eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
لقمه‌های موس شکلات توت فرنگی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم⁉️ 🔵 شکلات نیمه شیرین ذوب شده: ۵۵ گرم 🔵 خامه قنادی: ۱ تا ۱ و ۱/۲ پیمانه 🔵 کراکر: ۲۴ عدد 🔵 توت فرنگی برش زده: ۱۲ عدد 🔵 برگ‌های کوچک نعناع: ۲۴ عدد طرز تهیه🤷‍♀️ ♦️شکلات ذوب شده و ۱/۲ پیمانه خامه زده شده را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شود. باقیمانده خامه را در آن بریزید و مخلوط کنید. ♦️ماسوره ستاره‌ای را روی قیف خامه زنی بگذارید، مواد کرم را در کیسه خامه (قیف) بریزید. روی هر یک از کراکر‌ها مقداری کرم بریزید. ♦️روی کرم، توت فرنگی و یک برگ نعناع بگذارید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
قلیه کدو تنبل چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔶این غذای خوش‌رنگ، خوش عطر، پر خاصیت و زیبا از کدو تنبل (کدو حلوایی)، لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه تهیه می‌شود. قلیه کدو، غذایی سرشار از آنتی اکسیدان و در واقع نوعی خوراکی ضد سرطان به شمار می‌آید که معمولا در فصل پاییز طبخ می‌شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله‌جوش آتیشی مواد لازم : کشک‌ نیم کیلو پیاز ۲ عدد گردو ۲۰۰ گرم نعنا خشک ۲ ق غ نمک فلفل ۱ ق چ زردچوبه ۱ ق م ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک کدو اراکی مواد لازم کدو ۱ کیلو کشک ۱/۵ لیوان پیاز ۲ عدد متوسط سیر ۵ حبه نعنا ق غ نعنا داغ دلخواه فلفل و نمک و زردچوبه به میزان لازم نکته آخر اینکه میتونید بدون کوبیدن سرو و میل کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آش گزنه چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ⚪️برای درست کردن این آش گندم و جو را در دوغ می پزنند و برای طعم دادن به آن از گیاهان معطری مثل گرنه، پونه و کاکوتی استفاده می کنند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تزیین الویه آموزش آشپزی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خانه داری اگر لباسهای شما بسيار كثيف شدند ميتوانيد از نوشابه گاز دار كمك بگيريد. به اين صورت كه يك شيشه نوشابه را همراه با پودر لباسشويي روي لباسهای كثيف بريزيد و به طور معمولی آنها را بشوييد. خواهيد ديد كه لباسها چقدر تميز می شوند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سوپ مرغ مکزیکی مواد لازم مرغ پوست کنده: 1 کیلو گوجه فرنگی: 3 فنجان🍅 سیر خرد شده: 1 حبه🧄 پیاز خرد شده: نصف فنجان🧅 کنسرو چیلی ( فلفل ): 2/3 فنجان لوبیا چیتی پخته شده: 2 فنجان🫘 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 طرز تهیه برای تهیه سوپ مرغ مکزیکی، ابتدا مرغ ها را که از قبل آماده کرده اید داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی آن آب بریزید به قدری آب ریخته شود که سطح مرغ ها را کاملا بپوشاند. پس از اینکار اجازه دهید به مدت نیم ساعت مرغ ها بپزند،پس از نیم ساعت که مرغ ها پخته شدند از داخل آب مرغ خارج کنید و سپس سیر🧄،گوجه🍅 و چیلی را داخل آب مرغ بریزید. گوشت ها را از استخوان جدا کنید و مجدد به آب مرغ اضافه کنید پس از این کار لوبیا ها را نیز به مواد اضافه کرده و منتظر بمانید تا به مدت یک ربع سوپ جا افتاده و پخته شود. در نهایت سوپ شما آماده است و می توانید آن را داغِ داغ سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کیک پرتقالی ارد ۱/۵پیمانه 🥡🥡 تخم مرغ ۲عدد 🥚🥚 شکر ۳/۴پیمانه 🍚 اب پرتقال نصف پیمانه 🍹 روغن مایع نصف پیمانه وانیل کمی رنده پوست پرتقال ۱قاشق چایخوری 🍊 بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 تخم مرغ🥚 شکر🍚 وانیل رنده پوست پرتقال رو خوب بزنید تا پف کنه. اب پرتقال🍹 و روغن را اضافه کنید خوب مخلوط کنید (فقط یه نکته اینکه پالپهای پرتقال که موقع آبگیری در اومد هم ریختم توی کیک) دراخر ارد 🥡و بکینگ پودر الک کنید ۳ مرحله به مواد اضافه کنید خوب فولد کنید . قالب رو با روغن جامد سرد کاملا چرب کرده وآرد پاشی کنید حسابی وقالب رو برگردانده آردهای اضافه را بتکانید. مواد کیک را داخل قالب ریخته دو سه بار قالب را روی سطح کار میزنیم وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه طبقه وسط ب مدت ۴۰تا ۵۰ دقیقه چک کنید . من تو ماکروفر درست کردم پیش گرمایش ۱۵۵و دمای ۱۵۵ درجه ۴۰ دقیقه. نوش جان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ترفندآشپزی 👇🏻 برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید .حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود. 🔅آرد حلوا را با ملایمت و حوصله سرخ کنید تا نسوزد چون آرد سوخته باعث تلخ شدن حلوا می شود. 🔅برای تهیه حلوای روشن‌تر می‌توانید زمان تفت‌دادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه معروف مصری با باقالی باقالی پخته یک پیمانه پر گوجه یک عدد 🍅 فلفل دلمه ای یک سوم یک عدد 🫑 نمک و زیره 🧂 سیر دو حبه 🧄 روغن زیتون🍾 پوره گوجه مقداری (یا رب) سرکه سیب دو‌ق چ (حسب ذائقه) اب نصف پیمانه ارده نصف ق غ برای تزیین ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سالاد تخم مرغ تخم مرغ آبپز شده بزرگ ۸ عدد🧈 پیازچه ۴ تا ۵ ساقه خورد شده جعفری و گشنیز خورد شده سه قاشق غذاخوری ( من سبزی هاش رو بیشتر ریختم) قارچ🍄 نگینی و تفت داده شده یک بسته ی کوچک حدودا ۸ عدد سس مایونز ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری آبلیمو🍋 یک قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق غذاخوری حدود یک سوم پیمانه کرفس نگینی ریز خورد شده نمک🧂 و پاپریکا به میزان لازم مواد لازم رو با هم ترکیب کنید و بزارید توی یخچال ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی بادنجان مواد لازم : بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو 🍆 گوجه / رومی ۴ عدد 🍅🍅 پیاز ۱ عدد 🧅 ماست ۴ ق غ 🥣 سیر ۴ حبه 🧄 پوره گوجه یک پیمانه🍅 نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ🧂 روغن ۱ لیوان 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 بادمجان ها🍆 را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها 🧅را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها🍆 و گوجه ها🍅 را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر🧄 داخلش رنده کردیم نوش جان میکنیم ❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
توپک های بادام زمینی كره بادام زميني يک پيمانه🥜 پودر قند يک پيمانه🍚 بيسكويیت پودرشده1/5 پيمانه كره يا مارگارين نرم شده50 گرم🧈 ترافل رنگی برای تزئين 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 طرز تهیه توپک های بادام زمینی : كره‌🧈 را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب بزنید يا گرد گرد درست كنید و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده می توانید داخل شکلات ذوب شده قرار بدهید تزیین آن کاملا سلیقه ای است و سپس میل نمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تزیین سالاد آموزش آشپزی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تریاکی کبابی تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست. میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره 🧈بزنید تا نسوزه همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز 🧅کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خانه داری از بین بردن اثر سوختگی شیر روی اجاق گاز✅ میتوانید گاز را روشن کنید تا لکه کمی گرم شود و بعد آنرا با یک دستمال آغشته به خمیر جوش شیرین پاک کنید. ‌ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مجلسی فوق العاده خوشمزه مواد لازم میوه های دلخواه شامل(سیب🍎🍏 و موز 🍌و توت فرنگی🍓 و انگور🍇) ۷۰۰ گرم آب پرتقال🍹 ۵۰ گرم‌شکر🍚 ۵۰گرم نشاسته ذرت ۱ قاشق کره 🧈 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 میوه ها را خورد کنید و درون قالب چرب شده بریزید اب پرتقال🍹 و نشاسته و شکر را بزارید روی حرارت هم بزنید تا غلیظ بشه و در پایان کره🧈 بریزید و از روی حرارت بردارید درون قالب بریزید و بزارید درون یخچال به مدت ۲ ساعت بعد از اون از قالب جدا کنید و میل نمایید . نوش جان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خانه داری برای از بین رفتن لکه‌های چربی موجود روی دستمال‌ها و دستگیره‌های آشپزخانه👇 بهترین روش آن است که دستمال‌ها را به مدت یک ساعت درون مخلوطی از آب و نوشابه گازدار خیس کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خانه داری جلوگیری از کپک زدن خیارشور✅ 🔸سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود. 