eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👩‍👩‍👦 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی 🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ 🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی 🍋بعد از شام یک عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🍏بــــدانیم تا بمانیم دیابت یا صبحانه؟ انتخاب با شماست حتی حذف یک وعده صبحانه در طول هفته، خطر ابتلا به دیابت را 20% افزایش داده و می‌ تواند شما را دچار چاقی، بیماری‌ های قلبی و یا سکته کند. 〖 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم🔰 1⃣ارد 500گرم 2⃣روغن صاف،یا جامد،یا نیمه جامد صاف شده 125گرم 3⃣پودر قند 125گرم 4⃣تخم مرغ 2عدد 5⃣بکینگ پودر یک ق غذاخوری سر خالی 7⃣عسل دو ق غ طرزتهیه🔰 ابتدا پودر قند وروغن را با همزن حدود پنج دقیقه خوب میزنیم تا کاملا مخلوط وحجیمشه من روغن نیمه جامد از روز قبل روی بخار صاف کردم گذاشتم یخچال بست استفاده کردم بعد تخم مرغها را اضافه مخلوط میکنیم بعد عسل وحدود یک دقیقه خوب هم زده تا مواد کاملا مخلوط شوند همزن راکنار گذاشته دو قاشق از ارد را با یک ق بکینگ پودر مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه وبا قاشق هم میزنیم وبعد ارد از قبل الک شده را کم کم اضافه وبادست جم میکنیم ارد زیادی به خمیر نزنین❌ همینکه خمیر جم شد ولطیف بود وبه دست نچسبید کافیه از این میزان ارد دستور احتمال داره چند قاشق ارد کمتر یا بیشتر بشه فقط دقت کنین خمیر جم شد وبه دست نچسبید کافیه دیگه ارد نزنین❌ نیم ساعت پلاستیک بزارین وداخل یخچال استراحت بدین بعدم بین دوتا پلاستیک با وردانه یا دست به قطر نیم سانت باز کنین قالب بزنین من توستر از قبل گرم شده دمای 150 حرارت فقط پایین گذاشتم شیرینی پخت زیادی نداره نهایت یه رب 20دقیقه بیشتر نمونه خشک میشه من با اون دما ده دقیقه ای برمیداشتم شما قبلش با یکی دوتا شیرینی دمای دستگاهتونو چک کنین بعد مابقیشو بزارین✅ زیر شیرینی که یه مقدار طلایی شد کافیه روی شیرینی تا داغه چسبناکه سرد که بشه سفت میشه مشکلی نداره✅ بعد سرد شدن عسل رقیق روی اون شیرینیا که سوراخ زدین بزنین وبا ترافل وپودر پسته، نارگیل، شکلات یا هرچی که داشتین تزیین کنین بعد تزیینم بینشون مربا یا مارمالاد بزارین وشیرینیارو جفت کنین✅ نوشجونتون❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
دلبر خوشگل و خوشمزم🥲🥹 3لیوان شیر 4ق غ نشاسته گل 2ق غ پر آرد گندم 6ق غ شکر خامه صبونه یه بسته همه مواد به جز خامه رو میذاریم رو حرارت بسیار ملایم و هم میزنیم تا مث فرنی غلیظ بشه در آخر از رو حرارت برداشته و خامه صبونه رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد تو یه ظرف گود یه لایه مواد کِرِم میریزیم بعد یه لایه بیسکویت پتی بور کاکائویی موز و گردو میریزیم دوباره از مواد کرم میریزیم تا تموم بشه فقط حواستون باشه لایه اخری یا بالایی باید مواد کرم باشه دیگه بیسکوئیت و مخلفات نذارین بعد میذاریم یخچال خنک بشه یدونه ژله با طعم دلخواه رو با ¾لیوان آبجوش حل میکنیم میذاریم تو محیط آشپزخونه تا از داغی بیفته و تقریبا خنک بشه بعد ژله رو آروم میریزیم رو دسر میذاریم یخچال تا ببنده بعد با ترافل یا کنجد یا شکلات چیپسی یا خامه با ماسوره یا هم هرچی که دوسداشتین میتونین تزیینش کنین نوش جان 🧡 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای بلغورپلو: یه پیازدرشت ونگینی ریزخردمیکنم وتف میدم تا سبک شه زردچوبه وفلفل اضافه میکنم عطرادویه که بلندشد،دوتاحبه سیررنده شده اضافه میشه وبعدازون گوجه پوره شده.روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ بازکنه وآبش تبخیرشه بعدبلغورشسته شده اضافه میکنم. وآبش که کشیده شد برای یکربع دم میزاریم. من ازبلغورترکیه ای استفاده میکنم که سال گذشته ازتبریزخریدم. . کوفته مرغ: سینه مرغ وچرخ کردم همراه یکم شیرویکم سویا سس یا سس ورستشیر( جفتش رو نداشتید می تونید حذف کنید) دوحبه سیررنده شده وجعفری وپیازچه خرد شده ونمک ویکم پول بیبر( پودر فلفل قرمز) وپودرنون ورز دادم بعدا کوفته های کوچیک درست کردم یکی دوساعت تویخچال موندوبعد گریلشون کردم. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. شكلات تلخ:۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ: ۶۰گرم شكرقهوه اى: ٨٠ گرم پودرژلاتين: یک قاشق سوپخوری سرپر اسانس وانیل چند قطره یا پودر وانیل یک هشتم ق چ آب: یک سوم پیمانه خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته: ٣٥٠ گرم طرزتهيه دسر خامه قنادی را مقداری فرم دهید لازم نیست کامل فرم پیدا کنید .در حد نیمه فرم گرفته کافیست. پودرژلاتين را روى آب سرد پاشيده تا حالت اسفنجی پیدا کند.بعد به روش غيرمستقيم ذوب كنيد تا شفاف شود. شكر و زرده هاى تخم مرغ و وانیل را با به كمك همزن برقى مخلوط كنيد تا تغيير رنگ و حجم دهد. خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید.وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد مخلوط زرده رو به تدریج اضافه کرده و اجازه میدیم کمی روی حرارت قوام بیاد و مدام هم میزنیم درحد ۵دقیقه.بعد از حرارت برداشته وشکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با دمای خامه ذوب شود.سپس ژلاتين مذاب را به خامه و شکلات اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.خامه فرم گرفته را داخل کاسه همزن ریخته دستگاه رو روشن کنید و مخلوط خامه را به تدریج وقتی همزن روشن است اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. مايه بدست آمده را درون قالب موردنظر بريزيد و داخل فريزر به مدت ١٢ ساعت قرار دهيد. دسر یخ را از قالب جدا و سس را رويش ريخته و بنا به سليقه تزيين و سرو نماييد. ashpazi_mahbanoo ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
لایه اول کیک شکلاتی میزاربم لایه دوم شکلات 200 گرم خرد شده  کره 6 ق غذاخوری  وانیل 1ونیم ق چایخوری  تخم مرغ 4 عدد زرده و سفیده جدا  پودر شکر یک سوم پیمانه  نمک خیلی کم  فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره وشکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی  حرارت بردارید. زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوطشکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و  نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد. لایه سوم موس شکلات سفید و گیلاس  ژلاتین 1 ق چایخوری  آب سرد 1 ق غ  خامه سفت 1 و نیم پیمانه  شکلات سفید 180 گرم  گیلاس خرد شده 1 پیمانه (از کمپوت هم میشود استفاده کرد)  ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید. بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه سوم دسرتون بریزید لایه چهارم مواد لازم برای موس شکلات سفید شیر کامل 2/1 فنجان (105 گرم) شکلات سفید 175 گرم ژلاتین پودر 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم) آب 2  قاشق غذاخوری خامه زده‌شده 4/3 فنجان (180 گرم) شکلات سفید را ریز خردکرده در  یک کاسه بزرگ بریزید پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط می‌کنیم و 5 دقیقه به آن استراحت می‌دهیم شیر را روی حرارت گذاشته و می‌گذاریم بجوش بیاید وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً در شیر حل شود مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خردشده اضافه می‌کنیم و آن را به مدت 2 دقیقه استراحت می‌دهیم تا گرمای شیر شکلات‌ها را ذوب کند.