#حلوا_بحرینی
مواد لازم
نشاسته یک لیوان
آب سه لیوان و نصف
شکر ۳ لیوان
روغن ۳/۴لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل دو قاشق چای خوری
زنجبیل نصف قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
زعفرون نصف لیوان
طرز تهیه:
اول زعفرون .گلاب. روغن. هل .رنگ باهم اینارو توی ظرفی مخلوط میکنیم میزاریم کنار
بعد نشاسته و آب هم توی ظرف دیگه جدا مخلوط میکنیم باهم میزاریم
شکر میریزیم توی ماهی تابه تا کاملا ذوب بشه.وقتی شکر ذوب شد مخلوط نشاسته و آب اضافه میکنیم.به طور مداوم هم میزنیم تا نشاسته و شکر کاملا مخلوط بشت مایع غلیظی بدست بیاد سعی کنید به صورت دورانی هم بزنید بعد مخلو گلاب و زعفرون و .... که از قبل باهم مخلوط کرده بودیم به حلوا اضافه میکنیم همیطو به طور مدوام هم میزنیم تا حلوا خوب پخت بیاد حدود یکساعت زمان میبره تا پخت بیاد و درآخر اگه دوس داشتین میتونین انواع مغز بهش اضافه کنید.
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
📖زیارت امام جواد علیه السلام:
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ
یَا نَجِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ] ⭐السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ ⭐السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالْآیَةُ الْعُظْمَی السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَی السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ] السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ،السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالرَّضِیُّ عِنْدَالْأَشْرَافِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ ⭐أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَی الْحَقِّ وَ الْهُدَی وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَی الضَّلالَةِ وَ الرَّدَی أَبْرَأُ إِلَی اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ." السلام علیک یا جواد الائمه ( ع)
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان
@mojtahedie71
#کیک_چوبی
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید.
دو قاشق از آرد رو بردارید، پودر کاکائو اضافه کنید و سه بار الک کنید و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی میندازیم و مایه کیک رو توش میریزیم. قالب رو توی سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت حدود 45 دقیقه بذارید تا بپزه.
بعد از پخت وقتی خنک شد اگر روش برآمده بود جدا میکنیم و با کاتر قالب میزنیم.
دویست گرم شکلات رو روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم، بیست گرم روغن مایع بهش اضافه میکنیم و بیست گرم هم مغز بادوم یا گردو بهش اضافه میکنیم. چوب بستنی رو داخل کاکائو زده از یه طرف کیک وارد میکنیم و از مایع شکلاتی روی کیک میریزیم و میزاریم روی توری تا شکلات ببنده.
@shirini71
#پادرازي_قزوين
موادلازم :
ارد گندم ٢٠٠ گرم
اردبرنج ١٠٠ گرم
روغن صاف ١٤٠ گرم (لادن روصاف كردم)
پودرهل ١/٢ ق چ
پودرقند ١٥٠ گرم
تخم خرفه به ميزان لازم
طرز تهیه:
روغن لادن طلايي رو روي بخار ذوب كرده وميذاريم يخچال چندساعت خوب ببنده بهتره شب بذاريم يخچال وصبح استفاده كنيم .
روغن وپودرقند الك شده را خوب ميزنيم تا پفكي وسفيد بشه سپس اردها وپودرهل رواضافه كرده وخوب ورز ميديم اگر خميرهنوز پودربود يك بار ازچرخ گوشت خميررورد مي كنيم .خميرهنوزچسبنده س پس ٢ ساعت دريخچال استراحت مي ديم وبعدازاستراحت خميرروبين دوكاغذ يا نايلون به قطر ٠/٥ تا ١ سانت بازكرده قالب مي زنيم داخل سيني كاغذ شده مي ذاريم وداخل فر ١٧٠ درجه ي پيش گرم به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مي پزيم . پس ازپخت ازفرخارج كرده ومي ذاريم حسابي خنك بشه چون اگردست بزنيم شيرينيا پودرميشن .وبعدازخنك شده درظرف سروچيده ونوش جان مي كنيم .
@shirini71
#كاپ_كيك_قابلمهاي
🍊مواد لازم:🍊
آرد: چهار قاشق غذاخوري
شير: سه قاشق غذاخوري
شكر: سه قاشق غذاخوري
پور كاكائو: دو قاشق غذاخوري
روغن مايع: چهار قاشق غذاخوري
بیكينگپودر: یک قاشق سوپخوري
تخممرغ: یک عدد
🔰طرز تهیه:
1. شكر و تخممرغ را در ظرف ريخته و خوب هم ميزنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. درنهايت شير به مواد اضافه ميكنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجانها آب ميريزيم و اجازه ميدهيم آب به نقطه جوش برسد.
2. فنجانها را با روغن چرب ميكنيم و یکسوم آن را با مواد كيك پر ميكنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم ميگذاريم.
3. يك ربع بعد وقتي كيكها خوب پف كرد، زير آن را خاموش ميكنيم و در قابلمه را با يك دمكني ميبنديم و اجازه ميدهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج ميشود. ميتوانيد روي كيكها را با خامه تزئين كنيد.
فوت كوزهگري: 😋
براي جدا كردن كيكها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف ميچسبد.
@shirini71
#کوکو_مرغ_پنیر
سینه ی مرغ بدون استخوان : 700 گرم
تخم مرغ : 2 عدد.
آرد سوخاری : 4 قاشق غذاخوری.
پنیر پیتزا ی رنده شده : 1 پیمانه.
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری.
فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذاخوری.
پیازچه ی خرد شده در صورت تمایل : کمی.
نمک و فلفل : به میزان لازم.
ابتدا سینه ی مرغ رو با کمک تخته و چاقوی تیز، ریز خرد میکنیم، سپس همه ی مواد رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم کمی با دست ورز میدیم تا منسجم شن.
حالا با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق کمی از مواد برداشته داخل تابه میریزیم و با قاشق روشون رو صاف میکنیم.
حرارت حتما ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شن.
سپس روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه شون خارج شه
🦋 @shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🐰🐰یکم مرداد ماه ۱۳۹۹
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
🌹#نمازدههاولذیالحجه :
🔶 #از نمازهای مستحب است که توصیه شده در ده شب اول ماه ذی الحجه خوانده شود. در این نماز بعد از سوره #اخلاص باید #آیه ۱۴۲ سوره اعراف نیز خوانده شود.
🔷به این نماز، «نماز و واعدنا» نیز گفته میشود. بنا بر حدیث نقل شده
از #امام باقر(ع) به کسی که این نماز را بخواند ثواب اعمال حج داده خواهد شد.
خواندن این نماز کمتر از 5 دقیقه طول میکشد و به حسب احادیث و روایات صحیح و معتبر و متواتر کسی که آنرا بجای آورد در ثواب همه ی حاجیان شریک میگردد، بدون این كه از ثواب آنان چیزی كاسته شود .
🟣 #کیفیت خواندن نماز « و واعدنا »
« مابین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از حمد ، سوره توحید و سپس #آیه142 از سوره شریفه #الأعراف را میخواند :👇
👈« وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسى لِأَخيهِ هارُونَ اخْلُفْني في قَوْمي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدين »👉
#کسانیکه این آیه را حفظ نیستند میتوانند از روی قرآن و یا یادداشت بخوانند .
@mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نان جو
یه قاشق سرخالی خمیر مایه و یه قاشق شکر رو تو یه لیوان دسته دار آب ولرم ریختم و هم زدم و گذاشتم کف کنه
بعد ازینکه کف کرد ریختم تو کاسه و بهش یه تخم مرغ و یه کوچوولو نمک زدم و هم زدم اگه دوست داری کمی شکر بزن ،من شکر نزدم
یه لیوان ارد جو و سه لیوان آرد گندم روش الک کردم و ورز دادم
ازینجا به بعد بهش کمکم ارد اضافه کنید و ورز بدید
اگه باز سه لیوان ارد گندم و یکی جو بزنید زیاده
پس سه قاشق ارد گندم و یه قاشق ارد جو اضافه کنید
کلا نسبت اردها سه به یک هست
به دستتون روغنبزنید کم کم ورز بدیدتا خمیر نرم بشه
روش پارچه بکشید یک ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد بشه
بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و تو سینی با فاصله بچینید و روش پارچه بکشید و باز استراحت بدید
حالا فرو با دمای ۱۸۰روشن کنید
بعد یه ربع بیست دقیقه که نون استراحت کرد بزارید توی فر
طبقه وسط با دمای ۱۷۰ بپزید
من بعد از ۲۰ دقیقه از فر اوردم بیرون باز زمان پختش به میزان حرارت فر شما بستگی داره
@shirini71
#سوپ پیازچه
مواد اولیه : برای 4 نفر
آب مرغ 1لیوان
پیازچه 200 گرم
قارچ 150گرم
هویج 2عدد
جو (پرك) 1ونیم پیمانه
شیر 1لیوان
خامه 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
نكات:در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.
@shirini71
#سوپ قارچ باموادتازه
به به!
اگر سوپی خوشمزه می خواهید باید از مواد غذایی تازه استفاده کنید سوپ قارچی که در ادامه قصد آموزش آنرا داریم حتماً شما را شگفت زده خواهد کرد.
مواد لازم :
نصف پیاز کوچک (خرد شده)
3 حبه سیر
1 فنجان قارچ خرد شده
0.5 فنجان کرفس خرد شده
2 قاشق سوپخوری کره
1 فنجان شیر
4 قاشق سوپخوری شیر خشک
2 قاشق سوپخوری آرد
0.5 قاشق چایخوری نمک
مقداری فلفل
طرز تهیه :
1- سیر ویک چهارم پیاز خرد شده را همراه یک لیوان آب سرد داخل مخلوط کن و اجازه می دهیم مواد خوب با هم ترکیب شوند.بعد آب آن را از صافی عبور می دهیم.
2- در داخل یک ظرف 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون یا کره می ریزیم و قارچ و پیاز و کرفس را داخل آن سرخ می کنیم.
