آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_رزت_قهوه_معصومه
خودت را به كارهاى زيبا عادت بده كه اگر به آنها عادت كنى، برايت لذت بخشمى شوند. امام علی (ع) (غررالحکم)
یه شیرینی ترد و لطیف که عطر و طعمش رو نگم براتون فوق العاده است 😍☺️
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
آرد سفید ۹۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
پودر کاکائو ۱۰ گرم (حدود ۱ ق غ)
قهوه اسپرسو ۲ ق غ ( می تونید جای اسپرسو از هر نوع قهوه و یا قهوه فوری هم استفاده کنید)
کره نرم و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم .دور گیری کردم.پودر کاکائو الک شده و نشاسته ذرت رو هم ریختم و ترکیب کردم . قهوه رو هم ریختم ، می تونید از هر نوع قهوه و یا حتی پودر قهوه هم استفاده کنید .
آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با همزن مخلوط کردم . خمیر این شیرینی نه خیلی شل و نه خیلی سفت هستش . باید طوری باشه که بتونید از ماسوره رد کنید . اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید ، اگر سفت بود قهوه بریزید . خمیر من عالی بود و نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت و داخل قیف ماسوره 1M انداختم و خمیر رو ریختم و در سینی با ماسوره رزت زدم . بهتره از قیف یک بار مصرف استفاده نکنید تا پاره نشه . نحوه شکل دادن دل به خواهی هست و می تونید از هر نوع ماسوره استفاده کنید و حتی می تونید شکوفه بزنید .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
برای فر برقی ،المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، دمای ۱۶۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه .
برای فر گازی ، طبقه وسط ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
بدون فر در فر دست ساز که روش کار با فر دست ساز استوری هایلایت هستش .
نکات
🔴 برای من ۱۳ عدد شیرینی شد .
🔴جای کره یا مارگارین ،روغن جامد جایگزین نمیشه کرد.
🔴ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ۱۰ روز و در صورت استفاده از مارگارین حدود ۳ هفته ، در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد
🍔 @shirini71
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#کیک_اسفنجی بدون جدا کردن زرده وسفیده
با پف عالی برای مبتدی ها
#رول_کادایف
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_نوتلا
مواد لازم:
مارگارین 100 گرم
کره 100 گرم
50 گرم پودر قند
50 گرم نشاسته ذرت
25 گرم شیر خشک
پودر بادام 40 گرم (قابل جایگزینی با پودر اورئو یا رگال)
50 گرم چیپس شکلات
مقدار اندکی نمک
278 گرم آرد کم پروتئین
چاپ مرجع شماره 201 یا کوچکتر شماره 101 یا 106
تاپینگ ها:
150 گرم ترکیب شکلات تلخ مایع
نشاسته ذرت 60 گرم
سرنگ ویلتون شماره 21
البته می توانید با نوتلا، بدون نیاز به نشاسته ذرت کار کنید.
طرز تهیه:
مواد خمیر را مخلوط کنید. بعد از استراحت به مدت یک ساعت، آنها را قالب بزنید و در سینی بچینید. در دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس بعد از خنک شدن با سرنگ شماره 21 ویلتون با شکلات پر کنید. دوباره با دمای 150 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.
🍔 @shirini71
#نوقا_پسته_ای🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
شکر :750گرم
گلوکز:500گرم
آب:300میلی لیتر
گردوی خرد شد ه :600گرم
سفیده تخم مرغ :10عدد
وانیل :4/1قاشق چای خوری
نان بستنی(میکادو):به میزان لازم
طرزتهیه
👇👇👇
شکر و آب را مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا جوش آید در این هنگام گلو کز را به ان بیفزایید هنگامی که شربت غلیظ شد،چند قطره از آن داخل آب بریزید زمانی که گلوله شد آماده است.
سپس سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود و فرم بگیرد حالا شربت را از روی حرارت بر دارید و کم کم در هنگام هم زدن تخم مرغ ها به ان بیفزایید در آخر گردو را به مواد اضافه کنید . اکنون نان بستنی را داخل سینی بگذارید و روی آن مایه ی نوقا را بریزید و پس از خنک شدن به صورت مستطیل ببرید و میل نمایید
نوش جان👌
#تنقلات
@shirini71