🔹روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید. 🔸دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود. 🔹می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید به این صورت که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه در آن محکم بسته می شود و تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید بدون اینکه کپک بزند در موقع استفاده سرشیشه را بچینید تا در آوردن خیار شور آسان باشد. 🔸وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه پنکیک شکلاتی موادی که نیاز دارید👇🏻 تخم مرغ دوعدد🥚🥚 آرد یک پیمانه🥡 شیر یک پیمانه🥛 شکر ۳ق غ خوری🍚 روغن ۲ق غ خوری پودر کاکائو ۲ق غ خوری وانیل و بکینگ‌پودر 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ✅مواد خشک و خیس رو جداو بعد باهم‌مخلوط کنین. ۱.میتونین داخل این ظرفهای سس بریزید تا کارتون راحتر بشه ۲.وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونین ۳.اصلا نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست ۴.مواد زیاد هم نزنین چون پف پنکیک میخوابه ۵.اگر مواد زیاد اومد میتونین داخل یخچال به مدت ۱روز نگهداری کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا برای مواد گوشتی : 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز🧅 3-4 قاشق غذا خوری روغن 1 حبه سیر🧄 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫 1 گوجه فرنگی🍅 3-4 فلفل آب دلخواه(برای رقیق کردن رب گوجه فرنگی) نمک🧂 فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز ورقه لازانیا پنیر پیتزا 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 برای سس : 1 قاشق غذاخوری کره🧈 1 قاشق غذاخوری آرد🥡 1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر)🥛 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 آماده سازی:پیاز 🧅را سرخ کرده ، گوشت چرخ شده را اضافه کنید فلفل🌶، گوجه فرنگی 🍅و رب گوجه فرنگی🥫 را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید. سس بشامل: روی اجاق کره 🧈و آرد🥡 را هم بزنید تا خامی ارد گرفته شود بعد خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود. اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر🥛 اضافه کنید و مخلوط کنید. مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید.در اخر برای طلایی شدن پنیر به مدت چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوکباب کدو سبز گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم گوجه فرنگی ۲ عدد حلقه شده 🍅 پیاز ۱ عدد 🧅 پنیر موزارلا ادویه جات (پودرسیر ، پاپریکا ، فلفل سیاه و ادویه دلخواه) یک دسته کوچک گشنیز فلفل قرمز ریز خرد شده ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نان خامه ای موزی مواد لازم: نصف فنجان مارگارین ، نرم 240 گرم پنیر خامه‌ای ، نرم یک و یک چهارم فنجان شکر سفید🍚 دو عدد تخم مرغ🥚🥚 یک فنجان موز له شده🍌 یک قاشق چای خوری عصاره وانیل دو و یک چهارم فنجان آرد 🥡همه منظوره یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری جوش شیرین سه چهارم فنجان خرد شده گردو دو قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای دو قاشق چای خوری دارچین 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 ابتدا فر را بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار می‌دهیم و ظرف را کاملا چرب می‌کنیم. مارگارین و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط می‌کنیم سپس شکر🍚 را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا مخلوط شوند پس از آن تخم مرغ🥚 را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و موز🍌 له شده و وانیل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و سپس آرد🥡 ، بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم در یک کاسه کوچک گردو را خرد کرده و با شکر قهوه‌ای و دارچین مخلوط می‌کنیم و بر روی خمیر می‌پاشیم. و درون فر قرار می‌دهیم و حدود 45 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