سپس با همزن خوب هم می‌زنیم تا یک دست شود و اجازه می‌دهیم در دمای اتاق خنک شود در این فاصله خامه را خوب با 1 قاشق شکر هم می‌زنیم تا سفت شود.  به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شودوتو قالب میریزیم به مدت دوساعت تو یخچال میزاریم نوش جان kadbanooye_tak ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ 🆔 @shirini71
موس شکلات یا دسر شکلاتی یه دسر خوشمزه و شیک که میشه بهش تنوع داد👆👌 تو رستوراتهای بین المللی همینطور سالنهای شیک عروسی به عنوان یه دسر محبوب و گرونقیمت شناخته شده می تونید با بیسکوییت, کیک و ژله هم تلفیق کرد دیگه بقیه اش بر میگرده به ذوق و سلیقه شما❤️❤️❤️ 🍮🍮🍫🍫🍫🍫👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خامه‌قنادی‌۱۵۰‌گرم(یا‌خامه‌صبحانه‌‌‌) شکلات‌تخته‌ای‌شیرین‌۲۰۰‌گرم شکر‌۷‌قاشق‌غذاخوری زرده‌تخم‌مرغ‌۱‌عدد شیر‌۲‌لیوان‌دسته‌دار‌فرانسه پودر‌کاکائو‌۲‌قاشق‌غذاخوری آب‌۱/۲لیوان‌دسته‌دار‌فرانسه پودر‌ژلاتین۲‌قاشق‌غذاخوری وانیل‌نوک‌قاشق‌مرباخوری روش‌تهیه👩‍🍳 شکلات‌به‌روش‌بن‌ماری‌آب‌می‌کنیم.پودر‌ژلاتین‌با‌نصف‌لیوان‌آب‌به‌روش‌بن‌ماری‌حل‌می‌کنیم.شیر‌روی‌حرارت‌گرم‌کرده‌و‌خامه‌رو‌اضافه‌می‌کنیم‌(اگر‌خامه‌قنادی‌استفاده‌می‌کنین‌‌شکر‌کم‌کم‌بریزین‌چون‌ممکنه‌پرشیرین‌بشه.من‌کمتر‌از‌۷‌قاشق‌استفاده‌کردم.اگر‌از‌خامه‌‌صبحانه‌استفاده‌می‌کنین‌مقدار‌شکر‌باید‌بیشتر‌از‌۷‌قاشق‌‌غذاخوری‌باشه‌پس‌بچشین‌).وقتی‌خامه‌کاملا‌حل‌و‌یکدست‌شد‌پودر‌کاکائو‌و‌وانیل‌می‌ریزیم.حالا‌شکلات‌آب‌شده‌رو‌اضافه‌کرده‌و‌‌روی‌حرارت‌ملایم‌باهمزن‌دستی‌می‌زنیم‌تا‌یکدست‌بشه.شکر‌و‌با‌زرده‌تخم‌مرغ‌داخل‌کاسه‌ای‌می‌زنیم‌تا‌یکدست‌‌و‌روان‌بشه.زرده‌تخم‌مرغ‌‌و‌شکر‌به‌موادمون‌اضافه‌می‌کنیم‌روی‌حرارت‌ملایم‌هم‌می‌زنیم‌تا‌شکر‌حل‌بشه.‌حالا‌‌ژلاتین‌بهش‌اضافه‌می‌کنیم‌و‌مخلوط‌کرده‌و‌از‌روی‌حرارت‌برمیداریم‌و‌مایع‌شکلاتی‌رو‌داخل‌قالب‌مورد‌نظرمی‌ریزیم.حدود‌۳‌ساعت‌داخل‌یخچال‌بمونه‌تا‌ببنده‌بعد‌می‌تونیم‌روی‌موس‌رو‌با‌مواد‌دلخواه‌تزئین‌کنیم. نوش‌جان ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ 🆔 @shirini7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود قرتی خمیر هزارلا سوسیس(سوسیس انگشتی یا سوسیس آلمانی رو برش بدید به این اندازه ) کالباس پنیر پیتزا سس مایونز آویشن با دمای ۱۶۰ درجه حدود سی دقیقه فقط با شعله ی پایین بزارید تا بپزه ده دقیقه هم بالا و پایین خرده روشن باشه تا گریل بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول اینکه ۶تا خمیر از نونوایی گرفتم بعدش ۲لیوان شکر ومقداری پودر زیره ریختم داخل میر ورز دادم.(میزان شکر دل بخواه اگه شیرین تر خواستین مقدارشو بیشتر کنید) دودا یک ملاقه روغن جامد ویا دنبه فرقی نداره داخل زرد چوبه ریختم وبه خمیرم اضافه کردم وخوب ورز دادم. نیم ساعت گذاشتم جای گرم خوب ور که اومد چونه کردم داخل تنور پختمشون. **اگه میخواهید خوش رنگ بشه دوقاشق روغن یکم زرد چوبه بریزید وموقعی که خوب پهن کردیدومیخواستین داخل تنور بزارید کم روش بریزید وخوب بمالید وداخل تنور بزارید.. نوش جونتون😊 @shirini71