eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای پنکیک یا کرپ 3 عدد تخم مرغ 2.5 فنجان شیر 1 قاشق چایخوری شکر 2 فنجان ارد 1 بسته وانیل 1 بسته بیکینگ پودر 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو برای کرم 3 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری شکر گ 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته وانیل 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره همه مواد بجز کره و وانیل در ظرف بریزید با حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا ک غلیظ بشه (وقتی پودینگ شما پخته و خنک شد می توانید 1 بسته خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید. بسیار خوشمزه است. اگر غلظت آن غلیظ بود می توانید کمی شیر اضافه کنید.) برای داخل موز یا توت فرنگی قطره های شکلات برای موارد فوق سس شکلات پسته توجه: فنجان چای با حجم 125 میلی لیتر پیمانه 200 میلی لیتر نوش جونتون ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه سوخاری با سس انبه متفاوت وفوق العاده خوشمزه😋😋 کانال مارو دنبال کنید👇🏻 🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه بامیه متفاوت وخوشمزه😋😋 مواد لازم: گوشت گوسفند به مقدار لازم روغن به مقدار لازم بامیه سبز به مقدار لازم یک عدد پیاز و مقداری سیر گشنیز ساطوری شده یک عدد گوجه رنده شده یک عدد گوجه فرنگی بزرگ خورد شده رب گوجه فرنگی فلفل قرمز فلفل سیاه دارچین زیره زردچوبه نمک ⏰در فر 1 ساعت با در و 15 دقیقه بدون در داخل فر بزارید فقط موقع تفت دادن گوشت زیاد نزارید بپزه چون قراره داخله فر بپزه میتونید ظرف سفالی یا سنگی رو هم روی گاز بزارید با فویل اگر فر ندارید کانال مارو دنبال کنید👇🏻 🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از جنگ رسانه ای
ماه‌ٺرین" ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌مـاٰهِ جَهانم ٺویے . ..🌙♥️
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 2 لیوان آرد 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) برای روی کاپ کیک: توت فرنگی و چیپس شکلات طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که خوب کف کند با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس داخل قالبها بریزید و توت فرنگی ریز خرد شده و چیپس شکلات را روی مایه کیک بپاشید.(میتوانید از میوه های دیگر استفاده کنید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید) نوش جان 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. مواد لازم🔻 آرد ۳۰۰ گرم من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد گلاب ۱۰۰ گرم آب ولرم ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم عسل ۲ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱ پنس طرز تهیه🔻 آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک‌ پر کنید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. برنج 3 پیمانه سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد ماست چکیده یک لیوان روغن مایع نصف لیوان زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل زعفران سه قاشق سوپخوری گلاب یک قاشق زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم . مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه . برنج رو از چند ساعت قبل می‌شوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه . زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید . تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم. روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم . کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یک‌ساعت نیم میپزیم . برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم . اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید . نکات مهم👇 . میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید . میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید . برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه . لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه . برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه . برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
، گوجه و پنير موزارلا! مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد شیر: 1/4 ليوان گوجه فرنگی (رنگ های مختلف): 2 ليوان پنیر موزارلا: 125 گرم ریحان: 50 گرم آب لیمو: 2 قاشق غذاخورى فلفل قرمز: 1 روغن زیتون نمک فلفل سياه ❤️ دستور العمل: اول تخم مرغ، شير و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد! گوجه، فلفل قرمز، پنير موزارلا را با توجه به ويديو ببريد و كنار بگذاريد! گوجه ها را در يك بشقاب بچينيد و كمى روغن زيتون و آب ليمو با كمى فلفل و نمك روى گوجه ها بريزيد! حالا جداگانه در مخلوط كن ريحان را به همراه دو قاشق روغن زيتون و كمى نمك و فلفل با هم مخلوط كنيد تا يك پيست غليظ ريحان درست كنيد! كمى روغن زيتون در كف ماهيتابه بريزيد و بعد تخم مرغ را به ماهيتابه اضافه كنيد! كمى هم بزنيد تا زمانى كه تخم مرغ شروع به سفت شدن شد، پنير موزارلا و پيست ريحان را وسط تخم مرغ بريزيد و گوشه هاى املت را مانند ويديو روى هم تا بزنيد و انتقال بديد به ظرفى كه گوجه هاى خوشمزه ى طعم دار شده را توى آن چيديد!! نوش جان! مطمعنم كه عاشقش ميشيد!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون آرد بدون فر کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید وبچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودربشو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان کمتری به پخت نیاز داره ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥪🥪 ♦️مواد لازم برای۴ نفر ◽سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری ◽سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری ◽زعفران (دم کرده) ۱ قاشق چای خوری ◽زردچوبه ۱ قاشق چای خوری ◽فلفل ۱ قاشق چای خوری ◽نمک ۱ قاشق چای خوری ◽روغن مایع ۱ پیمانه ◽تخم مرغ ۸ عدد ◽سیب زمینی پخته شده ۴ عدد ◽نان تست ۸ عدد ◽پنیر گودا ۸ ورق ◽خیار شور ۱۰۰ گرم ♦️طرز تهیه: ۱- ابتدا برای سیب‌زمینی‌های آبپز شده را پوست کنده و آنها را رنده کرده یا در غذاساز ریخته با تخم‌مرغ‌ها، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کرده و کاملا هم می‌زنیم. ۲- مواد را در روغن داغ به صورت قاشقی یا یکنواخت سرخ می‌کنیم. ۳- پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود. یک طرف نان‌ها سس کچاپ و در طرف دیگر آن سس مایونز مالیده و کوکو را طوری روی نان قرار می‌دهیم که از لبه نان بیرون نزند. ۴- روی کوکو را با خیارشورهای ورقه شده و پنیر گودا می‌پوشانیم و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار می‌دهیم. پس از آماده شدن می‌توان آنها را برش زده و با سس خردل تزیین نمود. 🔷سایر نکات🔷 🔸میتوانید به جای استفاده از ساندویچ ساز نانها را داخل مایکروویو یا گریل یا فر قرار دهید و اگر به هیچ یک دسترسی ندارید آنها را داخل ظرف نچسب روی گاز قرار دهید و دمکنی قرار دهید البته انتظار نداشته باشید خیلی برشته شود 🔸 می‌توان به جای پنیر گودا، از پنیرهای پروسس و پنیر پیتزا که طعم خوبی داشته و قدرت چسبندگی زیادی دارند، استفاده نمود دستگاه‌های ساندویچ‌ساز دارای چراغ چشمک‌زنی هستند که مدت زمان تهیه ساندویچ را نشان می‌دهد. به این ترتیب وقتی شما ساندویچ را درون دستگاه قرار می‌دهید، چراغ مربوطه روشن شده و پس از آماده شدن ساندویچ خاموش خواهد شد.زمانی مازاد بر آن ساندویچ را نپزید چون میسوزد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه قیمه مجلسی 😍😋😋 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◽تخم مرغ ۵ عدد ◽آرد ۵ قاشق غذا خوری ◽پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه ◽اسفناج ۵۰۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- ابتدا اسفناج ها را ریز خرد كنید و با مقداری آب و نمك آبپز كنید و بعد از آنكه آبش كاملا كشیده شد كمی كره یا روغن اضافه كره و سرخش كنید. ۲- تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود. ۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه تخم مرغ را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد. ۴- پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید. 🔷سایر نکات🔷 🔸در صورت تمایل مقداری زعفران آبكرده به تخم مرغ بیفزایید تا خوشرنگ تر شود 🔸میتوانید این رولت را با قارچ هم تهیه كنید میزان اسفناج بسته به سلیقه شما كم یا زیاد میشود درصورتی كه میخواهید رولت شما بیشتر سفید رنگ باشد میزان اسفناج را كمتر كنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مرغ سوخاری به روش جدید 😍😋 ادامه مطلب 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
♦️مواد لازم برای۶ نفر ◽آلبالو هسته گرفته ۲۵۰ گرم ◽شیر عسلی ۱۸۰ گرم ◽خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ◽خامه قنادی ۲۵۰ گرم ◽سیروپ آلبالو(شربت) یک سوم الی یک چهارم پیمانه ♦️طرز تهیه ۱- خامه قنادی رو کمی فرم بدین (لازم نیست کاملا فرم گرفته باشه حتی اگر خامه فرم گرفته داخل فریزر دارید از اون استفاده کنید ) ۲- بعد بهش خامه صبحانه و شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید ۳- آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط خامه و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم چنین ۱/۴ پیمانه سیروپ آلبالو (شربت آلبالو) .مخلوط کن رو روشن کنید برای چند دقیقه تا آلبالوها کاملا خورد بشن همچنین با مواد دیگه مخلوط بشه. ۴- ظرف دربسته ای رو انتخاب کنید موادتون رو توش بریزید برای مدت حدود ۲۰ ساعت داخل فریزر بگذارید ۵- می تونید از قالب ها و یا ظروف دیگه هم استفاده کنید ولی حتما روی ظرف با سلفون بپوشانید تا بستنی بافت یخی پیدا نکنه. من خودم از قالب لوف ۹*۲۰ سانت استفاده کردم ولی دورش رو کاملا سلفون پیچیدم ۶- این میزان مواد ۸۳۰ گرم بستنی بهتون میده 🔷سایر نکات🔷 🔸دقت کنید آلبالوها رو وقتی وزن میکنید بدون هسته باشه ۲۵۰ گرم. 🔸دوم اینکه شربت آلبالو بسته غلظت شربت تون و ذائقه شما بین ۱/۴ تا ۱/۳ هست . من خودم چون طعم ترش و شیرین رو پسند میکنم ۱/۴ پیمانه سیروپ (شربت) آلبالو ریختم شما اگر خیلی شیرین پسند میکنید ۱/۳ پیمانه بریزید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