eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨دالگونا توت فرنگی🍓 ❣برای دالگونا:👇 یک قاشق قهوه فوری☕️ یک قاشق عسل🍯 دو قاشق آب🍶 توت فرنگی🍓 سس توت فرنگی🥣 بستنی وانیلی🍨 شیر🥛 دالگونا🧋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب 🍳 تخم مرغ _ کدو هویج _ ژامبون پیازچه _ آرد سفید نمک و فلفل ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تاثیر دمای فر در پخت کیک بعضی وقتها اگه فکر میکنید همه چیز رو درست انجام دادید اما پف کیکتون کمه شاید فرتون به اندازه کافی داغ نبوده دمای مناسب معمولا بین 175 درجه تا 185 درجه سانتی گراد هست که باید با تجربه دمای مناسب فر خودتون رو پیدا کنید همونطور که توی تصویر میبینید یکی از دلایل گنبدی شدن کیک دمای بالا هست برای همین هم برای کیک یزدی دما را روی 200 درجه میزارن تا حالت گنبدی پیدا کنه .
✅کبه سیب زمینی 😋 . ✍ مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد یک عدد پیاز نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم جعفری خرد شده 2ق غ آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف) روغن به میزان لازم 🥣 طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم. حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه می‌کنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام . میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید. از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم داخل دست گرد می‌کنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. .
سوپ قارچ و جو جو پرک  1 لیوان قارچ خرد شده 2 لیوان هویج 3 عدد شیر  2 لیوان سینه مرغ 1عدد خامه  5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری جعفرى.نمک.فلفل به مقدار لازم سینه مرغ را به همراه جو پرک و یک لیتر و نیم آب روی حرارت میزاریم ملایم بپزه و جو کم کم  لعاب بندازد در وسطای پخت مرغ میتوانید هويج را رنده كنيد تا به همراه مرغ و جو بپزد وقتی پخت مرغ کامل شد ریش ریش میکنید و مجددا داخل قابلمه برگردانید و به همراه آن شیر داغ کره و قارچ خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید سوپ نیم ساعت دیگر با این مواد اضافه شده  با حرارت ملایم بپزد.وقتی سوپ آماده شد خامه را داخل آن بریزد و کمی هم بزنید. سپس درون ظرف مورد نظر بکشید و با قارچ و جعفرى تزئین کنيد 🍔 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-50 گرم کره آب شده -شیر 200 میلی لیتر -1 تخم مرغ -15 گرم پودر خمیرمایه -500 گرم آرد -3 قاشق غذاخوری شکر -1 قاشق غذاخوری کاکائو -کمی نمک‌ برای پر کردن از شکلات نوتلا ، شیرعسلی ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک شده و غیره میتونید استفاده کنید. ‌ 🔸طرز تهیه: برای خمیر ، همه مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید.آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ،آرد رو بهشون اضافه میکنیم.2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید.باید در یک مکان گرم قرار بگیرند تا بلند شود.روشو بپوشونید حداقل یک ساعت. خمیر رو با وردنه باز کنید بعد با کاتر گرد یا ته لیوان برش بزنید.وسطش نوتلا بزارید و طبق فیلن گل درست کنید.بیست دقیقه استراحت بدید به گلها. سپس زرده را با کمی شیر رقیق کنید.و روی گلها بمالید. ما آن را به فر داغ با دمای 180 درجه ، حدود 25-30 دقیقه می فرستیم .
دیگ ماست تخم مرغ زعفرانی دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد 🍔 .
متفاوت و خوشمزه😋 گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند... در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید. فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید 😄 چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید. 🍔 .
باميوه هایی مثل تمشک، شاهتوت، بلوبری، آلبالو، زردآلو، گيلاس، هم ميتونيد درستش كنيد من خيلی اين كيک رو درست كردم... اول 150 گرم کره نرم شده رو با 100 گرم پودر قند با همزن بزنید تا یکدست و روشن بشه، در ظرف دیگری دو عدد تخم مرغ بزرگ رو همراه نوک ق وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه حدودا پنج دقیقه، بریزید داخل مخلوط کره و پودر قند و کمی مخلوط کنید، حالا یک استکان توت فرنگی خرد شده اضافه کنید(من نریختم فقط روی کیک چیدم) حالا 200 گرم آرد که با یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر الک کنید و به موادتون کم کم اضافه کنید، فقط در حد مخلوط کردن خیلی هم نزنید و بعد قالب تارت رو با کره چرب کنید، مایع کیک رو بریزید بعد اینکه صاف کردید، توت فرنگی ها رو روی کیک به هر شکلی که خواستید بچینید و بزارید داخل فر با دمای 180 به مدت 20 تا 30 دقیقه اگه روش طلایی نشد گریل رو روشن کنید... ⚜🍔 .
‍ ژله انار با شیر 😍😍 پودر ژله 1 بسته خامه صبحانه 1/2 پاکت شیر 1/2 لیوان شکر 5 الی 6 ق غ وانیل نوک ق چ پودر ژلاتین 2 ق غ تخم شربتی 1 ق غ 🍜طرزتهیه: ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش به روش بن ماری درست کنیدداخل ظرف مورد نظر بریزیدبعد قالب ژله رو بذارید یخچال پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب حل کرده و به روش بن ماری صاف کنید. برای لایه بعدی خامه رو داخل ظرف روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید. بعد شیر رو که جدا داخل ظرفی گرمش کردین به خامه اضافه کنید. شکر و وانیل رو هم اضافه کنید. مخلوط ژلاتین رو هم به مواد اضافه کنیدتخم شربتی رو از قبل با آب جوش مخلوط کنید تا لعاب بندازه. تخم شربتی رو هم به مواد اضافه کنید. این لایه رو پس از کمی خنک شدن روی لایه اول ژله می ریزیم به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال بمونه. 🍔 .
250 گرم آرد 200 گرم شکر 150 گرم کره (در دمای محیط, اما آب نشود) 2 عدد زرده تخم مرغ 1 ق چ وانیل 200 گرم مربای توت فرنگی یا مارمالاد کره, آرد وشکر را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده لطیف نیست و حالت تکه تکه یا ماسه ای دارد. زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. 30 دقیقه به خمیر استراحت بدهید. سپس خمیر را ورز دهید تا حالت کش دار پیدا کند. خمیر را با وردنه پهن کرده و با کاتر به شکل دلخواه ببرید. کوکی کاتر زده نباید نازک باشد. قسمت وسط کوکی را کمی گود کنید. وقتی همه ی کوکی ها برش داده شدند, آنها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید, قرار داده و 15 دقیقه با دمای 170 درجه بپزید. کوکی ها را از فر خارج کرده و وقتی خنک شدند داخل کوکی ها را با مربا پر کنید. برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید 🍔 .
روغن مایع یک سوم پیمانه تخم مرغ ۱عدد شکر یک سوم پیمانه بکینگ پودر یک ق چ سرخالی وانیل نوک ق چ آرد حدو یک ونیم پیمانه ابتدا تخم مرغ وشکر و وانیل رو باهمزن برقی ۵دقیقه میزنیم اگه همزن دستی دارید۱۰دقیقه تاحسابی یکدست وکشدار بشه بعدروغن رو اضافه میکنیم یک دقیقه هم بزنیدوبعد بکینگ درآخر هم آرد رو کم کم اضافه کنید تاجایی که خمیر بدست نچسبه ولطیف باشه تیکه هایی از خمیر برداشته روی سطح کار به صورت لوله ای درمیاریم بعد دوسرش رو به هم میرسونیم تا شبیهه اشک بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کنید وخمیر شیرینیهارو بچینید فرو ازقبل داغ کرده دمای۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بعد که پخت وخنک شد شیرینی رو داخل شکلات بنماری شده زده وبا پودر ومغزیجات مختلف روش بریزید☺️ 🍔 .
خانه داری برای از بین بردن لکه فرش یه قرص ماشین ظرفشویی رو توی یه لگن آب داغ بندازین تا حل بشه بعدش با یه اسکاج نرم توی لگن مواد بزنین و روی لکه بکشین و بذارید چند ثانیه مواد روی لکه بمونه و بعدش با یه دستمال تمیز پاکش کنید و خشک کنید مث روز اول براتون برق میزنه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نان شکم‌پر شکلات گردو دستور: تخم مرغ یک عدد🥚 شیر ولرم یک پیمانه🥛 شکر یک قاشق غذاخوری🍚 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری🧂 روغن مایع شش قاشق غذاخوری آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد)🥡 🫓🫓🫓🫓🫓🫓🫓🫓🫓 همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضافه کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخم مرغ🥚 بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره) بیست دقیقه دمای صدوهفتادوپنج قرار دهید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل گوشت فقط کافیه یکبار امتحانش کنی عاشقش میشی مواد لازم نخود ۱۰۰گرم گوشت ۳۰۰گرم🥩 پیاز یک عدد🧅 سیب زمینی یک عدد🥔 فلفل سه عدد🌶 گشنیز یک مشت پر آرد نخود چی دو قاشق غ خ سیر دو حبه🧄 ادویه تخم گشنیز فلفل زردچوبه زیره بیکینگ پودر یک قاشق چ خ🧂 🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷 نخود رو به مدت ۲۴ساعت بزارید خیس بخوره چند بارم آبش رو عوض کنید بعد به همراه گوشت 🥩و پیاز 🧅و سیب زمینی🥔 سیر🧄 گشنیز ادویه ها آرد نخودچی و بیکینگ پودر هم میتونید با چرخ گوشت چرخ کنید هم اگه مثل من چرخ گوشت در دسترس تون نبود با خرد کن میکس کنید بعد دو تا سه ساعت بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه بعد بهش فرم بدید و داخل روغن داغ با شعله ی ملایم سرخش کنید بی نهایت خوشمزه و متفاوته حتما امتحانش کن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سوپ سیر اب مرغ 4 لیوان سیر 10 عدد 🧄 کره 25 گرم 🧈 پیاز 1 عدد 🧅 روغن 1 قاشق غذاخوری ارد 3 قاشق غذاخوری 🥡 سرکه 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد 🥚 نمک مقدار لازم🧂 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 طرز تهیه : کره 🧈و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها🧄 و پیاز 🧅را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک🧂 ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ🥚 را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد. نوش جان 💖 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تزیین کشک بادمجان آموزش آشپزی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرمالو شیر🥛 شکر🍚 پودر ژلاتین خرمالو خامه صبحانه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خانه داری تمیز کردن تکه‌های پنیر روی رنده✅ وقتی پنیر پیتزا را رنده می کنید، خرده های پنیر به رنده می چسبد و از آنجا که شستن رنده آسان نیست، ممکن است روی آن باقی بماند و خشک شود. برای تمیز کردن آنها می توانید از روغن مایع استفاده کنید. کمی روغن مایع با استفاده از پنبه روی رنده بمالید و بعد از نیم ساعت که خرده های پنیر نرم شد، رنده را به راحتی با اسکاچ و مایع ظرفشویی بشویید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی فوت و فن مرغ مجلسی و خوشمزه و خوشرنگ پیاز🧅 هویج🥕 کرفس سیر🧄 فلفل دلمه🫑 روغن ادویه مرغ مرغ🍗 رب گوجه فرنگی🥫 آب🍶 شکر🍚 آبلیمو🍋 نمک🧂 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🎥 کلیپی جدید از تولد یک نوزاد در شکم یک گوسفند! 👈 نشانه اخرالزمانه ادم شاخ درمیاره!🤯 ✅باعث توبه چندهزارنفرشده😱 🛑اتفاقی که همه جهانیان حیرت کردن دیدنش ضررندارد 🔴 کلیپ جدید در لینک زیر👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b دیدنش برهرمردو زن واجب است 👆
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
آهنگ شاد واسه ضبط ماشین و مجلس میخوای؟ ❗👇💥 🎻🎻🎻🎻🎻🎻 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46 🎸🎸🎸🎸🎸🎸 😍اینجا پر از آهنگایی هست که دوست دارین😍☝️²⁵
ژله یاقوتی ژله آلوورا یک بسته خامه صبحانه 100 گرم ژله انار یک بسته انار دون شده یک عدد 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 اول ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد) نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده . 50 گرم خامه رو با لیسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