرغ………۴ عدد شکر……….۱۴۰ گرم زست لیمو……..۱ ق چ پودر وانیل………۵ گرم روغن مایع………۹۰ میلی لیتر آب……….۹۰ میلی لیتر آرد سفید………۲۰۰ گرم بکینگ پودر………۸ گرم تخم خرفه………۱/۲ پیمانه سر خالی نمک……….۱/۴ ق چ آموزش و پزی گندم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نکات مهم و تکمیلی❌ طرز تهیه: ۱)ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم. ۲)زرده هارا به همراه نصف شکر و زست لیمو و وانیل با ویسک میزنیم تا کاملا یکدست شود. ۳)سپس بکینگ پودر را هم اضافه و یکدست میکنیم ۴)روغن مایع را نیز به زرده ها اضافه و با ویسک یکدست میکنیم. ۵)آب را هم کم کم اضافه و یکدست میکنیم. ۶)در آخر آرد را به همراه تخم خرفه اضافه و با ویسک یکدست میکنیم. ۷)نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کف دار شود. ۸)حالا مابقی شکر را کم کم به سفیده اضافه و با همزن میزنیم تا سفیده فرم بگیرد. ۹)کمی از سفیده فرم گرفته را به مواد اضافه و با لیسک فولد میکنیم تا یکدست شود. ۱۰)سپس کل سفیده را اضافه و به ارامی فولد میکنیم تا یکدست شود. ۱۱)داخل قالب ۲۰ سانتی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم مواد کیک را پهن میکنیم.(برای قالب ۲۵ سانتی مواد رو ۱/۵ برابر کنید) ۱۲)در فر ۱۷۵ درجه‌ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا بپزد. . برای فیلینگ: مارمالاد توت فرنگی…………..۳/۴ پیمانه خامه قنادی…………..۶۵۰ گرم شربت آبلیمو……….برای مرطوب کردن کیک نکته🔴شهد اضافی مارمالاد رو بگیرین،اگه خواستین میتونین از ویوافیل های اماده هم استفاده کنید🔴 . اسمبل کردن کیک: کیک رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم؛ یک لایه کیک رو قرار میدیم و با شربت آبلیمو مرطوب میکنیم و یک لایه نازک خامه قنادی میزنیم و با خامه دور آن رینگ میزنیم؛ وسط رینگ را با مارمالاد توت فرنگی پر میکنیم (زیاد نزنین شیرین میشه) و یک لایه دیگر کیک قرار میدهیم و دوباره مراحل قبل را تکرار میکنیم. در اخر کیک را یک لایه نازک خامه کشی میکنیم من دور کیک رو شانه کشیدم، کیک رو ۵ ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد برش میدهیم و با لیمو و خامه طبق ویدیو تزیین میکنیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
** #کیک منبع:roshin_food@ [مواد لازم]آرد قنادی دو و نیم پیمانه آب نصف پیمانه شیر یک چهارم لیوان تخم مرغ یک عدد کره ۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری کره برای میانه خمیر ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت به میزان لازم برای میان لایه های خمیر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ خوشمزه 🫔😋 ✅️شیر یک فنجان ✅️آرد دو فنجان ✅️وانیل یک قاشق چایخوری ✅️تخم مرغ دو عدد ✅️روغن یک قاشق غذاخوری ✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری ✅️خامه نصف بسته ✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم ✅️عسل دو قاشق غذاخوری ✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه ⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید ⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتوی طالبی 🧊• خوشمزه ترین موهیتو اینه که حتما باید امتحان کنی😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟! تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋 یه بسته خمیر هزارلای شیرین چند ق شکر و یکم دارچین ‌‌ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه درجه یک🤤• ترکیب بستنی و قهوه ترکیب بهشتیه اصن🥰 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مرغ و بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍 1. 🍜روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید. 2. 🥗پیاز، کرفس و فلفل‌دلمه‌ای را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید. 3.🍚 برنج را اضافه کنید، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیفزایید و حرارت دهید تا به جوش آید. 4. 🥗بامیه‌ها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجه‌فرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. 5.🍗 مرغ‌ها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغ‌ها مغز پخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره به آن اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ته چین کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍 ♨️برنج را ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آبکش کنید. شوید خرد شده را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. نیمی از ♨️برنج را در ظرفی با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنید. سینه مرغ نگینی خرد شده را در ظرفی با زعفران دم کرده مخلوط کنید و در تابه ای با کره تفت دهید. ♨️کاهو را در یک ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید؛ سپس برگ های کاهو را از هم جدا کنید. قالب های مافین را چرب کنید و برگ های کاهو را در داخل قالب بگذارید. به ترتیب مقداری از مخلوط برنج و ماست، تکه های مرغ سرخ شده و در آخر مخلوط برنج و شوید را در قالب و روی کاهو بریزید. برگ های کاهو را جمع کنید و روی برنج را بپوشانید. قالب را در ظرفی حاوی آب بگذارید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای پخت زرشک چه نکته ای را باید رعایت کنیم؟😋😍 ⁉️برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست ☑️پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه گوشت را با مرکبات مزه دار کنیم؟😋😍 مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت رب گوجه رعایت کنیم؟😋😍 🍅برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرانترین کیک کافیشاپی اینم از کیک کافی شاپی مختص اونایی که شکلات دوست ندارن 👈موار لازم ۵ عدد تخم مرغ شکر ۱۴۰ گرم ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱۳۰ گرم آرد ۳۰ گرم نشاسته ذرت 👈مواد لازم فیلینگ ۵۰۰ گرم خامه قنادی ۲۵۰ گرم دولسه دلچه یا شیرعسل کاراملی پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم 👈مواد لازم مرطوب کردن شیر گرم ۱۵۰ گرم دولسه دلچه ۱۰۰ گرم آجیل بو داده خرد شده برای تزئین ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍾راز نگهداری ویتامین های خانگی و معجون لیمو یک پیشنهاد فوق العاده برای سرما خوردگی، دلپیچه و یک انرژی بخش در فصل سرد آبلیموی خانگی🍋🍾 🔸بعد از گرفتن آب لیمو و صاف کردهویج رو برش زده و هشت ده ساعت در آن قرار میدیم جهت گرفتن تلخی آبلیمو 🔸شیشه کاملا تمیز و خشک باشد 🔸یکی دو قاشق روغن زیتون یا مایع روی آبلیمو برای از دست نرفتن ویتامین های لیمو معجون لیمو (لیموشکری):🍋🍾🌱 میتونین فقط از لیمو و شکر استفاده کنین و یا میتونین مثل من بهش نعناع ، عسل، نبات گل محمدی و مقدار کمی دارچین بهش اضافه کنین تا خاصیتش بیشتر شه. 🔸بعد از درست کردن لیموشکری نباید تا دو ماه درب شیشه رو باز کنید ، چون تلخ میشه 🔸میتونین تا چند روز لیمو رو داخل افتاب نگه دارین تا کاملا آب بندازه و بعد به یخچال منتقل کنین 🔸اگه الان درست کنین میتونین آبان ماه استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