3- بقیه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را کامل با هم مخلوط می کنیم(سیر وپیازی را که قبلا حاضر کردیم را به آنها اضافه می کنیم).
4- سپس مواد سرخ شده را نیز به آنها اضافه کرده وبه مدت 10 ثانیه در داخل مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم.
5- همه مواد را داخل ماهی تابه ریخته و آنها را روی حرارت ملایم می پزیم. برای داشتن سوپی غلیظ می توانید 1 قاشق سوپخوری خامه به مواد اضافه کنید.
6- کره باقیمانده را می توانید قبل از سرو سوپ به آن اضافه کنید
@shirini71
#سوپ پیازساده
مواد لازم :
آرد سفید 4 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 2 فنجان
پیاز 1 کیلو
پیاز ریز سفید 0.5 کیلو
جعفری ساطوری شده 3 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم . پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم . پیازهای ریز را میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیاد شد از آب آن استفاده کنیم . پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند . سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم .
نکته ها و گفته ها:
سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آنرا آموخته است. زیرا از همانروزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزی های مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی میکنند و در خیلی از خانه ها همیشه ظرفی را در روی آتش بنام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه های اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته میشوند و طعم مطبوعی از خود باقی میگذارند در اغلب خانه های دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد. تهیه انواع سوپ بستگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضی ها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه میکنند.در قرن شانزدهم هم سوپی بنام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز میشد.شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط اینگونه سوپ سرو میشد و نام آنرا (رستوران) نامید . از آن زمان بمحلهائی که غذا برای عموم تهیه میشود نام رستوران متداول شده است.
توجه:
امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است .
اشتها را تحریک میکند.
دارای مواد مقوی و خیلی مغذی می باشد.
برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپهای خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود.
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
🌺🌺🌺
در روز اوّل ماه دو ركعت نماز كند در ركعت اوّل بعد از حمد سي مرتبه قُلْ هُوَاللّهُ و در ركعت دوّم بعد از حمد سي مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ بخواند و بعد از نماز تصدّقي كند چون چنين كند سلامتي خود را در آن ماه از حق تعالي بخرد و از بعضي روايات نقل است كه بعد از نماز بخواند :
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ،
وَما مِنْ دابَّة فِي الاَْرْضِ الاّ عَلَي اللهِ رِزْقُها، وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهاوَمُسْتَوْدَعَها، كُلٌّ في كِتاب مُبين، بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، وَاِنْ يَمْسَسْكَ اللهُ بِضُرٍّ فَلا كاشِفَ لَهُ اِلاّ هُوَ، وَاِنْ يُرِدْكَ بِخَيْر فَلا رادَّ لِفَضْلِهِ، يُصيبُ بِهِ مَنْ يَشآءُ مِنْ عِبادِهِ، وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ، بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، سَيَجْعَلُ اللهُ بَعْدَ عُسْر يُسْراً، ما شآءَ اللهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ، حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ، وَاُفَوِّضُ اَمْري اِلَي اللهِ، اِنَّ اللهَ بَصيرٌ بِالْعِبادِ، لا اِلـهَ اِلاّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ اِنّي كُنْتُ مِنْ الظّالِمينَ، رَبِّ اِنّي لِما اَنْزَلْتَ اِلَيَّ مِنْ خَيْر فَقيرٌ، رَبِّ لا تـَذَرْني فَرْداً وَاَنْتَ خَيْرُ الْوارِثينَ.
📚 مفاتیح الجنان
@mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ژله_شكري
مواد لازم:
اب سيب ١ ليوان
اب ١ ليوان
شكر ١ ليوان
نشاسته ذرت ٤ ق غ(٤٠گرم)
پودرژلاتين ٤ ق غ
اب ١٠ ق غ ياگلاب
گلوكوز ١ ق غ (قابل حذف)
اب يك عددليموترش تازه
شكردانه ريزبراي غلتاندن ژله ؛به مقدارلازم
طرزتهيه :
اين ژله تودستورش فقط باژلاتين درست ميشه ولي من نشاسته هم زدم چون دوست داشتم كشداربشه ولاستيكي نباشه .
نصف ازاب سيب روبريزين روي نشاسته وبذارين كنار، اب وشكروبقيه اب سيب روبذارين روي حرارت ملايم تاشكرحل بشه ،بعدازحل شدن شكرمخلوط اب ونشاسته رواضافه كنين ومرتب هم بزنين تامايع غليظ بشه ،خدوديك ساعت ،ژلاتين واب روبذارين روي بخاركتري وبنماري كنين تاژلاتين حل وشفاف بشه ،وقتي مايع ژله تون غليظ شد،ژلاتين حل شده رواضافه كنين ،همچنين ١ ق گلوكزميتونين اضافه كنين
ظرف پيركس روسلفون بكشين وياچرب كنين ومايع روبريزين داخلش وبذارين يخچال ،٨ ساعت تاببنده ،بعدازينكه بست روي ژله روشكربپاشين وازظرف خارج كنين ،سلفون روبردارين وشكربپاشين وبعدباچاقوبرش بزنين وياكاتربزنين وياقالب بزنين .
@shirini71