eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
اگر سردردهای شدید میگیرید سرکه سیب بخورید سرکه سیب برای درمان خیلی چیز‌ها مفید است مخصوصا برای میگرن، اما برای سردرد‌ها تنشی هم سودمند است. سرکه سیب به تعدیل سطح pH در بدن کمک کرده و برای سم زدایی نیز مفید است. ضمنا سرکه سیب خواص ضد التهابی دارد که سردرد‌های ضربانی را هم برطرف می‌کند. سرکه سیب برای کاهش استرس هم خوب است. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و فیلتر نشده را به یک لیوان آب اضافه کنید. می‌توانید کمی عسل هم در آن بریزید. این ترکیب را روزی یک تا دو بار بنوشید تا از سردرد پیشگیری کنید. همچنین می‌توانید چای بابونه و چای سبز بنوشید. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♡•  •♡ 🌱 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
✍چی و چطور درست کنیم؟ 👈❗️ماست،آرد بکینگ پودر را نیم ساعتی در دمای محیط قراردهید 👈حالا۲پیمانه آردقنادی یا آردنان فانتزی و یک چهارم ق چ نمک و ۳ ق چ بکینگ پودر را در ظرفی خوب مخلوط کنید 👈حالا وسط مخلوط آرد را باز کرده و یک حفره ایجاد کنید و یک و یک چهارم پیمانه ماست خامه ای شیرین و یک چهارم پیمانه روغن مایع را  داخل حفره بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. داخل یک قالب گرد با قطر حدود 23سانت کاغذ روغنی گذاشته، چرب می کنید و خمیر را با قاشق روی کاغذ می ریزید ❗️خمیرسفت ،چسبنده و درعین حال لطیف است 👈 روی خمیر را می توانید سبزیهای معطر، انواع ادویه جات و یا دانه های روغنی بپاشید. 🙍‍♀ من پودر پاپریکا وکنجدوخلال پسته ریختم. 👈خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰درجه فارنهایت گرم شده بگذارید. با خلال چوبی بعدازبیست دقیقه چک کنید تا از پخت نان مطمئن شوید بعدازپخت دقیقه باکمک کارد دور نان را آزاد و روی توری قرار دهید ناخنک شود. این بابافتی سبک، برای سروبا پنیر وکوکو،مربا..برای زمانی که عجله دارید مناسب است، 🌹انتخاب نوع ماست با شماست،مدلهای مختلف رو امتحان کنیدببینیدکدومو بیشتر دوست دارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روشهای مختلف پخت بادمجون پلو👆 🍆🍆🍚🍚👆
بادمجون_پلو 😄 مواد لازم: ۲ پیمانه برنج 1-2 بادمجان بزرگ 1 گوجه فرنگی بزرگ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 پیاز 1 حبه سیر رنده شده 3 فنجان آب گرم نمک ، فلفل 2 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره طرز تهیه ابتدا پوست بادمجان ها را گرفته و آنرابه مکعب های با اندازه متوسط ​​برش دهید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و با یک دستمال آشپزخانه روغن اضافی را بگیرید. از طرفی 2 قاشق غذاخوری روغن درون یک ماهیتابه مناسب ریخته، پیاز ریز خرد شده ، سیر را اضافه کنید. 2 دقیقه تفت دهید. سپس ، گوجه فرنگی ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. سپس ، آب و برنج اضافه می شود ، مخلوط می شوند ، کره ، نمک ، فلفل و اضافه میشود. جوش بیاید. بعد از جوش آمدن ، شعله را کم کرده تا پخته شود( به صورت کته برنج و پخته،شما میتونید برنج و به صورت دمی بپزید و دیگه نیازی به آب نیست) . 1 قاشق چای خوری نعنا را روی برنج پخته شده بپاشید. در آخر مقداری از بادمجانهای سرخ شده را روی برنج اضافه کنید . زعفران دم کرده روی برنج بریزید. من آن را با گوشت و ماست سیر سرو کردم khaneye_ashpazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا