eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 : 🔶  نمازهای مستحب است که توصیه شده در ده شب اول ماه ذی الحجه خوانده شود. در این نماز بعد از سوره باید ۱۴۲ سوره اعراف نیز خوانده شود. 🔷به این نماز، «نماز و واعدنا» نیز گفته می‌شود. بنا بر حدیث نقل شده از باقر(ع) به کسی که این نماز را بخواند ثواب اعمال حج داده خواهد شد. خواندن این نماز کمتر از 5 دقیقه طول میکشد و به حسب احادیث و روایات صحیح و معتبر و متواتر کسی که آنرا بجای آورد در ثواب همه ی حاجیان شریک میگردد، بدون این كه از ثواب آنان چیزی كاسته شود .   🟣 خواندن نماز « و واعدنا »    « مابین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از حمد ، سوره توحید و سپس از سوره شریفه را میخواند :👇   👈« وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسى لِأَخيهِ هارُونَ اخْلُفْني في قَوْمي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدين »👉   این آیه را حفظ نیستند میتوانند از روی قرآن و یا یادداشت بخوانند . @mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نان جو یه قاشق سرخالی خمیر مایه و یه قاشق شکر رو تو یه لیوان دسته دار آب ولرم ریختم و هم زدم و گذاشتم کف کنه بعد ازینکه کف کرد ریختم تو کاسه و بهش یه تخم مرغ و یه کوچوولو نمک زدم و هم زدم اگه دوست داری کمی شکر بزن ،من شکر نزدم یه لیوان ارد جو و سه لیوان آرد گندم روش الک کردم و ورز دادم ازینجا به بعد بهش کم‌کم ارد اضافه کنید و ورز بدید اگه باز سه لیوان ارد گندم و یکی جو بزنید زیاده پس سه قاشق ارد گندم و یه قاشق ارد جو اضافه کنید کلا نسبت اردها سه به یک هست به دستتون روغن‌بزنید کم کم ورز بدیدتا خمیر نرم بشه روش پارچه بکشید یک ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد بشه بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و تو سینی با فاصله بچینید و روش پارچه بکشید و باز استراحت بدید حالا فرو با دمای ۱۸۰روشن کنید بعد یه ربع بیست دقیقه که نون استراحت کرد بزارید توی فر طبقه وسط با دمای ۱۷۰ بپزید من بعد از ۲۰ دقیقه از فر اوردم بیرون باز زمان پختش به میزان حرارت فر شما بستگی داره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیازچه مواد اولیه : برای 4 نفر آب مرغ 1لیوان پیازچه 200 گرم قارچ 150گرم هویج 2عدد جو (پرك) 1ونیم پیمانه شیر 1لیوان خامه 3 قاشق سوپخوری آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه:ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم. نكات:در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قارچ باموادتازه به به! اگر سوپی خوشمزه می خواهید باید از مواد غذایی تازه استفاده کنید سوپ قارچی که در ادامه قصد آموزش آنرا داریم حتماً شما را شگفت زده خواهد کرد. مواد لازم :     نصف پیاز کوچک (خرد شده)     3 حبه سیر     1 فنجان قارچ خرد شده     0.5 فنجان کرفس خرد شده     2 قاشق سوپخوری کره     1 فنجان شیر     4 قاشق سوپخوری شیر خشک     2 قاشق سوپخوری آرد     0.5 قاشق چایخوری نمک     مقداری فلفل طرز تهیه : 1- سیر ویک چهارم پیاز خرد شده را همراه یک لیوان آب سرد داخل مخلوط کن و اجازه می دهیم مواد خوب با هم ترکیب شوند.بعد آب آن را از صافی عبور می دهیم. 2- در داخل یک ظرف 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون یا کره می ریزیم و قارچ و پیاز و کرفس را داخل آن سرخ می کنیم. 3- بقیه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را کامل با هم مخلوط می کنیم(سیر وپیازی را که قبلا حاضر کردیم را به آنها اضافه می کنیم). 4- سپس مواد سرخ شده را نیز به آنها اضافه کرده وبه مدت 10 ثانیه در داخل مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم. 5- همه مواد را داخل ماهی تابه ریخته و آنها را روی حرارت ملایم می پزیم. برای داشتن سوپی غلیظ می توانید 1 قاشق سوپخوری خامه به مواد اضافه کنید. 6- کره باقیمانده را می توانید قبل از سرو سوپ به آن اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیازساده مواد لازم : آرد سفید                                                  4 قاشق سوپخوری  روغن                                                      4 قاشق سوپخوری  شیر هموژنیزه                                          2 فنجان  پیاز                                                        1 کیلو پیاز ریز سفید                                            0.5 کیلو  جعفری ساطوری شده                              3 قاشق سوپخوری نمک                                                       به مقدار کافی  فلفل                                                     به مقدار کافی طرز تهیه : از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم . پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم . پیازهای ریز را میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیاد شد از آب آن استفاده کنیم . پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند . سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم . نکته ها و گفته ها: سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آنرا آموخته است. زیرا از همانروزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزی های مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی میکنند و در خیلی از خانه ها همیشه ظرفی را در روی آتش بنام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه های اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته میشوند و طعم مطبوعی از خود باقی میگذارند در اغلب خانه های دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد. تهیه انواع سوپ بستگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضی ها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه میکنند.