eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نسکافه اونم با ترکیب شکلات یه طعم فوق العاده س😍🥰🥰 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب مرغ مواد لازم: ۱_مرغ ۱ کیلو ۲_پیاز ۲عدد ۳_سیر ۳حبه ۴_فلفل دلمه ۱/۴عدد ۵_آرد سوخاری ۲ق. غ ۶_زعفران دم کرده مقداری ۷_کره ۵۰گرم ۸_نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کمی پودر فلفل دلمه به میزان لازم. نکات: بهتره ران و سینه مرغ با هم چرخ بشه.، بافت نرمی میگیره. آب پیاز و فلفل دلمه رو حتما بگیرید. حتما مواد و خوب ورز بدین. بسته بندی کنید، بزارید یخ بزنه، بعد به ابعاد دلخواه برش بزنید. 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤩 مواد لازم : ‌‌تخم مرغ ۱ عدد آرد ۲۱۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم روغن ۶۰ گرم شیر ۱۵۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل ۱ ق چ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات 120 گرم شیر عسلی 380 گرم پودر کاکائو 45 گرم الک شده خامه 500 گرم نمک یک پنس خامه رو 20 دقیقه تو فریزر میذاریم تا کمی یخ بزنه و در آورده و با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و پودر کاکاءو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات رو بن ماری ذوب کرده و از روی حرارت برداشته هم زده تا یکدست شود و شیر عسلی و نمک رو داخلش ریخته و هم زده و مخلوط رو داخل خامه میریزیم و هم میزنیم و توی ظرف مورد نظر ریخته و روکش کشیده و یک شب در فریز قرار میدهیم.بعد در میاریم و با اسکوپ در ظرف میکشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
اگر سردردهای شدید میگیرید سرکه سیب بخورید سرکه سیب برای درمان خیلی چیز‌ها مفید است مخصوصا برای میگرن، اما برای سردرد‌ها تنشی هم سودمند است. سرکه سیب به تعدیل سطح pH در بدن کمک کرده و برای سم زدایی نیز مفید است. ضمنا سرکه سیب خواص ضد التهابی دارد که سردرد‌های ضربانی را هم برطرف می‌کند. سرکه سیب برای کاهش استرس هم خوب است. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و فیلتر نشده را به یک لیوان آب اضافه کنید. می‌توانید کمی عسل هم در آن بریزید. این ترکیب را روزی یک تا دو بار بنوشید تا از سردرد پیشگیری کنید. همچنین می‌توانید چای بابونه و چای سبز بنوشید. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♡•  •♡ 🌱 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
✍چی و چطور درست کنیم؟ 👈❗️ماست،آرد بکینگ پودر را نیم ساعتی در دمای محیط قراردهید 👈حالا۲پیمانه آردقنادی یا آردنان فانتزی و یک چهارم ق چ نمک و ۳ ق چ بکینگ پودر را در ظرفی خوب مخلوط کنید 👈حالا وسط مخلوط آرد را باز کرده و یک حفره ایجاد کنید و یک و یک چهارم پیمانه ماست خامه ای شیرین و یک چهارم پیمانه روغن مایع را  داخل حفره بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. داخل یک قالب گرد با قطر حدود 23سانت کاغذ روغنی گذاشته، چرب می کنید و خمیر را با قاشق روی کاغذ می ریزید ❗️خمیرسفت ،چسبنده و درعین حال لطیف است 👈 روی خمیر را می توانید سبزیهای معطر، انواع ادویه جات و یا دانه های روغنی بپاشید. 🙍‍♀ من پودر پاپریکا وکنجدوخلال پسته ریختم. 👈خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰درجه فارنهایت گرم شده بگذارید. با خلال چوبی بعدازبیست دقیقه چک کنید تا از پخت نان مطمئن شوید بعدازپخت دقیقه باکمک کارد دور نان را آزاد و روی توری قرار دهید ناخنک شود. این بابافتی سبک، برای سروبا پنیر وکوکو،مربا..برای زمانی که عجله دارید مناسب است، 🌹انتخاب نوع ماست با شماست،مدلهای مختلف رو امتحان کنیدببینیدکدومو بیشتر دوست دارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روشهای مختلف پخت بادمجون پلو👆 🍆🍆🍚🍚👆
بادمجون_پلو 😄 مواد لازم: ۲ پیمانه برنج 1-2 بادمجان بزرگ 1 گوجه فرنگی بزرگ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 پیاز 1 حبه سیر رنده شده 3 فنجان آب گرم نمک ، فلفل 2 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره طرز تهیه ابتدا پوست بادمجان ها را گرفته و آنرابه مکعب های با اندازه متوسط ​​برش دهید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و با یک دستمال آشپزخانه روغن اضافی را بگیرید. از طرفی 2 قاشق غذاخوری روغن درون یک ماهیتابه مناسب ریخته، پیاز ریز خرد شده ، سیر را اضافه کنید. 2 دقیقه تفت دهید. سپس ، گوجه فرنگی ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. سپس ، آب و برنج اضافه می شود ، مخلوط می شوند ، کره ، نمک ، فلفل و اضافه میشود. جوش بیاید. بعد از جوش آمدن ، شعله را کم کرده تا پخته شود( به صورت کته برنج و پخته،شما میتونید برنج و به صورت دمی بپزید و دیگه نیازی به آب نیست) . 1 قاشق چای خوری نعنا را روی برنج پخته شده بپاشید. در آخر مقداری از بادمجانهای سرخ شده را روی برنج اضافه کنید . زعفران دم کرده روی برنج بریزید. من آن را با گوشت و ماست سیر سرو کردم khaneye_ashpazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 هفدهم اردیبهشت 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
با افزایش سن تناسب اندام کمتر میشود اما برای حفظ تناسب یا کاهش وزن می توانید از چای سبز و نعناع فلفلی کمک بگیرید ، این گیاهان حاوی عوامل فعال لاغر کننده اند. ۲ قاشق چایخوری برگ نعناع خشک شده و ۲ قاشق غذاخوری چای سبز خشک شده را در یک لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه دم و بعد آن را صاف کنید و قبل از ساعت 5 بعدازظهر به مدت یک ماه روزی یک فنجان از آن را بنوشید. توجه داشته باشید مصرف این نوشیدنی به زنان باردار و کودکان توصیه نمی شود. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خربزه سبز (ایوانکی)1 کیلوگرم آهک 1پیمانه آب برای آهک3 لیتر (12 پیمانه) شکر1.5 کیلوگرم آب برای شربت750 میلی لیتر آب لیموترش2 قاشق سوپخوری وانیل1/4 قاشق مرباخوری پوست خربزه را بگیرید و آن را با قالب یا اسکوپ شکل دهید و در ظرفی بریزید.آهک و آب را با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا آهک ته نشین شود. سپس آب زلال آهک را روی خربزه های قالب زده بریزید و آنها را 24 ساعت داخل آن نگه دارید.پس از آن به مدت 3 ساعت داخل آب معمولی بریزید و 3-2 بار آب آن را عوض کنید تا آهک آن گرفته شود.شکر و آب را مخلوط کنید و پس از 15 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود.آب لیمو ترش را به شربت بیافزایید و بگذارید بجوشد تا شربت قوام آید(دیواره های قابلمه را با برس مرطوب کنید).خربزه ها را داخل شربت قوام آمده بریزید و حرارت را ملایم کنید(از جوش نیفتد) و مربا را 15-12 دقیقه بجوشانید تا شربت دوباره قوام آید.در آخر، وانیل را بریزید و مربا را از روی حرارت بردارید.پس از سرد شدن، مربا را در ظرف درب دار ریخته، در یخچال قرار دهید. 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نبات یک کیلو آب: دو سه لیوان طرز تهیه: راستش تهیه این شربت اصلا کار شاقی نیست. بیشتر از اون جهت تهیه اش توصیه میشه که وجود این شربت تو خونه ـ به خصوص خونه بچه دار ـ لازمه. خب خیلی از خوراکی هایی که ماها در طول روز میخوریم، سردیه. نبات دم دستی ترین خوردنی گرمیه. منتها برای اینکه همیشه دم دست باشه و به راحتی بشه ازش استفاده کرد، چه بهتر که نبات رو به صورت شربت دربیاریم و تو یخچال نگهداری کنیم. تهیه اش که از همه چی راحت تره. کافیه مثلا روی یک کیلو نبات، دو سه لیوان آب بریزیم و بذاریم رو حرارت. نمیخوایم زیاد آب داشته باشه. در حدی باشه که فقط نباتها توش آب بشن. رو حرارت ملایم میذاریم بمونه. نبات ها که آب شد زیرش رو خاموش می کنیم. خنک که شد، نخ و ریسمان تو شربت رو درمیاریم و میریزیم تو شیشه و تو یخچال نگهداری می کنیم. هر بار مثلا خواستیم چای نبات بخوریم یا تو شربتی از نبات استفاده کنیم، دیگه نیاز نیست منتظر آب شدن نباتها بمونیم. شیره نبات بدلیل غلظت بالا و زعفران زیادی که در آن موجود است  برای پخت و پز شیرینی جات  خانگی و مصارفی چون حلوا ، مربا( بخصوص هویج)، کیک و شیرینی  ونیز برای  شیرین کردن  انواع نوشیدنیها(مثل چای ،شیرکاکائو ) و شربت زعفرانی ( بخصوص وقتی که مقداری آبلیمو یا گلاب به آن اضافه شود)برای مراسم و جشن ها بسیار عالی می باشد. در واقع هر آنچه که از شکر می توان استفاده کرد از شیره نبات هم  همان استفاده را می شود کرد. نکته مهم  اینکه بدلیل قیمت بسیار پایین آن از شکر،از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می  باشد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا