eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۳ عدد تخم مرغ،وانیل نصف ق چ سه چهارم لیوان شکر،یک لیوان روغن مایع یک استکان چای غلیظ(من چای احمد استفاده کردم)،یک ق غ دارچین ۳ لیوان و نیم آرد سفید شیرینی پزی یک ق غ بکینک پودر طرز تهیه : ۳ عدد تخم مرغ و وانیل و شکر رو توی یه کاسه میریزیم و اونقدی میزنیم تا تخم مرغ یکم پف کنه ، روغن و چای و دارچین رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم ، آرد رو توی ۲ مرحله اضافه و فقط با لیسک هم میزنیم تا پف مواد نخوابه ، برای چرب کردن قالب اگه از ترکیب ارده و کرده استفاده کنید اصلا مواد کیک به قالب نمیچسبه ، من چون اسپری روغن داشتم اسپری زدم ، فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین ، بزارین ۱۸۰ درجه ۳۵ دقیقه بپزه.  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فيله مرغ رو با نمك/فلفل/پودر سير/ آويشن /كمي آبغوره/سس خردل/زعفران/ و نصف استكان آب مخلوط كنيد و چند ساعت بزاريد داخل يخچال تا مزه دار بشه. براي سوخاري كردن يه كاسه پر از آب يخ نياز داريد يه كاسه آرد كه بهش نمك فلفل پودر سير ،و اگر دوست داريد نارنجي بشه ،زردچوبه... بعد فيله هارو از يخچال خارج كنيد و با انبر اول بزنيد داخل آرد بعد آب يخ،آرد،آب يخ،آرد يني ٣مرحله داخل آرد بايد بزنيد. سري آخري كه داخل آرد ميزنيد با كمك دست خشك و پر آرد فيهارو آروم ماساژ بديد و در آخر تكونش بديد تا پولكاش بيشتر بشه . روغن زياد رو بزاريد داغ داغ بشه و فيله هارو بندازيد داخلش و با حرارت ملايم حدود ٤دقيقه بزاريد سرخ بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من برای ژله خرده شیشه یا ژله موزائیکی از پودر ژله انار استفاده کردم ابتدا بسته به اینکه گنجایش قالبتون چقدره تعداد ژله ها رو تعیین کنید من برای این قالب از شش تا پودر ژله استفاده کردم چهار تاش برای اون تیکه های خرده و دوتاش برای زمینه ابتدا برای هر بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده و به روش بن ماری یا داخل مایکرو به مدت یک تا دو دقیقه میزاریم تا کاملا شفاف بشه و بعد داخل یه ظرف مستطیلی میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش رو کاملا بگیره. بعد به قطعات کوچک و منظم برش میزنیم و داخل قالبمون رو کاملا با ژله های خرد شده پر می کنیم. برای زمینه هم یک بسته پودر ژله رو ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از این که کاملا سرد شد یه لیوان بستنی وانیلی که در فضای محیط نرم شده باشه یعنی تقریبا هم دما با ژله سرد شده مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد روی ژله های خرد شده داخل قالب میریزیم تا روی اونها رو بگیره و بعد به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میزاریم تا ببنده . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیشترموادسلیقه ایه اندازه نگفتم برای پنج نفر سروکردم 👈مایه گوشتی ماکارانی یاهرموادی رو که دوست دارید آماده کنید. 👈350گرم ماکارانی رو با یه قاشق روغن ونمک وزرچوبه به مدت 10دقیقه پخته،با آب سردآبکشی نمایید. 👈فرروبادرجه180درجه گرم کنید. 👈در ظرف بزرگی3عدد تخم مرغ درشت رو بانمک.فلفل زعفران حسابی هم بزنید 3قاشق سون ودو قاشق پنیرخامه ای و کمی کره اضافه کرده.هم زده تا یکدست شود 👈حالا ماکارونی را به ظرف اضافه وبه آرامی مخلوط کنید 👈قالب روچرب کنید 👈حالا یک لایه ماکارانی،یک لایه مایه گوشتی،یک لایه پنیرموتزارلاوپارمزان را درقالب به ترتیب بریزید تا تمام شود ❗️لایه اخر فقط ماکارونی وپنیرباشد ❗️مواظب باشیدموادگوشتی و به دیواره قالب نریزد. فویل بکشید 👈35 تا40 دقیقه درفر قراردهید. قالب من تفلون بود وقتی کمی خنک شد به راحتی درظرفم برگشت. ❗️روشوکمی پنیرزدم و گریل رو روشن کردم 😍😋. کیک شماحاضراست تزیین و سرو کنید farzane_academy_art @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ‌ گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی) سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم) تخم مرغ ۲ عدد آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم. با این مقدار بیست تا شامی درست شد. میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍧🍓 ✔توت فرنگی ۵۰۰ گرم ✔نعناع ۱ ساقه ✔یخ به میزان لازم ✔لیمو ۱ عدد ✔شکر ۱ قاشق چطوری درست کنم؟ 🤔 👈دم توت فرنگی ها را جدا کنید. برگ های نعناع را از ساقه جدا کنید. توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰ گرم یخ در مخلوط‌کن بریزید. 👈آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجان آب به آن ها اضافه كنيد. در مخلوط‌کن را بگذارید و مواد را هم بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید. 👈یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد را داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ۳ ساعت قرار دهید تا يخ‌زده شود. بعد از درآوردن از فريزر آن را مجدد داخل مخلوط‌كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد. rozita_recipe ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 سی ام خرداد 1400 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد فقط نان فانتزی ۵ الی ۶ لیوان دسته دار (من پنج و نیم لیوان استفاده کردم) تخم مرغ ۲ عدد شیر ولرم ۱/۲ پیمانه ماست غلیظ ۱/۲ پیمانه پودر زنجبیل ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری (سلیقه ای) نمک ۱/۴ قاشق چایخوری بهبود دهنده نان ۱/۲ قاشق چایخوری (کیفیت و ماندگاری نان را بالا میبرد) کره ۵۰ گرم ذوب شده روغن مایع ۲۵ گرم (اگه ترازو ندارید نصف مقدار کره ذوب شده روغن بریزید) خمیر مایه: خمیر مایه فوری ۲ قاشق سوپخوری شکر ۲ قاشق سوپخوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه (آب باید در حدی گرم باشد که انگشت را نسوزاند اما گرما را کاملا حس کنید) رومال: زرده تخم مرغ ۱ یا ۲ عدد + کمی زعفران + کنجد طرز تهیه: خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و مخلوط کنید ،روی آن را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد و پف کنه (اگه حجم خمیر مایه ۲ برابر نشه یعنی عمل نیومده) تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد. نمک و بهبود دهنده را اضافه و مخلوط کنید. پودر زنجبیل را هم اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه. به ترتیب روغن مایه + کره ذوب شده + ماست + شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل آمده را هم اضافه کنید. سپس آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید (شاید آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف بشه) چون جنس آرد ها و سایز تخم مرغ ها متفاوت هست. باید خمیر نسبتا نچسبی داشته باشید. اگه خمیر کمی چسبناک بود با ورز دادن چسبندگی آن را بگیرید. خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدین. آرد بیشتر به خمیر اضافه نکنید چون کیفیت نان را پایین میاورد و بعد پخت نان سفت و خشک میشه. خمیر را در کاسه کمی چرب قرار بدین و روی آن را با سلفون و پارچه بپوشانید و ۱:۳۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت بدین تا حجم آن ۲ برابر بشه. بعد از ۱:۳۰ پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را به چانه های ۷۰ تا ۱۰۰ گرم تقسیم کنید و هر چانه را پهن کنید. یا مثل من خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید. روی هر خمیر را با کاتری کوچک طرح بزنید. روی خمیر ها را مجدد با پلاستیک و پارچه بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت بدین. بعد از ۲۰ دقیقه روی خمیرها را رومال کنید و کنجد بپاشید و مجدد کمی رومال کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین و در نهایت گریل را بزنید روی نان ها طلایی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده (تقریبا نیم کیلو یاکمی کمتر) سیب زمینی خام رنده شده (ریز )سه یا چهار عدد متوسط،گوجه دو عدد متوسط رنده شده،پیاز بزرگ یکعدد رنده شده،ادویه کاری و زردچوبه و نمک به میزان لازم،آرد چهار قاشق غذاخوری، سیب زمینی خام رنده شده رو آبشو حتما بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.