eitaa logo
آشپزخانه سنتی سین(موسسه فصل رویش)
2.7هزار دنبال‌کننده
35 عکس
6 ویدیو
0 فایل
هوالشافی موسسه فرهنگی تبلیغی #فصل_رویش با مدیریت #استاد_سعید_مهدوی بنیانگذار سبک خانواده سیستمی در طب اسلامی ایرانی این کانال تحت اشراف استاد سعید مهدوی اداره می شود. ارتباط با مدیر کانال: @sayedali110 کانال موسسه فصل رویش @fasleroyesh
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم 📝مواد لازم کدو سبز ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر یک تا دو حبه سرکه طبیعی وخانگی انگور ۱ فنجان فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری نمک دریا ۱ قاشق چایخوری دانه خردل ۱ قاشق چایخوری 🔰طرز تهیه کدو دارای طعمی مشابه خیار است و به همین دلیل ترشی کدو سبز طعم جالبی خواهد داشت. کدوهای سبز را بصورت حلقه های نازک برش بزنید ، درون شیشه ای حلقه های کدو سبز را بچینید و لابلای ان نیز مخلوطی از سیر ، پیازهای شیرین حلقه شده ، دانه های خردل و فلفل قرمز آسیاب شده بریزید. نمک دریا را با سرکه انگور خانگی مخلوط کنید و پس از حل شدن روی کدوهای سبز بدهید ، این ترشی را به مدت ۲۴ ساعت استراحت دهید تا آماده مصرف شود. ✅ نکته می توانید به جای فلفل قرمز از یک تا دو عدد فلفل سبز تند که دو نصف کرده اید، بسته به ذائقه خود به ترشی بیافزاید ✅ در صورت تمایل می توانید یک تا دو عدد پیاز بیشتر به ترشی اضافه نمایید 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم و 🔸مواد لازم : 🔻شیر گاو (طبیعی، نه پاستوریزه) : ۶ قاشق 🔻سنجد : ۳ عدد 🔻آرد برنج : ۱ قاشق چایخوری 🔻آرد سبوس گندم : ۲ قاشق چایخوری‌ 🔻بادام : ۵ عدد 🔸طرز تهیه ابتدا مغز بادام ها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید. سنجدها را هم پوست کنده و گوشت آنها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید.بعد نوبت مغز بادام و سنجد است.آنقدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود.سپس بگذارید خنک شود تا بتوانید به راحتی میل کنید 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔵 بسیاری از شکرهایی که به نام شکر سرخ یا قهوه ای در بازار به فروش می رسند شکر سفید و تصفیه شده ای هستند که مجدد با ملاس مخلوط شده و به این شکل در آمده اند. نکته مهم دیگر فرق غذا و دوا در طب اسلامی ایرانی است، غذاها موادی هستند که با مصرفشان کمترین تغییرات در مزاج فرد ایجاد شود در نتیجه هر چه ماده ای به اعتدال نزدیک تر باشد امکان این که غذا باشد بیشتر است و هر چه ماده ای از اعتدال دورتر باشد نقش دارویی بیشتری دارد، در نتیجه نمیتوان زنجبیل را به این دلیل که فلان خاصیت را دارد به همه به عنوان غذا توصیه کرد چون مزاجش خیلی گرم است در مورد شکر سرخ هم همین مساله صادق است زیرا شکر سرخ از سفید گرم تر و خشک تر است. لذا افراط در خوردن سرخ هم باعث عوارضی در بدن می شود چون ریزش مو از جلوی سر، عصبانیت آنی، تپش قلب و.... 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 👌نکته:حتما لازم نیست این غذا همراه برنج مصرف شود. ◀گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم ◀مقداری کدو تنبل ◀پیاز ۱عدد متوسط ◀روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ◀نمک وزرد چوبه به میزان لازم ◀ آبلیمو طبیعی بعنوان چاشنی 🔵طرز تهیه: پیاز وگوشت را خرد نمود وبهمراه مقداری آب درظرف مناسبی ریخته وروی حرارت بگذارید تا به جوش آید.حال شعله راکم کنید.