رویال بادام 💛💛
خب دیگه وقتشه که این وسطا بریم سراغ یک شیرینیه خیلی پرطرفدار که خیلی ترد و خوشمزست 😍
این شیرینی علاوه بر این که با بادام تزیٔین میشه در مراحل پخت و تهیه خمیر هم از پودر بادام استفاده میشه که باعث میشه طعم فوقالعاده لذت بخشی داشته باشه🌟
مواد لازم
آرد سفید ۳۰۰ گرم یا دو لیوان
پودر بادام ۵۰ گرم
پودر هل یک دوم ق چ
شکر آسیاب شده یک چهارم لیوان
بادام با پوست برای تزئین
روغن قنادی ۱۲۵ گرم
روغن را کمی میزنیم تا نرم شود بعد پودر شکر را اضافه میکنیم تا سفید و پفکی بشه ۲ دقیقه . بعد. پودر بادام و هل را اضافه میکنیم کمی هم زده و. بعد آرد را اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد آن را بیرون آورده و بین دو نایلون پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد بادام های کوچک را روی شیرینی ها قرار میدهیم و در سینی کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰درجه قرار میدهیم
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فسنجون_مرغ
برای ۳نفر 😊
گردو ۴۰۰گرم
مرغ چند تکه
رب انار۴قاشق غذاخوری
پیاز ۱عدد متوسط
زعفرون دم کرده
اول گردو ها رو چرخ میکنیم و میذاریم کنار .
بعد یه دونه پیاز رو رنده ریز کنین و باکمی روغن کنجد تفت بدین(حواستون باشه زیاد روغن نریزین چون بخاطر گردو خورشت به روغن میفته) ،بعد گردوهای چرخ شده رو بهش اضافه کنین و باهم سه دقیقه تفت بدین،
بهش ۳لیوان (آب سرد) اضافه کنین و بعد حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد ، در قابلمه رو بذارین و حرارت رو کم کنین تا آروم آروم بپزه و خورش به روغن بیفته
تو این فاصله تکه های مرغ رو با کره سرخ کنین و بعد بهش نمک و فلفل بزنین و مقداری زعفرون دم کرده،
بعد از۲تا ۳ساعت که خورشت به روغن افتاد نمک رو اضافه کنین
و یه قاشق شکر
(اگه شما طرفدار خورشت فسنجون ترش هستین ، دیگه نیازی به اضافه کردن شکر به خورشت نیست )،
بعد رب انار رو اضافه کنین
ودر قابلمه رو بذارین که گردوها با رب انار بپزن،بعد از ۱۵دقیقه بعد تکه های مرغ رو هم اضافه کنین و بذارین تا خورش یکی دوساعت دیگه جا بیوفته
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_طعمدار_تنوری
#کلیپ
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳عدد
ماست ۳ ق غ
رب ۱ ق چ
کاری ۱ ق چ
آویشن نصف ق چ
پاپریکا یک ق چ
فلفل یک سوم ق چ
زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ ق غ
سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو عدس 🥘🍲
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم.
حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه.
بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم.
بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم.
حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه.
طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم.
بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه.
روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_بستنی
ژله آلوورا
ژله رنگ دلخواه
شیر یا بستنی
قالب گل
ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن.
ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید.
💥 نکات:
🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید
🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_قلقلی
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیازمتوسط یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
گوجه فرنگی ۵تا۶ عدد
جعفری یک قاشق غذاخوری
پنیرورقه ایی ۴ تا۵ ورقه
آب جوش نصف لیوان
ابتدا گوجه روپوره میکنیم بانمک وروغن میزاریم تا آبش تبخیربشه وبه روغن بیفته بعدبهش جعفری خردشده اضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم حالاگوشت چرخ شده،پیازرنده شده ونمک وادویه روبهش اضافه میکنیم یکمی ورزمیدیم بعدقلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم بعدنصف لیوان آب بهش اضافه کرده اجازه میدیم تاقلقلی هاپخته بشن بعدپنیرورقه ایی روی آنهامیزاریم ودرشومیزاریم تایکمی پنیرها اب بشن حالاقلقلی هااماده ان بعدنان ساندویچی روبرش میدیم یکمی ازسس گوجه روداخلش میمالیم بعدقلقلی هاروداخل نانهامیزاریم وبعدنوش جان میکنیم
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار خوشمزه 🌭🌮
💢✍ کامل با تمام نکات
#آشپزی_خوشمزه
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_گلابی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
کره آب شده ۵۰ گرم
ماست خامه ای۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل ۱ ق چ
دارچین و گلابی
اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن
بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم.
گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن.
اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره.
مایه #کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی یخی 🍨🍦
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک بار 🥪🌮
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک بار 🥪🌮
💢✍ کامل با تمام نکات
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بدون شکر و روغن 🍪🥜
💢✍ کامل با تمام نکات
#آشپزی_خوشمزه
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها كاملا بسته شود.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_طعمدار_تنوری
#کلیپ
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳عدد
ماست ۳ ق غ
رب ۱ ق چ
کاری ۱ ق چ
آویشن نصف ق چ
پاپریکا یک ق چ
فلفل یک سوم ق چ
زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ ق غ
سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#چاپلی کباب خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#چاپلی_کباب
#کتلت_مرغ
#کباب #مرغ
#ناهار
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#ترحلوا شیرازی فوق العاده خوشمزه😋😋
#آشپزی
#ترحلوا_شیرازی
#شیرازی
#دسر
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#فینگرفود سبزیجات خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#فینگرفود_سبزیجات
#سبزیجات
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_طعمدار_تنوری
#کلیپ
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳عدد
ماست ۳ ق غ
رب ۱ ق چ
کاری ۱ ق چ
آویشن نصف ق چ
پاپریکا یک ق چ
فلفل یک سوم ق چ
زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ ق غ
سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا و مرغ با سس قارچ خامه ای
2 عدد سینه مرغ
200 گرم قارچ
100 میلی لیتر خامه صبحانه(یا مخلوط شیر و خامه)
50 گرم کره
2 حبه سیر
1 لیوان آرد گندم
500 گرم پاستا
نمک،فلفل سیاه،قرمز،سبزیجات خشک معطر طبق ذائقه
مطابق ویدیو سینه مرغ را برش دهید،در یک بشقاب آرد و ادویه ها را با هم ترکیب کنید و مرغ ها را با مخلوط آرد کامل کاور کرده و در ماهیتابه با مقداری کره و روغن روی حرارت ملایم به مدت 5-7 دقیقه از دو طرف سرخ کنید،تا زمانی که طلایی شوند،سپس به بشقاب منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید تا گرم بماند،در همان ماهیتابه قارچ و سیر را با حرارت بالا تفت دهید(حدود 5 دقیقه)سپس حرارت را کم کنید خامه را اضافه کنید و بعد مرغ ها را به ماهیتابه برگردانید و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید،همزمان پاستا را مطابق دستور العمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،و با مرغ خامه ای و مقداری پیازچه گرم سرو کنید،نوش جان🧡
᯾❁ @fast_food ❁᯾