eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
409.8هزار دنبال‌کننده
230 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
27.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شیر ژاپنی 🍞🍞🍞 🔸مواد لازم: آرد: ۳۰۰ گرم شير: ۱۱۰ گرم خمير مايه: ۵ گرم شكر: ۱۵ گرم نمك: ۶ گرم كره نرم: ۴۰ گرم تنگ ژنگ تخم مرغ: ۱ عدد 🔹طرز تهيه تنگ ژنگ: ۱۵ گرم آرد + ۷۵ گرم آب رو خوب مخلوط ميكنيم ميزاريم روی حرارت ملايم دمای فر: ۲۰۰ درجه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالو 🍡🍡 🔹نکات مهم: ➖یک بسته ژله رو با یک فنجون سرخالی آب جوش‌ حل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه. ➖با همزن حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره، ➖کف یه ظرف نشاسته ذرت بریزید و موادتون رو داخل قیف بریزید و دایره‌ها رو بزنید. ➖هر قسمت رو که زدید ۵ دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بزنید. همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن. ➖در آخر روشون نشاسته ذرت بزنید و الکشون کنید. ➖حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن. ➖اگه موادتون حین کار یکم سفت شد، دوباره بزارید رو حرارت تا شل بشه و دوباره حدود ۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا فومی بشه تا بتونید ازش استفاده کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی 🔸مواد لازم: شیره انگور: ۱ پیمانه تخم‌مرغ: ۴ عدد آب: یک سوم پیمانه روغن: یک دوم پیمانه آرد سفید: ۲ پیمانه بکینگ پودر: ۲ ق چ وانیل: ۱ ق چ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت سیب و گردو 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: آرد قنادی: ۱ پ + ۱/۲ پ بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ کره نرم: ۱۰۰ گرم نمک: ۱ گرم ۱/۴ ق چ پودر قند یا پودر شکر: ۱/۴ پ + ۱ ق غ تخم‌مرغ: ۱ عدد بزرگ وانیل: ۱/۴ ق چ 🔹نکات مهم: ➖این خمیر خیلی لطیفه اصلا آرد اضافی به خورد خمیر ندید. ➖حتما خمیر رو داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید. ➖۲/۳ خمیر برای کف قالب و ۱/۳ خمیر (داخل یخچال بزارید)روی مواد میانی 🔸مواد میانی: سیب: ۲ تا ۳ عدد گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ کره: نصف ق غ شکر: ۲۵ ۲ ق غ نشاسته ذرت: نصف ق غ (قابل حذف) پودر دارچین: ۲ ق چ آب: ۱/۴ پ 🔹نکات مهم: ➖مواد میانی حتما سرد باشه بعد روی خمیر بزارید. ➖قبل از اینکه قالب رو داخل فر بزارید حتما ده دقیقه داخل فریزر بزارید و بعد داخل فر دااااغ قرار بدید. مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دمای فر برقی: ۱۷۵ درجه دمای فر گازی: ۱۸۵ درجه پ دمای توستر: ۱۶۵ درجه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند مایه کردن ماست 🥛🥛🥛 🔸مواد لازم: ۱ لیتر شیر: ۱ لیتر ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ نمک: ۱ ق چ شکر: ۱ ق چ 🔹نکات مهم: ➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافه‌اش تبخیر‌ بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه. دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه ➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه‌ قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه ➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق‌ ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه می‌کنیم و به آرامی هم میزنیم. ➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید . ➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفت‌تر بشه و بعد نوش جان کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نارگیل 🥥🥥🥥 🔸مواد لازم: آرد سفید: ۱ لیوان شیرخشک: ۱ لیوان پودر نارگیل آسیاب شده: ۱ لیوان کره: ۱۰۰ تا ۵۰ گرم روغن مایع: نصف لیوان 🔸شهد حلوا آب: ۲ لیوان گلاب: ۱ لیوان شکر؛ ۲ لیوان هل و زعفران: به مقدار لازم 🔹طرز تهیه شهد: شکر و گلاب و آب رو بریزید داخل ظرفی بزارید روی گاز تا شکر حل بشه شعله متوسط باشه بعد هل و زعفرون رو اضافه کنید تا شکر حل بشه دو تا آردها ( شیرخشک و آرد سفید ) الک کنید و بریرید تو ماهیتابه حالا بهش کره و روغن رو اضافه کنید ممکنه از مقدار دستور کمتر یا بیشتر ببره شعله متوسط باشه مرتب هم بزنید به رنگ شتری که دراومد نارگیل رو اضافه کنید ۵٫۶ دقیقه تفت بدید بعد شیره رو طی سه مرحله اضافه کنید اول مایع حلوا شل بعد شروع به جمع شدن میکنه من یکم موادمو شل تر برمیدارم چون وقتی سرد بشه سفت تر میشه و راحت ماسوره میخور 🔸مواد کیک تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه روغن مایع: ۱ پیمانه آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه بکینگ پودر: ۲ ق چ وانیل: ۱/۲ ق چ پودر هل: ۱/۲ ق چ 🔹طرز تهیه کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل و پودر هل را با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرمی و کشدار بشه سپس شیر و روغن را اضافه و ترکیب کنید. در نهایت هم ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. سپس کف قالب را با ارده یا روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر ۱۷۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه. سپس مطابق ویدیو کیک را برش بدید و با حلوا تزیین کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی یخچالی بدون فر 🍢🍢 🔸مواد لازم بیسکویت پتی پور: ۲ بسته پودر کاکائو: ۲ ق غ کره هم‌دمای دمای محیط: ۳۰ گرم خامه صبحانه: نصف بسته شکلات تخته‌ای پودر نارگیل @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه پیتزایی 🥟🥟🥟 🔸مواد لازم: شوید زردچوبه پودر سیر نمک فلفل سیب زمینی پخته شده مرغ ریش ریش شده پنیر پیتزا ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا دو رنگ 🍢🍢 🔸 مواد لازم: آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر قند: ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم) وانیل: نصف ق چ (اختیاری) روغن جامد: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) کره حیوانی یا گیاهی: ۱۰۰ گرم پودر هل: ۱ ق چ سر خالی (۵ گرم) پودر زنجبیل: ۱ق چ سرخالی (۵ گرم) پودر کاکائو : ۱ ق غ پر( ۱۵ الی ۲۰ گرم) Part1 ✨ @nasim_crafts