eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز يك كافه_گلاسه براي خودتون درست كنيد و لذتشو ببريد😋 كافه گلاسه از تركيب شير نسكافه ،با بستني وانيلي تهيه ميشه و سرد سرو ميشه،پس براي روزهاي گرم عاليه.تزيينات مختلفي داره،خيلي از كافه ها روشو با خامه تزيين ميكنن ولي من دوست دارم بجاي خامه روش يك اسكوپ بستني قهوه يا نسكافه باشه😋مثل عكسي كه براتون گذاشتم. حالا طرز تهيه براي يك نفر:نصف ليوان شير+يك ق غ سرخالي نسكافه رو مخلوط كنيد.چون بستني هم داريم،نسكافه بايد تلخ باشه ولي اگر شيرين دوست داريد ميتونيد كمي شكر هم اضافه كنيد هر چند من توصيه نميكنم. تركيب شير نسكافه رو داخل يخچال بذاريد تا خنك بمونه. بستني وانيلي رو ده دقيقه بيرون از فريزر بذاريد تا كمي نرم بشه.بعد يكم با چنگال نرمش كنيد(ذوب نشه،فقط يكم نرم باشه)،شير نسكافه رو داخل ليوان بلند بريزيد،روش بستني وانيلي بذاريد و در آخر در صورت تمايل روشو با خامه يا يك اسكوپ بستني قهوه يا بستني نسكافه تزيين كنيد. البته براي تزيين ميتونيد از سس شكلات يا كارامل هم استفاده كنيد كه اين سسها رو به صورت آماده ميتونيد از لوازم قنادي يا سوپر ماركتها تهيه كنيد. @shirini71
اولين چيزي كه از كافه شاپ تو سالهاي اوليه همه گير شدنش فهميدم، اينه كه كافه گلاسه توش داره😆 اين كافه گلاسه اينقدر اسم باكلاسي محسوب مي شد كه تا مدتها فقط به خاطر اسمش سفارش داده ميشد😅 فكر كنم وقتي فهميديم خيلي راحت درست ميشه، يكهو از كلاس افتاد😆ولي خوب هنوز هم پيشنهاد خوبي براي تابستون محسوب ميشه و خيلي هم خوشمزه😍😋 🔴🔴🔴کافه گلاسه رو هر کی یه جور درست میکنه ,روشهای مختلف کافه گلاسه👆 که با کمی تفاوت می تونید درست کنید 🍫🥛☕️🍹👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم نان پیتا یا لواش پنیر گودا جعفری و سیر و پودر گشنیز و نمک و فلفل سس کچاب یا خردل گوشت چرخ کرده و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و آن را به شکل لوله ای در بیاورید روی تابه چدنی که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید . گوشت های سرخ شده را به همراه پنیر رنده شده و سس کچاپ روی نون بمالید و آن را بپیچید و به صورت رول شده برش دهید داخل سیخ چوبی قرار دهید سر سیخ ها گوجه گیلاسی بزارید و مجددا سیخ ها را روی تابه چدنی یا ساندویچ ساز که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای این کباب تابه ایی در اول من دویست گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفند وگوساله رو بایک عدد پیاز نرم رنده شده ونمک وفلفل ودو قاشق جعفری خرد شده خوب ورز داده یک ساعتی در یخچال گذاشته بعد در تابه بیست گرم کره ودوقاشق روغن مایع ریختم داغ که شدازگوشت به اندازه گردوی درشت برداشته وشکل دادم ودر روغن داغ تابه هر دوطرفشو سرخ کردم و درکنارش هم از فلفل وگوجه سرخ شده استفاده کردم.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم آرد دو لیوان شیر یک لیوان زعفران و پودر هل گلاب سه چهارم لیوان شکر یک و سه چهارم لیوان یا دو لیوان بسته به سلیقه کره 300 گرم کره رو ذوب کنید و آرد رو در کره تفت بدین تا بوی خامیش بره که حدود پنج دقیقه طول میکشه در این مدت شکر و گلاب و زعفرون و هل رو در یکک ظرف ریخته و روی حراارت بذارید به محض جوشیدن و ذوب شدن شکر خاموشش کنید لازم نیست بجوشه یا غلیظ بشه و این مایع رو به آرد اضافه و سریع مخلوط کنید شیر هم اضافه و مخللوط کنید و مداام هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا بشه و به غلظت مناسب برسه که اینم حدود سه دقیقه طول میکشه حلوای شما آماده اس نوش جاان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زرده تخم مرغ ٢عدد شكر ١ليوان آرد سفيد ١ليوان گلاب نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان كره ٢٥گرم پودر هل نوك ق چ خ زعفران آب شده غليظ ٢ق غ ابتدا زرده تخم مرغ وشكر و گلاب و هل و زعفران رو مخلوط كرده و در حد حل شدن شكر هم ميزنيم. كره و روغن رو درون قابلمه ريخته روي حرارت قراردهيد ،آرد رو اضافه كرده و همبزنيد و تفت دهيد تا خامي ارد گرفته بشه و رنگ نخودي شود. سپس از روي حرارت برداشته و به مدت ١٠دقيقه اجازه دهيد كمي خنك شود سپس مواد تخم مرغي مخلوط شده رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود و روي حرارت قراردهيد و حلوا دائم هم بزنيد تا زماني كه حلوا جمع شده و از قابلمه جدا شود. حلوا رو درون ظرف سرو ،بريزيد و سطح حلوا رو صاف كرده و با خلال پسته و بادام و...تزيين كنيد.من کمی هم نرم تر برداشتم که داخل کاسه بریزم . اين حلوا كشدار و خيلي خوشمزست ... @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم نشاسته یک لیوان آب سه لیوان و نصف شکر ۳ لیوان روغن ۳/۴لیوان گلاب یک لیوان پودر هل دو قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم زعفرون نصف لیوان طرز تهیه: اول زعفرون .گلاب. روغن. هل .رنگ باهم اینارو توی ظرفی مخلوط میکنیم میزاریم کنار بعد نشاسته و آب هم توی ظرف دیگه جدا مخلوط میکنیم باهم میزاریم شکر میریزیم توی ماهی تابه تا کاملا ذوب بشه.وقتی شکر ذوب شد مخلوط نشاسته و آب اضافه میکنیم.به طور مداوم هم میزنیم تا نشاسته و شکر کاملا مخلوط بشت مایع غلیظی بدست بیاد سعی کنید به صورت دورانی هم بزنید بعد مخلو گلاب و زعفرون و .... که از قبل باهم مخلوط کرده بودیم به حلوا اضافه میکنیم همیطو به طور مدوام هم میزنیم تا حلوا خوب پخت بیاد حدود یکساعت زمان میبره تا پخت بیاد و درآخر اگه دوس داشتین میتونین انواع مغز بهش اضافه کنید. @shirini71
📖زیارت امام جواد علیه السلام: السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ‏] ⭐السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ ⭐السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالْآیَةُ الْعُظْمَی السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَی السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ‏] السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ،السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالرَّضِیُّ عِنْدَالْأَشْرَافِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ ⭐أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَی الْحَقِّ وَ الْهُدَی وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَی الضَّلالَةِ وَ الرَّدَی أَبْرَأُ إِلَی اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ." السلام علیک یا جواد الائمه ( ع) ‌ @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ  3 عدد وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری روغن مایع  1 پیمانه شیر  نصف پیمانه شکر  1 پیمانه آرد  2 پیمانه پودر کاکائو  2 قاشق غذاخوری تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید. دو قاشق از آرد رو بردارید، پودر کاکائو اضافه کنید و سه بار الک کنید و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو توش میریزیم. قالب رو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت حدود 45 دقیقه بذارید تا بپزه. بعد از پخت وقتی خنک شد اگر روش برآمده بود جدا میکنیم و با کاتر قالب میزنیم. دویست گرم شکلات رو روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم، بیست گرم روغن مایع بهش اضافه میکنیم و بیست گرم هم مغز بادوم یا گردو بهش اضافه میکنیم.  چوب بستنی رو داخل کاکائو زده از یه طرف کیک وارد میکنیم و از مایع شکلاتی روی کیک میریزیم و میزاریم روی توری تا شکلات ببنده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم : ارد گندم ٢٠٠ گرم اردبرنج ١٠٠ گرم روغن صاف ١٤٠ گرم (لادن روصاف كردم) پودرهل ١/٢ ق چ پودرقند ١٥٠ گرم تخم خرفه به ميزان لازم طرز تهیه: روغن لادن طلايي رو روي بخار ذوب كرده وميذاريم يخچال چندساعت خوب ببنده بهتره شب بذاريم يخچال وصبح استفاده كنيم . روغن وپودرقند الك شده را خوب ميزنيم تا پفكي وسفيد بشه سپس اردها وپودرهل رواضافه كرده وخوب ورز ميديم اگر خميرهنوز پودربود يك بار ازچرخ گوشت خميررورد مي كنيم .خميرهنوزچسبنده س پس ٢ ساعت دريخچال استراحت مي ديم وبعدازاستراحت خميرروبين دوكاغذ يا نايلون به قطر ٠/٥ تا ١ سانت بازكرده قالب مي زنيم داخل سيني كاغذ شده مي ذاريم وداخل فر ١٧٠ درجه ي پيش گرم به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مي پزيم . پس ازپخت ازفرخارج كرده ومي ذاريم حسابي خنك بشه چون اگردست بزنيم شيرينيا پودرميشن .وبعدازخنك شده درظرف سروچيده ونوش جان مي كنيم . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊مواد لازم:🍊 آرد: چهار قاشق غذاخوري شير: سه قاشق غذاخوري شكر: سه قاشق غذاخوري پور كاكائو: دو قاشق غذاخوري روغن مايع: چهار قاشق غذاخوري بیكينگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوري تخم‌مرغ: یک عدد 🔰طرز تهیه: 1. شكر و تخم‌مرغ را در ظرف ريخته و خوب هم مي‌زنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. درنهايت شير به مواد اضافه مي‌كنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم آب به نقطه جوش برسد. 2. فنجان‌ها را با روغن چرب مي‌كنيم و یک‌سوم آن را با مواد كيك پر مي‌كنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم مي‌گذاريم. 3. يك ربع بعد وقتي كيك‌ها خوب پف كرد، زير آن را خاموش مي‌كنيم و در قابلمه را با يك دمكني مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج مي‌شود. مي‌توانيد روي كيك‌ها را با خامه تزئين كنيد. فوت كوزه‌گري: 😋 براي جدا كردن كيك‌ها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف مي‌چسبد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه ی مرغ بدون استخوان : 700 گرم تخم مرغ : 2 عدد. آرد سوخاری : 4 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا ی رنده شده : 1 پیمانه. جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری. فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذاخوری. پیازچه ی خرد شده در صورت تمایل : کمی. نمک و فلفل : به میزان لازم. ابتدا سینه ی مرغ رو با کمک تخته و چاقوی تیز، ریز خرد میکنیم، سپس همه ی مواد رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم کمی با دست ورز میدیم تا منسجم شن. حالا با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق کمی از مواد برداشته داخل تابه میریزیم و با قاشق روشون رو صاف میکنیم. حرارت حتما ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شن. سپس روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه شون خارج شه 🦋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🐰🐰یکم مرداد ماه ۱۳۹۹ 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 : 🔶  نمازهای مستحب است که توصیه شده در ده شب اول ماه ذی الحجه خوانده شود. در این نماز بعد از سوره باید ۱۴۲ سوره اعراف نیز خوانده شود. 🔷به این نماز، «نماز و واعدنا» نیز گفته می‌شود. بنا بر حدیث نقل شده از باقر(ع) به کسی که این نماز را بخواند ثواب اعمال حج داده خواهد شد. خواندن این نماز کمتر از 5 دقیقه طول میکشد و به حسب احادیث و روایات صحیح و معتبر و متواتر کسی که آنرا بجای آورد در ثواب همه ی حاجیان شریک میگردد، بدون این كه از ثواب آنان چیزی كاسته شود .   🟣 خواندن نماز « و واعدنا »    « مابین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از حمد ، سوره توحید و سپس از سوره شریفه را میخواند :👇   👈« وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسى لِأَخيهِ هارُونَ اخْلُفْني في قَوْمي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدين »👉   این آیه را حفظ نیستند میتوانند از روی قرآن و یا یادداشت بخوانند . @mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نان جو یه قاشق سرخالی خمیر مایه و یه قاشق شکر رو تو یه لیوان دسته دار آب ولرم ریختم و هم زدم و گذاشتم کف کنه بعد ازینکه کف کرد ریختم تو کاسه و بهش یه تخم مرغ و یه کوچوولو نمک زدم و هم زدم اگه دوست داری کمی شکر بزن ،من شکر نزدم یه لیوان ارد جو و سه لیوان آرد گندم روش الک کردم و ورز دادم ازینجا به بعد بهش کم‌کم ارد اضافه کنید و ورز بدید اگه باز سه لیوان ارد گندم و یکی جو بزنید زیاده پس سه قاشق ارد گندم و یه قاشق ارد جو اضافه کنید کلا نسبت اردها سه به یک هست به دستتون روغن‌بزنید کم کم ورز بدیدتا خمیر نرم بشه روش پارچه بکشید یک ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد بشه بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و تو سینی با فاصله بچینید و روش پارچه بکشید و باز استراحت بدید حالا فرو با دمای ۱۸۰روشن کنید بعد یه ربع بیست دقیقه که نون استراحت کرد بزارید توی فر طبقه وسط با دمای ۱۷۰ بپزید من بعد از ۲۰ دقیقه از فر اوردم بیرون باز زمان پختش به میزان حرارت فر شما بستگی داره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیازچه مواد اولیه : برای 4 نفر آب مرغ 1لیوان پیازچه 200 گرم قارچ 150گرم هویج 2عدد جو (پرك) 1ونیم پیمانه شیر 1لیوان خامه 3 قاشق سوپخوری آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه:ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم. نكات:در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید. @shirini71