eitaa logo
آشپزخانه سنتی سین(موسسه فصل رویش)
2.5هزار دنبال‌کننده
33 عکس
6 ویدیو
0 فایل
هوالشافی موسسه فرهنگی تبلیغی #فصل_رویش با مدیریت #استاد_سعید_مهدوی بنیانگذار سبک خانواده سیستمی در طب اسلامی ایرانی این کانال تحت اشراف استاد سعید مهدوی اداره می شود. ارتباط با مدیر کانال: @sayedali110 کانال موسسه فصل رویش @fasleroyesh
مشاهده در ایتا
دانلود
هوالرزاق تجربه پخت آش شلغم که توی کانال بارگزاری کردیم ❤️غذای تو داروی تو @saeedmahdavi
هوالرزاق 🍲🍲 🔺مواد لازم: لوبیا سبز:2 پیمانه خرد شده بلغور جو:نصف پیمانه بلغور گندم:2 قاشق غذاخوری هویج:1 عدد متوسط سبزی سوپ تازه:3 پیمانه خرد شده لیمو ترش – آب نارنج یا آبغوره:در صورت تمایل نمک-فلفل-زردچوبه-پودر زیره-زنجبیل:به میزان لازم روغن زیتون:به میزان لازم ✨✨✨خواص✨✨✨ استفاده از این غذابه عنوان یک لینت دهنده مزاجی و تأمین کننده فیبر مورد نیاز در طول روز است. در افرادی که دچار یبوست مزمن هستند و یا در بچه ها و افراد مسن که خشک مزاج هستند استفاده از این غذا کمک کننده می باشد. 🍳دستور پخت : بلغور را خیس کرده و آب آن را تعویض و با آب جدید و مقداری زردچوبه یک ساعت با حرارت ملایم می پزیم. لوبیا سبز را به صورت نگینی خرد و بخارپز میکنیم. 🥕 هویج را رنده وبه همراه لوبیا سبز پس از پخته شدن بلغور به آن اضافه و پس از 20 دقیقه سبزی خرد شده را اضافه میکنیم واجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا جا بیفتد. 5 الی 10 دقیقه قبل از سرو پودر زیره اضافه میکنیم و میتوان چاشنی ها را قبل از سرو سوپ اضافه کرد. زمان تقدیم غذا از روغن زیتون استفاده گردد . 👇👇👇👇👇👇👇 ❤️غذای تو داروی تو 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍆 💫مواد لازم : بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو گوشت بدون استخوان: بمیزان لازم نعنا-جعفری:500گرم نمک-فلفل: به میزان لازم پیاز: 1عدد آبغوره: یک فنجان روغن زیتون: به میزان لازم ✨✨✨خواص✨✨✨ خونساز ملین برای افراد سرد مزاج 🍳دستور پخت : پیاز را خرد و روغن تفت دهید . گوشت تکه شده را با پیاز تفت دهید. سه لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود. سبزی را خوب خرد و سرخ کنید و با پیاز تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی تفت داده شده را بانمک-فلفل و آبغوره به آن اضافه و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر وجا بیفتد. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و روی خورش بچینید تا با خورش دم کشیده شوند با پلو زعفرانی میل کنید. : به خورشت می توانید کمی برگ چغندر اضافه کنید. 👌ترکیب غذا را استاد مهدوی کمی تغییر داده اند. ❤️غذای تو داروی تو 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍲 ( اراک) 🔸مواد لازم : ترخینه : یک و نیم پیمانه شلغم دو عدد کوچک هویج : 2 عدد شیرطبیعی : یک لیوان پیاز کوچک : 3 عدد روغن طبیعی: 2 قاشق غذاخوری نمک و ادویه : به میزان لازم ✨✨✨خواص ✨✨✨ سرشار از کلسیم بوده و برای کودکان و تعدیل فشارخون مناسب است تمام پروتئین های ضروری را تأمین کرده و برای گروههای سنی در حال رشد مفید است 🍳دستور پخت سیب زمینی و پیاز و هویج را خرد کرده و به همراه ترخینه و 5 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید . اجازه دهید غذا پخته شود . کمی روغن طبیعی افزوده و در آخر شیر و نمک و ادویه را اضافه کرده و بعد از غلظت مطلوب سرو نمایید . ترخینه را از عطاریها ی معتبر تهیه کنید و نیمه آماده است. 🔵استاد مهدوی تغییراتی در ترکیب این آش سنتی انجام دادند و بجای سیب زمینی شلغم را به ترکیب اصلی این غذا اضافه نمودند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍚 بلغور گندم : یک پیمانه آب : یک و نیم پیمانه زردچوبه : به میزان لازم فلفل و ادویه،در صورت تمایل:به میزان لازم پیاز : یک عدد بزرگ یا متوسط 🥣 ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده تا طلایی شود،نمک، زرد چوبه و دیگر ادویه دلخواه اضافه و چند ثانیه هم زده شود. سپس آب را اضافه نمایید،وقتی جوش زد،بلغور را که از قبل تمیز شده اضافه کنید. ⏱ حدودا به مدت یک ساعت با شعله ملایم روی گاز گذاشته،تا مثل برنج کته آماده شود. نکته یک: در صورت تمایل از سبزیجات معطر مثل شوید،جعفری بصورت خشک یا تازه میشود استفاده کرد. نکته دو: در صورت تمایل از سیر هم در تهیه این غذا میشود استفاده کرد. 👆👆👆👆👆👆 سلام علیکم استاد خداقوت غذایی خوشمزه و بیشتر مناسب فصل زمستان که با بلغور گندم تهیه می شود. در قوم بختیاری به نام گِمنه و در معنای اصطلاحی دیگر اقوام خوزستان و شاید استان های دیگر دُرُشته نام دارد. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ◀تخم مرغ محلی به تعدادافراد ◀تره کوهی اگرمقدورنبود تره بستانی ◀روغن زیتون ◀نمک وزردچوبه به میزان لازم. 🔵تخم مرغ را درظرفی ریخته وتره وزردچوبه ونمک رابه آن اضافه نموده ومخلوط نموده وخوب بهم بزنید. درظرف مناسب روغن زیتون ریخته ومواد رابه آن اضافه نموده و وقتی نیمه برشته شد زیرشعله راخاموش وباخانواده میل نمایید. 🔵ازجمله خواص این غذا: سرشارازکلسیم،پروتئین،فسفر،ویتامینA.D.E.B 🔵مفیدبرای کم خونی 🔵مفیدبرای ناباروری ان شاء الله و..... 😊نوش جان ✒سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم نخود و لوبیا قرمز و مغز گردو: از هر کدام نصف پیمانه گندم : 3 لیوان پیاز کوچک : 3عدد شوید : 2 قاشق غذاخوری : این غذا به علت وجود حبوبات و گندم منبع خوبی از آهن جهت تأمین سهمی از نیاز روزانه می باشد. حاوی اسید آمینه مناسب بوده و در سنین رشد بسیار مؤثر میباشد. برای چربی خون هم باذن الله مفید است. ملین هم می باشد. 🍳دستور پخت ابتدا حبوبات را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و به همراه گندم و ۳ لیوان آب به مدت ۳ ساعت با شعله ملایم می پزیم. ده دقیقه قبل از پایان پخت نمک طبیعی و زردچوبه و مغز گردو و شوید را اضافه میکنیم. و در پایان پیاز تفت داده شده در روغن زیتون یا دنبه یا کنجد را اضافه میکنیم. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم برنج ایرانی : 2 پیمانه عدس و بلغور گندم درشت : هر کدام 1 پیمانه پیاز کوچک : 3عدد سیب زمینی کوچک : 2 تا 3عدد آلوچه و خرما و کشمش : به میزان لازم این غذای آذری منبع خوبی از آهن و ویتامین C است . به افراد دیابتی توصیه میشود که سیب زمینی را حذف کنند. بدلیل وجود آلو حاوی فیبر بوده و چون خیسانده میشود درپیشگیری و یا درمان یبوست استفاده میشود . 🍳دستور پخت : برنج و بلغور گندم را جداگانه خیس کرده عدس را پخته کنار میگذاریم . پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن زیتون یا کنجد یا دنبه تفت میدهیم . در قابلمه ای آب را جوشانده و برنج را خیس کرده و با سیب زمینی نگینی شده میپزیم . بلغور را افزوده و سپس برنج را آبکش می کنیم. بعد پیاز تفت داده شده و عدس و در صورت دلخواه خرما یا کشمش یا آلوچه را لایه لایه روی برنج ریخته و دم میکنیم . بهتر است بلغور درشت باشد . مقداری طرز طبخ این غذا را تغییر داده اند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم آلوبخارا:8-12 عدد بلغور جو: نصف پیمانه بلغور گندم:نصف پیمانه ماش:1پیمانه لوبیا سفید:1پیمانه سبزی آش:5پیمانه زردچوبه،نمک،فلفل: به میزان لازم روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم ✨✨✨✨ خواص ✨✨✨ استفاده از این غذا به علاوه اینکه باعث افزایش کلسیم ذخیره ای بدن میشود ، جذب بیشتر کلسیم را نیز باعث خواهد شد. صفرابر و ملین. 🍳دستور پخت: لوبیا سفید را خیس کرده با آب و ادویه جات میپزیم نیم پز که شد بلغورها و ماش را اضافه و نیم ساعت دیگه میپزیم. سپس آلوبخارا و سبزیجات را اضافه کرده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته و جابیفتد. زمان تقدیم غذا از روغن زیتون یا کنجد استفاده گردد. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 📝 مواد لازم سویق گندم یک تا دو قاشق غذاخوری سویق جو دو قاشق غذا خوری سویق سنجد به مقدار لازم طرز تهیه مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو و در صورت تمایل سویق سنجد را باهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است رابه سویق اضافه نموده و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر با مخلوط سویق بجوشد و به غلظت دلخواه درآید و به فرزندان دلبند خود بدهید فرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان و شیعیان ائمه اطهار علیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید. 🔰استاد مهدوی برای اولین بار ایده سرلاک اسلامی را مطرح نمودند. 👇👇👇👇👇👇 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالرزاق 👇👇👇👇👇 سلام این دستور یه غذای سنتی برای منطقه هست 📌نخود و لوبیا با هم یک پیمانه 📌عدس و ماش با هم یک پیمانه پ نیم 📌سیب زمینی یک عدد متوسط 📌هویج یا زردک 2 عدد 📌کدو حلوایی و آلو خشک ترش مزه به مقدار دلخواه 📌به یک عدد 📌پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه 🔶حبوبات رو از شب قبل خیس کرده همگی رو با هم میپزیم طوری که عدس و ماش کاملا له بشه. آلو رو به حبوبات اضافه میکنیم و سیب زمینی و به و هویج رو رنده کرده به حبوبات اضافه میکنیم و پیاز داغ و نعنا داغ رو اضافه میکنیم. میزاریم خورشت به قوام بیاد .اگر دوست داشتیم مقداری رب یا رب انار اضافه میکنیم . اسم این غذا هست یعنی خورشت نونی که طبق سلیقه میتونه کم آب یا پر آب باشه که ذر این صورت نان رو داخل خورشت تلیت میکنیم. 🖌استاد مهدوی: ممنون از ارسال دستور طبخ این غذا. بنظرم سیب زمینی رو حذف کرده و بجای آن آلو استفاده شود. از خواص این غذا طبق نظر استاد👇 ✅افزایش عقل و تمرکز حواس ✅مفید برای هیجان ریح ✅تقویت قلب و معده ✅تقویت چشم و کلیه 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🍔 🔶مواد لازم: بلغور گندم: 1لیوان گوشت: 2لیوان سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم پیاز: 1عدد متوسط روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم ✨✨✨✨خواص✨✨✨✨ استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است. ‍🍳دستور پخت: بلغور گندم را 24ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید. گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید. 🔵جایگزین مناسبی بجای همبرگرهای صنعتی است. 🔴مصرف زیاد سرخ کردنی ها باعث بروز و بروز بیماری های پوستی و گوارشی و.....می شود. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh