eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍟 😋 ▫️۳ عدد سیبزمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم ▫️۲ ق غ خ روغن مایع ▫️نمک ۱ ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻
⚘ تالاش بورک ✔ مواد مورد نیاز برای خمیر : ۱) یک عدد تخم مرغ ۲) ۲ لیوان آب ( لیوان = ۲۰۰ ml ) ۳) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml ) ۴) یک ق.م نمک ۵) یک کیلو آرد ( کم کم بریزید جنس آردها متفاوت هست ) ✔ ۴۰۰ گرم کره ✔ مواد میانی : ۱) یک ق.غ رب ۲) یک عدد پیاز ۳) نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ۴) یک کاسه مخلوط نخودفرنگی ، هویج و ... ۵) ۵۰۰ گرم گوشت نگینی خرد شده ✔ برای روش : ۱) زرده ی تخم مرغ ، سیاه دانه ✔ طرز تهیه : برای خمیر مواد رو داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش رو بپوشانید ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا عمل بیاد خمیر عمل اومده رو باز کنید وسطش کره بزارید خمیر رو از اطراف مثل عکس جمع کنید دوباره نیم ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد خمیر عمل اومده رو به کمک وردنه باز کنید دوباره مثل پاکت جمع کنید اجازه بدید عمل بیاد این کار رو دو الی سه بار تکرار کنید . برای مواد میانی گوشت رو با شعله ی بالا تفت بدید و بپزید پیاز و رب رو اضافه کنید مخلوط کنید ادویه ها رو اضافه کنید مخلوط کنید نخودفرنگی و ... بریزید مخلوط کنید از روی شعله بردارید . خمیر عمل اومده رو باز کنید به شکل مربع ببرید داخلش یک قاشق از مواد میانی بذارید مثل ویدئو خمیر رو ببندید سپس خمیر رو برگردونید داخل سینی چرب شده بچینید روش زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد یا سیاه دانه بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید ( یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) نوش جان 😋 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳
رویال بادام 💛💛 خب دیگه وقتشه که این وسطا بریم سراغ یک شیرینیه خیلی پرطرفدار که خیلی ترد و خوشمزست 😍 این شیرینی علاوه بر این که با بادام تزیٔین میشه در مراحل پخت و تهیه خمیر هم از پودر بادام استفاده میشه که باعث میشه طعم فوقالعاده لذت بخشی داشته باشه🌟 مواد لازم آرد سفید ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پودر بادام ۵۰ گرم پودر هل یک دوم ق چ شکر آسیاب شده یک چهارم لیوان بادام با پوست برای تزئین روغن قنادی ۱۲۵ گرم روغن را کمی میزنیم تا نرم شود بعد پودر شکر را اضافه میکنیم تا سفید و پفکی بشه ۲ دقیقه . بعد. پودر بادام و هل را اضافه میکنیم کمی هم زده و. بعد آرد را اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد آن را بیرون آورده و بین دو نایلون پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد بادام های کوچک را روی شیرینی ها قرار میدهیم و در سینی کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰درجه قرار میدهیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فسنجون_مرغ برای ۳نفر 😊 گردو ۴۰۰گرم مرغ چند تکه رب انار۴قاشق غذاخوری پیاز ۱عدد متوسط زعفرون دم کرده اول گردو ها رو چرخ می‌کنیم و میذاریم کنار . بعد یه دونه پیاز رو رنده ریز کنین و باکمی روغن کنجد تفت بدین(حواستون باشه زیاد روغن نریزین چون بخاطر گردو خورشت به روغن میفته) ،بعد گردوهای چرخ شده رو بهش اضافه کنین و باهم سه دقیقه تفت بدین، بهش ۳لیوان (آب سرد) اضافه کنین و بعد حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد ، در قابلمه رو بذارین و حرارت رو کم کنین تا آروم آروم بپزه و خورش به روغن بیفته تو این فاصله تکه های مرغ‌ رو با کره سرخ کنین و بعد بهش نمک و فلفل بزنین و مقداری زعفرون دم کرده، بعد از۲تا ۳ساعت که خورشت به روغن افتاد نمک رو اضافه کنین و یه قاشق شکر (اگه شما طرفدار خورشت فسنجون ترش هستین ، دیگه نیازی به اضافه کردن شکر به خورشت نیست )، بعد رب انار رو اضافه کنین ودر قابلمه رو بذارین که گردوها با رب انار بپزن،بعد از ۱۵دقیقه بعد تکه های مرغ رو هم اضافه کنین و بذارین تا خورش یکی دوساعت دیگه جا بیوفته ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳عدد ماست ۳ ق غ رب ۱ ق چ کاری ۱ ق چ آویشن نصف ق چ پاپریکا یک ق چ فلفل یک سوم ق چ زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه) روغن زیتون ۴ ق غ سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو عدس 🥘🍲 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم. حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه. بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم. بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم. کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم. حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه. طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم. بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه. روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ژله آلوورا ژله رنگ دلخواه شیر یا بستنی قالب گل ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن. ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید. 💥 نکات: 🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید 🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیازمتوسط یک عدد نمک وادویه به میزان لازم گوجه فرنگی ۵تا۶ عدد جعفری یک قاشق غذاخوری پنیرورقه ایی ۴ تا۵ ورقه آب جوش نصف لیوان ابتدا گوجه روپوره میکنیم بانمک وروغن میزاریم تا آبش تبخیربشه وبه روغن بیفته بعدبهش جعفری خردشده اضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم حالاگوشت چرخ شده،پیازرنده شده ونمک وادویه روبهش اضافه میکنیم یکمی ورزمیدیم بعدقلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم بعدنصف لیوان آب بهش اضافه کرده اجازه میدیم تاقلقلی هاپخته بشن بعدپنیرورقه ایی روی آنهامیزاریم ودرشومیزاریم تایکمی پنیرها اب بشن حالاقلقلی هااماده ان بعدنان ساندویچی روبرش میدیم یکمی ازسس گوجه روداخلش میمالیم بعدقلقلی هاروداخل نانهامیزاریم وبعدنوش جان میکنیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار خوشمزه 🌭🌮 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق غ کره آب شده ۵۰ گرم ماست خامه ای۳/۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل ۱ ق چ دارچین و گلابی اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم. گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن. اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره. مایه رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی یخی 🍨🍦 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک بار 🥪🌮 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک بار 🥪🌮 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بدون شکر و روغن 🍪🥜 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم‌ مرغ۶تا سير۲حبه پيازچه خرد شده 100 گرم سيب‌ زميني نگيني شده 120 گرم زيتون اسلايس شده 60 گرم پياز نگيني شده يك عدد گوجه‌ فرنگي خرد شده دو عدد پاستا 100 گرم جعفري خرد شده سه ق س روغن زيتون پنج ق س نمك و فلفل به ميزان لازم ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش مي‌كنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار مي‌گذاريم. گوجه‌فرنگي، پياز و سيب‌زميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن مي‌ريزيم سپس گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم. تخم‌مرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن مي‌زنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخ‌شده را در تابه‌اي كه از قبل درون آن روغن داغ كرده‌ايم مي‌ريزيم، سپس تخم‌مرغ‌ها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه مي‌كنيم. حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم تا تخم‌مرغ‌ها كاملا بسته شود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳عدد ماست ۳ ق غ رب ۱ ق چ کاری ۱ ق چ آویشن نصف ق چ پاپریکا یک ق چ فلفل یک سوم ق چ زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه) روغن زیتون ۴ ق غ سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