eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍯🍯🍯 مواد لازم: پودر بيسکوئيت ۲ پیمانه شیر خشک قنادی شیرین نصف پیمانه خامه صبحانه ۱۲۰ گرم(بستگی به آبخور بیسکوییتتون بیشتر هم میتونید بریزید) پودر قند دو قاشق غذاخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری (قابل حذف) سیروپ کارامل یک قاشق غذاخوری ( هم میتونید استفاده کنید) طرز تهیه: از هر مدل بیسکوییت ساده که مزه شو دوست دارین میتونین استفاده کنین.رنگ کرم کاملا بستگی به رنگ بیسکوییتتون داره،پس اگه بیسکوییت شکلاتی استفاده کنین،رنگ کرمتون تیره تر میشه. را با دستگاه پودر پودر کنید و شیر خشک و پودر قند و پودر دارچین را بهش اضافه کنین خوب با دستگاه مخلوط کنید. آخر کار خامه صبحانه و سیروپ کارامل را بریزین،اینقد با دستگاه بزنین تا خمیری شکل شود.(برای اینکه به دستگاه آسیب نرسه، چند ثانیه بزنید و چند ثانیه صبر کنید) بستگی به نوع بیسکوییت ممکنه خامه بیشتری نیاز باشه که میتونین کم کم اضافه کنین.(من حدود ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ریختم) غلظت کرم را برای مورد مصرفی خودتون به دلخواه میتونین انتخاب کنین.این کرم مانند برای مغزی ،مغزی ،فیلینگ و داخل و روی استفاده میشه. در ظرف دربسته یک هفته توی یخچال ماندگاری داره و برای مدت طولانی تر میتونین فریز کنین. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 مواد لازم :(برای 40 عدد 25 گرمی) آرد قنادی ۳۲۰ گرم تخم مرغ یک عدد درشت یا دو عدد کوچک کره ۱۱۵ گرم شکر سفید ۴۰ گرم شکر قهوه ای ۱۶۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ۲۵۰گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکرها را با همزن برقی در حدی بزنید که مواد خوب با هم مخلوط شده بافت کشدار و کرمی پیدا کنه. همزن دور تند باشه تا کره زیادی گرم نشه. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگه بزنید. اگه دو تا تخم مرغ داشتین دونه دونه اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک الک شده را کم کم اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. خمیر سفتی به دست میاد. شکلات های خرد شده را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را به گلوله های ۲۵ گرمی تقسیم کنید و هر گلوله را در دست به خوبی گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. سینی فر را نیم ساعت در یخچال بزارین تا خمیر کوکی خنک شود و توی فر زیادی پهن نشود. فر را از قبل گرم کنید و سینی کوکی ها را بلافاصله که از یخچال درآوردید، در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. بعد از پخت تا زمانی که کوکی ها از داغی بیفتد بهشون دست نزنید چون هنوز نرم هستن.همین که از داغی افتادن در ظرف دربسته نگه دارید، زیادی در مجاورت هوا باشه خشک میشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥮🥮🥮 این با بافت بسیار نرم و لطیفش مناسب عصرانه است. اگه با خامه فرم گرفته تزئین بشه مناسب مهمانی‌ها و دور همی ها میباشد. مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر یک و نیم پیمانه آرد قنادی ۲ پیمانه شیر یک پیمانه مخلوط گلاب و زعفران یک چهارم پیمانه روغن مایع دو سوم پیمانه وانیل کمی پودر هل مقداری بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری طرز تهیه: دقت کنید کاملا مطابق با دستور عمل کنید تا بافت مطلوب حاصل شود.مراحل تهیه این کیک کمی با کیک های دیگه تفاوت دارد. شیر را جداگانه کمی گرم کنید و گلاب و زعفران و روغن مایع را به آن اضافه کنید تا ولرم بشه کافیه. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود سپس آرد و بکینگ پودر الک شده و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کنید.این جا، مایه کیک سفت میشود.حالا مخلوط شیر و روغن که ولرم شده را به مواد کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه.مایه کیک در نهایت از کیک های معمولی شل تر است. قالب مناسب این مقدار مواد: ۲۶ سانت گرد یا قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ من از قالب ۲۶ سانت شارلوت استفاده کردم،روغن جداکننده زدم،مواد کیک و داخلش ریختم،چند بار روی سطح کار کوبیدم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با درجه ۱۷۰ پختم. دقت کنید دمای فر و مدت زمان پخت کاملا بستگی به فر شما دارد. نکته: اگر خواستید با طعم داشته باشید.گلاب و زعفران و پودر هل را حذف کنید.مقدار شیر را یک و یک چهارم پیمانه در نظر بگیرید و موقع گرم کردن شیر، دو تا بسته کافی میکس به شیر اضافه کنید.در این صورت رنگ میشه و عطر خوبی میگیره. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
📃🌿 در محل حرف افتاده بود كه دايی عاشق شده است سنم كم بود؛ نمی‌فهميدم چه میگويند! از مادرم پرسيدم با كلی اخم و تخم گفت: هيچی نيست ؛ دايی‌ات زده به سرش ديوانه شده! با خودم فكر كردم ای بابا؛ بيچاره دايی‌ام ديوانه شد! كمی كه گذشت؛ فهميدم دخترِخان هم ديوانه شده درست مثل دايی‌ام هم‌زمان با هم ديوانه شده بودند! دايی‌ام دير به خانه می‌آمد؛ هر وقت هم می‌آمد حسابی بهم ريخته بود. دلم برای مادربزرگم میسوخت؛ تک پسرش ديوانه شده بود؛ چند ماه بعد فهميديم برای دخترِ خان خواستگار آمده... تعجب كردم ؛ آخر مگر ديوانه‌ها هم ازدواج میکنند؟! شب كه دايی‌ام به خانه آمد؛ از دهانم پريد و گفتم... بايد میبوديد و میديدید خودش را به در و ديوار میزد! درست مثل همان كبوتری كه با پسرِ اصغر نانوا در حياط با تيركمان چوبی‌اش زديم و كبوتر طفلكی وقتی به زمين افتاد؛ هنوز جان داشت ولی از حركاتش معلوم بود درد دارد... دايی‌ام انگار كه درد داشت هی به خودش میپیچيد ؛ با خودم گفتم: ای وای ديوانه شدن هم مكافاتی دارد! بايد مواظب باشم ديوانه نشوم ؛ خيلی طول كشيد تا بفهمم دايی‌ام از اين ناراحت بود كه میخواستند دختر ديوانه‌ خان را شوهر بدهند. با خود گفتم : خب حق با دايی‌ام هست؛ میخواهند مردک را بدبخت كنند كه چه!؟ شب عروسی دختر خان كه رسيد مادرم و مادربزرگم و پدرم دايی را در اتاقش زندانی كردند؛ تا نيايد و عروسی دختر ديوانه را خراب كند. دايی‌ام مدام خودش را به در میکوبيد و فحش میداد ؛ به عروسی رفتيم دخترک ديوانه بود؛ برعكس همه عروس‌ها كه میخنديدند اين ديوانه گريه میکرد و تمام زحمات شمسی آرايشگر را به باد داده بود! مادرم هم ناراحت بود ؛ فکر كنم همه دلشان برای پسرک میسوخت! آخر از رفتارش معلوم بود ديوانه نيست و سالم است. شب كه به خانه برگشتيم ؛ مادرم با اضطراب كليد انداخت و در اتاق دايی را باز كرد ؛ دايی كف اتاق خوابش برده بود! مادرم هراسان بالای سرش رفت دايی رنگ صورتش شده بود گچ ديوار... مادرم جيغ میزد و به سر و صورتش میکوبيد؛ همسايه‌ها آمدند... قلب دايی‌ام ايستاده بود آن روز بود كه فهميدم ؛ ديوانه‌ها قلب ضعيفی دارند!(:♥️
🍊🍗🍊 🍊🍗🍊 اول از همه بگم که اگه امتحانش نکنی بدجور ضرر کردی😋 من با درست کردم ولی با ران و سینه هم میشه درست کرد. از شب قبل و با پیاز خلالی شده و نمک و ادویه دلخواه خودتون و آبلیمو مزه دار کنید و توی یخچال بزارین تا بوی زهم مرغ گرفته بشه. موقع پخت، مرغ ها را از پیاز جدا کرده و در تابه ای با مقداری کره تفت بدین تا گوشت مرغ خودش و جمع کنه،بعد به جای آب جوش، آب پرتقال تازه که از صافی رد کردین به مرغ اضافه کرده، مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنین و درب تابه را بزارین تا مرغ بپزه. فیله که زود میپزه ولی اگه ران و سینه استفاده کردین بیشتر زمان بدین. من آخر کار آماده شده را جدا کردم و فیله ها را کمی در تابه سرخ کردم تا زیباتر سرو بشه. این مرغ پرتقالی با و خلال پسته و بادام خیلی خوشمزه میشه👌👌 نکته: خیلی ترش یا خیلی شیرین نباشه، از پرتقال های ملس استفاده کنید. حتما را از صافی رد کنید تا در اثر گرم شدن تلخ نشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍊🍊🍊 مواد لازم: آب پرتقال  یک پیمانه شکر ۶۵ تا ۹۰ گرم(بستگی به ترش یا شیرین بودن پرتقال دارد) پودر ژلاتین یک ق غ آب ۳۵ میلی لیتر خامه صبحانه ۱۱۵ گرم وانیل کمی رنگ خوراکی نارنجی به دلخواه(من کمی ریختم) طرز تهیه: پودر ژلاتین را روی آب معمولی بریزید و روی بخار آب گذاشته تا ژلاتین ذوب شود.