eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸‌مواد لازم:👇 4 بسته پودینگ موز 1 بسته پودینگ شکلات 3 بسته بیسکویت پتی بور ‌ طرز تهیه:👇 چهاربسته ‌پودینگ موز رو در یک قابلمه حاضر کنید.دستورش روی بسته نوشته شده.پودینگ شکلات رو هم در یک ظرف دیگه حاضر کنید.یک ظرف مربع یا مستطیل انتخاب کنید.لایه اول رو بیسکوییت بچینید.بعد پودینگ موز بریزید.بعد یک لایه بیسکوییت بچینید.بعد پودینگ موز بریزید.لایه بعدی،بیسکوییت بچینید و بعد پودینگ شکلاتی رو بریزید.و دو لایه دیگه بیسکوییت و پودینگ رو تکرار کنید.بعد چندساعت در یخچال بذارید تا بیسکوییت ها نرم شوند و پودینگ ها به قوام برسن.و به دلخواه تزیین کنید.
نکاتی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد. سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد. سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود. سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غلیظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید. استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می شود. حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود. وقتی خورشت شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود. در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشوید در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید. لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورشت غلیظ نمی شود. در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورشت غلیظ و لعابدار شود.
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
🍥 آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سيركوبيده،نمك،زعفران،تخم گشنيز،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي يك شب بهتره
🥘 🥓 🥣 ------------------------- مواد لازم گوشت چرخ کرده: 500 گرم ریحان سبز و بنفش: 200 گرم برنج آب کش شده: 5/1 پیمانه تخم مرغ: 2 عدد پیاز: 1 عدد پیاز داغ: 3 عدد آرد نخودچی: 1 الی 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل و آویشن: به مقدار لازم مواد لازم برای سس: fگوجه فرنگی رنده شده: 5-6 عدد آب: 2 پیمانه نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و آویشن: به مقدار لازم پیاز: ۲ عدد
بهترین دسر ترکی که میشه فوری و بدون نیاز به فر درست کنیم، همینه😋 موار لازم اين دسر: ٣٥٠ گرم رشته كادايف خشك🥮 ٥٠ گرم کره🧈 ۳ قاشق غذاخوری شکر🥄 پودر هل ۱ قاشق چایخوری🥣 زعفران دم کرده بمقدار دلخواه🍷 کمی روغن🥃 • شکر یک پیمانه آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری🥡 نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری🥣 شیر ۱ لیتر🍼 گلاب ٢ قاشق غذاخوری🥄 کره ۵۰ گرم🧈 خامه صبحانه ۱۵۰ گرم🍦 خلال پست و خلال بادام بمقدار دلخواه🥜 وانیل ۱ قاشق غذاخوری🍚 •••••••• *کادایف رو با شعله ملایم روی گاز میذاریم *کرم دسر باید غلظتش مثل پودینگ باشه *دسر رو بعد از حاضر شدن ۲ ساعت میذاریم داخل یخچال • این دسر رو درست کنید و نوش جان کنید که مطمئنم جزو دسرهایی میشه که همیشه درست میکنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨ تقدیردوستانم را زیبابنویس به امیدلبخند روی «لب»✨ شادے توی «دل» استجابت در «دعا»✨ آرامش در «قلب» آمین شبتان نورانی 🌸✨ .
نیایش صبحگاهی الهی در این صبح که نوید بخش امید و رحمت توست هرآنکه چشم گشود قلبش سرشار از امید و زندگیش سرشار از رحمت و برکت تو باد .
برای امروزتان آرزو کـردم که خـدای مهربـون هـدیـه دهد بـه شما طبقی از شـادی های بی دلیل.... روزی آرام و زیبـا درود صبحتون دل انگیز .
🍈🥘🥗🥙 برای این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ رو نمک و زردچوبه زدم و سرخ کردم و کنار گذاشتم داخل همون روغن یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد سبزی نعنا جعفری رو که از قبل سرخ کرده بودم رو اضافه کردم به همراه نمک وزرد چوبه و مرغ سرخ شده ،آب جوش ریختم تاجایی که روی مرغ رو بگیره ویک رب آخر پخت گوجه سبز ها رو اضافه کردم وبرای چاشنی در آخر دو قاشق هم ابلیموریختم الان که فصل گوجه سبز هست این خورشت رو با گوشت قرمز هم میشه درست کرد
🔸 یک عدد نان باگت و ٦عدد نان تست  خشك شده رو اسياب كنيد یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد
🧚‍♀🧚‍♀ 🍽 💢 ❇️اگر به ازای هر 1 لیوان برنج آبکشی شده 1 لیوان ماست خامه ای اضافه کنید طعم فوق العاده ای از ته چین خواهید داشت .
🌯 😋 🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم. ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه •┈┈••✾❀◍⃟🍟❀✾••┈┈👩‍🍳
دسر سه رنگ 🍮 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
-مواد لازم : -3 پیمانه پودرنارگیل -3 عدد سفیده تخم مرغ -نصف پیمانه شکر -1 قاشق چایخوری وانیل -4-5 قاشق غذاخوری خامه -مواد گاناش: -130 گرم شکلات تلخ -120 گرم خامه طرز تهیه : - ابتدا همه مواد خمیرُ در ظرفی ریخته و مخلوط کرده، ورز بده تا خمیری منسجم به دست بیاد، اگه مواد منسجم نشد و در حال ریزش بود، میتونی غلظت موادُ با خامه تنظیم کنی. - قالب مافین یا ساوارین رو از قبل با کره چرب کن و به اندازه کافی از مواد شیرینی آماده شده داخلشون ریخته و فشرده کن. (وقتی شیرینی پخت، برای خارج کردن شیرینی، قالبُ که زیر و رو میکنی، روشون گوده، اما اگه چنین قالبی نداری، موادُ در قالب معمولی مافین قرار بده و لبه هارو از وسط فشار بده تا دیواره ها کمی بالاتر و وسطش گودتر بشه. - در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت حدود 15 دقیقه بپز، پس از پخت از فر خارج کرده و صبر کن تا خنک بشن بعد از قالب بیرون بیارشون. -در همین حین برای تهیه گاناش، خامه رو در تابه ای ریخته روی حرارت گرم کن، نجوشه، شکلات های خرد شده رو داخلش بریز و مخلوط کن تا یکدست بشه سپس داخل قیف بریز و بذار کنار تا کمی خنک بشه. -در این فاصله شیرینی ها رو به آرامی از قالب خارج کرده و سس شکلاتی رو درون حفره ها بریز و با پودرنارگیل تزیین کرده و سرو کن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۴ قلم مواد و در چهار دقیقه شکلات صبحانه ای درست کن که نظیر نداره 😍 ✅️ مواد لازم : یک لیوان شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو ✅️ طرز تهیه : همه ی مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم تا مواد یک دست و غلیظ بشه آسونتر از این نداریم حتما درستش کن عاشقش میشی
کاش خدا ما را برساند آنجا که دعا تحت قبه‌اش به اجابت میرسد.. ♥️ .
اِشتیاقے‌ڪه‌بہ‌دیدارِتودارَد‌دِلِ‌مَن دِلِ‌مَن‌دانَدومَن‌دانَم‌ودِل‌دانَدومَن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلوچه ها عراقین ولی شنیدم در بعضی از شهرهای ایران هم به این شکل میپزن شما هم تو شهرتون از این کلوچه ها دارین؟ ✍مواد لازم خمیر ۴ پ آرد فانتزی یا سه صفر قنادی ۱۵۰ گ کره یا روغن حیوانی (یعنی سه چهارم پ)(در فیلم ۱۰۰ گ کره با ۵۰گ روغن حیوانی استفاده شده) ۱ ق چ نمک نصف پ شکر نصف پ شیر ولرم ۲ ق غ ماست(باید شیرین باشد) ۱ ق پودر هل ۱ ق غ مخمر خشک فوری مواد خمیر 👇 نیم کیلو  خرما کمی پودر هل و ۲ ق غ روغن حیوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بدون روغن و شكر 🔻بدون فر و همزن يه كيك خوشمزه و سالم درست كن😍😋👌🏻شيريني اين كيك فقط از شيره ي خرما هست كه طعم متفاوت و عالي به كيك ميده😃👌🏻 😋😉 تخم مرغ ٢ عدد وانيل نوك قاشق چايخوري شيره خرما نصف ليوان شير ٥ قاشق غذاخوري آرد ١٣ قاشق غذاخوري بكينگ پودر ١ قاشق غذاخوري سرخالي نكات👇 🔹حتما از پارچه دمكني استفاده كنيد 🔸از شيره ي انگور،توت و...هم ميتونيد استفاده كنيد👌🏻 😃اميدوارم اين كيك رژيمي و خوشمزه  كه بدون فر و همزن و بدون روغن و شكر درست ميشه رو امتحان كنيد و لذت شو ببريد😍🙏🏻
بیاخیال‌کنیم... دستانمان‌بین‌ضریح‌گره‌خورده‌اند(:" بیاخیال‌ڪنیم کفش‌هایمان‌را‌ازکفش‌‌داری‌گرفتہ‌ایمُ عقب‌‌عقب‌قدم‌بر‌میداریم و‌میگوییم↓💔 [وَلاجَعلہ‌اللہ‌آخِرالعَهد‌مِنی‌لِزیارتِکُم] -بیا‌خیا‌ل‌کنیم‌ڪربلاییم(:♥️ ♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم آب ۱/۵ لیوان پودر ژلاتین ۱/۲ ق .چ هل ۱/۲ ق .چ جوهر لیمو‌نوک ق.چ زعفران به میزان لازم هویج ها رو پوست بگیرید، خرد کنید و داخل قابلمه بریزید‌.آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید تابپزه صبر کنید تا کاملا هویج ها پخته بشه و آبی داخل قابلمه نمونه. سپس با گوش کوب هویج ها رو پوره کنید و مجددا روی حرارت بذارید، شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی از کناره ها شروع به جوش ریز زد حرارت را کم کنید.گلاب را داخل کاسه بریزیدو پودر ژلاتین را روی گلاب بپاشید و کاسه را روی بخار کتری بذارید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. وقتی مارمالاد غلیظ شد ژلاتین، پودر هل و جوهر لیمو را اضافه کنیدو مخلوط کنید. سپس ۵دقیقه قبل از خاموش کردن زعفران را اضافه کنید وقتی به غلظت مورد نظر رسید حرارت را خاموش کنیدو مارمالاد را به ظرف دیگه ای منتقل کنید تا خنک بشه.