کدوها راخرد نموده وبهمراه نمک وزردچوبه به خورش اضافه کنید.پس ازآن که خورش کمی پخته شد آبلیموطبیعی وروغن زیتون را هم به آن اضافه کنید واجازه دهید باحرارت ملایم خوب بپزد وکاملا جابیفتد. ◀نکات: مزاج موادغذایی مهم است مثلا دراین غذا گوشت گوسفند گرم وتر است برای اینکه گرمی را کنترل کنیم کدو اضافه می کنیم که سرد وتر است.خوب دراینجا برای اینکه تری مواد راهم کنترل کنیم.پیاز ونمک وزردچوبه که گرم وخشک است رااضافه می کنیم.برای اینکه گرمی غذا ازحدمعمول بالا نرود آبلیمو را اضافه می کنیم بهمراه روغن زیتون که معتدل است. ✅این غذا برای بیماران دیابتی هم باذن الله مفید است برای کودکان بیش فعال بعلت وجودکدو هم مفید است. بخاطر وجود گوشت گوسفند خونساز هم می باشد. 🌹کانال ما را رسانه باشید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 👌نکته:حتما لازم نیست این غذا همراه برنج مصرف شود. ◀جو به مقدار لازم ◀مقداری کدو تنبل ◀پیاز ۱عدد متوسط ◀روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ◀نمک وزرد چوبه به میزان لازم ◀ آبلیمو طبیعی بعنوان چاشنی 🔵سبزی هایی چون خرفه، برگ چغندر و.....بسته به ذائقه افراد 🔵طرز تهیه: جو را بهمراه مقداری آب درظرف مناسبی ریخته وروی حرارت بگذارید تا به جوش آید.حال شعله راکم کنید.کدوها راخرد نموده وبهمراه پیاز خرد شده و نمک وزردچوبه به خورش اضافه کنید.پس ازآن که خورش کمی پخته شد آبلیموطبیعی وروغن زیتون را هم به آن اضافه کنید واجازه دهید باحرارت ملایم خوب بپزد وکاملا جابیفتد. ✅این غذا برای بیماران دیابتی هم باذن الله مفید است برای کودکان بیش فعال بعلت وجودکدو هم مفید است. برای تعدیل صفرا هم مفید است. 🌹کانال ما را رسانه باشید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔴 ♻️ انواع کدو و خواص آن در روایات مصرف کدو برای همه افراد و همه مزاجها مناسب و موثر است بویژه افرادی که کم عقلی دارند و مشکلات دارند و یا به جهت سن بالا مغزش شده است و یا بچه ای که هنگام تولد به خاطر نرسیدن اکسیژن به مغز مبتلا به شده است، یا افراد مبتلا به ، و مانند این ها باید از خورشت کدو تنبل استفاده کنند. کدو برای بچه های ناآرام و اوتیسمی های ناآرام است و موجب آن ها می‌شود. 📚در قرآن می‌فرماید: ﴿وَ ذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغاضِبا﴾[سوره انبیاء، آیه87] یعنی و ذا النون [يونس‌] را (به ياد آور) در آن هنگام كه خشمگين (از ميان قوم خود) رفت‌. حضرت یونس عصبانی و بوده است. ﴿وَ أَنْبَتْنا عَلَيْهِ شَجَرَةً مِنْ يَقْطين‌ وَ أَرْسَلْناهُ إِلى‌ مِائَةِ أَلْفٍ أَوْ يَزيدُون ﴾[سوره صافات، آیه146و147] : و بوته كدويى بر او رويانديم (تا در سايه برگهاى پهن و مرطوبش آرامش يابد) و او را به سوى جمعيّت يكصد هزار نفرى- يا بيشتر- فرستاديم‌. حضرت یونس از کدو تغذیه کرد و آرام شد!! بنابراین به مقتضای قرآن، کدو و را از بین می‌برد. برای افراد بیش فعال و کم عقل خوب است زیرا کدو و عقل یعنی را زیاد می‌کند. حضرت یونس (علیه السلام) عصبانی بود و نمی‌توانست با وجود عصبانیت برگردد و مردم را به خدا دعوت کند لذا بعد از اینکه کدو خورد آرام شد و به سوی قومش رفت. همچنین پیامبر (صلی‌الله علیه و آله و سلم) در مورد کدو می‌فرمایند که «عقل را زیاد می‌کند.» و اگر عقل زیاد شود عصبانی نمی‌شود. کدو برای بیماری های و هم مفید است زیرا در این بیماری ها مغز کوچک می‌شود. کدوهای سبز هم خوب است ولی کدو تنبل بهتر است زیرا در روایت «دباء» یعنی کدو تنبل آمده است. کلمه «قرع» و «دباء» به معنای کدو تنبل است ولی کلمه «یقطین» شامل تمام کدوها و کدو سبز هم می‌شود. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم‌الله الرحمن الرحیم هویج فرنگی 🥕 باعث افزایش فشار خون می شود ولی زردک باعث درمان فشار خون می شود. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 💠 دافع زائد ✅ از شب قبل به همراه پودر سنگ نمک و آب روی شعله ملایم تا صبح بپزد تا کاملاً نرم شود، صبح با روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید 🍲این غذا علاوه بر ضد دیابت بودن در صورت مداومت بدن را از چهار خلط مضرّ سودا، صفرا، بلغم و تکاثف خون پاکسازی می کند. 👨‍👩‍👧‍👧از غذاهای است که برای ناباروری عالیست،باذن الله. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔵آبلیمو طبیعی 🔵تکه های خیار 🔵شکر قهوه‌ای ✅آبلیمو و شکر قهوه‌ای و آب را مخلوط کرده و تکه های خیار را به آن اضافه کنید. 🔰مفید برای کم خونی 🔰صفرابر 🔰خونساز 🔰صاف کننده خون 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم .. ( اصفهان ) 🍲مواد لازم : شلغم متوسط : ۴عدد پیاز : ۱ عدد کشک : ۲ لیوان جو : ۱ لیوان استخوان قلم: ۳۰۰گرم 🍛خواص: مصرف شلغم در این غذا باعث تقویت تخمدان شده و رحم را تقویت میکند . برای تقویت کبد و پاکسازی روده ها مفید است. برای مبتلایان به سرماخوردگی و سنگ کلیه مصرف این غذا توصیه میشود. 🍵دستور پخت : استخوان قلم را میپزیم . شلغم را خرد کرده و جو و پیاز خرد شده را نیز افزوده و اجازه میدهیم بپزد . در آخر کشک و پیاز تفت شده را اضافه میکنیم . 👈غذا را بدون قلم هم می شود طبخ نمود. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ✨مواد لازم : بلغور جو: نصف پیمانه بلغور گندم : نصف پیمانه کدو : 3-4عدد هویج: 1عدد لیموترش –آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل نمک و فلفل –زردچوبه و آویشن : به میزان لازم روغن زیتون : به میزان لازم 🔸خواص 🔸 استفاده از این غذا به جز تأمین مقدار کم انرژی که میتواند در رژیم های لاغری مورد استفاده قرار گیرد و سبب تخلیه جرم های کبدی نیز میشود. 🍲دستور پخت: بلغور گندم و جو را خیس کرده با آب جدید و زردچوبه یک ساعت میپزیم. هویج یا زردک را رنده ریز کرده به سوپ اضافه کرده بعد از 15 تا 20 دقیقه کدو را نگینی خرد و با ادویه جات به سوپ اضافه میکنیم اجازه میدهیم با حرارت ملایم جا بیفتد . در صورت تمایل 2 تا 3 دقیقه قبل از سرو مقداری آویشن و چاشنی لیموترش ، آب نارنج یا آبغوره را اضافه کرده 🌷هنگام سرو سوپ از روغن زیتون استفاده نمایید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم لوبیا قرمز : 1 پیمانه برنج و بلغور : هر کدام دو پیمانه شوید خشک : 2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده : 250 گرم گوجه فرنگی متوسط : 3عدد پیاز متوسط : 1 عدد نمک طبیعی: به میزان لازم روغن کنجد یا زیتون : 3 قاشق غذاخوری ✨✨✨خواص✨✨✨ این غذا مخصوص استان لرستان است کالری این غذا نسبتا مناسب بوده و حاوی ویتامین های مفید و فسفر مناسب است . ✅به بهبود سوء هاضمه و نفخ کمک میکند. 🍲دستور پخت : 1⃣لوبیا قرمز را میپزید. 2⃣بلغور و برنج را با هم به مدت دو ساعت خیس کنید. 3⃣پیاز و گوشت (می توانید از گوشت بوقلمون یا بلدرچین یا کبک یا کبوتر یا خروس استفاده کنید)و گوجه را خرد کرده و تفت میدهیم . 4⃣آب جوشیده اضافه کرده. 5⃣برنج و بلغور را اضافه کرده. 6⃣در آخر شوید و لوبیا قرمز را ریخته روی شعله ملایم اجازه میدهیم دم بکشد. ❤️غذای تو داروی تو 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالرزاق سلام وقت بخیر یک غذای گیلانی هست به نام آش کدو گیلانیا بهش میگن .خواستم جسارت کنم دستورشو بفرستم براتون ✅مواد لازم برای ۵ نفر برنج یک پیمانه کدو نیم کیلو شیر دو لیوان شکر قهوه ای یا عسل،گلاب،زعفران به مقدار لازم گل محمدی و دارچین به مقدار لازم برای تزیین ✅ابتدا برنج خیس میکنیم با کمی نمک میذاریم حدود یک ساعت یا بیشتر استراحت کنه. ✅بعد با حدود ۳ لیوان آب میذاریم روی حرارت ملایم. ✅کدوهارو ریز خورد میکنیم پوستشو میگیریم به برنج اضافه میکنیم.میتونیم کدورو از قبل بپزیم و پوره کنیم و به برنج اضافه کنیم یا رنده کنیمش. ✅این غذارو باید زیاد هم بزنیم که سر نره و میتونیم یک ملاقه چوبی توش بذاریم که از سر رفتنش جلوگیری کنه ✅برنج که پخت و خودشو باز کرد شیر بهش اضافه میکنیم. ✅بعد از حدود ۱۰دقیقه شکر اضافه میکنیم.هم میزنیم تا قوامش زیادشه.باید مرتب هم بزنیم که ته نگیره. ✅یک مقدار که جا افتاد گلاب و زعفران اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم. ✅بعد توی کاسه میکشیم و با دارچین و گل محمدی تزیین میکنیم. ❤️غذای تو داروی تو 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالعلیم با سلام خیر وجود شیر در این غذا مشکلی ایجاد نمی کند و شیر برنج یکی از غذاهای عالی با قدمتی زیاد است. 🖌سعید مهدوی
هوالرزاق ❤️مهمان خونه های شما شدیم با یه آش گرم در روزهای سرد پاییزی ✅مواد اولیه برای آش دوغ: 🔵نخود 🔵لوبیا 🔵گندم 🔵جو 🔵پیاز 🔵سیر 🔵سبزی آش 🔵دوغ ✅ابتدا حبوبات را خیسانده و بعد روی شعله گذاشته. ✅بعد در ادامه گندم و جو را اضافه می کنیم. ✅بعد سبزی آش و پیاز و سیر و ادویه و نمک طبیعی را اضافه نموده. ✅و در آخر دوغ را اضافه نموده و بعد از چند دقیقه هم زدن زیر شعله را خاموش می کنیم. 👌می توانید به این آش کدو هم اضافه کنید. 🍲خواص: صفرا بر خونساز تقویت سیستم ایمنی بدن ❤️غذای تو داروی تو 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالرزاق تجربه پخت آش شلغم که توی کانال بارگزاری کردیم ❤️غذای تو داروی تو @saeedmahdavi
هوالرزاق 🍲🍲 🔺مواد لازم: لوبیا سبز:2 پیمانه خرد شده بلغور جو:نصف پیمانه بلغور گندم:2 قاشق غذاخوری هویج:1 عدد متوسط سبزی سوپ تازه:3 پیمانه خرد شده لیمو ترش – آب نارنج یا آبغوره:در صورت تمایل نمک-فلفل-زردچوبه-پودر زیره-زنجبیل:به میزان لازم روغن زیتون:به میزان لازم ✨✨✨خواص✨✨✨ استفاده از این غذابه عنوان یک لینت دهنده مزاجی و تأمین کننده فیبر مورد نیاز در طول روز است. در افرادی که دچار یبوست مزمن هستند و یا در بچه ها و افراد مسن که خشک مزاج هستند استفاده از این غذا کمک کننده می باشد. 🍳دستور پخت : بلغور را خیس کرده و آب آن را تعویض و با آب جدید و مقداری زردچوبه یک ساعت با حرارت ملایم می پزیم. لوبیا سبز را به صورت نگینی خرد و بخارپز میکنیم. 🥕 هویج را رنده وبه همراه لوبیا سبز پس از پخته شدن بلغور به آن اضافه و پس از 20 دقیقه سبزی خرد شده را اضافه میکنیم واجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا جا بیفتد. 5 الی 10 دقیقه قبل از سرو پودر زیره اضافه میکنیم و میتوان چاشنی ها را قبل از سرو سوپ اضافه کرد. زمان تقدیم غذا از روغن زیتون استفاده گردد . 