فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی مدرن تابستونی
#شربت البالو
یخ
لیموناد
نوشیدنی بلوبری
حتما نوشیدنی آخر با یه قاشق بریزین که رنگ ها مخلوط نشه و یخ زیاد بریزید 💝
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلک شیک تیرامیسو 😋
🍹🍷🍸
من بيسکوئيت لیدی فینگر نداشتم به جاش از بيسکوئيت لوتوس یا پتی بور استفاده کنید 😁😁👇
در ازای هر یک لیوان شیر
دو قاشق پودر تیرامیسو
یک قوطی بستنی
یک قاشق چای خوری قهوه فوری
اگه پودر تیرامیسو گیرتون نیومد جایگزین میتونید از
پنیر ماسکارپونه
خامه صبحانه
شکر
قهوه
استفاده کنید
اما با پودر تیرامیسو آماده خیلی کارتون راحت تر میشه😍😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاربونارا یکی از اصیل ترین #سس های ایتالیایی که ترکیبش با نودالیت عالی میشه🤌
۳ اسلایس بیکن گوساله
۱۰ گرم کره
۲ حبه سیر
۲ بسته نودالیت مرغ
۲ تا زرده تخم مرغ
۱/۲ پیمونه پنیر پارمسان
فلفل سیاه
۱/۴ پیمونه اب نودالیت
جعفری چاپ شده
چاشنی نودالیت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندويچ کباب تركي
پياز
فلفل دلمه هاي رنگي
گوشت چرخكرده
گوجه
پياز
پنير خامه اي
.نمک فلفل
✅سس ساندويچ كباب تركي
مايونز
خردل
خيارشور
پياز كبابي
سركه
نعناع خشك
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
27.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو بِنیه با سس تارتار🦐
۳۰۰گرم #میگو
۱ ق.چ ادویه دریایی
۱ قوطی ابجو بدون الکل کلاسیک
نصف پیمونه ارد گندم
۱ ق.چ بیکینگ پودر
۲ عدد سفیده تخم مرغ
#سس تارتار👇
خیارشور
کیپرز
لیموترش
جعفری
شوید
پیاز قرمز
💯غلظت خمیر بنیه باید مثل عسل شل باشه
نه خیلی سفت نه خیلی شل
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
26.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا انگور بدون شکر
این مربای انگور و ما تو گیلان درست می کنیم و بهش انگور خمس یا انار پته میگیم،بسیار مقویه و برا کمخونی خیلی خوبه،پس حتما ذخیرش کن.
📌مواد لازم:⬇️
💕انگور بی دونه یک کیلو
💕گردو یک مشت
💕هل درصودت تمایل یک عدد
🔸نکات تهیه:⬇️
💕این مربای گیلانی رو به عنوان صبحانه یا بجای قند کنار چای یا بعضی از قدیمی ها هم تو کره این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و با برنج یا نون به عنوان صبحانه میل میکردن مخصوصا قبل کار مزرعه و برنجکاری.
💕 اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه. این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.
💕انگور بهتره بدون دونه باشه و اگه از انگور قرمز محلی استفاده کنبد مرباتون خوشرنگ ترمیشه.
💕سعی کنید انگوراتون شیرین باشه چون این مربا شکر نداره و شیرینیش طبیعیه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایزه ی خوش عطر ترین و خوش طعم ترین غذا رو باید به همین #مچبوس_گوشت داد ،اونقدری که ادویه جات خوشبو داخلش هست 👌عطر برنج چمپا با هل و زعفرون که میکس بشه اووووف چه شود😋
مواد لازم👇🏻👇🏻
گوشت : ۷۵۰گرم ✅
برنج چمپا :۵ پیمانه ✅
پیاز : سه الی ۴عدد ✅
کشمش:۱۰۰گرم✅
گردو:نصف فنجون✅
لپه پخته شده :یه پیاله✅
زعفران:هر چه بیشتر بهتر✅
ادویه جات:(بادیان ستاره ای،برگ بو،هل،دارچین،فلفل سیاه،تخم گیشنیز،فلفل عنابی،لیمو عملنی،پودر انبه،فلفل بهار،ادویه جنوبی) این ادویه ها کاملا سلیقه ای ولی هل و دارچین و زعفران حذف نشه بهتره
طرز تهیه:
در ابتدا روغن داخل قابلمه گذاشتم و بعد ادویه جات اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد از اون پیاز خلالی شده رو به ادویه جات اضافه کردم❌
حالا تو این قسمت گوشت رو به پیاز و ادویه جات به همراه لیمو عمانی اصافه کردم و تغت دادم و بعد ۴لیوان آب اصافه کردم و حدود سه ساعت با شعله ی ملایم گذاشتم گوشت بپزه
وقتی گوشت کامل پخت از آب جدا کردم و داخل ظرف بهمراه پیاز تفت دادم و دارچین و زعفرون اضافه کردم و بعد از اون داخل آب گوشت صاف شده برنج چمپا از قبل خیس خورده رو اصافه کردم و وقتی آب برنج کشیده شد گذاشتم دم بیاد ❌
#پلو
طرز تهیه حشو مجبوس👇🏻👇🏻
پیاز خلالی شده رو سرخ کردم و زردچوبه اضافه کردم و بعد از اون لپه ای که از قبل با زردچوبه و اب پختم رو اضافه کردم و بعد کشمش و مغز گردو و زعفران و دارچین و زیرشو خاموش کردم ،ایکاش میشد عطر این حشو رو حس کرد بی نهایت عالیه 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ #ترفند کاربردی که نمیدونستین 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک #کافیشاپی لایم بری 🍰
این کیک ترکیب ترشی لیمو و شیرینی مارمالاد توت فرنگیه😍
به هرکی که فرستادم عاشق طعمش شده😝
کیک لایم بری🍋🍓
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ………۴ عدد
شکر……….۱۴۰ گرم
زست لیمو……..۱ ق چ
پودر وانیل………۵ گرم
روغن مایع………۹۰ میلی لیتر
آب……….۹۰ میلی لیتر
آرد سفید………۲۰۰ گرم
بکینگ پودر………۸ گرم
تخم خرفه………۱/۲ پیمانه سر خالی
نمک……….۱/۴ ق چ
آموزش #آشپزی و #کیک پزی گندم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
❌نکات مهم و تکمیلی❌
طرز تهیه:
۱)ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم.
۲)زرده هارا به همراه نصف شکر و زست لیمو و وانیل با ویسک میزنیم تا کاملا یکدست شود.
۳)سپس بکینگ پودر را هم اضافه و یکدست میکنیم
۴)روغن مایع را نیز به زرده ها اضافه و با ویسک یکدست میکنیم.
۵)آب را هم کم کم اضافه و یکدست میکنیم.
۶)در آخر آرد را به همراه تخم خرفه اضافه و با ویسک یکدست میکنیم.
۷)نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کف دار شود.
۸)حالا مابقی شکر را کم کم به سفیده اضافه و با همزن میزنیم تا سفیده فرم بگیرد.
۹)کمی از سفیده فرم گرفته را به مواد اضافه و با لیسک فولد میکنیم تا یکدست شود.
۱۰)سپس کل سفیده را اضافه و به ارامی فولد میکنیم تا یکدست شود.
۱۱)داخل قالب ۲۰ سانتی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم مواد کیک را پهن میکنیم.(برای قالب ۲۵ سانتی مواد رو ۱/۵ برابر کنید)
۱۲)در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا بپزد.
.
برای فیلینگ:
مارمالاد توت فرنگی…………..۳/۴ پیمانه
خامه قنادی…………..۶۵۰ گرم
شربت آبلیمو……….برای مرطوب کردن کیک
نکته🔴شهد اضافی مارمالاد رو بگیرین،اگه خواستین میتونین از ویوافیل های اماده هم استفاده کنید🔴
.
اسمبل کردن کیک:
کیک رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم؛
یک لایه کیک رو قرار میدیم و با شربت آبلیمو مرطوب میکنیم و یک لایه نازک خامه قنادی میزنیم و با خامه دور آن رینگ میزنیم؛
وسط رینگ را با مارمالاد توت فرنگی پر میکنیم (زیاد نزنین شیرین میشه) و یک لایه دیگر کیک قرار میدهیم و دوباره مراحل قبل را تکرار میکنیم.
در اخر کیک را یک لایه نازک خامه کشی میکنیم من دور کیک رو شانه کشیدم،
کیک رو ۵ ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد برش میدهیم و با لیمو و خامه طبق ویدیو تزیین میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#کروسان*
#شیرینی#کیک#بدون_فر
منبع:roshin_food@
[مواد لازم]آرد قنادی دو و نیم پیمانه
آب نصف پیمانه
شیر یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
کره برای میانه خمیر ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت به میزان لازم برای میان لایه های خمیر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ خوشمزه 🫔😋
✅️شیر یک فنجان
✅️آرد دو فنجان
✅️وانیل یک قاشق چایخوری
✅️تخم مرغ دو عدد
✅️روغن یک قاشق غذاخوری
✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
✅️خامه نصف بسته
✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم
✅️عسل دو قاشق غذاخوری
✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه
⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید
⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتوی طالبی 🧊•
خوشمزه ترین موهیتو اینه که حتما باید امتحان کنی😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟!
تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋
یه بسته خمیر هزارلای شیرین
چند ق شکر و یکم دارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه درجه یک🤤•
ترکیب بستنی و قهوه ترکیب بهشتیه اصن🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ و بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍
1. 🍜روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.
2. 🥗پیاز، کرفس و فلفلدلمهای را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید.
3.🍚 برنج را اضافه کنید، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیفزایید و حرارت دهید تا به جوش آید.
4. 🥗بامیهها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجهفرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
5.🍗 مرغها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغها مغز پخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره به آن اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ته چین کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍
♨️برنج را ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آبکش کنید.
شوید خرد شده را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. نیمی از ♨️برنج را در ظرفی با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
سینه مرغ نگینی خرد شده را در ظرفی با زعفران دم کرده مخلوط کنید و در تابه ای با کره تفت دهید.
♨️کاهو را در یک ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید؛ سپس برگ های کاهو را از هم جدا کنید. قالب های مافین را چرب کنید و برگ های کاهو را در داخل قالب بگذارید.
به ترتیب مقداری از مخلوط برنج و ماست، تکه های مرغ سرخ شده و در آخر مخلوط برنج و شوید را در قالب و روی کاهو بریزید.
برگ های کاهو را جمع کنید و روی برنج را بپوشانید. قالب را در ظرفی حاوی آب بگذارید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای پخت زرشک چه نکته ای را باید رعایت کنیم؟😋😍
⁉️برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست
☑️پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه گوشت را با مرکبات مزه دار کنیم؟😋😍
مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت رب گوجه رعایت کنیم؟😋😍
🍅برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