💢تحریف ظالمانه💢
«تحریف شخصیّت امام، تحریف راه امام و منحرف کردن مسیر صراط مستقیم ملّت ایران است. اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد.»(1394/3/14)
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در راستای دفاع از مکتب امام و مقابله با تحریف شخصیت ایشان؛ همایش «تحریف ظالمانه» را با هدف روشنگری در خصوص «پروژه تحریف امام توسط دشمن در رسانههای داخلی و خارجی» برگزار میکند.
🎙سخنران: «حجتالاسلام و المسلمین استاد سیدحمید روحانی» و «حجتالاسلام و المسلمین دکتر ذیبحالله نعیمیان»
🕘زمان: شنبه 11 خرداد 1398 ساعت 21:30
🏢مکان: قم، بلوار جمهوری اسلامی، جنب کوچه6، سازمان تبلیغات اسلامی، طبقه همکف، سالن کوثر.
👊برای دفاع از خط و مکتب امام؛همه رسانه باشیم.
#تحریف_ظالمانه
@howzehenghelabi
هدایت شده از صدای ایران | VOI
پیامک های میترا استاد برای یک خانم خبرنگار
میترا میخواست چه اسراری را افشا کند که نجفی حاضر شد به قیمت جانش او را ساکت کند؟
🆔 @voinews
هدایت شده از مهدی رسولی
ما از سقوط نجفی اصلاح طلب و تبدیلش به قاتل خوشحال نیستیم.
ما فقط میخواهیم خاک خجلت بر دهانتان بریزیم برای آن زمانهایی که در یک گوشه کشور قتل ناموسی رخ میداد و ناجوانمردانه میگفتید مصباح فتوا داده. اسید به صورت زنی میپاشیدند میگفتید علم الهدی دستور داده.
شرمتان باد هرچند حیا ندارید!
@faridebrahimi62
هدایت شده از •
⚠️ قاتل لاکچری !!!
🔺 آقای نجفی! ژست بگیر!
🔺 مثل یک قهرمان لبخند بزن!
🔺 ریلکس باش! باکی نیست!
🔺 آخر تو مقام و ثروت داری!
#شهردار_سابق_تهران #قاتل_لاکچری #نجفی #اصلاح_طلب #حامی_زنان
#میترا_استاد #محمدعلی_نجفی
هدایت شده از •
⚠️ عجیب! مضحک! وحشتناک!
🔺 شأن و قداست پوچ!
🎙خبرنگار: آقای نجفی! بهتر نبود ازشون (مقتول) شکایت میکردین؟!
😶
#شهردار_سابق_تهران #قاتل_لاکچری #نجفی #اصلاح_طلب #حامی_زنان
#میترا_استاد #محمدعلی_نجفی
هدایت شده از •
#بخش_سوم
این چه #توقّع_بیجایی است که اگر یک #رئیس، یک #مرؤوس، یک #قاضی، یا #مسؤول_بخش_خاصی از کشور، از #تشکیلات_حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به #اصل_نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، #اصل_حکومت اسلامی #اهانت کردن! البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از #نشناختن_قدر_جمهوری_اسلامی است.
امروز هر کس با جمهوری اسلامی #سرسنگین باشد، #کافر_به_نعمت_الله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از #گناهان_بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
این، یک طرف قضیه است. آن طرف قضیه، حالا ما هستیم که جمهوری اسلامی را قبول داریم و به آن علاقهمندیم. اما سؤال این است که «آیا میدانیم امروز چه وظایفی بر عهدهی ما معمّمین است یا نه؟» این مسألهی بسیار مهمّی است. با این شعاع وسیع، با این اهمیتی که امروز این کسوت و این زیّ در دنیا پیدا کرده است، وظیفهی ما چیست؟ همان سه وظیفهی معروفی که برای اهل علم ذکر شده است: اوّل، #وظیفه_علمی؛ عالم شدن، عن علمٍ حرف زدن؛ چون این لباس، لباس علم است. دوم، #وظیفه_تقوایی؛ یعنی حقیقتاً در جادهی تقوا قدم نهادن و بنایِ قطعی و واقعی بر صحّتِ عمل داشتن. سوم، #هوشیاری_سیاسی؛ زیرا اشتباه من و شما، اشتباه یک نفر نیست؛ اشتباه جمعی است که به ما نگاه میکنند. امروز نیروهای مسلّح، چشمشان به روحانی است. اداراتِ دولتی، چشمشان به روحانی است. کارخانههای ما، چشمشان به روحانی است. آحادِ مردم، چشمشان به روحانی است. روحانی، در هر جا که باشد، مردم میخواهند از او بیاموزند. و این وظیفهی ما را خیلی سنگین میکند.
ما باید خدا را شکر کنیم که در یک #برهه_حساس، خدا #روحانیتِ_شیعه را از یک #امتحان_سخت، سربلند بیرون آورد؛ بسیار_سربلند! آن امتحان سخت، همین #امتحان_نهضتِ ملتِ ایران بود. خیلیها توی این نهضت، #رفوزه شدند. خیلیها بودند که #مدّعی بودند برای مردم #حرف میزنند یا #قلم میزنند یا #فکر میکنند؛ اما از #راهِ_مردم کناره گرفتند. در تاریخ ما، در #تاریخ_انقلاب و در #آینده نیز همینگونه است. قضاوتِ خوبی دربارهشان نخواهد شد. روحانیت، به فضل الهی، از روز اوّل با دل و جان واردِ این میدان شد. همین شهرِ تبریزِ شما، شاهد قضایای بسیاری بوده است: چه در اوّل انقلاب؛ چه در قضایای ۱۵ خرداد؛ چه در طول این چندین سال و چه در قضایای قبل از پیروزی انقلاب که از آن چهلم پرشکوه و پرسطوت که تبریزیها برای شهدای قم گرفتند شروع شد در همهی این مراحل، روحانیت، به فضل الهی دارای قدم صدق بود و این چیزِ بسیار باارزشی است. البته، بحمدالله، آن کسانی از مسؤولین کشور که از جملهی روحانیون هستند هم، خوب امتحان دادند. روحانیت، البته وظیفهاش قبول مسؤولیتِ ادارهی کشور نیست. روحانیت، وظیفهی مشخّصی دارد. اما اگر شغلی از مشاغل و مسؤولیتی بزرگ و کوچک از مسؤولیتها متوجّه به روحانی شد و او خود را اهل دید، وظیفهی اوست که قبول کند. آنهایی که قبول کردند، بحمدالله امتحان خوبی دادند و خوب عمل کردند. دشمن، البته تبلیغات میکند. #دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به #گردن_روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم! یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش #متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته #زمان_ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. #ایمان_مردم_ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند...
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4010
🗓 ۱۳۷۲/۰۵/۰۵
🔘 بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیتالله امام خامنهای، در جمع علما و روحانیون «تبریز»
هدایت شده از •
#بخش_اول
امروز دامنهی نفوذ و شعاع وجود #روحانیت، فراتر از این چیزهاست. کاری به آحاد روحانی نداریم؛ مجموعهی #دستگاه_روحانیت، امروز داستان دیگری است. امروز به پایمردی و همّت یک #مرجع تقلید و #عالم بزرگ، در طول چند سال البته با کمک دیگران؛ لکن با محوریّت آن یک نفر یک #نظام_اسلامی به وجود آمده است. من گاهی این #شک در ذهنم به وجود میآید که نکند بعضی از ما #معمّمین، درست #عمق و #عظمت این مسأله را متوجّه نشده باشیم! تشکیل یک حکومت براساس اسلام، یعنی #حکومت_قرآن و #احکام_اسلامی، حکومت فقه آل محمّد علیهم افضل صلواتالله، چیز بسیار عظیمی است. انسان وقتی در عمق ماجرایی قرار دارد، عظمت آن را احساس و درک نمیکند.
شما ملاحظه بفرمایید که بعد از سال ۴۱ هجری، یعنی سال #صلح_امام_مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام تا دوران #تشکیل_نظام جمهوری اسلامی، یک روز حکومتی بر پایهی قرآن، در حالی که یک شخص #عادل هم در رأس آن حکومت باشد، تشکیل نشده بود. این شوخی است!؟ یعنی #امام_باقر، #امام_صادق، #امام_موسی_بن_جعفر و ائمّهی بعد از #حادثه_عاشورا، علیهم سلامالله، بر طبق آنچه که انسان از مجموع حالات آنان به دست میآورد، همتشان این بوده است که یک #نظام_اسلامی به وجود آورند. براساس روایاتی که در این زمینه داریم، بعضی #بالمباشره و بعضی #بالتسبیب، برای دورانهای نزدیک به زمان خودشان.
روایتی از امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام است که خدای متعال، این امر، امر #خلافت و #ولایت الهی را برای سال ۷۰ معیّن کرده بود. «فلمّا قتل الحسین اشتدَّ غضب الله علی اهل الارض.» این، عبارت حدیث است. بعد خدا در این تأخیر انداخت تا سال ۱۶۰؛ و ما به شما گفتیم و شما آن را افشا کردید و خدای متعال آن را به تأخیر انداخت. سال ۱۶۰، اگر بر همین روالی که عمر مبارک ائمّه علیهمالسّلام طی شده، طی گردد، میشود دوران امام موسیبنجعفر علیهالصّلاةوالسّلام. امام صادق علیهالسّلام در سال ۱۴۸ رحلت فرمود.
این گونه کار میکردند. برای این، کار میکردند. حرکت برای تشکیل نظامی بود که براساس قرآن به وجود آید.
از ائمّه علیهمالسّلام که بگذرید، امامزادهها، جناب زیدبنعلی، جناب حسینبنعلی «شهید فخّ»، جناب محمّدبنعبدالله «صاحب نفس زکیّه»، ابراهیمبنعبدالله و دیگران و دیگران، بزرگانی بودند که برای تشکیل یک حکومت عدل حکومت علوی تلاش میکردند. بعد از دوران آنها نیز همینطور. حالا به مبارزات توأم با خودپرستی و سیاستبازی و هوای نفس کار ندارم. #خلفای_فاطمی، #خلفای_عبّاسی، #سلاطین سلسلههای مختلف در #ایران و #عراق و #شامات و بقیه جاها، را نمیگویم. اینها دنبال دنیای خودشان بودند؛ ولو در #دنیای_اسلام زندگی میکردند. اما نهضتهای صحیحی که به وجود آمد، برای این به وجود میآمد که بلکه بتوانند حکومتی تشکیل دهند که بر پایهی قرآن باشد. بر پایهی قرآن، یعنی چه؟ یعنی قوانین و مقرّرات و عمل نظام عمومی و جمعی در آن جامعه، براساس حکم دینی باشد. این یک؛ کسی هم که در رأس حکومت قرار میگیرد، با معیارهای دینی برای حکومت منطبق باشد. این دو؛
این، معنای حکومت #اسلامی و #قرآنی است؛ البته مراتب دارد. یک وقت کسی که در رأس حکومت قرار میگیرد، شخصیتی در حدّ #معصوم یا #دون_معصوم است. یک وقت هم نوبت به روسیاهانی امثال بنده میرسد. بههرحال، نظام و ترکیب و قوارهی کلّی، همان است. اشخاص، البته کم و زیاد دارند، کوچک و بزرگ دارند. اما برای این تلاش میکردند.
بنده در حالات بعضی از علمای بزرگ دیدهام که #آرزو و امیدِ تشکیل حکومت در آنها هم بوده است. ازجمله مرحوم #سیدرضی رضواناللهتعالیعلیه است که از بعضی از اشعار منافسات او با خلیفهی عباسی، این معنی به دست میآید که با خلیفه عباسیِ زمان، #منافسه میکرده است. معلوم میشود که آن بزرگوار، آرزوی حکومت و خلافت داشته است که البته در جوانی به سال ۴۰۶ از دنیا میرود. یعنی تقریباً سی سال قبل از برادر بزرگش «عَلَمالهدی». همچنین «ابن طاووس»، که من در یکی از کتابهای او دیدم (الآن بعید العهدم؛ احتمال میدهم «کشف المحجة، لثمرة المهجة» باشد که از کتابهای نفیس ابنطاووس است و برای پسرش نوشته است. به گمانم در آن کتاب دیدم. الآن درست یادم نیست.) میگوید: «من از اخبار اهلبیت فهمیدهام که کسی از این بیت و از این خاندان خاندان بنیهاشم در این دورانِ غیبتْ به قدرت میرسد و تشکیل حکومت میدهد. من امیدوار بودم آنکس من باشم.» گویا آن بزرگوار، شرایطش را در خود جمع میدیده که طبعاً در کسی مثل ابن طاووس هم لابد جمع بوده است...
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4010
🗓 ۱۳۷۲/۰۵/۰۵
🔘 بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیتالله امام خامنهای، در جمع علما و روحانیون «تبریز»
هدایت شده از •
#بخش_دوم
ببینید علمای بزرگی که #مشروطیت را امضا کردند (مثل مرحوم «آخوند خراسانی»، مرحوم «آقاشیخ عبدالله مازندرانی»، مرحوم آقا «سید اسماعیل صدر» و دیگران) حرفشان این بود که میگفتند «ما یک قدم، به آنچه که به حکومت اسلامی نزدیک است، نزدیکتر میشویم.» یعنی برای خاطر #یک_قدم، #یک_حکم اسلامی را، #یک_اصل را، در #متمّم_قانونِ اساسیِ دوران #مشروطه گذاشتند. این چیزی بود که مرحوم «شیخ فضل الله نوری» و دیگران به نظرشان میرسید و واقعاً کار بسیار بزرگی کردند. حال شما این آرزوهای هزارساله و امیدهای انباشته را، با آنچه که در یک #برهه_زمانی و در یک #فرصت_رحمانی و یک نفحه از #نفحات_ربوبی، به وسیلهی یک #مردِ_الهی به دست آمد، مقایسه کنید. اگر خدای متعال #امام را برای زمان ما ذخیره نکرده بود، همهی این شرایط باز هم منتهی به این قضیه نمیشد.
ما از نزدیک، قضایا را شاهد بودیم. بنده به این معنا شهادت میدهم. خیلیها بودند: #علما بودند، #فضلا بودند، #بزرگان بودند. ولی اگر #شخص_امام و آن #استقامت، آن #توکّل، آن #امید_به_خدا، آن #امید_به_مردم و #خوش_بینی به آحاد ملت که در شخص ایشان بود و در احدی غیر از امام ندیدیم نمیبود، این معنا حاصل نمیشد. بنده عمرم با علما و بزرگان و قشرهای مختلف روحانی گذشته است؛ امّا احدی را ندیدهام که این قدر به مردم خوشبین باشد و در مردم مایهها و جوهر رشد سراغ داشته باشد. آن ایمانش به خدا بود و آن ایمانش به مردم یؤمن بالله و یؤمن للمؤمنین؛ آن توکّلش و آن شجاعت و نترسیدنش از مرگ و آن بیعلاقگیاش به زخارف دنیا. اوّلِ پیروزی انقلاب، وقتی که آقازادهی یکی از علمایِ معروفِ مبارز، چند صباح بازداشت شده بود و آن آقا خیلی متأثّر و ناراحت بود، در قم خدمت امام رفتیم. ایشان گفت: «اگر این #احمد را بگیرند و بکشند [حالا اینش یادم نیست] من در باطن قلبم هم متأثّر نمیشوم!» امام چنین شخصیتی بود؛ در حالی که به فرزند خود بسیار علاقه داشت. اگر آن توکّل، آن بیاعتنایی به دنیا و آن شجاعت و قاطعیت نبود، اگر همهی ما و همهی کسانی که در این راه بودند جمع میشدند، این قضیه اتّفاق نمیافتاد، و ممکن بود چیز دیگری بشود. یعنی این نمیشد که شد. این یک فرصت الهی بود و خدای متعال اسباب را جمع آورد و حتّی کسی مثل امام را برای این کار انتخاب کرد. «و انَّ الله اذا اراد شیئاً هیَّئا اسبابة.»
این، خواست خدا بود. من و شما، حالا در مقابل چنین وضعی قرار داریم. این #شوخی_است!؟
⁉️[آیا] این درست است که تا در #یک_گوشه، #مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند #اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟ این ناشی از #نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از #عدم_معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از #انکار_نعمت خداست؟ «یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها» این #جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟ مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت، موازین کاملی شد؛ [آیا] در سراسر این حکومت، همهی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و باتقواتر سراغ ندارید؟! مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، #آدم_های_عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
این، #تاریخ است؛
یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند. امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیدالله بن عباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، #مذاکره کرد. #پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن #پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید؛ یکساعت، دوساعت...!! بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4010
🗓 ۱۳۷۲/۰۵/۰۵
🔘 بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیتالله امام خامنهای، در جمع علما و روحانیون «تبریز»
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
💢 این هم صدای چوب خدا!
✍ #حسین_قدیانی:
آقای نجفی!
یادتان هست ۱۰ سال پیش و درست در چنین روزی یعنی ۷ خرداد و در حالی که هنوز انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ برگزار نشده بود، با شماری دیگر از شرکا، از قضا وارد آپارتمانی در سعادتآباد شدید تا با نقشهکشی تهمت تقلب و بعد هم فتنه، بهزعم خودتان صندلی را از زیر پای #علی کنار بکشید؟!
آن روزها #خدا همین خدای صبور لیکن مکار و مقتدر و مغرور لیالی قدر، گمانم با خود میگفت: "نقشه علیه نظام #ولایت_فقیه میکشید که با خون مظلومانهی ۳۰۰ هزار شهید از خوبترین بندگان صالح من، آبیاری شده؟! بد مفتضحتان میکنم! خیلی بد! حالا #صبر کنید!"
و حالا درست ۱۰ سال بعد از آن روز...
گفت: "با آل علی هر که درافتاد، ورافتاد!"
بعله! عجیب و غریب، هوای این پسر فاطمه را دارد، خدای خامنهای! رهبر عظیمالشأنی که از سر #حکمت مکرر گفتهاند؛ "فتنهگران، هم در #دنیا و هم در #آخرت بدبختند!"
حالا برو #نقشه بکش! حالا برو #فتنه کن!
@BisimchiMedia
May 11
May 11