👇👇👇👇👇👇👇 ❤️غذای تو داروی تو 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍆 💫مواد لازم : بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو گوشت بدون استخوان: بمیزان لازم نعنا-جعفری:500گرم نمک-فلفل: به میزان لازم پیاز: 1عدد آبغوره: یک فنجان روغن زیتون: به میزان لازم ✨✨✨خواص✨✨✨ خونساز ملین برای افراد سرد مزاج 🍳دستور پخت : پیاز را خرد و روغن تفت دهید . گوشت تکه شده را با پیاز تفت دهید. سه لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود. سبزی را خوب خرد و سرخ کنید و با پیاز تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی تفت داده شده را بانمک-فلفل و آبغوره به آن اضافه و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر وجا بیفتد. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و روی خورش بچینید تا با خورش دم کشیده شوند با پلو زعفرانی میل کنید. : به خورشت می توانید کمی برگ چغندر اضافه کنید. 👌ترکیب غذا را استاد مهدوی کمی تغییر داده اند. ❤️غذای تو داروی تو 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍲 ( اراک) 🔸مواد لازم : ترخینه : یک و نیم پیمانه شلغم دو عدد کوچک هویج : 2 عدد شیرطبیعی : یک لیوان پیاز کوچک : 3 عدد روغن طبیعی: 2 قاشق غذاخوری نمک و ادویه : به میزان لازم ✨✨✨خواص ✨✨✨ سرشار از کلسیم بوده و برای کودکان و تعدیل فشارخون مناسب است تمام پروتئین های ضروری را تأمین کرده و برای گروههای سنی در حال رشد مفید است 🍳دستور پخت سیب زمینی و پیاز و هویج را خرد کرده و به همراه ترخینه و 5 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید . اجازه دهید غذا پخته شود . کمی روغن طبیعی افزوده و در آخر شیر و نمک و ادویه را اضافه کرده و بعد از غلظت مطلوب سرو نمایید . ترخینه را از عطاریها ی معتبر تهیه کنید و نیمه آماده است. 🔵استاد مهدوی تغییراتی در ترکیب این آش سنتی انجام دادند و بجای سیب زمینی شلغم را به ترکیب اصلی این غذا اضافه نمودند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍚 بلغور گندم : یک پیمانه آب : یک و نیم پیمانه زردچوبه : به میزان لازم فلفل و ادویه،در صورت تمایل:به میزان لازم پیاز : یک عدد بزرگ یا متوسط 🥣 ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده تا طلایی شود،نمک، زرد چوبه و دیگر ادویه دلخواه اضافه و چند ثانیه هم زده شود. سپس آب را اضافه نمایید،وقتی جوش زد،بلغور را که از قبل تمیز شده اضافه کنید. ⏱ حدودا به مدت یک ساعت با شعله ملایم روی گاز گذاشته،تا مثل برنج کته آماده شود. نکته یک: در صورت تمایل از سبزیجات معطر مثل شوید،جعفری بصورت خشک یا تازه میشود استفاده کرد. نکته دو: در صورت تمایل از سیر هم در تهیه این غذا میشود استفاده کرد. 👆👆👆👆👆👆 سلام علیکم استاد خداقوت غذایی خوشمزه و بیشتر مناسب فصل زمستان که با بلغور گندم تهیه می شود. در قوم بختیاری به نام گِمنه و در معنای اصطلاحی دیگر اقوام خوزستان و شاید استان های دیگر دُرُشته نام دارد. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ◀تخم مرغ محلی به تعدادافراد ◀تره کوهی اگرمقدورنبود تره بستانی ◀روغن زیتون ◀نمک وزردچوبه به میزان لازم. 🔵تخم مرغ را درظرفی ریخته وتره وزردچوبه ونمک رابه آن اضافه نموده ومخلوط نموده وخوب بهم بزنید. درظرف مناسب روغن زیتون ریخته ومواد رابه آن اضافه نموده و وقتی نیمه برشته شد زیرشعله راخاموش وباخانواده میل نمایید. 🔵ازجمله خواص این غذا: سرشارازکلسیم،پروتئین،فسفر،ویتامینA.D.E.B 🔵مفیدبرای کم خونی 🔵مفیدبرای ناباروری ان شاء الله و..... 😊نوش جان ✒سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم نخود و لوبیا قرمز و مغز گردو: از هر کدام نصف پیمانه گندم : 3 لیوان پیاز کوچک : 3عدد شوید : 2 قاشق غذاخوری : این غذا به علت وجود حبوبات و گندم منبع خوبی از آهن جهت تأمین سهمی از نیاز روزانه می باشد. حاوی اسید آمینه مناسب بوده و در سنین رشد بسیار مؤثر میباشد. برای چربی خون هم باذن الله مفید است. ملین هم می باشد. 🍳دستور پخت ابتدا حبوبات را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و به همراه گندم و ۳ لیوان آب به مدت ۳ ساعت با شعله ملایم می پزیم. ده دقیقه قبل از پایان پخت نمک طبیعی و زردچوبه و مغز گردو و شوید را اضافه میکنیم. و در پایان پیاز تفت داده شده در روغن زیتون یا دنبه یا کنجد را اضافه میکنیم. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم برنج ایرانی : 2 پیمانه عدس و بلغور گندم درشت : هر کدام 1 پیمانه پیاز کوچک : 3عدد سیب زمینی کوچک : 2 تا 3عدد آلوچه و خرما و کشمش : به میزان لازم این غذای آذری منبع خوبی از آهن و ویتامین C است . به افراد دیابتی توصیه میشود که سیب زمینی را حذف کنند. بدلیل وجود آلو حاوی فیبر بوده و چون خیسانده میشود درپیشگیری و یا درمان یبوست استفاده میشود . 🍳دستور پخت : برنج و بلغور گندم را جداگانه خیس کرده عدس را پخته کنار میگذاریم . پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن زیتون یا کنجد یا دنبه تفت میدهیم . در قابلمه ای آب را جوشانده و برنج را خیس کرده و با سیب زمینی نگینی شده میپزیم . بلغور را افزوده و سپس برنج را آبکش می کنیم. بعد پیاز تفت داده شده و عدس و در صورت دلخواه خرما یا کشمش یا آلوچه را لایه لایه روی برنج ریخته و دم میکنیم . بهتر است بلغور درشت باشد . مقداری طرز طبخ این غذا را تغییر داده اند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم آلوبخارا:8-12 عدد بلغور جو: نصف پیمانه بلغور گندم:نصف پیمانه ماش:1پیمانه لوبیا سفید:1پیمانه سبزی آش:5پیمانه زردچوبه،نمک،فلفل: به میزان لازم روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم ✨✨✨✨ خواص ✨✨✨ استفاده از این غذا به علاوه اینکه باعث افزایش کلسیم ذخیره ای بدن میشود ، جذب بیشتر کلسیم را نیز باعث خواهد شد. صفرابر و ملین. 🍳دستور پخت: لوبیا سفید را خیس کرده با آب و ادویه جات میپزیم نیم پز که شد بلغورها و ماش را اضافه و نیم ساعت دیگه میپزیم. سپس آلوبخارا و سبزیجات را اضافه کرده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته و جابیفتد. زمان تقدیم غذا از روغن زیتون یا کنجد استفاده گردد. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 📝 مواد لازم سویق گندم یک تا دو قاشق غذاخوری سویق جو دو قاشق غذا خوری سویق سنجد به مقدار لازم طرز تهیه مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو و در صورت تمایل سویق سنجد را باهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است رابه سویق اضافه نموده و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر با مخلوط سویق بجوشد و به غلظت دلخواه درآید و به فرزندان دلبند خود بدهید فرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان و شیعیان ائمه اطهار علیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید. 🔰استاد مهدوی برای اولین بار ایده سرلاک اسلامی را مطرح نمودند. 👇👇👇👇👇👇 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh