eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای بلغورپلو: یه پیازدرشت ونگینی ریزخردمیکنم وتف میدم تا سبک شه زردچوبه وفلفل اضافه میکنم عطرادویه که بلندشد،دوتاحبه سیررنده شده اضافه میشه وبعدازون گوجه پوره شده.روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ بازکنه وآبش تبخیرشه بعدبلغورشسته شده اضافه میکنم. وآبش که کشیده شد برای یکربع دم میزاریم. من ازبلغورترکیه ای استفاده میکنم که سال گذشته ازتبریزخریدم. . کوفته مرغ: سینه مرغ وچرخ کردم همراه یکم شیرویکم سویا سس یا سس ورستشیر( جفتش رو نداشتید می تونید حذف کنید) دوحبه سیررنده شده وجعفری وپیازچه خرد شده ونمک ویکم پول بیبر( پودر فلفل قرمز) وپودرنون ورز دادم بعدا کوفته های کوچیک درست کردم یکی دوساعت تویخچال موندوبعد گریلشون کردم. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. شكلات تلخ:۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ: ۶۰گرم شكرقهوه اى: ٨٠ گرم پودرژلاتين: یک قاشق سوپخوری سرپر اسانس وانیل چند قطره یا پودر وانیل یک هشتم ق چ آب: یک سوم پیمانه خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته: ٣٥٠ گرم طرزتهيه دسر خامه قنادی را مقداری فرم دهید لازم نیست کامل فرم پیدا کنید .در حد نیمه فرم گرفته کافیست. پودرژلاتين را روى آب سرد پاشيده تا حالت اسفنجی پیدا کند.بعد به روش غيرمستقيم ذوب كنيد تا شفاف شود. شكر و زرده هاى تخم مرغ و وانیل را با به كمك همزن برقى مخلوط كنيد تا تغيير رنگ و حجم دهد. خامه صبحانه را روی حرارت قرار دهید.وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد مخلوط زرده رو به تدریج اضافه کرده و اجازه میدیم کمی روی حرارت قوام بیاد و مدام هم میزنیم درحد ۵دقیقه.بعد از حرارت برداشته وشکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با دمای خامه ذوب شود.سپس ژلاتين مذاب را به خامه و شکلات اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.خامه فرم گرفته را داخل کاسه همزن ریخته دستگاه رو روشن کنید و مخلوط خامه را به تدریج وقتی همزن روشن است اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. مايه بدست آمده را درون قالب موردنظر بريزيد و داخل فريزر به مدت ١٢ ساعت قرار دهيد. دسر یخ را از قالب جدا و سس را رويش ريخته و بنا به سليقه تزيين و سرو نماييد. ashpazi_mahbanoo ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
لایه اول کیک شکلاتی میزاربم لایه دوم شکلات 200 گرم خرد شده  کره 6 ق غذاخوری  وانیل 1ونیم ق چایخوری  تخم مرغ 4 عدد زرده و سفیده جدا  پودر شکر یک سوم پیمانه  نمک خیلی کم  فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره وشکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی  حرارت بردارید. زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوطشکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و  نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد. لایه سوم موس شکلات سفید و گیلاس  ژلاتین 1 ق چایخوری  آب سرد 1 ق غ  خامه سفت 1 و نیم پیمانه  شکلات سفید 180 گرم  گیلاس خرد شده 1 پیمانه (از کمپوت هم میشود استفاده کرد)  ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید. بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه سوم دسرتون بریزید لایه چهارم مواد لازم برای موس شکلات سفید شیر کامل 2/1 فنجان (105 گرم) شکلات سفید 175 گرم ژلاتین پودر 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم) آب 2  قاشق غذاخوری خامه زده‌شده 4/3 فنجان (180 گرم) شکلات سفید را ریز خردکرده در  یک کاسه بزرگ بریزید پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط می‌کنیم و 5 دقیقه به آن استراحت می‌دهیم شیر را روی حرارت گذاشته و می‌گذاریم بجوش بیاید وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً در شیر حل شود مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خردشده اضافه می‌کنیم و آن را به مدت 2 دقیقه استراحت می‌دهیم تا گرمای شیر شکلات‌ها را ذوب کند.سپس با همزن خوب هم می‌زنیم تا یک دست شود و اجازه می‌دهیم در دمای اتاق خنک شود در این فاصله خامه را خوب با 1 قاشق شکر هم می‌زنیم تا سفت شود.  به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شودوتو قالب میریزیم به مدت دوساعت تو یخچال میزاریم نوش جان kadbanooye_tak ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ 🆔 @shirini71
موس شکلات یا دسر شکلاتی یه دسر خوشمزه و شیک که میشه بهش تنوع داد👆👌 تو رستوراتهای بین المللی همینطور سالنهای شیک عروسی به عنوان یه دسر محبوب و گرونقیمت شناخته شده می تونید با بیسکوییت, کیک و ژله هم تلفیق کرد دیگه بقیه اش بر میگرده به ذوق و سلیقه شما❤️❤️❤️ 🍮🍮🍫🍫🍫🍫👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خامه‌قنادی‌۱۵۰‌گرم(یا‌خامه‌صبحانه‌‌‌) شکلات‌تخته‌ای‌شیرین‌۲۰۰‌گرم شکر‌۷‌قاشق‌غذاخوری زرده‌تخم‌مرغ‌۱‌عدد شیر‌۲‌لیوان‌دسته‌دار‌فرانسه پودر‌کاکائو‌۲‌قاشق‌غذاخوری آب‌۱/۲لیوان‌دسته‌دار‌فرانسه پودر‌ژلاتین۲‌قاشق‌غذاخوری وانیل‌نوک‌قاشق‌مرباخوری روش‌تهیه👩‍🍳 شکلات‌به‌روش‌بن‌ماری‌آب‌می‌کنیم.پودر‌ژلاتین‌با‌نصف‌لیوان‌آب‌به‌روش‌بن‌ماری‌حل‌می‌کنیم.شیر‌روی‌حرارت‌گرم‌کرده‌و‌خامه‌رو‌اضافه‌می‌کنیم‌(اگر‌خامه‌قنادی‌استفاده‌می‌کنین‌‌شکر‌کم‌کم‌بریزین‌چون‌ممکنه‌پرشیرین‌بشه.من‌کمتر‌از‌۷‌قاشق‌استفاده‌کردم.اگر‌از‌خامه‌‌صبحانه‌استفاده‌می‌کنین‌مقدار‌شکر‌باید‌بیشتر‌از‌۷‌قاشق‌‌غذاخوری‌باشه‌پس‌بچشین‌).وقتی‌خامه‌کاملا‌حل‌و‌یکدست‌شد‌پودر‌کاکائو‌و‌وانیل‌می‌ریزیم.حالا‌شکلات‌آب‌شده‌رو‌اضافه‌کرده‌و‌‌روی‌حرارت‌ملایم‌باهمزن‌دستی‌می‌زنیم‌تا‌یکدست‌بشه.شکر‌و‌با‌زرده‌تخم‌مرغ‌داخل‌کاسه‌ای‌می‌زنیم‌تا‌یکدست‌‌و‌روان‌بشه.زرده‌تخم‌مرغ‌‌و‌شکر‌به‌موادمون‌اضافه‌می‌کنیم‌روی‌حرارت‌ملایم‌هم‌می‌زنیم‌تا‌شکر‌حل‌بشه.‌حالا‌‌ژلاتین‌بهش‌اضافه‌می‌کنیم‌و‌مخلوط‌کرده‌و‌از‌روی‌حرارت‌برمیداریم‌و‌مایع‌شکلاتی‌رو‌داخل‌قالب‌مورد‌نظرمی‌ریزیم.حدود‌۳‌ساعت‌داخل‌یخچال‌بمونه‌تا‌ببنده‌بعد‌می‌تونیم‌روی‌موس‌رو‌با‌مواد‌دلخواه‌تزئین‌کنیم. نوش‌جان ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ 🆔 @shirini7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود قرتی خمیر هزارلا سوسیس(سوسیس انگشتی یا سوسیس آلمانی رو برش بدید به این اندازه ) کالباس پنیر پیتزا سس مایونز آویشن با دمای ۱۶۰ درجه حدود سی دقیقه فقط با شعله ی پایین بزارید تا بپزه ده دقیقه هم بالا و پایین خرده روشن باشه تا گریل بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول اینکه ۶تا خمیر از نونوایی گرفتم بعدش ۲لیوان شکر ومقداری پودر زیره ریختم داخل میر ورز دادم.(میزان شکر دل بخواه اگه شیرین تر خواستین مقدارشو بیشتر کنید) دودا یک ملاقه روغن جامد ویا دنبه فرقی نداره داخل زرد چوبه ریختم وبه خمیرم اضافه کردم وخوب ورز دادم. نیم ساعت گذاشتم جای گرم خوب ور که اومد چونه کردم داخل تنور پختمشون. **اگه میخواهید خوش رنگ بشه دوقاشق روغن یکم زرد چوبه بریزید وموقعی که خوب پهن کردیدومیخواستین داخل تنور بزارید کم روش بریزید وخوب بمالید وداخل تنور بزارید.. نوش جونتون😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