در قرن شانزدهم هم سوپی بنام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز میشد.شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط اینگونه سوپ سرو میشد و نام آنرا (رستوران) نامید . از آن زمان بمحلهائی که غذا برای عموم تهیه میشود نام رستوران متداول شده است. توجه: امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است . اشتها را تحریک میکند. دارای مواد مقوی و خیلی مغذی می باشد. برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپهای خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌺🌺 در روز اوّل ماه دو ركعت نماز كند در ركعت اوّل بعد از حمد سي مرتبه قُلْ هُوَاللّهُ و در ركعت دوّم بعد از حمد سي مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ بخواند و بعد از نماز تصدّقي كند چون چنين كند سلامتي خود را در آن ماه از حق تعالي بخرد و از بعضي روايات نقل است كه بعد از نماز بخواند : بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، وَما مِنْ دابَّة فِي الاَْرْضِ الاّ عَلَي اللهِ رِزْقُها، وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهاوَمُسْتَوْدَعَها، كُلٌّ في كِتاب مُبين، بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، وَاِنْ يَمْسَسْكَ اللهُ بِضُرٍّ فَلا كاشِفَ لَهُ اِلاّ هُوَ، وَاِنْ يُرِدْكَ بِخَيْر فَلا رادَّ لِفَضْلِهِ، يُصيبُ بِهِ مَنْ يَشآءُ مِنْ عِبادِهِ، وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ، بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، سَيَجْعَلُ اللهُ بَعْدَ عُسْر يُسْراً، ما شآءَ اللهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ، حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ، وَاُفَوِّضُ اَمْري اِلَي اللهِ، اِنَّ اللهَ بَصيرٌ بِالْعِبادِ، لا اِلـهَ اِلاّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ اِنّي كُنْتُ مِنْ الظّالِمينَ، رَبِّ اِنّي لِما اَنْزَلْتَ اِلَيَّ مِنْ خَيْر فَقيرٌ، رَبِّ لا تـَذَرْني فَرْداً وَاَنْتَ خَيْرُ الْوارِثينَ. 📚 مفاتیح الجنان @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: اب سيب ١ ليوان اب ١ ليوان شكر ١ ليوان نشاسته ذرت ٤ ق غ(٤٠گرم) پودرژلاتين ٤ ق غ اب ١٠ ق غ ياگلاب گلوكوز ١ ق غ (قابل حذف) اب يك عددليموترش تازه شكردانه ريزبراي غلتاندن ژله ؛به مقدارلازم طرزتهيه : اين ژله تودستورش فقط باژلاتين درست ميشه ولي من نشاسته هم زدم چون دوست داشتم كشداربشه ولاستيكي نباشه . نصف ازاب سيب روبريزين روي نشاسته وبذارين كنار، اب وشكروبقيه اب سيب روبذارين روي حرارت ملايم تاشكرحل بشه ،بعدازحل شدن شكرمخلوط اب ونشاسته رواضافه كنين ومرتب هم بزنين تامايع غليظ بشه ،خدوديك ساعت ،ژلاتين واب روبذارين روي بخاركتري وبنماري كنين تاژلاتين حل وشفاف بشه ،وقتي مايع ژله تون غليظ شد،ژلاتين حل شده رواضافه كنين ،همچنين ١ ق گلوكزميتونين اضافه كنين ظرف پيركس روسلفون بكشين وياچرب كنين ومايع روبريزين داخلش وبذارين يخچال ،٨ ساعت تاببنده ،بعدازينكه بست روي ژله روشكربپاشين وازظرف خارج كنين ،سلفون روبردارين وشكربپاشين وبعدباچاقوبرش بزنين وياكاتربزنين وياقالب بزنين . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کرم شانتی، 2 پاکت (هر بسته 75 گرم است) شیر سرد، 2 لیوان ژله آلبالو، 1 بسته آب داغ، 1 لیوان آلبالو، 1 لیوان بیسکوئیت بورچاک، 1 بسته (130 گرمی) شکلات چیپسی، 1 استکان ابتدا ژله را آماده کنید. پودر ژله را با آب داغ مخلوط کنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. هسته آلبالو ها را گفته و داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. شیر سرد را با پودر کرم شانتی مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. بیسکوئیت‌هایی را که با دست خرد کرده اید به همراه پوره آلبالو، شکلات چیپسی و ژله ی سرد شده را اضافه کنید و همه را مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالبهای کوچک سیلیکونی بریزید. از قالب فلزی نیز می توانید استفاده کنید اما فراموش نکنید که کف قالب حتما سلفون بکشید. دسر به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر بگذارید سپس سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 باز هم دستور جدید برای کیک شکلاتی. اصلا کیک شکلاتی خیلی متنوعه همشون هم خوشمزه هستن😍😋 اصلا مگه کیک شکلاتی غیر خوشمزه هم داریم؟؟؟؟🧐 بریم ببینیم این دستور چی میگه🤪 🍰مواد لازم: آرد 1 و نیم پیمانه شکر 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2 پیماانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری تخم مرغ 2 عدد کره به دمای محیط رسیده 100 گرم شیر نصف پیمانه قهوه 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه 🍰طرز تهیه: برای این کیک شکلاتی چون کره داره اول مواد را به دمای محیط برسونید. دو عدد قالب گرد 22 سانتی را آماده کنید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. در کاسه ای آرد ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را الک کنید. حالا کره به دمای محیط رسیده را با شکر حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هرکدام مواد را بزنید. بعد به ترتیب شیر و قهوه و روغن را اضافه کنید. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. مواد این کیک رقیق هست. مواد را بین قالب ها تقسیم کنید و به مدت حدود نیم ساعت یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید. زمان پخت کاملا بستگی به فر و اندازه قالب داره اگه همه مواد را داخل یک قالب بزرگ بریزید زمان پخت بیشتر میشه. 🍰 نکته : میدونم خیلی ها میپرسن میشه بیکینگ پودر و جوش شیرین رو جایگزین کرد؟ پاسخ نه هست طبق دستور پیش برید 🍰 در مورد قهوه میتونید از قهوه اسپرسو یا نسکافه استفاده کنید یعنی یک قاشق غذاخوری نسکافه رو توی یک لیوان آب داغ حل کنید. یا قهوه اسپرسو درست کنید . اگر هم طعم قهوه رو دوست ندارید کافیه به جاش آب بریزید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شيك ها مدل هاى مختلف دارن، امروز يه شيك خيلى خاص و خوشمزه ميخوام يادتون بدم كه از شيك هاى خاص و پرطرفداره مكدونالده و شايد تو كافى شاپ هاى ايران زياد نديده باشين🌱🌱🌱 (Shamrock shake) 🍀☘️ مواد لازم : بستني وانيلى ٢ فنجان 🍦 شير ٢ فنجان 🥛 عصاره نعنا نصف قاشق چايخورى 🌱 رنگ سبز خوراكى يك چهارم قاشق چايخورى 💚 خامه سبك ٢ فنجان(صبحانه) خيلى خيلى راحته، فقط موادو تو ميكسر مخلوط كنين، فقط دقت كنين كه زياد كار مخلوط كردن و ادامه ندين كه بستنى آب نشه، اگه يكم آب شد، حدود نيم ساعت در فريزر بذارين، مى تونين با چند پر نعنا تزئنين كنين و سرو كنين. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍩🍫🎂🍰 مواد لازم :😍 . .. تخم مرغ :۴ عدد آرد : یک پیمانه شکر : ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری روغن مایع: ۱/۴ لیوان وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری نمک: یک چهارم قاشق چایخوری کرم تارتار یا پودر تارتار یک چهارم قاشق چایخوری قهوه فوری یک و یک دوم قاشق سوپخوری🍴☕ پودر کاکائو: یک سوم پیمانه آب جوش نود میلی لیتر مواد لازم برای رویه کیک:🍩 .. خامه صبحانه یک دوم پیمانه کره ذوب شده یک و یک دوم قاشق سوپخوری عسل یا شربت ذرت یک قاشق سوپخوری🍯 شکلات تلخ صد گرم🍫 نسکافه یک قاشق سوپخوری☕ . طرز تهیه کیک شیفون : ... پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تا خنک شود.🍰 یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. در کاسه بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائو و قهوه را با دور تند همزن برقی به مدت سه تا چهار دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده از ظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید و با همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی بیست و سه سانتی یا قالب گرد بیست سانتی را چرب نمایید (فقط کف قالب) و مواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد. کیک را از فر خارج کنید و 5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود. مواد رویه::🍪 خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم اما نجوشد. کره و عسل را اضافه کنید زمانی که با خامه مخلوط شدند شکلات و نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. بعد از اینکه کیک خنک شد روی کیک بریزید. َ َ ** این کیک یکی از بهترین کیک ها برای پایه کیک تولد و خامه کشی می باشد. بعد از خنک شدن کیک را برش بزنید و با خامه، گاناش، موز و گردو تزئین کنید. ☕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخکرده سیب زمینی فلفل دلمه گوجه پیاز نمک و فلفل و رز ماری طبق تصویر سبزیجات رو شسته و حلقه حلقه کرده گوشت چرخ کرده را با ادویه مخلوط کنید و طبق تصویر حلقه های سبزیجات و تکه ای از گوشت گوشت چرخ کرده کنار هم قرار دهید این روند را تا آخر ادامه دهید و در نهایت کمی روی آن سس ریخته و آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید : برای این سس کافیست یک پیمانه زرشک را از شب قبل خیس دهید و بعد آن را روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد آب آن که کم شد زیرا حرارت را خاموش کنید و زرشک را به همراه مقداری از آب خودش داخل غذاساز بریزید نصف پیمانه روغن زیتون کمی آب لیموی تازه نمک فلفل پونه و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب و پوره شود و تبدیل به سس شود میتوانید به جای آبلیمو از آب انار هم استفاده کنید @shirini71