#یک_نکته_از_این_معنی
#علوم_قرآنی
#تفاسیر
📌معرفی اجمالی #تفاسیر قرن پانزدهم هجري(١٠)
🔰تفسیرهای امام خمینی
امـام خـمـیـنـی (سـیـد روح اللّه بن سید مصطفی، 1320 ق - 1368 ش) رهبر انقلاب اسلامی، بـنـیـانـگذار جمهوی اسلامی ایران، از حکما و عرفا و مراجع تقلید بزرگ شیعه در عصر حاضر (- خمینی، امام روح اللّه).
🔹 امـام خـمینی به قرآن کریم و تاثیر فرهنگ آفرین و انقلاب انگیز آن توجه خاصی داشت و در اغلب سخنرانیها و آثارش مخاطبان را به تدبر در آیات و بینات قرآنی دعوت می کرد.
🔹نـمـونـه ای از اهـتـمـام ایـشان به تفسیر قرآن شرکت در برنامه با قرآن در صحنه در تلویزیون جـمـهوری اسلامی ایران در سال 1358 ش بود که تفسیر عرفانی عمیقی بر دو سوره حمد و علق عرضه داشت و بازتاب اجتماعی وسیعی یافت. (نشر البرز، 1359، 102 ص و طبعهای دیگر).
🔹 اثـر دیـگـری کـه عـمـق قرآن پژوهی و قرآن شناسی امام خمینی - قدس سره - را نشان می دهد مجموعه ای است به نام قرآن، باب معرفت اللّه (مجموعه بیانات و نوشته های امام خمینی - قدس سـره - دربـاره قرآن) گردآوری و تالیف و نشر چند مسجد از مساجد تهران، شامل یک مقدمه و چند فصل.
▫️فصل اول : قرآن چگونه کتابی است ؟
▫️فصل دوم : مقاصد و مطالب کتاب الهی.
▫️ فصل سوم : شئون و فضیلت تعلیم و تعلم قرآن.
▫️فصل چهارم : آیات باطنی تلاوت قرآن. تتمیم : سفارش به انس با قرآن و معرفی ابعاد مختلف آن. در سـایر آثار جدیدالانتشار امام از جمله سر الصلوة و آداب الصلوة و صحیفه نور و نیز آثار فقهی و اصول فقهی ایشان به تناسب موضوع، تفسیر بسیاری از آیات قرآن مطرح شده است.
📌 منابع : کتابهایی که در متن مقاله از آنها یاد شده است.
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
#برگزیدگی #علی_بن_ابیطالب(ع) #جانشینی_محمد(ص) #غدیر
📌چرایی تعیین جانشین از سوی پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) در غدیر خم
🔰قبول زندگی جمعی در حیات انسانها نمیتواند از مسأله رهبری جدا باشد؛ چرا که برای مشخص کردن خط اصلی یک جمعیت، همیشه نیاز به رهبر و پیشوائی است. اصولاً پیمودن راه تکامل، بدون استفاده از وجود رهبر ممکن نیست؛ و سرّ ارسال پیامبران و انتخاب اوصیاء برای آنان همین است.
💢قاعده لطف
در علم عقاید و کلام، با استفاده از «قاعده لطف»، و توجّه به نقش رهبر در نظم جامعه و جلوگیری از انحرافات، بعثت انبیاء و لزوم وجود امام در هر زمان اثبات شده است؛ که بیان دلائل آن از حوصله این پاسخ نامه خارج است.
🔹این که پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله در غدیر خم فقط حضرت علی علیهالسلام به جانشینی خود انتخاب کرد، به خاطر این است که در جای خود ثابت شده که جانشین پیامبر و امام مردم باید دارای علم لدنی و عصمت باشد. و به اجماع شیعه و سنی جز امیرالمؤمنین علیهالسلام واجد صفات مذکور نبوده است پس خداوند او را تعیین کرد و این از الطاف ویژه خداوند متعال است؛ زیرا خداوند به مقتضای این که «رب» است (و پروردگار مالک و مربی عالم هستی جهان انسانیت است) و لطف و عنایتش بر سر بندگانش دائمی است کسی را برای رسالتش برمیگزیند که بتواند مردم را در مسیر تکامل و تربیت، رهبری کند؛ «أَمْ عِندَهُمْ خَزَآئِنُ رَحْمَةِ رَبِّکَ الْعَزِیزِ الْوَهَّاب؛ (ص، ۹) مگر خزائن رحمت پروردگار قادر و بخشنده است نزد آنها است؟!»؛ «أَهُمْ یَقْسِمُونَ رَحْمَتَ رَبِّک؛ (زخرف، ۳۲) آیا آنها رحمت پروردگارت را تقسیم میکنند؟!» از تعبیر «رحمت» به خوبی استفاده میشود که تعیین نبوت و امامت، لطف خدا بر جهان انسانیت است.
▫️ و در اینباره به مقتضای «عزیز» بودنش، مغلوب خواسته هیچ کس نیست، تا رسالت و امامت را به فرد نالایقی واگذارد، و اصولاً مقام نبوت و امامت مقامی بس عظیم است که تنها خدا قدرت دارد به هر کس که شایسته واقعی آن است بسپارد.
▫️ روشن است که مصداق واقعی جانشینی پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله کسی جز امام علی علیهالسلام نیست. لذا در غدیر خم خداوند متعال به پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله میفرماید:
«یَـأَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَآ أُنزِلَ إِلَیْکَ مِن رَّبِّکَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لاَ یَهْدِی الْقَوْمَ الْکَافِرِینَ؛ (مائده، ۶۷) ای پیامبر! آن چه از جانب پروردگارت به سوی تو نازل شده، ابلاغ کن... .»۱
===========
۱. ر.ک: تفسیر نمونه، آیهاللّه مکارم شیرازی و دیگران، ج ۱۲، ص ۲۰۳ و ۲۰۴، دارالکتب الاسلامی؛ همان، ج ۱۹، ص ۲۲۵ ؛ همان، ج ۱۱، ص ۳۵۰.
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شباهت روز عرفه به ماه مبارک رمضان
💠 امروز، #عرفه است و عرفه از بهترین روزهای ایام سال است. و در #ادعیه و #روایات ما به عنوان روزی که خداوند او را عظیم و شریف و کریم قرار داد، مطرح است. همان تعبیرهایی که درباره #ماه_مبارک_رمضان هست که می گوئیم: ( هذا شهر عظّمته و کرّمته و شرّفته و فضّلته علی الشهور )،* مشابه آن تعبیر * درباره #روز_عرفه هم هست، منتها علی الایّام یا علی الشهور ندارد؛ یعنی فی نفسه این روز #عظیم ، #شریف و #کریم است.
________________________________________________
* اقبال الاعمال / صفحه ۲۴
* الصحیفه السّجادیّه / دعای ۴۷ _ (و کان دعائه (علیه السّلام) فی یوم عرفه)
✅ درس خارج تفسیر قرآن کریم _ قم ؛ ۱۳۹۰/۰۸/۱۵
#آیت_الله_جوادی_آملی
#علامه_جوادی_آملی
#جوادی_آملی
#دعای_عرفه
📎تفسیر و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(جلسه درس اخلاق، مورخ ١٣٩٦/٢/٥)
#عرفه #دعای_عرفه #امام_حسین #امام_سجاد #صحیفه_سجادیه #دعا #بندگی #گناه #قرآن #خدا #حوزه #دانشگاه #عید #عیدقربان #حج #جوادی_آملی #آیت_الله_جوادی_آملی
📎تفسیر و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
💦 اهمیت «عید قربان» در قرآن و روایات
واژه «#قربان» در فرهنگ اسلامی به معنای هر چیزی است که سبب «قُرب» و نزدیکی انسان به خدا میشود تا جایی که یکی از روزهای مبارک #مسلمانان به این نام اختصاص یافت.
🔹روز #عید_قربان در کنار عید فطر از اعیاد شریف مسلمانان است که در روایات به آن «یوم النحر» و «یوم الاضحی» گفته میشود. اهمیت این عید به قدری زیاد است که اهلبیت(ع) نماز این روز را از واجبات معرفی کردند و فرمودند:«صَْلاةُ الْعِیْدِینِ فَریضَةٌ؛ #نماز_عید_فطر و قربان واجب است.» (استبصار، ج1، ص443) اما فقها این نماز در عصر غیبت را به استناد روایت امام باقر(ع) که فرمود «لَا صَلَاةَ یَوْمَ الْفِطْرِ وَ الْأَضْحَی إِلَّا مَعَ إِمَام؛ نماز دو عید باید همراه با امام باشد»، واجب نمیدانند.
🔹ذبح حیوان یکی از اعمال عید قربان
اما در فرهنگ اسلامی به هر چیزی که سبب «قُرب» و نزدیکی انسان به خدا شود واژه «قربان» بر آن اطلاق میشود. به عنوان نمونه در روایت میخوانیم: «الصَّلَاةُ قُرْبَانُ کُلِّ تَقِی؛ نماز نزدیک کننده متقیان به خداوند متعال است.» (کافی3/265). از این رو یکی از اعمال مهم این روز که «ذبح حیوانات حلالگوشت» است، بهانهای برای نزدیکی به خداوند متعال است.
🔹خداوند نیز در آیات قرآن این عمل(ذبح) را از مصادیق تقوا معرفی کرده و فرموده است: «لَنْ یَنالَ اللَّهَ لُحُومُها وَ لا دِماؤُها وَ لکِنْ یَنالُهُ التَّقْوى مِنْکُمْ کَذلِکَ سَخَّرَها لَکُمْ لِتُکَبِّرُوا اللَّهَ عَلى ما هَداکُمْ وَ بَشِّرِ الْمُحْسِنینَ؛ هرگز [نه] گوشتهاى آنها و نه خونهایشان به خدا نخواهد رسید، ولى [این] تقواى شماست که به او مىرسد. این گونه [خداوند] آنها را براى شما رام کرد، تا خدا را به پاس آنکه شما را هدایت نموده به بزرگى یاد کنید، و نیکوکاران را مژده ده.» (حج، 37)
از این رو اهلبیت(ع) بر اساس سنت قرآنی و سنت پیامبر(ص) به این عمل پایبند بودند؛ به عنوان نمونه معمول بود امیرالمؤمنین(ع) روز عید فطر قبل از رفتن به مصلّى چیزى میخورد، ولى روز عید قربان چیزى نمیخورد تا وقتى که قربانى میکرد. همچنین حریز از زراره و او از امام محمد باقر(ع) روایت کرد آن حضرت فرمود: «روز عید فطر از خانه بیرون نرو تا اینکه چیزى بخورى، و در روز عید قربان چیزى نخور مگر از گوشت قربانى خود [چنانچه توانایى و مکنت آن را دارى] و اگر قدرت تمکن مالى براى قربانى کردن ندارى در این صورت معذورى.» (من لا یحضر، ج1، ص508)
💦💦💦
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
💥💥💥💥
عید قربان، عید عارفان است، جان باختن و قربانی کردن جان خویش در پای معشوق است و نماد ظاهری آن ایام حج است که حجگزار برای کامل شدن عبادت خود و فدا شدن در پای محبوب، نفس خویش را قربانی میکند، در این روز حجگزار، اسماعیل وجودش را، یعنی هر آنچه بدان دلبستگی دنیوی پیدا کرده است را قربانی میکند تا سبک بال شود.
عید سعید قربان بر شما مبارک🌹
.💥💥💥💥
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
برداشت از آیات ۳۵ – ۳۲ #سوره_حج
📌شعائر الهی
#سالک الی #اللّه باید #شعائر الهی را اهمیت بدهد که این علامت #تقوای قلب او است.
#سالک الی #اللّه باید در مقابل خدای تعالی #متواضع باشد و زمانی که خدای تعالی را کسی نزد او یاد می کند دلش بترسد و بر مصائب #صبور باشد و #نماز را تنها بخواندنش اکتفا نکند. بلکه آن را بپا (#اقامه)دارد و برای رشد بیشتر روحی اش از آن چه دارد #انفاق کند.
🌱🌱🌱
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
#علی_بن_ابیطالب(ع) #مصاحف
#پرسش
📌چندین صحف در کتاب هایی ذکر شده یکی از آنها صحف مولی علی(ع ) است مگر چه خصلتها و ویژگی هایی نسبت به صحف و قرآن های دیگر دارد و الان در دسترس کیست؟
🔰مصحف علی(ع ) به ترتیب نزول آیات نگاشته شده و برخی از ویژگی های مصحف حضرت علی(ع ) عبارت بود از:
۱ـ ترتیب دقیق موضوع، بر حسب ترتیبِ نزول ;
۲ـ ضبط قرائت آن ، همانگونه که پیامبر(ص )
حرف به حرف ، قرائت کرده است ;
۳ـ در برداشتن توضیحاتی در حاشیه و ذکر مناسبتی که موجب نزول آیه بوده ; مکانی که آیه در آنجا نازل شده ، ساعت نزول آن ، و افرادی که آیه درباره آنان نازل شده است ;
۴ـ تشریح جوانب عمومی آیات ، به گونه ای که به زمان، مکان و شخص معیّنی اختصاص ندارد و عام و همیشگی است .۱
به نظر عده ای از محققان و محدثان شیعه ، مصحف علی(ع ) به عنوان سپرده امامت ، به فرزندش امام حسن مجتبی(ع ) و بتدریج به عنوان میراث امامت، از امامی به امام دیگر منتقل گشته و سرانجام ، در اختیار امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ قرار گرفته است ، که پس از ظهور خود، آن را به مردم ارائه خواهد فرمود و به طور مسلّم متن و محتوای آن (منهای ترتیب سور آن ) هیچ تفاوتی با قرآن موجود ندارد.
.............
۱. آموزش علوم قرآن، محمدهادی معرفت، ج ۱، ص ۳۴۹، ترجمه ابومحمد وکیلی، نشر سازمان تبلیغات اسلامی، ۳۷۱
۲. تاریخ قرآن، دکتر رامیار، ص ۴۱۰ ـ ۴۱۳.
🌱🌱🌱
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
#یک_نکته_از_این_معنی
#علوم_قرآنی
#تفاسیر
📌معرفی اجمالی #تفاسیر قرن پانزدهم هجري(۱۱)
🔰تفسیر اویسی
اثـر شـیـخ مـحـمد حسین (1336 - 1411 ق) فرزند غلام علی اویسی قزوینی، از علمای اعلام و مدرسان نامدار حکمت و علوم عقلی در قزوین. مقدمات علوم و فنون ادب را در زادگاه خود قزوین نزد سید احمد عماد حاج سید جوادی و شیخ مهدی معروف به قاضی فراگرفت.
▫️سـپـس سـطـوح فقه و اصول و مطول را از حوزه علمی آقا سید محمد مهدی تقوی و شیخ احمد تالهی به پایان رسانید و نیز کلام و رسائل و مکاسب خویش را نزد شیخ یحیی مفیدی تلمذ نمود.
▫️ حکمت و فلسفه را از محضر فیلسوف مشهور سید ابوالحسن رفیعی قزوینی فراگرفت. در حدود سال 1372 ق به قم هجرت نمود و خارج فقه را از حوزه درس حاج آقا حسین بروجردی و اصول را از حوزه درس شیخ عباس شاهرودی و سید محمود داماد بهره مند گشت.
▫️وی سالها از محضر علامه طباطبائی صاحب تفسیر المیزان تلمذ کرد. در سالهای آخر اقامت وی در قم مفسر از اصحاب نزدیک استادش صاحب تفسیر المیزان محسوب می گشت.
▫️ سـپـس در سـال 1380 ق به زادگاه خویش قزوین بازگشت و به تدریس فقه و اصول پرداخت و تدریس فلسفه در قزوین منحصر به او شد. و تـا آخرین روزهای زندگی خویش در مدرسه التفاتیه مشغول تدریس فلسفه عالی بود و جمعی از افاضل طلاب علوم دینی حلقه درس او را تشکیل می دادند.
▫️تـفـسیر مورد بحث به فارسی است با ذکر نص بعضی از روایات و مطالب فلسفی و عرفانی به زبان عربی، سپس ترجمه آن به فارسی و بهره گیری از روایات و احادیث ائمه اطهار (ع) و نیز استشهاد از تـفـسـیرهای کهن از جمله تفسیر فخر رازی و نقل اقوال حکماء و عرفاء و استشهاد به اشعار در چند مجلد که آن را در مدت سی سال جمع و تالیف نموده است. در این مدت از 1380 ق تا 1411 ق در مسجد حلیمه خاتون در شبهای ماه رمضان برای شاگردان خود و طبقات مختلف درس تفسیر می گفت و این مجلس تفسیر از باشکوه ترین و پرجمعیت ترین مجالس تفسیر قزوین محسوب می گشت. نسخه اصل به خط مؤلف در کتابخانه مؤلف در قزوین محفوظ است.
📚 منابع : گنجینه دانشمندان، 6/167؛ ذیل ترجمه مفیدی ؛ یادداشتهای شخصی.
🌱🌱🌱
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قاریان
#تلاوت
#قرآن
🔰قاری: سید محمد جواد حسینی
📌تلاوت فرازی از سوره مبارکه الرحمن
🌱🌱🌱
📎مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
یوسف ۸.mp3
21M
#استاد_رنجبر #تفسیر_صوتی #تفسیر_عمومی #تفسیر_روان #سوره_یوسف #یوسف
#جلسه 8
🔅🔅🔅
🔹با بیانی جذاب، شیرین؛ شنیدنی و زیبا و آسان وساده و کاربردی
▪️با هشتگ #استاد_رنجبر در کانال تمام فایل هااز سوره #حمد تا سوره #یوسف را می توانید گوش کنید.
☑️ ☑️ ثواب انتشار و استفاده از این فایل هدیه به پیشگاه مطهر حضرات معصومین سلام الله علیهم اجمعین.التماس دعا
🌴🌴🌴
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
An-Nazi'at 08 ss.mp3
5.44M
#چشمه_حکمت
#آیات_نور
#کانال_قرآنی_رحیق(تفسیر وقرآن پژوهی)
#تفسیر_قرآن
#آیت_الله_جوادی_آملی
#تفسیر_سوره_نازعات
#سوره_نازعات #نازعات
🔅🔅🔅
💢 نگاشت75: تفسیرصوتی سوره نازعات
📼 آیت الله جوادی آملی- جلسه هشتم
☘️☘️☘️
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
🔅تفسير و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
تفسير سوره نازعات جلسه 8.docx
38.7K
#چشمه_حکمت
#آیات_نور
#کانال_قرآنی_رحیق(تفسیر وقرآن پژوهی)
#تفسیر_قرآن
#آیت_الله_جوادی_آملی
#تفسیر_سوره_نازعات
#سوره_نازعات #نازعات
🔅🔅🔅
💢 نگاشت76: تفسیرمتنی سوره نازعات
📼 آیت الله جوادی آملی- جلسه هشتم
☘️☘️☘️
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
🔅تفسير و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
تفسير سوره نازعات جلسه 8.pdf
952.2K
#چشمه_حکمت
#آیات_نور
#کانال_قرآنی_رحیق(تفسیر وقرآن پژوهی)
#تفسیر_قرآن
#آیت_الله_جوادی_آملی
#تفسیر_سوره_نازعات
#سوره_نازعات #نازعات
🔅🔅🔅
💢 نگاشت77: تفسیرمتنی سوره نازعات
📼 آیت الله جوادی آملی- جلسه هشتم
☘️☘️☘️
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
🔅تفسير و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
#تفسیر_تسنیم_جلد_دوم (160)
#تفسیر_قرآن
#تفسیر_تخصصی
#سوره_بقره #بقره
#تفسیر
#تسنیم
#آیت_الله_جوادی_آملی
🔅🔅🔅
✳️آیه 7 - ختم الله على قلوبهم و على سمعهم و على ابصرهم غشوه ولهم عذاب عظيم
☑️بحث روايى
بررسى روايات تفسيرى در اين مبحث و مباحث ديگر نشان مى دهد كه بسيارى از نكات روايى مستنبط از جمع بندى آيات قرآنى است ؛ گرچه مطالب ابتكارى در تطبيق و مانند آن، در نصوص يافت مى شود.
⏪4- اطلاق عذاب عظيم نسبت به دنيا و آخرت
- عن العسكرى (عليه السلام) فى قوله تعالى: (ولهم عذاب عظيم): يعنى فى الاخره العذاب المعد للكافرين و فى الدنيا لمن يريد ان يستصلحه بما ينزل به من عذاب الاستصلاح لينبهه لطاعته او من عذاب الاصطلام ليصيره الى عدله و حكمته.
👈🏼👈🏼اشاره:
عذاب آخرت محض در كيفر است و هيچ گونه آزمونى در آن نيست، ليكن عذاب دنيا ممكن است، زمينه آزمون را به همراه داشته باشد و اگر فرد يا گروه معذب، تنبه يابد، و توبه و تضرع كند، بخشى از دشواريهاى خود را ترميم خواهد كرد و صدر آيه (فلولا اذجائهم باسنا تضرعوا...) شاهد آن است.
🌴🌴🌴
قدر #وقت ار نشناسد دل و کاری نکند
بس #خجالت که از این حاصل ایام برد
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
📙ویژگی های فردی کارگزار فرهنگی
⏪1-شکیبایی و بردباری
فَاصْبِرْ كَمَا صَبَرَ أُوْلُواْ الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ وَلَا تَسْتَعْجِللَّهُمْ كَأَنَّهُمْ يَوْمَ يَرَوْنَ مَا يُوعَدُونَ لَمْ يَلْبَثُواْ إِلَّاسَاعَةً مِّن نَّهَارٍ بَلاَغٌ فَهَلْ يُهْلَكُ إِلَّا الْقَوْمُ الْفَاسِقُونَ(35/احقاف)
پس صبر کن همان گونه که پیامبران اولوالعزم صبر کردند، و برای آنان در [نزول عذاب] شتاب مکن، روزی که آنان آنچه را که وعده داده می شوند ببینند، گویی فقط ساعتی از یک روز [در دنیا] درنگ داشتند؛ [این قرآن] ابلاغی است برای همه؛ پس آیا جز مردم نافرمان هلاک می شوند؟
☑️رسولان الهى در طول تاریخ، مواجه با مشکلات عظیم و برخوردار از اراده و عزمى بزرگ هستند.(کارگزار فرهنگی بدون برخورداری از این ویژگی ها راه بجایی نخواهد برد)
☑️قرآن، بهترين وسيله تبليغ، بلكه عين بلاغ و اوج آن است.
☑️صبر و تحمل لازمه کار فرهنگی است.
🌴🌴🌴
قدر #وقت ار نشناسد دل و کاری نکند
بس #خجالت که از این حاصل ایام برد
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
روزهای #پنجشنبه و #جمعه در صفحه قرآنی #رحیق در خدمت و محضر #نهج_البلاغه و #صحیفه_سجادیه زانوی ادب می زنیم. به امید این که ما را به شاگردی بپذیرند.
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
حکمت ۱۴۳تا۱۴۶.استاد صادقی.mp3
7.04M
#نهج_البلاغه
#حکمتها
#امام_علی
📚شرح و تفسیر حکمت ۱۴۳تا ۱۴۶ (کلمات قصار)
⏮مرحوم استاد میرزا مهدی صادقی (ره)
⏱دقایقی کوتاه در محضر نهج البلاغه شنیدنی؛زیبا ؛ روان و کاربردی و شنیدنی
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
🔅تفسير و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
حکمت 108 فراز 1-2.mp3
4.77M
#نهج_البلاغه
#حکمتها
#امام_علی
📚شرح و تفسیر حکمت ۱۰۸ (کلمات قصار)
⏮استاد حجت الاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی کارشناس برنامه های اعتقادی و معارف اسلامی
🎤بیان شیوا و روان و ساده
⏱دقایقی کوتاه در محضر نهج البلاغه
💢نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🌹🌹🌹
@rahighemakhtoom
روزهای #پنجشنبه و #جمعه در صفحه قرآنی #رحیق در خدمت و محضر #نهج_البلاغه و #صحیفه_سجادیه زانوی ادب می زنیم. به امید این که ما را به شاگردی بپذیرند.
💢 نکته مهم: تلاش صادقانه از ما و توفیق و راهنمایی از خداوند_(نشر حقایق)
🔅مدرسه تفسير و علوم قرآنی
@rahighemakhtoom
واکاوی دعای 23 صحیفه سجادیه 109.mp3
16.75M
#آوای_زندگی
#نگاشت_صوتی ۱۲۶
🛄 قسمت: صد و هفتم ۱۰۹
📌واکاوی دعای ۲۳ #صحیفه_سجادیه
☑️ موضوع دعا:
طلب عافیت و تندرستی در دین و جسم، پناه بردن به خدا از شرّ شیطان و جنیان و مَکر دیگران
📼 سخنران: خادم صفحه قرآنی #رحیق
☑️ ثواب انتشار و استفاده از این فایل را هدیه می کنیم به پیشگاه مقدس حضرت امام سجاد علیه السلام...التماس دعا
🌴🌴🌴
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ.اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه مرتبه)خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار میدهی _ قرار بده!اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ«بهجتالدعاء، ص ٣۴٧ »
🍀🍀🍀
🔅تفسیر و قرآن پژوهی
@rahighemakhtoom
تفسیر به رای و مسائل پیرامون آن.docx
32.9K
تفسیر به رای و مسائل پیرامون آن.pdf
596.7K