eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
605 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️مدت نضج اخلاط 🍃صفرا: ۳ روز 🍃بلغم: ۷ روز 🍃سودا: ۱۵ روز 🍃دم: نضج ندارد ✳️بعد از نضج به کمک یکی از روش‌های اسهالی مثل حجامت، زالو، فصد یا اسهال گوارشی ماده را از بدن جدا می‌کنیم. ✳️در جایی که سوءمزاج ساده وجود دارد و خلطی در کار نیست، نضج و اسهال به درد نمی‌خورد؛ بلکه صرفا درمان به ضد می‌کنیم. مثلا اگر معده سرد است، روی شکم کیسه‌ی نمک یا کیسه‌ی آب گرم یا روغن‌مالی با روغن سیاهدانه معده را گرم می‌کنیم. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مزاج کاربردی، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🌺تاثیر عصاره گل ختمی برای پوست و مو ☘گل ختمی به عنوان گیاه زینتی هم استفاده می‌شود که جزو تیره پنیرکیان می‌باشد و گل‌های قرمز، بنفش، زرد، سفید و صورتی دارد. ☘عصاره گل ختمی مرطوب‌کننده پوست و نرم‌کننده مو است. ☘این عصاره ریزش مو را کم می‌کند و مناسب چربی مو، شوره سر و موخوره می‌باشد. عصاره گل ختمی همچنین باعث رشد مو و جلوگیری از ریزش مو می‌شود. 📝طریقه مصرف: عصاره‌ای از ریشه و ساقه‌ی آن را روزانه با شامپو ترکیب کنید و به مو بزنید. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🌼طریقه ساخت سرشور گل ختمی: ☀️۵ گرم گل ختمی را در ۲۰۰ میلی لیتر آب قرار داده و یک شبانه‌روز بماند و سپس صاف کنید. ☀️مقداری آب را به جوش آورده و پودر گل ختمی را به آن اضافه کرده؛ بعد از چند دقیقه که لعاب‌دار شد، از صافی رد کنید. ☀️اگر عصاره در یخچال نگهداری شود، تا ۳-۴ روز ماندگاری دارد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام 🙋‍♂ روزتون خوش و خرم 🌷🍃 چهارشنبه تون پراز آرامش الهی امروزچشماتون پراز🌷🍃 برق شادی باشه👁👁 الهی خیر و برکت تو🌷🍃 زندگیتون چند برابر بشه وآسمون دلتون آفتابی ولبتون خندان باشه🌷🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. فقط باید به "خدا"پیله کرد زیرا فقط با او میشود پروانه شد "خدا"بدون من هم خداست ولی من بدون خدا هیچ نیستم... زندگیتون مملو از نگاه خدا💝 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍏کاربرد اسانس سیب 🍎امروزه به دلیل تجهیزات پیشرفته کارخانه‌ها، می‌توان از یک میوه حتی به صورت رایحه و اسانس استفاده کرد. 🍎این فرآیند فواید زیادی دارد. اغلب در صنعت پزشکی اسانس‌های میوه به عنوان طعم دهنده‌ دارو به مواد می‌افزایند تا مصرف آن‌ها برای بیماران خصوصا کودکان قابل تحمل‌تر شود. 🍎این اسانس به صورت محلول در آب و روغن می‌باشد و در صنایع گوناگون کاربرد دارد. در صنعت آرایشی بهداشتی از اسانس سیب برای انواع پمادها، کرم‌ها، خوشبوکننده‌ها و لوسیون استفاده می‌کنند. 🍎در صنعت غذا و نوشیدنی‌ها در بسیاری از اقلام بستنی‌ها، اسموتی و شربت‌ها از این اسانس به دلیل عطر و طعم دهنده‌ی بی‌نظیر استفاده می‌شود. 🍎اسانس سیب هم به عنوان طعم دهنده و هم عطر دهنده محصولات خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 🍎اسانس سیب در تهیه نوشیدنی‌ها، کیک‌ها و چیزکیک (cheese cake) و تهیه تافی و آبنبات و شکلات‌ها و محصولات خوراکی دیگر کاربرد دارد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🐌فواید کلاژن و الاستین موجود در تخم حلزون 🌱کلاژن و الاستین پروتئین‌های مرتبط با زیبایی و جوانی پوست هستند که هر دو در خاویار حلزون موجودند. 🌱کلاژن آب را در سلول‌های پوستی شما نگه داشته و باعث انعطاف پذیری پوست می‌شود. 🌱خاویار حلزون از اثرات ضد چروک و ضد پیری پوست برخوردار است. 🌱علاوه بر این، کلاژن به بهبود بافت اپیدرم، حفظ قابلیت ارتجاعی و لطافت بیشتر پوست کمک می‌کند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
توصیه‌های کلی برای افزایش اشتها قسمت اول... 🥤شربت سکنجبین سفرجلی و لیمویی 🥤شربت لیمو 🥤شربت مارچوبه 🥤شربت زرشک 🥤شربت انار و نعناع 🥤مربای تمرهندی 🥤افشره انبه 🥤مواد غذایی ترش و شور مخصوصا برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی دچار بی‌اشتهایی شده‌اند، مفید است. 🥤گوشت کباب و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان؛ زیرا بریان کردن گوشت اشتها آور است. 🥤هر چیزی که در سرکه پرورده باشد همراه با بذر کرفس، بذر رازیانه و زنیان. 🥤افشره به و عسل یا کمی سرکه و زنجبیل 🥤رب‌های ترش‌مزه مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و.... 🥤دوغ 🥤آب انار 🥤مربای هلیله 📚منبع: تغذیه در طب ایرانی اسلامی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا