فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن
🧇🧇🧇
مقدار همه مواد داخل ویدئو زیرنویس شده.
#نان
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن
🧇🧇🧇
#نان
Part2
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه بستن دریچه کولر
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خانگی
🌭🌭🌭
🔸مواد لازم:
سینه مرغ کامل: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۱ ق غ
فلفل سیاه: ۱ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
پودر کاری; ۱ ق چ
جوز هندی: ۱/۴ ق چ
پودر تخم گشنیز: ۱ ق چ
آویشن: ۱ ق چ
رنگ غذا: ۱ ق چ
نمک: ۲ ق چ
پودر سیر: ۲ ق چ
پودر پیاز: ۲ ق چ
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان رولی
🍆🍆
🔸مواد لازم:
گوشت چرخ شده: ۱۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
بادمجون: ۱ عدد بزرگ
فلفل هندی: ۳ عدد
نمک. فلفل سیاه
🔸مواد سس:
رب: ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعمیر سیم شارژر اندرویدی
به همین سادگی کمتر از ۳۰ ثانیه سیم شارژرتو درست کن
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پيده تركيه
🥠🥠🥠
🔸مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم
شیر: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳ ق غ
شکر: ۳ ق غ
نمک: نصف ق چ
خمیر مایه یک ق م
تخم مرغ کامل و روغن برای رومال
🔹طرز تهیه:
➖همه مواد رو تركيب ميكنيم و شروع میکنیم به ورز دادن
➖حدود ۱۵دقیقه با دست یا دستگاه خوب ورز میدیم تا خمیر لطیف شه و به دست نچسبه
➖با اضافه کردن آرد چسبندگی خمیرو نگیرید با ورز صحیح و صبوری میتونید به یه خمیر با کیفیت برسید.
➖وقتی آرد اضافه به خورد خمیر بدین خمیرتون سفت میشه و نون در آخر لطیف و نرم نمیشه.
➖بعد به خمیر حدود یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر شه
➖بعد از استراحت پف خمیرو میگیریم و روی سینی فر بازش میکنیم دوباره بهش نیم ساعت استراحت میدیم.
➖خمیر رو نازک باز نکنید.
➖بعد از نیم ساعت بهش رومال تخم مرغ و روغن میزنیم(روغن برای براق شدن نون هست،
➖تخممرغ کاملو با چنگال میزنیم تا یک دست شه بعد بهش یکق غ روغن اضافه میکنیم) رومال که زدیم بعد با یه وسیله ای طرح میندازیم روش و کنجد ميريزيم
➖میره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه
🔹نکات مهم:
➖دقت كنيد از يخچال كه خارج كردين نيم ساعت اجازه بدين هم دماي محيط شه بعد روی سينی بازش كنيد.
➖نيازي هم نيست اول عمل بياد بعد بزاريد يخچال
خمير كه آماده شد بلافاصله بزاريد يخچال، داخل يخچال عمل مياد.
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
30.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوار اریب
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روشها ژله و دسر راحت از قالب خارج میشه
🔹نکات مهم:
➖برای حل کردن ژله بعد از ریختن اب جوش درظرف ژله حتما روی بخار کتری یا سماور بذارید و هم بزنید تا تمام ذرات ژلاتین موجود در پودر ژله باز بشه اگه این ذرات باز نشه باعث شکسته شدن ژله زمان خارج کردن از قالب میشه.
➖بهترین قالب واسه ژله قالب پلاستیک هست چون خیلی راحت در میاد.
➖اگه مبتدی هستین از از قالب سیلیکون مخصوصا اگه خیلی طرح یا شیارریز داره داره استفاده نکنید.
➖قبل از برگردوندن ختما با نوک چاقو یا سیخ چوبی لبه ژله رو از کناره قالب جدا کنید.
➖به ژله آب زیادی اضافه نکنید، هر چی ژله سفتتر باشه راحتتر از قالب جدا میشه وخوشمزهتر هست واسه هر بسته ژله بین یک تا یک ونیم ایوان اب کافیه.
➖حداقل ۴-۵ ساعت زمان بدید تا کامل ببنده، ژله هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتر از قالب در میاد.
➖آب جوش رو داخل یک ظرف بریزید ۱-۲ دقیقه کنار بذارید وبعد ظرف قالب ژله رو چند ثانیه داخلش قرار بدین وبعد برگردونید.
➖اگه مبتدی نیستین میتونید از باد گرم سشوار هم استفاده کنید.
#ژله
#ترفند_قنادی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍡ژله شیک مجلسی با قالب بته جقه
یادتون باشه حتما قالب رو چرب کنید.
#ژله
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک صبحانه
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: سه چهارم لیوان
آرد: یک و نیم لیوان
شیر ولرم: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
وانیل: نصف ق چ
پودر نارگیل چرب: نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ
عسل رقیق شده و پودر پسته برای تزئین
🔹نکات مهم:
دمای فر: گازی ۱۸۰
دمای فر برقی: ۱۷۵ المنت بالا و پایین روشن
مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز چیپسی
🧅🧅
🔸مواد لازم:
یک کیلو پیاز: ۱ کیلو
آب جوش
نمک: ۱ ق غ
روغن برای سرخ کردن
🔹طرز تهیه:
➖پیازها رو پوست بگیرید و به هر روشی که تونستید نازک خلالی کنید، من با پوست کن این کار رو انجام دادم، اگه رنده ورقه کن هم داشته باشید به راحتی و سرعت میتونید پیاز ها رو ورقه نازک کنید.
➖داخل قابلمه آب رو به جوش بیارید و نمک بریزید
➖پیاز ها رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید و بذارید کامل آبش کشیده بشه، میتونید روی دستمال پهن کنید تا آبش کامل کشیده بشه
➖روغن رو بذارید کامل داغ بشه، پیاز ها رو بریزید و اجازه بدید طلایی بشه
➖وقتی که طلایی میشه خیلی سریع میسوزه برای همین باید به سرعت از روغن خارج کنید و داخل الک بریزید تا روغن اضافهش کشیده بشه.
➖میتونید توی ظرف در دار و فریزر نگهداری کنید.
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند نگهداری طولانی مدت میوه داخل یخچال
🥒🥒🍅🍅
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند نچسب کردن ظروف روحی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول دارچینی
🥐🥐🥐
مواد لازم:
آرد: ۲۵۰ گرم
شیر: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۶۰ گرم
شکر: ۴۰ گرم
نمک: ۳ گرم
مخمر: ۶ گرم
کره: ۴۰ گرم
🔸مواد میانی:
کره برای ما بین رول
شکر قهوهای
دارچین
🔹نکات مهم:
➖خمیرگیری مثل فیلم انجام بشه لطفا با دقت ببینید .
➖بعد از خمیرگیری حتما بره یخچال به مدت ۴۰دقیقه
➖استراحت نهاییش هم بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من دو ساعت طول کشید.
➖دمای فر ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰الی۲۵ دقیقه
➖این خمیر چسبناکه اگر سختتونه با خمیر رطوبت بالا کار کنید میتونید ۵۰گرم از مایعات رو کم کنید.
➖به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید خمیر نرم و لطیفیه که با با ورز دادن قشنگ جمع میشه .
➖برای مواد میانی کره حتما نرم باشه مواد باید مثل گل نرم باشه. شل نه نرم که روی خمیر قشنگ بخوابه.
#شیرینی
✨ @nasim_crafts ✨