املت سیب زمینی طور🥴🤤 سیب زمینی رو نگینی کرده و میذاریم سرخ بشه بعد برمیداریم میذاریم کنار توهمون تابه پیاز خلالی کرده سبک که شد بهش گوجه خوردشده اضافه میکنیم نمک میزنیم میذاریم بپزه آب گوجه کشیده شد بهش تخم مرغ اضافه کرده و وقتی اماده شد موقع سرو سیب زمینی رو بااملت قاطی کرده و آمادس نوش جان🧡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کباب کوبیده ذغالی بچه ها اگر نکاتی که امروز بهتون میگم مو به مو رعایت کنین لذیذترین کباب کوبیده ی زندگیتون رو درست میکنین و میل میکنین🍢🍢🍢 مواد لازم برای ۵ سیخ کوبیده : گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی ۵۰۰ گرم چربی چرخ شده ۲۵۰ گرم( من چربی رو با گوشت چرخ کردما نه جدا جدا) زعفرون غلیظ دم کرده سه قاشق غ خ فلفل سیاه یک دوم قاشق چ خ فلفل قرمز یک  سوم قاشق چ خ نمک یک قاشق چ خ سماق یک قاشق چ خ پیاز بزرگ رنده شده یک عدد 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢 واسه یه کوبیده ی خوش عطر و طعم، نسبت گوشت و چربی باید دو به یک باشه،البته بسته به سلیقه ی شما میتونه یک به یک هم باشه ولی کمی بوی چربی غالب میشه! که به مزاجِ ما سازگار نیست ،هر چه چربی بیشتر کبابتون آبدار تر و هر چه کمتر خشک تر.نسبتِ دو به یک خیلی مناسب و همه پسنده👌🏻 من همراهِ ۵۰۰ گرم گوشت خالص گوساله و گوسفندی ۲۵۰ گرم چربی چرخ کردم اونم سه بار ...آب پیازم رو گرفتم ولی نه کاملا ...چون کباب خشک میشه اگه همه آبشو بگیرین...فلفل سیاه و قرمز و سماق و زعفرون و پیاز رو به گوشت اضافه کردم و حسااااااابی ورز دادم، خیلی خیلی زیاد در حدی که گوشت چسبنده شد کاملا ...بعد همه مواد رو دوباره با هم چرخ کردم و باز ورز دادم...بچه ها ورز دادن خیلیییی مهمه اگر کبابتون از سر سیخ میوفته دلیلش اینه که خوب ورز نمیدین ، اگه حوصله ندارین ورز بدین بریزین تو غذاساز، اونجوری هم کاملا چسبناک میشه گوشتتون ...ورز دادن باید به حدی باشه که گوشت چسبنده بشه اینجوری کامل به سیخ هم میچسبه و نمیریزه ...هر بار یه چونه ۱۲۰ گرمی از گوشتتون رو بردارین و به سیخ بکشین  و دیگه ذغال و منقل و تمااااااااااام راستی من به فلفل و گوجه ام روی ذغال روغن زیتون و نمک میمالم محشر میشه🌶🍅 . 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گردو 125 گ شکر 250 گ سفیده تخم مرغ 63 گ روغن مایع 50 گ آرد برنج 25 گ برای تزیین روی شیرینی به دلخواه پسته و بادام خرد شده طرز تهیه: همه مواد به جز آرد برنج رو مخلوط کنید این شیرینی یه مرحله پخت اولیه داره به اصطلاح داغ زدن گفته میشه و من چون بار اولم بود این شیرینی رو درست میکردم ریسک نکردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم شما هم میتونید مثل من روی حرارت بخار آب انجام بدین همونطور که تو ویدئو نشون دادم مواد رو مدام هم بزنید تا ته نگیره باید داغ بشه با انگشت میتونید امتحان کنید وقتی مایه داغ میشه شکر ذوب میشه و مایه کشدار میشه به این مرحله که رسید از روی حرارت بردارید و داخل یه ظرف بریزید و بذارید کاملا خنک بشه بعد از خنک شدن آرد برنج رو کم کم اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید برای شکل دادن شیرینیها کف دستهاتون رو خیلی کم با روغن مایع چرب کنید مقداری از مایه رو بردارین که من برای منظم شدن از اسکوپ کوچیک استفاده کردم داخل دست گرد کنید بعد تو کف دست صاف کنید و دورش رو هم صاف کنید و اگه روی شیرینی رو مغزدار دوست دارید مغز دلخواه رو بریزید و کمی فشار بدین تا بچسبن و داخل سینی بذارید اینم بگم شیرینیها موقع پخت پف میکنن پس شما نازکتر پهن کنید در فر گرم 160 درجه بذارید به مدت حدود 20 دقیقه شیرینیها باید پف کنن و ترک بخورن و دورشون هم کمی طلایی بشه بعد از خارج کردن از فر 30 دقیقه بذارید خنک بشن بعد داخل ظرف در بسته بذارید یه نکته اینکه من داخل سینی ورق نسوز گذاشتم که شیرینیها بعد از خنک شدن خیلی راحت جدا شدن شما اگه ندارین کاغذ نذارین چون میچسبه میتونید سینی رو خیلی کم چرب کنید . #🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم ارد سفید 1 لیوان ارد سهن 1لیوان زردچوبه 1ق چ نمک یک چهارم ق چ روغن مایع یک چهارم لیوان خمیر مایه 1ق م ادویه کماچ (زیره سبز،زیره سیاه، سیاهدانه،رازیانه،تخم گشنیز،گل خشت،دارچین،هل)مخلوط اسیاب شده ادویه ها 1ق چ سرپر موادمیانی خرما وگردو پوست شده وچرخ یاکاملا له وخردشده نکات اردها ازقبل الک شود✅ ادویه کماچ حذف نشود✅ اگه داخل فر درست کردین حتما زیر خمیر وروشو روغن مایع بریزین که خشک نشه ✅ اب اضافه به خورد خمیرندین یه خمیرسفت ترازخمیرای معمولی نیازه✅ پودر خمیرمایه هم میشه عمل اورد وریخت هم مستقیم باارد مخلوط بشه دراین صورت ابی که میریزین حتما ولرم باشه✅بهتره که ازقبل عمل بیارین کیفیت بهتری داره طرز تهیه ابتدا ارد الک شده،ادویه،زردچوبه،نمک،خمیرمایه وروغن باهم مخلوط شود بعد اروم وکم کم اب ولرم به خمیراضافه کنین وبادست هم بزنین،دقت کنین اب زیادی نمیبره زیاد نریزین که خمیر شل بشه همینکه جم شد وچسبناک بود کافیه،ورز بدین کامل بعد بزارین استراحت✅ تومحیط وجای گرم تاعمل اومدن خمیرصبرکنین تقریبا یکساعت کافیه✅ بعد عمل اومدن واماده کردن مواد میانی ازخمیراندازه گردو برداشته کف دست باز کنین خرمابزارین گرد کنین توسینی بزارین ومهربزنین، مهرچوبی بهترین گزینه اس اگه نبود ته لیوان طرح دارم میتونین استفاده کنین،همینطور میتونین پهن کنین باوردنه وباقالب گرد یاسرلیوان همرو یه اندازه بزنین این مدل واسه سرخ کردنه که بعد توی تابه روغن ریخته سرخ میشه بعد پخت پودر قندمیپاشین وسردکه شد میل میکنین✅ واسه فر خمیرو باوردنه باز کنین کف سینی روغن بریزین خمیرو بزارین بعد خرماتونو با کف دست یا بین دوتاپلاستیک پهن کنین وبزارین روی خمیر بعد یه لایه خمیر دیگه باز کنین وروی لایه خرماییمون میزاریم اطرافشو بادست به هم میچسبونیم که خرماها معلوم نباشه وکامل بین دوتا خمیر قرار بگیره خمیرنباید نازک باشه نبایدم ضخیم✅ این میزان برای نصف سینی توستر خمیره وهمین مقدار که تو عکسه بهتون شیرینی میده اگه کمتر یا بیشتر خواستین موادو کم و یاد کنین✅ بعد گذاشتن توی سینی باچاقو شکل لوزی یامربع برش بدین بعد روشو باز باروغن کامل چرب کنین وبزارین داخل فر ازقبل گرم شده✅ فر دمای 180توستر160به مدت25دقیقه دمای فرها باهم متفاوته حتما چک کنین اخرسر گریل بالا بزنین که کاملا روی خمیرم خوشرنگشه کمی زمان میبره✅بعدپخت توظرف دربسته بزارین تانرمشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا