#توهین #محمد_مهاجری به حجت الاسلام ذوالنور
🔹محمد مهاجری عضو شورای تحریریه #خبرآنلاین، نماینده مردم قم را #شیخ_ساده_لوح خطاب کرد.
🔻فارغ از هر دیدگاهی که نسبت به مسئله استیضاح روحانی و سایر مواضع جناب آقای ذوالنور داشته باشیم، این سنخ تعابیر برای یک نماینده مجلس که از قضا ریاست کمیسیون امنیت ملی را نیز بر عهده دارد، مصداق #هتک_حرمت است که رهبری معظم انقلاب اسلامی چندی پیش بر حرمت آن تصریح فرموده همگان را نسبت بدان انذار دادند.
⭕️مهاجری یکی از حامیان دوآتشه روحانی و برجام است که در ۷ سال گذشته، تندترین تعابیر را علیه جریان انقلابی و منتقدان برجام به کار برده و #خبرآنلاین او به عنوان یکی از رسانه های اقماری اجاره ای دولت روحانی، شناخته شده است.
#برجامیان_عاشق_آمریکا
⭕️پرونده ویژه روزنه در بررسی پیشینه و کارنامه #خبرآنلاین را به زودی اینجا بخوانید👇
@rozaneebefarda
از آیندگان تا خبرآنلاین
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
#پرونده_ویژه
🔻همه چیز در مورد مهم ترین بنگاه رسانه ای #برجامیان و #دولت_اعتدال را در پرونده ویژه روزنه بخوانید...
❄️روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
#پرونده_ویژه_روزنه پیرامون مهمترین رسانه حامی دولت روحانی
🔺تصاویر و مستندات مربوط به بخش اول پرونده ویژه
❄️متن کامل یادداشت نخست را در روزنه بخوانید:
👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
بخش اول
[صفحه 1 از 3]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹خبرگزاری خبرآنلاین یکی از رسانه های اقماری #گروه_سانه ای_خبر است که ریشه تاریخی آن به اوایل انقلاب و روزنامه #خبر_جنوب بر می گردد. این گروه رسانه ای که در هر یک از حوزه های سیاسی، فرهنگی، روابط بین الملل، توریسم، ورزشی و استانی رسانه مستقل تاسیس کرده است، به عنوان بزرگترین گروه رسانه ای #خصولتی کشور محسوب می شود. بدون بررسی گروه رسانهای خبر و پیشینه تاریخی آن شناخت درستی از این خبرگزاری نیز حاصل نخواهد شد.
قبل از شروع بررسی این گروه خبری چند نکته را خاطر نشان می کنیم:
- تمامی #تصاویر از صفحات رسمی افراد مورد بررسی استخراج شده که اشخاص به اختیار خود در #دسترس_عموم قرار داده اند. این تصاویر تا زمان انتشار این پژوهش، به هیچ وجه از تصاویر مندرج در داخل صفحات قفل شده (#private) اشخاص نبوده است..
- اطلاعات و تحلیل های ارائه شده در این پژوهش بر اساس #اطلاعات_آشکاری است که در فضای وب و بعضی #کتب_تاریخی قابل مشاهده است.
- بررسی های آماری ارائه شده، #بررسیهای_انحصاری است که نویسندگان این تحقیق انجام داده اند و براساس دادهکاویهای دقیقی است که در وب سایت #خبرآنلاین انجام گرفته است.
- روش کار استفاده شده در این پژوهش روش توصیفی - تحلیلی است. در این پژوهش سعی شده است که بیشتر به توصیف واقعیت بپردازیم و با بررسی این اطلاعات به #تحلیلی_جامع از وقایع برسیم.
- داده کاوی انجام گرفته در سایت خبرآنلاین بیشتر ناظر بر چند سال اخیر می باشد.
- خواننده محترم با مطالعه این پژوهش به تاریخچه سایت #خبرآنلاین، تاریخچه مدیران ، #منابع_مالی، جهتگیریهای سیاسی، شخصیتهای موثر، عقبه فکری، ابرپروژه های رسانه ای ، استقلال خبری، خبرنگاران و فعالیتها و جهتگیریهای فکری آنها، چگونگی ارتباط با #حوزه_علمیه_قم، وابستگی جریانی و نقش رسانه ای این خبرگزاری دست می یابد.
- درباره خبرآنلاین در گوشه و کنار فضای وب مطالبی یافت می شود. اما دو مشکل اساسی در آنها وجود دارد. اولا تحلیل جامعی ارائه نشده است. ثانیا اطلاعات استفاده شده موردی و جزئی می باشند. این تحقیق علاوه بر ارائه اطلاعات فراوان جدید درباره خبرآنلاین به جمع آوری نسبتا جامع اطلاعات پراکنده درباره آن پرداخته است. علاوه بر این، به داده کاوی و ارائه تحلیل های دقیق درباره تاریخچه، خط فکری، جریانی و سیاسی، و ارتباطات رسانه ای و ارتباطات حوزوی خبرآنلاین اهتمام داشته است.
مالک و صاحب امتیاز گروه رسانه ای خبر
🎞عکس 1 و 2
#حسین_واحدیپور مالک و صاحب امتیاز گروه رسانه ای خبر فعالیت مطبوعاتی خود را از #روزنامههای_عصر_پهلوی شروع کرده و به صورت حرفهای و گسترده با روزنامهها و مجلات رژیم طاغوت همکاری داشته است. او در مصاحبه ای به همکاری با روزنامه ها و مجلات زیر اشاره دارد(ویژه نامه روزنامه خبر جنوب، شماره 10000 ، ص 4):
📊جدول 1
از روزنامه هایی که واحدی پور به طور جدی با آن ها همکاری کرده است می توان به #روزنامه_اطلاعات ، #روزنامه_آیندگان و #مجله_تهران_مصور اشاره کرد. در ادامه تاریخچه ی مختصری از این روزنامه ها و حضور او در آنها مورد بررسی قرار می گیرد.
@rozaneebefarda
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
بخش اول
[صفحه 2 از 3]
روزنامه اطلاعات و واحدی پور
#حسین_واحدیپور درباره فعالیت خود در روزنامه اطلاعات می گوید: «وقتی به شیراز آمدیم بلافاصله در کنار تحصیل، همکاریام را با مجله #کیهان_ورزشی آغاز کردم. سرپرستی موسسه اطلاعات در فارس را آقای #فرازمند که کارمند ثبت احوال بود، بر عهده داشت. آن موقع موسسه اطلاعات مدیر ورزیدهای برای سازمان شهرستان هایش داشت به نام آقای #نوری. به توصیه وی سرپرستی #مجله_اطلاعات در فارس به من سپرده شد و البته سرپرستی روزنامه اطلاعات را همچنان آقای فرازمند عهده دار بودند. برای گسترش کار از دبستانها و دبیرستانهای #شیراز برای مجلات دنیای ورزش، جوانان، اطلاعات هفتگی ، اطلاعات بانوان و اطلاعات کودکان با همکاری اداره فرهنگ خبرنگار گرفتیم و دفتر روزنامه تبدیل به پاتوق جوانان و کودکان شد.»( روزنامه خبر جنوب، شماره 10000، ویژه نامه، ص 5)
🎞عکس3
واحدیپور از #تورج_فرازمند نام می برد. او یکی از سردبیران روزنامه اطلاعات است که بعدا به مناصب مهمی در رادیو و تلویزیون #رژیم_پهلوی رسید. او یکی از گزینه های احتمالی وزارت برای #دولت_بختیار بود(بی بی سی فارسی، 20 خرداد 1385 ش) ، اما بعد از سفر به #پاریس به توصیه دوستش " #پزشکزاد " هیچ وقت به ایران بازنگشت. پزشکزاد به او می گوید:" گفتم پا به ایران نگذار. همه آدمهای مورد اعتماد تو رفته اند." فرازمند در جوانی طرفدار #حزب_توده بود اما ادعا شده بعد از برگشت به ایران از طرفداری حزب توده منصرف شده است(بی بی سی فارسی ، 19 خرداد 1395 ش).
🎞عکس4
روزنامه اطلاعات یکی از پرفروش ترین روزنامه های قبل از انقلاب بود که توسط سناتور و نماینده مجلس شورای ملی، #عباس_مسعودی تاسیس شد و تا سال 1353 مدیریت او ادامه داشت. کتاب رجال عصر پهلوی به روایت اسناد ساواک می نویسد: " اعضای خانواده مسعودی، غالباً به حرفه روزنامه نگاری روی آورده بودند، از جمله محمدعلی و قاسم که #روزنامه_پست_تهران را منتشر میکردند. همسر عباس مسعودی به نام #قدسی_امیر_ارجمند نیز صرفاً به خاطر موقعیت همسرش در عرصه مطبوعات، بدون اینکه تجربهای در این زمینه داشته باشد، #مجله_اطلاعات_بانوان را منتشر کرد و خود سردبیری آن را برعهده گرفت. خانم امیرارجمند در #نفوذ_فرهنگ_غربی در میان بانوان ایران نقش بسزایی داشت و روزنامهاش ارگانی برای تبلیغ مظاهر غرب بود. از انجمنهای وابسته به اطلاعات بانوان باید به «انجمن دوشیزگان و بانوان» اشاره کرد که حائز اهمیت زیادی در شناخت مناسبات فرهنگی رژیم پهلوی است."( رجال عصر پهلوی به روایت اسناد ساواک، مسعودیها، تهران، مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات، 1392، ص 11و 12)
🎞عکس5
@rozaneebefarda
ادامه 👇
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
بخش اول
[صفحه 3 از 3]
همین منبع درباره #عباس_مسعودی ادامه می دهد: « مسعودی به دلیل روحیهی وابستهای که داشت، به ستایش کارها و اقدامات #رضاشاه پرداخت و از این طریق خود را به دربار پهلوی نزدیک کرد. اگر بخواهیم نگاهی به سیر فکری حاکم بر روزنامهی اطلاعات بیندازیم، باید این روزنامه را به چند دوره تقسیم کرد؛ دورهی نخست که از بدو تأسیس تا سقوط رضاشاه را شامل میشود، دورهای است که اطلاعات از ارگانهای مهم تبلیغاتی رژیم بوده و مشی سیاسی آن چیزی جز ستایش از اقدامات رضاشاه نمیباشد. با تبعید رضاشاه، مسعودی که تابع سیاست انگلستان بود رویهی خود را تغییر داد و از این به بعد بنا بر موقعیتهای سیاسی جبههگیری میکرد.
عباس مسعودی با در پیش گرفتن یک سیاست کجدار و مریز، که از سوی #انگلیس به وی دیکته میشد، از یک طرف از حملهی جدی به خانوادهی پهلوی اجتناب میکرد و از سوی دیگر با ارائهی گزارش هایی مخالفین سلطنت را تا حدی راضی نگه میداشت. این سیاست دوپهلو پس از تثبیت آیندهی سیاسی پهلوی، مجدداً به حالت قبل بازگشت و تا روزهای پرالتهاب ملی شدن نفت همچنان ادامه داشت. مقالات و نوشتههای روزنامهی اطلاعات در جریان کودتای 28 مرداد 1332 به خوبی موقعیتسنجی مسعودی را آشکار میکند. وی با مشاهدهی تزلزل ارکان رژیم پهلوی مجدداً سیاست دوگانهی خود را در پیش گرفت و کوشید تا از جو به وجود آمده نهایت استفاده را برای تثبیت آیندهی سیاسی خویش ببرد.»
بعضی محققان تاریخ به نقل از اسناد ساواک درباره ی عباس مسعودی نوشته اند:« او فرد متخصص در فن، کجدار و مریز و اهل زد و بند، خوشمشرب، محافظهکار، #حقهباز، #هزاررنگ، #جاسوس_صنعت، علاقمند به افزایش ثروت، غیرقابل اعتماد و #مورد_تنفر عامه مردم میباشد، نامبرده با تمام حوادث بعد از دهه 20 سازش داشته، #نوکر_رضاشاه بود و با مخالفان او نیز نزدیک بود، در سال 1320 پس از حادثه سوم شهریور سلسله مقالاتی علیه رضاشاه نوشت. در سال 1321 در ماجرای 17 آذر علیه قوامالسلطنه شرکت کرد. پس از هفده سال برای اولین بار روزنامه او توقیف شد و به زندان افتاد. از اواسط سال 1320 روزنامه او طرفدار مصدق شد، در 25 مرداد سال 1332 شدیدترین حملات علیه شاه و حکومت را انجام داد. با #حزب_توده، حزب اراده ملی و هر سیاست و گروهی نزدیک بود و سازش میکرد. بعد از وارد شدن به امور روزنامهنگاری به سیاست انگلستان نزدیک شد و ترقی کرد و با عامیون نزدیک بود.» این کتاب درباره فراماسون بودن مسعودی می نویسند : "مسعودی عضو جمعیت #فراماسونری لژ ایران و از افراد مؤثر در تشکیل کلوپ روتاری و عضو #کلوپ_روتاری_تهران بود." (سایت موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی ، نگاهی به زندگی عباس مسعودی، حامد سجاد پور، 27خرداد 1396)
🎞عکس6
مجلات اطلاعات مثل مجلات اطلاعات هفتگی، اطلاعات بانوان، اطلاعات کودکان، اطلاعات جوانان حاوی مطالب سرتاسر مبتذلی بودند. در کنار این مجلات مبتذل باید مجلات تهران مصور، ستاره سینما و فیلم و هنر را نیز اضافه کنیم.
واحدی پور در قسمتی از مصاحبه اش می گوید: « براى دو مجله سینمایى آن زمان «ستاره سینما» و «فیلم و هنر» جدولهاى سینمایى طرح می کردم، با هنرمندان نیز مصاحبه انجام می دادم، جالب اینکه به جاى حق التحریر و حقوق، بلیت هاى سینما و تئاتر دریافت می کردم و در مسابقات پینگ پنگ که خودم بانى آن بودم، بلیتها را به عنوان جایزه به برندگان می دادم. »
🎞عکس7
براین اساس روزنامه و مجلات اطلاعات وابسته به #دربار_پهلوی و #انگلستان بوده و مدیران آن تمایلات تودهای ، لیبرالی و ماسونی داشته اند. روزنامه ها و مجلاتی که هدفی جز ترویج فرهنگ منحط و مبتذل غربی در ایران نداشتند. رجوع به آرشیو مجله اطلاعات بانوان و اطلاعات هفتگی در فضای مجازی این امر را به مراتب واضح تر می کند.
💥همه چیز در مورد مهم ترین بنگاه رسانه ای #برجامیان و #دولت_اعتدال را در پرونده ویژه روزنه بخوانید.
این پرونده ادامه دارد....
روزنه؛ خانه فضلا و فرهیختگان
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
💥موضعگیری دقیق فرزند #حاج_قاسم پیرامون شکست ترامپ و پیروزی بایدن:
🔹 باخت ترامپ قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را از آن پنهان کنیم.
🔹خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند.
🔹آنکه تقاص خون حاج قاسم را خواهد داد، آمریکا در کلیت و تمامیت آن است والا اینها که می آیند و می روند، به تعبیر آن سید حکیم، "سرشان به اندازه بند کفش حاج قاسم نمیارزد"
#برجامیان_عاشق_آمریکا
#بایدن_شریک_قتل_حاج_قاسم
#شیطان_بزرگ_بدون_روتوش
@rozaneebefarda
کاسبان واقعی تحریم را بشناسیم!
تحریم ظالمانه؛ سرمایه سیاسی #برجامیان برای مذاکره و بقا در قدرت!
اختصاصی|| جعفر بحرینی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹«کاسبی» در اصطلاح یعنی ، منفعت بردن و وسیله امرار معاش قرار دادن.
🔹مدتی است برخی سیاسیون غرب اندیش، اصطلاح کاسبان تحریم را علیه جریان انقلابی به کار می برند و مدعی اند آنان از «تحریم های ظالمانه» سود میبرند لذا با #مذاکره مخالف اند!
🔹 نیاز به توضیح ندارد که ملَّت شریف ایران، بیشترین لطمه و صدمه را از این تحریم های ظالمانه متحمَّل شده اند و طبعا آدرس غلط و متهم ساختن جریان انقلابی به انتفاع از تحریم، بیش از هر چیز پایگاه اجتماعی حزب الله عزیز را نشانه گرفته، زمینه تطهیر و تبرئه سازشکاران ضدمردمی را نیز فراهم می کند و این جماعت، با این دروغ بزرگ، در حقیقت به یک کرشمه دو کار کرده اند!
🔹با گذشت حدود ۸سال از تصدی جریان غربگرا بر قوه مجریه، این سوال مطرح است که واقعا چه کسانی و چگونه از تحریم سود می برند و چگونه؟
۱_غرب استعمارگر به رهبری آمریکا:
آنان هم با ماهیت انقلاب اسلامی دشمنی دارند و هم با مردم مستقل و با هویت ایرانی پدرکشتگی دارند! لذا به کمتر از نابودی ملت و نظام ما راضی نیستند، و اکنون راهی جز تحریم حداکثری برایشان نمانده است.
۲_براندازان و ضد انقلاب؛
این جماعت که بدنبال سرنگونی جمهوری اسلامی هستند از هر عاملی که بتواند باعث تضعیف انقلاب اسلامی شود و مردم را در مقابل حاکمیَّت قرار بدهد خوشحال می شوند.
۳-منفعت طلبان اقتصادی؛
این جماعت سودجو با استفاده از رانت های مختلف، نابسامانی اقتصادی و آشفته شدن بازار ارز و صد البته گره خوردن اقتصاد کشور به دلار آمریکا، سود بسیار زیادی از تحریم های ظالمانه آمریکا خواهد برد لذا از هر بهانه ای برای مکیدن خون ملت استفاده می کنند که تحریم هم یک فرصت برای آنهاست.
۴-جریان لیبرال وطنی که اکنون با عنوان برجامیان شناخته میشود؛
لیبرال های ایرانی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون، همواره در مناصب مختلف بر عریکه قدرت تکیه زده اند، هیچ گاه نتوانستند در مبانی و رویکردهای سیاسی، به آرمانهای اسلام ناب و انقلاب و امام، وفادار بمانند. چنانکه از همصدایی با دشمن نیز ابا نکردند و فتنه ۷۸ و ۸۸، پژواک همین همنوایی خصمانه بود.
🔻 نخستین بار گرای تحریم های حداکثری با افشای اطلاعات هسته ای توسط اصلاح طلبان در مجلس ششم و فعالیت خصمانه همزمان سازمان منافقین، داده شد. فتنه ۸۸ طمع دشمن را افزایش داد و آنان اصلاح طلبان را به عنوان سرمایه خود در ایران معرفی نمودند. حدودا ده سال پیش تحریم های ظالمانه آمریکا شدت یافت و خرید نفت از ایران ممنوع شد. این فشار ها باعث شوک اقتصادی و نوسان در قیمت های بازار شد.
🔹 غرب اندیشان داخلی که چند صباحی از قدرت اجرایی دور مانده بودند، برای بازگشت، شعار جدیدی را طرح کردند و بهتر کردن اوضاع مملکت را وعده دادند اما مشروط بر سازش با کدخدا!
🔻آنها به مردم وعده دادند که اوضاع دلار، مسکن و معیشت مردم بهتر از سال 92 شود و حتی در دل ملت شوک و اضطراب ایجاد کردند که اگر ما نیاییم دلار بسیار گران تر خواهد شد. قرار آنها این بود که هم چرخ اقتصاد بچرخد هم چرخ صنعت هسته ای. با سه صدر نظام اسلامی و رای مردم به آنها، با کدخدا مذاکره کردند و #برجام_خسارت_بار متولد شد. آنان جشن ملی اعلام کردند که تمام مشکلات حل شد! امَّا از قضا اوضاع اقتصادی کشور روز به روز بدتر شد. دلار، مسکن نه تنها بهتر نشد بلکه اوضاع مردم به شدت بدتر شد. مسئولین دولتی به جای اینکه به فکر اصلاح ساختار های اقتصادی کشور باشند ، روز به روز کشور را به تحریم های بیگانه بیشتر گره زدند. دولت دوم روحانی هم برخلاف وعده هایش به مردم ، نه تنها دلار را در 3500 تومان نگه نداشت، بلکه 6 برابر بیشتر از دلار 5000 تومانی شد، فشار حداکثری بر مردم به شدّت افزایش یافت و مردم از مسئولین بیشتر دلگیر شدند. در این میان اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت اصلاحات و دولت اعتدلال در اقدامی محیِّر العقول، 18 میلیارد دلار را در اختیار طیفی از نورچشمیها قرار داد که بهترین فرصت برای زالوصفتان اقتصادی فراهم آمد.
الحمدلله اکنون پرونده رانت های ارزی دولتی در قوِّه قضائیه باز است و آنان حتما رسوا می شوند اما جالب اینجاست که بسیاری از زرسالاران زالوصفت و براندازانی چون bbc، بطور هماهنگ،از رای به جریان غربگرا حمایت کردهاند.براستی آیا آنها دلسوز انقلاب و مردم بودند که مردم را به سمت لیست های انگلیسی و آمریکایی سوق میدادند؟!
واقعیت آنست که هویَّت سیاسی #برجامیان_عاشق_آمریکا به سازشکاری گره خورده است. اقتصاد خودبنیاد و درونزا یا پایان تحریمها، به معنای پایان سازش و مذاکره است و اگر مذاکره ای نباشد، آنها با کدام شعار مردم را متوجِّه خود کنند؟! چگونه رای بیاورند و در قدرت بمانند؟!
@rozaneebefarda
از آیندگان تا خبرآنلاین
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
#پرونده_ویژه
🔹حسین واحدیپور: از همکاری با ارگان مطبوعاتی اسرائیل در ایران عصر پهلوی تا راه اندازی ابربنگاه رسانهای کشور در عصر انقلاب اسلامی
🔹خبرآنلاین در سناریوی کدام سازمان رسانهای خصولتی بازی میکند؟
همه چیز در مورد مهم ترین بنگاه رسانه ای #برجامیان و #دولت_اعتدال را در پرونده ویژه روزنه بخوانید...
یادداشت نخست را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/5620
❄️روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
#پرونده_ویژه_روزنه پیرامون مهمترین رسانه حامی دولت روحانی
🔺تصاویر و مستندات مربوط به بخش دوم از پرونده ویژه
⭕️یادداشت نخست را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/5620
❄️متن کامل یادداشت نخست را در روزنه بخوانید:
👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
بخش دوم
[صفحه 1 از 2]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
روزنامه آیندگان و واحدی پور
واحدی پور درباره فعالیتش در #روزنامه_آیندگان می گوید:
" به اتفاق #فیروز_گوران، تحریریه شهرستانهای روزنامه آیندگان را در تهران راه اندازی کردیم و ویژه نامه های مختلفی برای استان های خوزستان، مازندران و فارس منتشر نمودیم که در مدت زمان کوتاهی تعداد اعضای تحریریه و همکاران این قسمت از تعداد پرسنل روزنامه بیشتر شد، ویژه نامه ها همه گیر شد و کار به جایی رسید که آن را برای همه استان ها چاپ می کردیم." (روزنامه خبر جنوب، شماره 10000، 21/6/94، ویژه نامه، ص 5) این دوره فعالیت او باید بعد از سال 1339 باشد. چرا که او متولد 1329 است و کلاس چهارم بوده که به شیراز برگشته است.
در اسناد ساواک درباره #فیروز_گوران چنین آمده است:
" فیروز گوران فرزند محمد علی در سال 1320 ه ش ، در سواد کوه قائمشهر به دنیا آمد ... وی همچنین به عنوان مصحح ، خبرنگار و نویسنده با روزنامه های کیهان، اطلاعات ، مهر ایران و آیندگان همکاری داشت. وی به دلیل گرایش تند چپی و عضویت در سازمان های مختف مارکسیستی از جمله انقلابیون مارکسیستی ایران( #گاما ) و سازمان انقلابی کمونیستهای ایران( #ساکا ) در سال 1350 توسط ساواک دستگیر شد و به چهار سال حبس محکوم گردید. فیروز گوران طی مکاتبات مختلف با مسئولین ساواک با ابراز تنفر از گروه های چپی درخواست مساعدت جهت آزادی از زندان را داشت که در یکی از نامه های به پرنیانفر می نویسد: اینجانب فیروز گوران نویسنده و خبرنگار روزنامه کیهان به اتهام مسائل امنیتی در دادگاه به زندان محکوم شدم. اکنون نزدیک به یکسال که در زندان به سر می برم در این مدت طی چند نامه به دادرسی ارتش و سازمان محترم اطلاعات و امنیت کشور ضمن ابراز ندامت از مسئله ای که پیش آمده بود به عنوان ایرانی وطن پرست و #شاه_دوست تقاضا کردم بنده را مورد عفو قرار دهند... در پی این مکاتبه در سال 1352 ساواک به مناسبت ساگرد 28 مرداد با آزادی وی موافقت نمود. فیروزگوران در سندیکای نویسندگان و خبرنگاران عضویت داشت."( مطبوعات عصر پهلوی...، کتاب ششم، ص 399)
🎞عکس8
واحدی پور در مصاحبه دیگری می گوید:
" قبل از انقلاب و پیش از حزب رستاخیز، سه حزب #ایران_نوین، #مردم، #پان_ایرانیست فعالیت داشتند به واسطه علاقه به کار مطبوعاتی همزمان با هر سه ارگان این حزب ها روزنامه ایران نوین، روزنامه مردم و روزنامه خاک و خون همراه با درس خواندن همکاری می کردم، پس از این که به واسطه بیماری آسم پدرم به شیراز آمدیم مدتی با #روزنامه_آیندگان و بعد هم به عنوان سرپرست نشریات جانبی #مؤسسه_اطلاعات در فارس کار می کردم " ( پایگاه "خبر پارسی" ، 23 سپتامبر 2013 مصادف با 1 مهر 1392)
روزنامه آیندگان اولین روزنامه ای بود که بعد از انقلاب توسط آقای #آذری_قمی، دادستان وقت توقیف شد(روزنامه کیهان، شماره 10789، 01/06/. 1358. ص12).
حضرت #امام_خمینی در پاسخ به چرایی توقیف آیندگان در مصاحبه با فالاچی در تاریخ 2 مهر58 فرمودند:
🎞عکس9
"#روزنامه_آیندگان همان بود که با دشمنهای ما روابط داشت. توطئه بود در کار و با #صهیونیستها روابط داشت. از آنها الهام میگرفت و بر ضد منافع مملکت و کشور مینوشت. و در تمام آن روزنامههایی که توطئهگر بودند و میخواستند رژیم سابق را دوباره برگردانند به اینجا. این روزنامهها جلوشان گرفته شد تا بفهمند به اینکه چطورند اینها و بعد از اینکه فهمیدند هر کدام که [توطئهگر] نیستند، نه، آزاد باشند. همه روزنامههایی که بودند، به اعتبار اینکه دادستان آن طوری که فهمیده است اینها #توطئهگر بودند و #مفسد بودند و اینها الهام از #شاه و از دستگاه #صهیونیستها میگرفتند، از این جهت اینها را توقیف کردند موقتاً، تا اینکه رسیدگی کنند. این خلاف #آزادی نیست. این جلوگیری از #توطئه است که همه دنیا بوده است که جلوی این توطئه را بگیرند."(صحیفه امام، ج10، ص93.)
در برخی اسناد و منابع تاریخی، به تفصیل به روزنامه آیندگان، صاحب امتیازش #داریوش_همایون و سردبیرانش #مسعود_بهنود و #غلامحسین_صالح یار پرداخته شده است.
🎞عکس10
#روزنامه_کیهان در سال 93 درباره وابستگی واحدی پور به مطبوعات زمان شاه مخلوع می نویسد:
" #حسین_واحدیپور جزو مدیران روزنامه #آیندگان نیز بوده است. فیروز گوران سردبیر این روزنامه در ابتدای انقلاب و هنگام توقیف، به جرم ارتباط با #رژیم_صهیونیستی، از دوستان نزدیک واحدیپور بوده است.
گوران به عضویت در « #کارتل_مطبوعاتی_اسرائیل » معروف است. گوران و بازماندگان این کارتل بعد از انقلاب «ماهنامه جامعه سالم» را منتشر کردند."
@rozaneebefarda
ادامه 👇
از آیندگان تا خبرآنلاین!
بخش دوم
[صفحه 2 از 2]
🔹در گزارش اختصاصی #روزنامه_کیهان در سال 93 همچنین آمده:
" نکته قابل تامل در دور جدید فعالیت باقیماندههای جریان روزنامه آیندگان این بود که آنان ترجمه فارسی کلمه « #اورشلیم » را که همین عبارت « جامعه سالم » بود، برای نامگذاری نشریه خود انتخاب کرده بودند.
پس از توقیف و بازداشت عدهای از عوامل موسسه آیندگان، اداره روابط عمومی دادستانی کل انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در دو اطلاعیه که در 17 مرداد 58 منتشر شد، دیدگاه و علل اقدام خود را به مردم و رسانهها اعلام کرد که در بخشی از آن آمده بود:
«چون مدارک به دست آمده حاکی از آن است که روزنامه آیندگان با کمکهای #ساواک و #سیا و #اسرائیل به وجود آمده و هدفش در رژیم قبلی حمایت از سیاست #اسرائیل در مقابل اعراب و در رژیم فعلی تخطئه انقلاب اسلامی ایران میباشد، لذا به این وسیله #روزنامه_ضدانقلابی مزبور توقیف و مدیران آن تحت تعقیب میباشند.»
🔻 در بخش پایانی یادداشت کیهان درباره واحدی پور چنین آمده است:
"خلاصه سخن آن که توهین سایت #خبرآنلاین به انقلاب اسلامی و نهادهای مردمی این انقلاب چون #سپاه_پاسداران_انقلاب_اسلامی و #بسیج_مستضعفین با توجه به حضور مدیرانی چون حسین واحدیپور در این سایت، دور از انتظار نبوده و نیست بلکه سخن آن است که تهماندههای احزاب طاغوتی پیش از انقلاب و رسانههایی چون آیندگان که از سوی عوامل رژیم صهیونیستی اداره میشده است، هنوز در کشور فعال هستند؟!"(کیهان، 19/10/1393)
#تهران_مصور و واحدی پور
خبرگزاری خبرآنلاین در 21 مرداد 1398 به نقل از وب سایت #انتخاب به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 58 درباره مطبوعات اشاره می کند و می نویسد: «به موجب تبصره یک ماده ۲ لایحه مزبور ۱۰ روزنامه و مجله کشور به علت #وابسته_بودن صاحبان امتیازشان به رژیم گذشته تعطیل شدند. توقیفیها عبارت بودند از:«تاج ورزشی» به صاحب امتیازی تیمسار پرویز خسروانی، «اندیشههای رستاخیز» منوچهر تسلیمی، «#تهران_مصور» عبدالله والا، مجله «سخن» پرویز ناتل خانلری، هفتهنامه «کشور» محمدرضا جلایی نایینی، مجله «امید ایران» علیاکبر صفیپور، روزنامه «آذرآبادگان» محمد دیهیم، روزنامه «خاک و خون» محسن پزشکپور." پس علاوه بر روزنامه تاج ورزشی ، امید ایران و خاک و خون ، مجله تهران مصور نیز به علت وابستگی صاحب امتیازانش به رژیم گذشته توقیف شدند. همانطور که در جدول «شماره 1» مشخص شد حسین واحدی پور سابقه کاری جدی در همه این روزنامه ها داشته است از جمله مجله تهران مصور.
🎞عکس11
کتاب مطبوعات عصر پهلوی به روایت ساواک می نویسد: " دوره سوم انتشار تهران مصور از سال 1330 با صاحب امتیازی #عبدالله_والا آغاز شد و تا سال 1353 ادامه یافت. در این دوران عبداله والا با ایجاد تغییرات محتوایی ولی با همان سبک و شیوه گذشته مجله به درج مطالب #خلاف_عفت و صور قبیحه پرداخت و می توان تهران مصور را در این زمینه پیشگام دانست البته مقامات امنیتی و متولیان امور مطبوعاتی کشور بصورت کج دار مریز با تهران مصور برخورد می کردند و گاه و بیگاه مجله به محاق توقیف گرفتار می شد. ولی عبدالله والا با ترفند های گوناگون به انتشار مجله ادامه داده تا زمانیکه در دام سیاست های مطبوعاتی رژیم پهلوی در سال 1353 گرفتار شد و تا سال 1357 یعنی ایام پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به طور کلی تعطیل شد. دوره چهارم انتشار تهران مصور مربوط به سالهای 1357 و 1358 می باشد که این دوران با صاحب امتیازی عبدالله والا و سردبیری #مسعود_بهنود همراه بود."(مطبوعات عصر پهلوی، ج۱، ص نوزده)
🎞عکس12
🔹جمع بندی 🔹
حسین واحدیپور یکی از فعالان رسانهای پرکار #عصر_پهلوی_دوم و سالهای منتهی به پیروزی #انقلاب_اسلامی است که ظاهراً در همکاری با ارگانهای مطبوعاتی درباری و طاغوتی محدودیتی برای خود قائل نبوده و از این رو طبیعی است که نتیجه کارآموزی و همکاری طولانی مدت با چنین رسانههایی در جهتگیری فکری و سیاسی و همچنین رویه کاری او تأثیرگذار باشد. به تعبیر دقیقتر،
#واحدیپور را نمیتوان در فضایی انتزاعی و بریده از عقبه سیاسی و پیشینه مطبوعاتی وی تحلیل کرد؛ خصوصاً که او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نشانههای روشنی از تغییرات اساسی در حوزه فکری، سیاسی و مطبوعاتی وی مشاهده نمی شود.
💥همه چیز در مورد مهم ترین بنگاه رسانه ای #برجامیان و #دولت_اعتدال را در پرونده ویژه روزنه بخوانید.
این پرونده ادامه دارد....
روزنه؛ خانه فضلا و فرهیختگان:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥: نکوهش اعتماد سیاستمداران مسلمان به کفار در بیان آیتالله بهجت
⭕️واضح و آشکار شد که نباید به کفار هیچگونه اعتمادی کرد.
🔻 اما الان؛ دیگر واضح و آشکار شد که کفار؛ نباید به اونها هیچگونه اعتماد کرد!
🔻هیچگونه[نباید] به وفای اونها آدم ترتیب اثر بدهد!
⚠️ نه! نخواهند وفا کرد!
📚 بیانات در درس خارج فقه، کتاب جهاد، ٢١ آبان ١٣٨٧
#برجامیان_عاشق_آمریکا
#جو_جواد_بایدن!
@rozaneebefarda
حقیقت دموکراسی آمریکایی از منظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
یادداشتی که داد #برجامیان_عاشق_آمریکا را به آسمان بلند کرد!
🔹 #اهانت #سایت_انتخاب به #مرجعیت_شیعه به دلیل انتشار یک یادداشت صریح و روشنگرانه پیرامون وضعیت آشفته لیبرال دموکراسی آمریکا!
⭕️متن کامل یادداشت را در روزنه بخوانید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
حقیقت دموکراسی آمریکایی از منظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
#بازنشر|| دفتر معظم له
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
[صفحه ۱از ۳]
⭕️دموکراسی چیست؟ / آفت های پنهان نظام دموکراسی / استبداد در لباس دموکر اسی / دموکراسی دوگانۀ آمریکا / انتخابات آمریکا رسوایی دموکراسی غربی است
🔹یکی از مسائل جاری در دنیای سیاست امروز غرب، ادعای دموکراسی است؛ مسئله دموكراسى، حقوق بشر و آزادى انسانها، امروزه شعارى رياكارانه در تمام دنياى غرب است؛ غربيها مصداق واضح ريا كارى هستند و از همه آنها #رياكارتر #آمريكا است.
🔹سخن در اين زمينه بسيار است، لذا واکاوی حقیقت دموکراسی در آمریکا و دیگر جوامع غربى يا آن ها كه راه غرب را در دموكراسى می پيمايند ضروری است.
دموکراسی چیست؟
دموكراسى كه به اصطلاح عالى ترين و كامل ترين حكومت در دنياى امروز است، يك نوع قرار داد اجتماعى ناشى از ضرورت است؛ چرا كه جامعه، حكومت می خواهد، و از آنجا که اتفاق نظر مردم در اين مسأله امكانپذير نيست؛ پس بايد به سراغ رأى اكثريت رفت و بايد اقليت در برابر اكثريت تسليم باشند.
🔻در حقیقت در نظام دموکراسی، اصل بر اين است كه تمام مردم از هر گروه و هر قشر با آزادى كامل به پاى صندوق هاى رأى بروند و نمايندگان واقعى خود را انتخاب كنند و سرنوشت ملت خويش را براى سال هاى معين تحت ضوابط خاصى به دست آن ها بسپارند و آن ها نيز با تبادل نظر و مشورتى كه ظاهرا آزادانه صورت می گيرد، قوانين و مقرراتى كه به عقيده آن ها حافظ منافع مردم است و وضع و مقرر كنند و هيئتى براى اجراى آن تعيين نمايند كه رئيس اين هيئت، گاه به وسيله اين نمانيدگان انتخاب می شود و گاه مستقيماً به وسيله مردم، تحت عنوان نخست وزير يا رئيس جمهورى، و آن را حكومت دموكراسى يعنى حكومت مردمى يا حكومت مردم بر مردم می نامند.
🔹البته زمانی که اکثریت قاطع مردم در انتخابات شرکت کنند و اکثریت قاطع به شخص خاصی رای دهند، این نوع دموکراسی که حاکمیت اکثریت مطلق است ایده آل است. ولی بسیار شده که اینچنین نیست، مثلاً نصف مردم در انتخابات شرکت می کنند و نصف شرکت کنندگان به شخصی رای می دهند و در نتیجه آرای یک چهارم مردم بر کل جامعه حاکم است، این دموکراسی ایده آل نیست هر چند در شرایط فعلی راهی برای حاکمیت جز این وجود ندارد.
آفت های پنهان نظام دموکراسی
با تمام امتيازاتى كه در اين طرز حكومت به چشم می خورد، هنگامى كه به عمق و محصول نهايى اش می انديشيم مى بينيم، دموكراسى از جهات زيادى توأم با نارسائى ها بلكه ظلم و ستم و بيدادگرى است، و آفت های متعدد بر نظام دموكراسى سايه افكنده است.
🔻به عنوان نمونه در غالب كشورهايى كه ظاهراً يا واقعاً چنين حكومتى را دارند، بسيارى از مردم عملاً در انتخابات شركت نمی کنند؛ مثلاً تنها شصت يا هفتاد درصد و يا حتى كمتر از آن در انتخابات شركت می کنند، با اين حال گاه جمعى از مردم اكثريت آراء مى برند كه هرگز اكثريت در جامعه را ندارند. مثلا سى و يك درصد در مقابل بيست و نه درصد(از مجموع شصت درصد مردمى كه در انتخابات شركت كرده اند.)
در نتیجه در اين نوع حكومت، غالباً «اقليّت ها» در چهره «اكثريّت» ظاهر می شوند، و عقائد خود را بر آن ها تحميل می کنند؛ به اين ترتيب كه صاحبان «زر» و «زور» با در دست داشتن وسائل ارتباط جمعى، و با تغذيه اهداف و مقاصد و برنامه ها و اشخاص مورد نظر خويش، به طور مستقيم و غير مستقيم، از طریق رسانه ها، چنان اكثريّت را شستشوى مغزى می دهند و افكار محيط را در مسير خواسته هاى خود منحرف می سازند و عملاً حكومتى روى كار می آيد كه تنها در مسير منافع اين اقلّيّت متكاثر (افزون طلبان قدرت و پول) گام بر می دارد.
🔹به همين دليل، جاى تعجّب نيست كه در كشورهايى كه با اين سيستم اداره می شود، حكومت ها «معمولاً» نماينده و حافظ منافع بورژواها و سرمايه داران بزرگ هستند؛ هر چند ظاهراً انتخابات آزاد با مشاركت عموم مردم و مداخله كتبى در صندوق هاى رأى صورت می گيرد.
و اين ضربه اى است بزرگ بر عدالت و آزادى در جهان انسانيّت كه تحت عنوان مترقى ترين نوع حكومت انجام می گيرد.
🔹همچنین در نظام دموکراسی، مسأله رهبرى، عملاً جاى خود را به دنباله روى می سپرد و مفاسد و مظالم و انحرافات و آلودگي هاى اجتماعى از هر نوع و هر قبيل كه مورد علاقه اكثريّت باشد، نه تنها دنبال، بلكه تشديد می شود.
مثلاً هم جنس بازى در انگلستان و آمريكا قانونى می شود! و سقط جنين و مفاسد ديگرى در بسيارى از كشورهاى غربى به حكم قانون مجاز می گردد؛ چرا كه همجنسگرايان در آنجا نماينده بلكه نمايندگان دارند! و نمايندگان مردم در اين گونه نظام ها فارغ از مصالح مردم، خود را ملزم به رعايت خواسته هاى اكثريت (بى هيچ قيد و شرط) می دانند.
@rozaneebefarda
ادامه👇
حقیقت دموکراسی آمریکایی از منظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
[صفحه ۲ از ۳]
با این تفاسیر می توان دریافت در محيطى كه تمام ارزش ها طبق مقياس هاى «اومان
یستی» تعيين می گردد، موضوع «عدالت» به شدت بی معناست و توجّه به معنویات و ارزش هاى انسانى و اخلاقى در راستای صلح و امنیت به قهقرا سوق داده می شود، در نتیجه عدم کنترل حس افزونطلبى انسان و «تضاد خواسته ها و امكانات» در نظام های مدعی دموکراسی، جنگ را به يكى از لوازم هميشگى زندگى مادى مبدل می سازد.
استبداد در لباس دموکر اسی
در جوامع غربی به ويژه آمريكا، حكومت در واقع نوعى استبداد و ظالمانه است كه در لباس دموكراسى و حكومت مردمى عرضه می شود.
يعنى همان حكومت خودكامه، فردى خونخوار و جبارى كه لباس دموكراسى را در بر می کند، و عنوان آن را يدك می کشد، و با راه انداختن «حزب و مجلس ساختگى» اداى دموكراسى را در می آورد. همان حزب و مجلسى كه ليست مقامات و نمايندگان و رهبرانش قبل از تشكيل نوشته و آماده شده و بازيگرانش به ترتيب در پشت صحنه لباس در تن كرده و آماده كار می شوند و به نوبت نقش خود را با ظاهر شدن در صحنه ايفا می کنند.
در پشت صحنه با هم بر سر يك سفره مى خورند و مى نوشند و مى خندند و مسخره می کنند اما روى صحنه كه آمدند يكى موافق و ديگرى مخالف، يكى در جناح پيشرو و ديگرى در جناح سازنده، يكى هماهنگ کننده اين جناح و ديگرى هماهنگ کننده آن جناح، جنگ هاى زرگرى مضحكى براى فريب عوام، ... راه می اندازند؛ حتى گاه براى تكميل اين صحنه با مشت هاى گره شده و قيافه درهم كشيده به يكديگر حمله می کنند!
اين نوع حكومت در تاريخ گذشته وجود نداشت؛ چرا كه مردمش و حتى ديكتاتورهايش رك و راست بودند، و يا شايد عقلشان نمی رسيد كه می توان استبداد را در قالب دموكراسى ارائه داد.
اين نوع حكومت، پديده عصر ما است، عصر نفاق ها، دوروئي ها و عصر تغيير چهره ها! و ميوه تلخى است كه مغزش به گذشته تعلق دارد و پوشش اش به امروز، و تنها هدفش آن است كه تاريخ رهايى ملت ها و آزاديشان را چند روزى به عقب بيندازد و غير از آن كارى از آن ساخته نيست.
دموکراسی دوگانۀ آمریکا
غرب زمانی دموکراسی را می پذیرد که با منافع او هم خوانی داشته باشد، اما هر جا با آن ها موافق نیست، دموکراسی را تعطیل کرده اند.
به عنوان نمونه در آمریکا كه همه چيز با معيار منافع شخصى سنجيده می شود، مسائل اخلاقى بسيار كمرنگ است، و غالباً در مواردى رسميت دارد كه در طريق همان منافع شخصى است.
در نتیجه برخورد دو گانه و چند گانه با مسائل مربوط به «دموکراسی» از سوى آمریکا، بسيار وحشت انگيز است، آنجا كه حقوق انسان ها گوشه اى از منافع این کشور را به خطر می اندازد، بكلى فراموش می گردد و اين ارزش والا در پاى منافع دولتمردان کاخ سفید قربانى مى شود.
به همين دليل، آمریکا در زمان واحد، در يك گوشه اى از دنيا، مدافع سرسخت دموكراسى و حاكميت ملت ها است، و درست در همان زمان، در گوشه اى ديگر مدافع سرسخت بدترين ديكتاتوري ها! همه اينها به خاطر آن است كه اصل اساسى براى دموکراسی آمریکایی چيزى جز منافع مادى و سود شخصى نيست، و اخلاق نزد سران این کشور تكيه گه روشنى ندارد.
نکتأ تأمل برانگیز این است که دولت هاى استعمارى به ویژه آمریکا در پناه عنوان دموكراسى، گاه با صراحت می گويند بهترين گزينه براى ما حكومت هايى است كه حافظ منافع ما باشد. لذا اگر حكومتى در خدمتشان باشد از ليست سياه خارج است و اگر حكومتى در مقابل آن ها و مخالف برنامه هاى آن ها باشد، در ليست سياه جاى دارد. و با تمام قوا سعى می کنند آن را ساقط كنند.
در فلسطين اشغالى انتخابات آزاد برگزار گرديد، اما نتيجه آن بر خلاف خواسته آمريكا و اسرائيل شد. آيا آن ها حكومت مردمى فلسطين را پذيرفتند؟
در عراق اشغال شده عليرغم تلاش هاى وسيع آمريكايي ها و اسرائيلي ها حكومت مردمى روى كار آمد، اما چون مطابق ميل غربي ها نبود با آن به مخالفت پرداختند.
@rozaneebefarda
ادامه👇
حقیقت دموکراسی آمریکایی از منظر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
[صفحه ۳ از ۳]
🔹غربيان، حتّى «دموكراسى» را كه بنيان ادعايشان در حقوق بشر بر آن استوار است، با «دلار» معامله می کنند. مثلًا آراى مردم ستمديده الجزاير را در انتخابات آن كشور ناديده می گيرند و با يك كودتاى نظامى همه چيز را در هم می ريزند، چرا که آراء مردم بر خلاف منافع نامشروعشان بود.
اين امر تنها به الجزاير منحصر نيست. در سراسر جهان، هر روند و رويدادى كه در مسير تأمين منافع آنان باشد و جريان به دست آوردن و افزايش دلارهايشان را به خطر نيندازد، بدترين نوع حكومت در يك كشور، حتّى حكومت های بدوى قبيله اى و استبدادى همچون حکومت برخی کشورهای عربی، «خوب» شناخته می شود و نقش نداشتن مردم آن سرزمين در حكومت خود، «بد» تلقّى نمی گردد. ولى اگر در كشورى و حكومتى، منافع و دلارهاى آنان مورد تهديد قرار گيرد، بهترين نوع نظام حكومتى و مردمى ترين اداره سياسى آن كشور، بد و مخالف ارزشهاى والاى انسانى معرّفى و شناسانده می شود!
آن ها به عراق حمله می کنند تا حكومت ديكتاتورى صدام جنايتكار را ساقط نموده و دموكراسى ايجاد كنند. اما اين ظاهر قضيه است، و هدف واقعى آن ها چاه هاى نفت عراق است.
اينها در واقع از آثار ارزشمند دلار است؛ زيرا اين حوادث و رويدادها تأمين كننده منافع آنان است و حتّى خود با واسطه يا بى واسطه، عاملان آن ها هستند!
در دموکراسی جدید آمریکا نیز شاهد این هستیم که از بیرون کشور عده ای را با پول آموزش می دهند تا در کشورهای دیگر، مردم و دولت ها را از بین ببرند، امروز اوضاع سوریه و عراق و یمن اینگونه است. در عراق گروه های تروریستی تکفیری داعش، مزدورانی را که بی اطلاع هستند تحریک می کنند تا به عراق بیایند و عراق را تجزیه کنند.
همه این بحران ها از آن جهت است که شعار دموکراسی با منافع آمریکا در سوریه و دیگر کشورهای آزادی خواه سازگار نیست، بنابراین اصل دموکراسی در برابر خط قرمز منافع نامشروع، رنگ می بازد.
انتخابات آمریکا؛ رسوایی دموکراسی غربی
روزگاری بود که برخی در کشور ما آرزو می کردند همچون غربی ها و آمریکایی ها باشند و دموکراسی از نوع آمریکایی داشته باشیم، اما حالا پرده ها کنار رفته و واقعیات برای همگان روشن شده است.
رسوایی های اخیر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تبلیغات و فرآیند رأی گیری انتخاباتی را باید رسوایی دموکراسی غربی نام نهاد؛ چرا که بسیاری از دروغ ها، خلاف اخلاق ها، تهمت ها، فحش های رکیک و … را شاهد بوده ایم که مایه تأسف بود.
خوشبختانه با افتضاح و رسوايى اخير، كه در جريان انتخابات آمريكا پيش آمد، ماهيّت حقيقى اين نوع دموكراسى براى همگان روشن و هويدا شد. آنها كه تمام صنعت و ادارات و كشور خود را با سيستم هاى الکترونیکی اداره می کنند بر سر شمارش ده الى پانزده هزار برگه رأى دعوى دارند، كه آيا آن را به صورت دستی شمارش کنند یا به صورت الکترونیکی! اين دعوى چه معنى دارد! كارى كه به هر شكلى انجام دهند نهايتاً در يك روز به اتمام می رسد، چقدر دعوى و گفتگو و اختلاف بر سر آن به وجود آمده، به گونه اى كه گوش جهانيان را كر كرده است!
اينگونه امور نشانگر بی اعتمادى مدّعيان دموكراسى و مردم سالارى به خويشتن و صنايع خويشتن است! دنيا بايد بر اين دموكراسى و انتخابات بخندد! و محقّقان بايد اين حادثه را موشكافانه بررسى كنند تا ماهيّت مدّعيان دموكراسى براى همه، مخصوصاً براى كسانى كه آنجا را كعبه آمال خود می دانند، روشن تر شود.
پژوهش؛ تهیه و تنظیم؛ معاونت تحریریه خبر پایگاه اطلاع رسانی/ دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظلّه) makarem.ir
💢روزنه؛ خانه فضلا و فرهیختگان:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053