فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی
⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆
مواد لازم:
شکلات چیپسی آب شده🍫 ۸ ق غ
روغن مایع ¼ فنجان
شکر قهوه ای ¾ فنجان
شکر سفید 🍚 ¼ فنجان
¼ فنجان+۲ ق غ شیر🥛
عصاره ی وانیل🌸 ۱ ق غ
آرد 🥡۱ و ¼ فنجان
پودر کاکائو🍫 ½ فنجان
نمک و جوش شیرین 🧂 از هر کدام ½ ق چ
شکلات چیپسی 🍫به مقدار دلخواه(قابل حذف)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ فوری
𖠄𖠄᯽᯽𖠄𖠄᯽᯽𖠄𖠄᯽᯽𖠄𖠄
مواد لازم:
کره محلی🧈 به میزان لازم
پنیر موزارلای 🧀۱/۲ پیمانه
تخممرغ🥚۲ عدد
نمک 🧂 به میزان لازم
نان پیتا🍞 ۱ عدد
بیکن خورد شده🥓۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی 🍅۱ عدد
سبزیجات 🍀🌱🍃 به میزان لازم
پنیر ورقهای 🧀 ۲ ورق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بهترین دستور کاچی هست👌😋
۳ قاشق غذاخوری آرد
۷۰ گرم کره
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم نبات
۵۰۰میل آب
۲ قاشق غذاخوری گلاب
زعفران به میزان لازم
۲ قاشق گردو خرد شده
خلال پسته برای تزیین
یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
یک دوم قاشق چایخوری هل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 💕
#رولت_خامه_ای🥳🥳🥳
🔸️ مواد لازم :
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
۴ ق غ خامه صبحانه
۳ ق غ پودر نارگیل
نصف لیوان شکلات اب شده
یک سوم لیوان شیر
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 💕
#کیک_بهشتی😍😋
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳
#شیرینی_فلورنتینا_معصومه
سلام
یکی از شیرینی های مدرن که خیلی دوست داشتنی ، در مقیاس کوچیک و مناسب عید
خمیر
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
پودر قند ۶۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد رویه
خامه ۲۵ گرم (حدودا ۱ ق غ)
کره ۲۵ گرم
عسل ۴۰ گرم (حدودا ۲ ق غ)
خلال بادام ۸۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
مواد به دمای محیط برسه.
برای خمیر کره رو همراه پودر قند الک شده ، اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم و بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و وانیل ریختم ، یکی دو دقیقه هم زدم آرد رو الک کردم و کم کم اضافه کردم ، ریختن آرد با احتیاط انجام بدید. خمیر ورز دادن نداره ،نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم . بعد بین دو تا نایلون باز کردم و قااب کوچک تارت زدم و خمیر رو داخلش پهن کردم و یکدست و به شکل قالب در آوردم . خمیر نه کلفت و نه خیلی نازک نشه . داخل خمیر رو با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم و داخل سینی چیدم و در فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده ، حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم .
بعد که از فر خارج کردم گداشتم محیط که کمی از دما بیفته .
برای مواد رویه: کره و خامه و عسل رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و یکدست بشه و بعد خلال بادام رو ریختم و ترکیب کردم و از حرارت برداشتم.
داخل تارت مقداری از این مواد رویه ریختم . این بار داخل فر حرارت بالایی رو روشن کردم و سینی رو به مدت ۵ دقیقه حدودا در فر قرار دادم . سینی رو هر از چند گاهی چرخوندم تا یکدست روش تغییررنگ بده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد🤩
مواد لازم :
۲۲۰ گرم شکلات تلخ
۱۲۰ گرم کره
۵ تخم مرغ
یک پیمانه شکر سفید
یک قاشق پودر کاکائو
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_مجلسی
🥳🥳🥳🥳
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_آلبالو_معصومه
#کیک
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان)
آب آلبالو ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم .
آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه .
داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (یا دایره ای به قطر ۲۳ سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم .
روش آلبالوها رو چیدم .
فر هم از یک ربع قبل گرم کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم .
بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین .
نکات:
جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین .
بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پاناکوتای پرتقالی🤩
مواد لازم برای قسمت پرتقالی :
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم قسمت پاناکوتای سفید :
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
دسر سوپانگل
مواد لازم:
شیر: 1 لیتر
تخم مرغ:1 عدد
آرد:1 لیوان
شکر: 1 لیوان
پودر کاکائو :2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: 1 پاکت (80تا 100گرم)
کره مارگارین: 100 گرم
آب سرد: 1 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید. مدام هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. پس از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی گاز بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.
1 لیوان آب را هم در فریزر قرار بدهید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد را به دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید. بعد در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته یا هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون بکشید و در یخچال استراحت دهید (به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است.
نکاتی برای تهیه دسر سوپانگل:
می توانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیک ها بریزید که عالی می شه
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_عصرونه🌹🍃
مثل همیشه اول از همه تخم ومرغ و شکر روباهمدیگه هم بزنیدبعدش وانیل و پوست رنده شده ی لیموترش رو بهش اضافه میکنیم
روغن مایع و ماست رو اضافه کن و هم بزنید
نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اتابکی
#شیرینی_عید
شیرینی سنتی قزوین که بسیار خوشمزه و خوش طعم و با بافتی نرم هستش😊😋 .
برای حدودا ۱۴۰ عدد
روغن جامد (صاف قنادی) یا نیمه جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
آرد سفید (قنادی ) ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان)
آرد برنج ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان)
پودر قند ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
زعفران و پودر کاکائو و پودر هل به میزان لازم
اگر از روغن صاف قنادی استفاده نمی کنین می تونین از نیمه جامدها استفاده کنین فقط بهتره قبلش صاف کنین بزارین روی حرارت آب بشه بعد از حرارت بردارین از دما افتاد بزارین یخچال ببنده و بعد استفاده کنین .
مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و اردها رو جدا الک کردم .
روغنو با پودر قند خوب مخلوط کردم بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد ابتدا آرد برنج و بعد آرد سفید رو کم کم ریختم آرد کم کم اضافه کنید ممکنه مقداری ازش بمونه برای من کمی موند
خمیر رو شروع کردم به ورز دادن ، خمیر حالت دو دون میشه خیلی باید ورز بدین با دست مثل حالت شستن لباس بین دوتا دستاتون کلی باید ورز بدین تا خمیر جمع بشه
به ۳ قسمت تقسیم کردم . قسمت ساده کمی پودر هل ریختم . یه قسمت رو ۱ ق چ زعفران غلیظ داخلش ریختم و قسمت سوم هم ۱ تا ۲ ق غ پودر کاکایو الک شده ریختم .
خمیرها رو داخل کیسه فریزر توی محیط خنک ۱۲ ساعت استراحت دادم . چون آرد برنج داره این مدت استراحت نیاز داره .
بعد خمیر ها رو جدا بین دو کیسه فریزر باز کردم قطر خمیر بستگی به علاقه شما و قالبتون داره من نسبت به قالب هام خمیر رو به قطر نیم سانت باز کردم و قالب زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی
❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉
مواد لازم:
بیسکوییت پودر شده یا پتی بور یا لوتوس🍪
خامه صبحانه یا قنادی🥣
کرم بیسکوییت🍮
توت فرنگی🍓
بیسکوییت هارو به هر روشی که دوست دارید پودر کنید.
خامه صبحانه یا قنادی رو با مقدار کمی کرم بیسکویت میکس کنید تا رنگش از سفید به کِرم تغییر کنه ( مثلا برای ۱ پاکت خامه صبحانه ۱ ق غ خ کرم بیسکوییت کافیه )
توت فرنگی هارو خورد کنید برای لایه ی میانی
و برای لایه ی آخر دوتا ق غ خ خامه رو با دوتا ق غ خ کرم بیسکوییت میکس که که رنگش بیشتر شبیه کرم بیسکوییت بشه و تمام.
اگه میخوای لای های بیسکویت ها نرم تر بشه و پودری نباشه ، به میکسِ خامه میانی یکم شیر اضافه کن که شُل تر بشه ، و بعد که آماده شد دسر رو به مدت ۲ ساعت بذارش یخچال😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کلوچه_عسلی 😋😍
یه آموزش راحت و کاربردی و البته فوق العاده خوشمزه و خوش بافت🥰🥰
هم میتونین برای میان وعده درست کنین و با چای میل کنین هم میتونین سایز کوچیکتر قالب بزنین و به عنوان شیرینی عید درستش کنین🥳🥳🥳
شیر گرم ۷۰ گرم (۱/۴ پ+۲ ق س)
شکر ۱۴۰ گرم (۳/۴ پ)
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
عسل ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۴۰۰ گرم ( ۳ پ)
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
🍀رومال: زرده تخم مرغ + ۱/۲ ق چ خامه صبحانه
🌹 تخم مرغ و کره هم دمای محیط باشد
🌹 شیر خیلی داغ نباشه در حدی که گرم بشه کافیه
🌹 استراحت خمیر نیم ساعت در یخچال
🌹 دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🌹تا دو هفته تو یخچال و طولانی مدت تو فریزر ماندگاری داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نان_چای_قزوین
#شیرینی
✍️ مواد لازم برای ۷۰۰ گرم شیرینی
کره ۶۰ گرم
روغن جامد ۹۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم یا یه پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ ۲ عدد
زعفران ۱ ق غ
پودر هل ۱ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
ماست ۲ ق غ معادل ۶۰ گرم
آرد قنادی ۳ پیمانه معادل ۳۸۰ تا ۴۰۰ گرم
کنجد یا پودر پسته برای تزیین
✍رومال شیرینی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ ق چ
زعفران ۱ ق چ
عسل ۱ ق چ
نکات 👇
🔹مدت زمان استراحت خمیر نیم ساعت در یخچال
🔸زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
🔸بعد از پخت رو شیرینیا پارچه بندازید
🔹مقدار موادی که برای رومال گفته شده برای دو برابر این شیرینی کافیه
خمیر رو با قاشق یا با نوک انگشتانتون جمع کنید
🔸خمیر نیاز به ورز دادن نداره
ورز دادن بیش از حد باعث میشه خمیر به روغن میوفته.
#کوکی_رنگین_کمانی
مواد لازم
۳/۴ پیمانه کره آب شده
۱ پیمانه شکر سفید
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲٫۵ پیمانه آرد کامل
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری رنگ غذا (آبی، بنفش، صورتی، سبز و زرد)
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را بیفزایید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را بیفزایید. خمیر به دست آمده را به مدت ۱ ساعت (یا یک شب تا صبح) در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
خمیر را درون ۵ کاسه مجزا تقسیم کنید. به هر کدام یکی از رنگ های غذا را بیفزایید.
هر کدام از خمیرهای رنگی را به صورت لوله های باریک با طول ۲۰ سانتی متری رول کنید. سپس آن ها را در کنار هم قرار دهید.
سر و ته رول های رنگی را به هم وصل کرده و آن را به هم بپیچانید.
سپس به صورت حلزونی شکل دهید.
کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید. رول های خمیری را با فاصله از هم درون سینی بچینید. در میانه هر کدام یک چوب آب نبات (ضد حرارت) بگذارید.
آن ها را به مدت ۸ دقیقه در فر بپزید
نوش جان ♥️
#کوکی_زنجبیلی
آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ)
بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ
زنجبیل ١ ق غ(من پودر هل زدم)
تخم مرغ ٣ تا بزرگ
شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ)
روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ)
وانیل ١ ق چ
شکلات و پودر پسته برای تزیین
دمای ١٧٠ سانتیگراد
مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه
اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغنروبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم
نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_وسوسه_کننده🥪
#ساندویچ
مواد لازم:
دوتا تخم مرغ⠀🥚
ژامبون یا کالباس مقدار دلخواه(من ژامبون مرغ استفاده کردم)⠀🥓
گوجه دو ورق⠀🍅
پنیر تست کف تابه گذاشتم🧀⠀
پنیر گودا هم وسط ساندویچ گذاشتم🧀
نون تست⠀🍞
ادویه هاش هم نمک و فلفل سیاهه⠀🌶🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات متفاوت مخصوص عید😍
📤فوروارد یادتون نره ⚘👇
🧜♀️➺ 🍮 دسروژله
🧜♀️➺ 🍾 ترفند
🧜♀️➺ 💄آرایشی
🧜♀️➺ 🍤 آشپزی مدرن
╰━━═━━⊰🍷👨🍳👩🍳🍷⊱━━═
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بعضی وقتا با آدمایی حرف میزنیم که
یک بار هم از نزدیک ندیدیمشون ولی اونقدر از کسایی که دور و اطرافمون هستن بهمون نزدیک ترن
که دلمون میگیره از دوریشون
انگار اونا بیشتر حواسشون بهمون هست
انگار واقعاً باهاشون زندگی کردیم...
درسته دورن ولی فقط کافیه
چشمامونو ببندیم تا حسشون کنیم.
کاش هیچ وقت دور نبودن..
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_مجلسی
شیر ۳ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۲ق چ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیرخامه ای ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
بیسکویت پتی بور نصف بسته
مغز گردو
ژله یک بسته
موز و گیلاس یا میوه دلخواه