در همین حین یک سوم مقدار را با شکر روی حرارت ملایم بزارین تا شکر حل شود(همه آب پرتقال را گرم نکنید چون ممکن است دسر تلخ شود)داخل ظرفی خامه و وانیل را با هم زن بزنید و کنار بگذارید تا هم دمای محیط باشد.(این کار را حتما انجام دهید که خامه یکدست باشد و بعدا دسر آب نیاندازد) ژلاتین ذوب شده را به آب پرتقال و شکر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید هم بزنید و بعد کم کم بقیه آب را هم اضافه کنید.این مواد و خامه که کنار گذاشتید باید هم دمای محیط باشند بعد به هم اضافه کنید،چون خامه حساس هست اگر مواد تان داغ باشد خامه بریده بریده میشود.در صورت دلخواه کمی رنگ نارنجی بزنید که خوشرنگ تر شود. آماده است در قالب مورد نظر بریزید. من در قالب سیلیکونی ریختم، قالب را در فریزر گذاشتم تا دسر کامل یخ بزنه بعد از قالب جدا کردم. این دسر را میتوانید در پیاله یا بستنی خوری هم بریزید و در یخچال گذاشته، دسر که کاملا خودش را گرفت، سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪🍪🍪 مواد لازم:(برای ۲۳ عدد ۲۵ گرمی) کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم(یک پیمانه سرخالی) تخم مرغ یک عدد شیر هم دمای محیط ۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو یک قاشق غذاخوری آرد قنادی ۱۶۵ گرم(یک و نیم پیمانه) خلال بادام ۵۰ گرم(سه چهارم پیمانه) شکلات تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل کمی طرز تهیه: اول از همه خلال بادام ها را داخل فر یا داخل تابه روی گاز کمی بو بدید تا از خامی در بیاد، بعد بزارید خنک بشه. کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند الک شده با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شوند،آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید،آخر کار شکلات خرد شده و بادام بو داده شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد کوکی خیلی سفت نیست و حتما باید در ظرف دربسته توی یخچال دو تا سه ساعت استراحت کند تا قابل گلوله کردن شود.بعد از استراحت، از مواد گلوله های ۲۵ گرمی بردارید گرد کنید در سینی فر با فاصله بچینید.اگر خیلی به دستتان میچسبید موقع گلوله کردن کمی دستتان را آرد بزنید. با دست روی گلوله ها را فشار دهید تا پهن تر شوند.کوکی ها داخل فر حدودا یک سانت پهن تر می‌شوند. دوباره باید کوکی ها را یک ربع داخل یخچال استراحت داده و بعد بلافاصله توی فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و از قالب جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
(طریقه مغز دار کردن ) مواد لازم : پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای لبنه کاله) ۱۲۵گرم پودر قند ۴۰ گرم طرز تهیه: پنیر و پودر قند را با لیسک مخلوط کنید داخل قیف ریخته و قالب های سیلیکونی نیم دایره کوچک را از مواد پنیری پر کنید و در فریزر بزارین تا یخ بزنه. اگر قالب نداشتید، روی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز به مقدار کم و با فاصله از مایه پنیری پایپ کنید و در فریزر بزارین تا یخ بزنه و از این گلوله های کوچک برای مغز انواع کوکیها میتوانید استفاده کنید. به جای مغزی پنیری، به همین روش میتوانید (یا هر شکلات صبحانه دیگر)، (یا هر کرم بيسکوییت دیگر)، و انواع های مختلف، را برای مغزی کوکی ها آماده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥔🥔🥔 برای درست کردن این کوکوی خوشمزه به غیر از مواد اصلی که پخته و تخم مرغ و سیر و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه هست،کمی پودر زیره،پودر تخم گشنیز ،ریحان یا نعناع خشک،یکی دو قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و به خوشمزگی این اضافه کنید.به خاطر داشتن پودر سوخاری در ریختن نمک و فلفل احتیاط کنید. من برای اینکه کوکو ها اندازه هم در بیان، از گیر استفاده کردم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: پاستا آشیانه ای یک بسته ۵۰۰ گرمی (پاستای من سبزیجات بود) مواد گوشتی که داخلش قارچ،آویشن و سیر و پودر کاری،پاپریکا حتما باشه.من رب گوجه نزدم ولی شما دوست داشتین میتونین بزنین.(مقدارش دلخواه خودتونه) پنیر پیتزا سس بشامل طرز تهیه: رو در آب نمک بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بگیرین.توی ظرف مناسب موادتون،نصف پاستا رو بریزین(احتیاج به چرب کردن نیست)بعد مواد گوشتی را بریزین. بعد نصف سس بشامل و سپس بقیه ی پاستا را بریزین،بعد بقیه ی سس بشامل و در آخر با پنیر پیتزا پوشش بدین.در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بزارین تا مواد بپزه و پنیر طلایی بشه. آماده ست، با انواع ، مخصوصا میل کنید. : کره ۵۰ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یک و نیم لیوان نمک و فلفل کره و آرد و کمی تفت بدین و شیر گرم و اضافه کنین و دائم هم بزنید تا گلوله نشه،کمی که غلیظ شد نمک فلفل بزنید و تمام. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم برای تهیه یک کاسه : گوجه فرنگی نیم کیلو نشاسته ذرت نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری گلوکز نصف قاشق مرباخوری (اختیاری) ادویه:پودر سیر،فلفل پاپریکا،فلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک،آویشن به میزان دلخواه طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را شسته و خرد کنید در قابلمه ای ریخته و بدون آب بگذارید بپزد تا آب خود گوجه تمام شود،بعد از صافی رد کنید تا پوست و تخمه های گوجه جدا شود. دوباره پوره گوجه را روی حرارت بگذارید شکر و سرکه و ادویه ها را اضافه کنید،نشاسته ذرت را در ۲ قاشق آب معمولی حل کنید و اضافه کنید و دائم هم بزنید تا ته نگیرد،سس که غلیظ شد گلوکز را اضافه کنید.اضافه کردن گلوکز اجباری نیست برای کشدار شدن سس است.مزه کنید و ادویه ها را اندازه کنید.سس داخل یخچال که میرود غلیظ تر میشود. داخل ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید. نکته: از گوجه های خوشرنگ و خوشمزه برای تهیه استفاده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
این مدل ، بدون ثعلب درست میشه و نیازی به هم زدن های متوالی نداره. مواد بستنی رو که درست کردین میتونین به هر روشی که دوست دارین سرو کنین حتما نباید چوبی باشه و روکش شکلات داشته باشه. مواد لازم برای تهیه ۶ تا : شیر یک پیمانه شکر نصف پیمانه نشاسته گل یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی زعفران دم کرده  ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غذاخوری شکلات سفید،روغن مایع و خلال پسته برای روکش بستنی طرز تهیه: ابتدا شیر سرد و شکر و نشاسته گل را با هم خوب ترکیب کنید تا نشاسته توی شیر باز بشه، بعد روی حرارت ملایم بزارین و دائم هم بزنید تا مواد  کمی غلیظ بشه و بوی خامی نشاسته از بین بره،بعد زعفران و گلاب و بریزین و حرارت و خاموش کنین.چند قاشق از مواد بستنی که داغ هست با خامه صبحانه به دمای محیط رسیده،ترکیب کنید تا خامه هم تقریبا گرم بشه بعد خامه را به کل مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.مواد بستنی آماده است و غلظتی شبیه بستنی آب شده دارد. اگر خواستید توی قالب سیلیکونی درست کنید فقط کافیه چوب بستنی را تعبیه کنید و مواد و داخل قالب بریزید.یک شب تا صبح توی فریزر بمونه تا خوب ببنده. برای روکش کردن بستنی: سفید را روی بخار آب ذوب کنید و با روغن مایع رقیق تر کنید،کم کم روغن مایع بریزید تا شکلات از سفتی در بیاد و کمی روان تر بشه،خلال پسته هم اضافه کنید و داخل یک لیوان بلند بریزید. بستنی که کامل یخ زد را از قالب جدا کرده و داخل لیوان شکلات فرو کنید و بیرون بیاورید.چون بستنی سرده،شکلات زود میبنده. ᯾❁ @fast_food ❁᯾