و سرخ کنید بخاطر گوجه این کتلت خیلی خوشرنگتر و خوش طعم تره. اين كتلت تخم مرغ نميخواد ادويه ها رو بنا به ذايقه ميتونيد تغيير بديد من به جاي كاري كمي دارچين و ادويه ي گوشت زدم افراد مبتدي به نظر من كمي اب پياز رو بگيرن اگر گوشت هم فريزري هست و تازه نيست اب اون رو هم بگيريد اين كتلت اصلا تخم مرغ نميخواد همون ارد كفايت ميكنه و در جواب بعضي ها كه گفتن خشك ميشه به خاطر ارد چون گوجه داره بسيار نرم هست رويه ي كرانچي عالي هم داره اب گوجه رو نميخواد بگيريد همون اب گوجه يا گوجه ي رنده باعث لطافت شامي ميشه باز هم تاكيد ميكنم تخم مرغ نداره افراد مبتدي اب پيازوگوجه رو بگيرن اگه آرد نمیزنن ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان و نصف وانیل به میزان لازم بیکینگ پودر یک قاشق سرخالی پودر نارگیل یک قاشق سر پر روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد تقریبا دو لیوان و نصف(بازم کمتر و بیشترش باید به مواد توجه کرد) گیلاس یک لیوان(آرد پاشی شده) تخم مرغ و شکر و وانیل و خوب با همزن می زنیم تا کرمی بشه بعد روغن و شیر و کم‌کم اضافه می کنیم با همزن خوب هم میزنیم بعد وقته اضافه کردنه پودر نارگیل و آرد و بیکینگ پودری که ۳بار از الک رد کردیم... وقتی کل مواد و خوب با لیسک مخلوط کردیم در پایان با همزن چند ثانیه میزنیم که گلوله آرد نداشته باشه..... بعد نصف مواد و تو ظرف مورد نظر اضافه میکنیم و گیلاس و روش میچینیم بعد بقیه مواد.... میره تو فر با درجه 150 ۵۰ دقیقه زمان پخت 🥮🥮🥮عزیزانی که قالبشون نچسبه که مشکلی با قالب ها ندارن😊😊 اما عزیزانی که قالب ساده آلمینیومی دارن مثل خودم😊 برای اینکه کیک به قالب نچسبه از قبل یک قاشق آرد و یک قاشق روغن جامد و با هم مخلوط کنید و به تمام قسمت های قالب بزنید بعد مواد و اضافه کنید کیک به طور کاااامل از قالب جدا میشه🥮🥮🥮 نوش جان😋😋😋 ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰🎂🍒🍑 مواد لازم. تخم مرغ ۴ عدد، ،،،آرد یک پیمانه و‌نصف، ،،، شکریک پیمانه، روغن نصف پیمانه، شیر، بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری، آلبالو دلخواه ( من خودم زیاد آلبالو ریختم)، طرز تهیه🍒. ابتدا تخم مرغها و شکر ده دقیقه هم میزنیم تا سفید و پوک و‌سبک بشه( این خیلی مهمه) بعد روغن و شیر اضافه میکنیم ، فقط چند ثانیه هم میزنیم، بعد آرد و بکینگ پودر سه بار الک میکنیم، طی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم با دست هم میزنیم، تا مواد خوب مخلوط و یکدست بشه، کف قالب چرب میکنیم،یکم از مایع کیک داخل قالب میریزیم ، بعد دور تا دور قالب آلبالو میچینیم ، ته آلبالو ها رو حتما آرد بزنید تا تهنشین نشه ، دوباره مایع بریزید، دوباره آلبالو بچینید ، دوباره مایع کیک تا قالب پر بشه. فر از قبل گرم کنید درجه ۱۸۰ زمان ۳۵ تا ۴۰ 🍒🍒 سس آلبالو🍒. مواد لازم شیر دو لیوان، شکر ۳ قاشق، آرد الک شده ۳ قاشق( هردو قاشق غذا خوری) ، آب آلبالو نصف پیمانه. طرز تهیه🍒 ابتدا داخل ظرفی روی حرارت شیر و‌شکر باهم مخلوط میکنیم تا شکر کامل حل بشه،بعد داخل ظرف دیگه یک لیوان شیر خنک با آرد الک شده( آرد کم کم اضافه میکنیم) بعد همه مواد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم تا مثل فرنی بشه، سس یکم که از حرارت افتاد، آب آلبالو رو اضافه کنید ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
کیک آلبالو و گیلاس , فرق نمی کنه شما با کدومش بخوایید کیک درست کنید ,جفتش یکیه 👆 با تمام رسپیها کاپ کیکش رو هم می تونید بپزیید, چند تا رسپی با هم گذاشتم که با هر کدوم راحتریید و موادش دم دستتون بود درست کنید 🍒🍒با این رسپیها تمامی کیکهای میوه ایی رو می تونید درست کنید فقط کافیه میوه رو عوض کنید👌 🍰🧁🎂🍒🍒👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم یک لیوان پوره ی شاتوت یخ زده (اگه میوه ی شاتوت دارین بذارین تو فریزر یخ بزنه) اگه ندارین مثل من آب یا پوره ی شاتوت و بذارین یخ بزنه یک لیوان هم آلبالو یخ زده یا همون پوره و آب آلبالو یخ زده چندتا توت فرنگی یخ زده ۱/۴ لیوان شیر یک دنت توت فرنگی یا ماست میوه ای توت فرنگی یخ اول میوه ها و یخ و باهم مخلوط میکنیم و بعد دنت یا ماست میوه ای توت فرنگی و اضافه میکنیم و بعد بسته به غلظتش شیر اضافه میکنیم. @shirini71