eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
410هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6.1هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن 🧇🧇🧇 مقدار همه مواد داخل ویدئو زیرنویس شده. Part1 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن 🧇🧇🧇 Part2 ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خانگی 🌭🌭🌭 🔸مواد لازم: سینه مرغ کامل: ۱ عدد آرد سوخاری: ۱ ق غ فلفل سیاه: ۱ ق چ فلفل قرمز: ۱ ق چ پودر کاری; ۱ ق چ جوز هندی: ۱/۴ ق چ پودر تخم گشنیز: ۱ ق چ آویشن: ۱ ق چ رنگ غذا: ۱ ق چ نمک: ۲ ق چ پودر سیر: ۲ ق چ پودر پیاز: ۲ ق چ ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان رولی 🍆🍆 🔸مواد لازم: گوشت چرخ شده: ۱۵۰ گرم پیاز: یک عدد بادمجون: ۱ عدد بزرگ فلفل هندی: ۳ عدد نمک. فلفل سیاه 🔸مواد سس: رب: ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعمیر سیم شارژر اندرویدی به همین سادگی کمتر از ۳۰ ثانیه سیم شارژرتو درست کن @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پيده تركيه 🥠🥠🥠 🔸مواد لازم: آرد: ۳۰۰ گرم شیر: ۱ لیوان روغن مایع: ۳ ق غ شکر: ۳ ق غ نمک: نصف ق چ خمیر مایه یک ق م تخم مرغ کامل و روغن برای رومال 🔹طرز تهیه: ➖همه مواد رو تركيب مي‌كنيم و شروع می‌کنیم به ورز دادن ➖حدود ۱۵دقیقه با دست یا دستگاه خوب ورز میدیم تا خمیر لطیف شه و به دست نچسبه ➖با اضافه کردن آرد چسبندگی خمیرو نگیرید با ورز صحیح و صبوری میتونید به یه خمیر با کیفیت برسید. ➖وقتی آرد اضافه به خورد خمیر بدین خمیرتون سفت میشه و‌ نون در آخر لطیف و نرم نمیشه. ➖بعد به خمیر حدود یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو‌ برابر شه ➖بعد از استراحت پف خمیرو میگیریم و‌ روی سینی فر بازش میکنیم دوباره بهش نیم ساعت استراحت میدیم. ➖خمیر رو نازک باز نکنید. ➖بعد از نیم ساعت بهش رومال تخم مرغ و روغن میزنیم(روغن برای براق شدن نون هست، ➖تخم‌مرغ کاملو با چنگال میزنیم تا یک دست شه بعد بهش یک‌ق غ روغن اضافه میکنیم) رومال که زدیم بعد با یه وسیله ای طرح میندازیم روش و کنجد ميريزيم ➖میره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه 🔹نکات مهم: ➖دقت كنيد از يخچال كه خارج كردين نيم ساعت اجازه بدين هم دماي محيط شه بعد روی سينی بازش كنيد. ➖نيازي هم نيست اول عمل بياد بعد بزاريد يخچال خمير كه آماده شد بلافاصله بزاريد يخچال، داخل يخچال عمل مياد. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش‌ها ژله و دسر راحت از قالب خارج میشه 🔹نکات مهم: ➖برای حل کردن ژله بعد از ریختن اب جوش درظرف ژله حتما روی بخار کتری یا سماور بذارید و هم بزنید تا تمام ذرات ژلاتین موجود در پودر ژله باز بشه اگه این ذرات باز نشه باعث شکسته شدن ژله زمان خارج کردن از قالب میشه. ➖بهترین قالب واسه ژله قالب پلاستیک هست چون خیلی راحت در میاد. ➖اگه مبتدی هستین از از قالب سیلیکون مخصوصا اگه خیلی طرح یا شیارریز داره داره استفاده نکنید. ➖قبل از برگردوندن ختما با نوک چاقو یا سیخ چوبی لبه ژله رو از کناره قالب جدا کنید. ➖به ژله آب زیادی اضافه نکنید، هر چی ژله سفت‌تر باشه راحت‌تر از قالب جدا میشه وخوشمزه‌تر هست واسه هر بسته ژله بین یک تا یک ونیم ایوان اب کافیه. ➖حداقل ۴-۵ ساعت زمان بدید تا کامل ببنده، ژله هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتر از قالب در میاد. ➖آب جوش رو داخل یک ظرف بریزید ۱-۲ دقیقه کنار بذارید وبعد ظرف قالب ژله رو چند ثانیه داخلش قرار بدین وبعد برگردونید. ➖اگه مبتدی نیستین میتونید از باد گرم سشوار هم استفاده کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍡ژله شیک مجلسی با قالب بته جقه یادتون باشه حتما قالب رو چرب کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک صبحانه 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد شکر: سه چهارم لیوان آرد: یک و نیم لیوان شیر ولرم: نصف لیوان روغن مایع: نصف لیوان وانیل: نصف ق چ پودر نارگیل چرب: نصف لیوان بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ عسل رقیق شده و پودر پسته برای تزئین 🔹نکات مهم: دمای فر: گازی ۱۸۰ دمای فر برقی: ۱۷۵ المنت بالا و پایین روشن مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز چیپسی 🧅🧅 🔸مواد لازم: یک کیلو پیاز: ۱ کیلو آب جوش نمک: ۱ ق غ روغن برای سرخ کردن 🔹طرز تهیه: ➖پیازها رو پوست بگیرید و به هر روشی که تونستید نازک خلالی کنید، من با پوست کن این کار رو انجام دادم، اگه رنده ورقه کن هم داشته باشید به راحتی و سرعت میتونید پیاز ها رو ورقه نازک کنید. ➖داخل قابلمه آب رو به جوش بیارید و نمک بریزید ➖پیاز ها رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید و بذارید کامل آبش کشیده بشه، میتونید روی دستمال پهن کنید تا آبش کامل کشیده بشه ➖روغن رو بذارید کامل داغ بشه، پیاز ها رو بریزید و اجازه بدید طلایی بشه ➖وقتی که طلایی میشه خیلی سریع میسوزه برای همین باید به سرعت از روغن خارج کنید و داخل الک بریزید تا روغن اضافه‌ش کشیده بشه. ➖میتونید توی ظرف در دار و فریزر نگهداری کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول دارچینی 🥐🥐🥐 مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم شیر: ۱۲۵ گرم تخم مرغ: ۶۰ گرم شکر: ۴۰ گرم نمک: ۳ گرم مخمر: ۶ گرم کره: ۴۰ گرم 🔸مواد میانی: کره برای ما بین رول شکر قهوه‌ای دارچین 🔹نکات مهم: ➖خمیرگیری مثل فیلم انجام بشه لطفا با دقت ببینید . ➖بعد از خمیرگیری حتما بره یخچال به مدت ۴۰دقیقه ➖استراحت نهاییش هم بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من دو ساعت طول کشید. ➖دمای فر ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰الی۲۵ دقیقه ➖این خمیر چسبناکه اگر سختتونه با خمیر رطوبت بالا کار کنید میتونید ۵۰گرم از مایعات رو کم کنید. ➖به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید خمیر نرم و لطیفیه که با با ورز دادن قشنگ جمع میشه . ➖برای مواد میانی کره حتما نرم باشه مواد باید مثل گل نرم باشه. شل نه نرم که روی خمیر قشنگ بخوابه. @nasim_crafts