eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستای نازنینم سلام امیدوارم حالتون خوب باشه😍 حلوای زنجبیلی انواع مختلفی داره که این راحتترین روش پخت این حلوا هستش. آرد گندم یک پیمانه پودر شکر سه/چهارم پیمانه کره ۸۰ گرم پودر زنجبیل و هل از هر کدام یک قاشق غذاخوری گردو پودر شده ۵۰ گرم طرز تهیه: آرد رو ۱۰ دقیقه تفت بدین الک کنین و دوباره به تابه برگردونین، کره و پودر هل و زنجبیل و گردو رو اضافه کنین. 🤚زیر حرارت رو خاموش کنین. اگه خشک بود بهش ۲ تا ۵ قاشق بستگی به خشکی حلوا داره روغن مایع اضافه کنین. آرد از دما بیوفته تا جایی که دست رو نسوزونه. بعدش پودر قند رو الک کنین و با پشت قاشق پودر شکر رو به خورد آرد بدین و تمااااااام. اگه آرد داغ باشه پودر قند بزنین شکر توش گلوله میبنده.... آرد سنگک ۶۰ گرم آرد برنج ۶۰ گرم آرد نخودچی ۶۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم کره ۱۰ گرم شهد یک و نیم لیوان طرز تهیه : آرد رو ۱۰ دقیقه تفت بدین. بعد آرد برنج ۲ دقیقه تفت بدین. آرد نخودچی رو اضافه کنین و ۲ دقیقه تفت بدین (زود میسوزه مواظب باشین) از روی حرارت بردارین و الک کنین. دوباره به تابه برگردونین و یه دقیقه تفت بدین. کره و روغن رو اضافه کنین و وقتی کامل آرد و روغن به خورد هم رفتن شیره که از دما افتاده رو طی دو مرحله سریع اضافه کنین. و با پشت قاشق سریع هم بزنین. وقتی دیگه به کناره های تابه نمیچسبه گهواره اش کنین و توی ظرف مورد نظر سرو کنین. یک و نیم لیوان آب یک و نیم لیوان شکر یک سوم لیوان گلاب ۳ قاشق زعفران دم کرده بزارین بجوش بیاد و یک دقیقه بجوشه و زیرش رو خاموش کنین و تمااااام پ.ن: اگه شیره و روغن حلوای سه آرده کم باشه خشک میشه و موقع خوردن احساس خفگی میکنین. پ.ن: اگه شیره غلیظ باشه هم حلوا خشک میشه. عاشقتونم😍 m.esmayilpor ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این از لحاظ مواد اولیه و طعم با بامیه های معمولی متفاوته.😍 . مواد لازم برای شربت بار: شکر ۲ لیوان آب یک لیوان جوهر لیمو ۱/۴ ق چ گلوکز ۲ ق غ زعفرون ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ هل ۲ عدد . ( طرز تهیه شربت بار رو به طور کامل تو ویدئو توضیح دادم ) . 🌱 مواد لازم برای بامیه ترکی: شیر ۱۰۰ گرم ماست ۱۰۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم لیمو ترش کوچک ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۸۰۰ گرم وانیل ۱ ق چ پودر قند ۳۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ سرپر نمک ۱ پنس . ۱. تخم‌‌مرغ ها رو با همزن برقی یا دستی میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد و تغییر رنگ بده. . ۲.شیر، روغن، ماست، پودر قند و کمی لیمو ترش رو اضافه میکنیم و با همزن برقی یا دستی خوب به هم میزنیم. . ۳. آرد سفید، بیکینگ پودر، وانیل و نمک رو با هم مخلوط میکنیم، سه بار الک میکنیم و ذره ذره به مواد اضافه میکنیم تا جایی که مواد نه سفت باشه نه شل. مواد باید جوری باشه که وقتی کیسه قیف رو فشار میدیم مواد به راحتی خارج بشه. . ۴. تو دمای محیط نیم‌ ساعت به مواد استراحت میدیم و بعد مطابق ویدئو داخل قیف میریزیم. ( مواد داخل روغن به اندازه کافی پف میکنه، پس از ماسوره بزرگ استفاده نکنین). . ۵. داخل تابه ای روغن میریزیم و منتظر میمونیم تا کاملا داغ بشه ❗️روغن باید زیاد باشه❗️ ❗️روغن باید داغ داغ باشه❗️ . ۶. مطابق ویدئو از وسط تابه شروع میکنیم به ماسوره زدن. میتونین به هر شکلی که دوس دارین ماسوره بزنین. من به صورت گرد فرم دادم. 🌱چون مواد داخل تابه پف میکنه، پس کل تابه رو پر نکنین.🌱 . ۷. هر از چند گاه بامیه رو جابه جا کنین تا کامل بپزه. یک سمت که سرخ شد برعکس کنین تا اون سمت هم کاملا سرخ بشه. با حوصله خیلی خوب سرخ کنین وگرنه بعد از سرد شدن، نرم میشه. . ۸. بامیه داغ رو حدودا ۵ دقیقه داخل شهد سرد بذارین و بعد داخل آبکش بذارین تا شهدش بره و بعد نوش جان کنین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: ۲ونیم لیوان جو پوست کنده ی لیوان نخود ی لیوان لوبیا هرکدوم رو خیس میکنم از شب قبل و چنباری آبشو عوض میکنم.سیرابی تمیز ریز خرد شده رو با پیاز زردچوبه ادویه چنتا چوب دارچین پودرسیر و آب میذارم کامل پخته شه.جورو تو قابلمه مناسب میریزم روش رو آب گرم میریزم و میذارم رو گاز تا کامل بجوشه و جو باز بشه اواسط پخت جو نصف لیوان عدس و سیرابی رو اضافه کردم و زمان دادم بپزن.۵تا پیاز بزرگ رو خرد کردم تو روغن سرخشون کردم پیازا ک طلایی شد زردچوبه ادویه فلفل و پودرسیر و نمک زدم و اخر سر ۵تا ق غذاخوری نعنا خشک اضافه کردم و بعد سرخ شدن ب جو اضافه کردم.حالا نخود لوبیا ک از قبل پختیم هم ب بقیه مواد اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعتی جوش ریز بزنه.ی قوطی کشک رو ب آش اضافه کردم بعد این ک کشک باز شد کاملا نمکش رو تست کردم و بعد این نیم ساعت زمان دادم تا جابیوفته. دوستان طعم سیرابی تو این آش اونجوری نیس ک نتونین بخورین همه اینا درکنار هم ی ترکیب خییییییییلی خوشمزه بوجود میارن پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنیدبدون سیرابی هم میتونین درست کنین مقدار کشک ذائقه ای هست میتونین بیشتر یا کمترش کنین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خرما خرد شده ۱/۲ پیمانه آب جوش ۱/۲ پیمانه کره آب شده ۱/۴ پیمانه (تقریبا ۵۰ گرم) شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ پیمانه جوش شیرین ۱/۲ ق.چ ب.پ ۱/۲ ق.چ وانیل ۱/۴ ق.چ دارچین ۱/۴ ق.چ جوز هندی مقداری(اختیاری) گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه(اختیاری) طرز تهیه: اول فر رو دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. آبجوش و خرمارو باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خرماها نرم بشه. کره اب شده و شکر را باهمزن بزنید تا شکر در کره کاملا باز بشه. سپس تخم مرغ و  وانیل رو اضافه کنید و با همزن حدودا یک الی دو دقیقه هم بزنید. مواد خشک رو باهم مخلوط کنید(آرد،جوش شیرین، ب.پ ،دارچین، جوز هندی) و روی موادتون الک کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. خرماهارو با پشت قاشق کمی له کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید گردو های خرد شده رانیز اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. تقریبا سه چهارم کپسول های مافین را از مواد پر کنید و کاپ کیک ها رو  تقریبا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه  درون فر بپزید سپس بعد از خنک شدن سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم از آموزش این شیرینی عربی فوق‌العاده خوشمزه و لطیف که واستون آماده کردم👌🏻.پیشنهاد میکنم حتما واسه افطار درست کنین و لذت ببرین😋🥰 🌸مواد خمیر: آرد سمولینا ١پیمانه آرد سفید ١پیمانه شکر ١ق غ خمیر مایه ١ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ روغن مایع یک سوم پیمانه نمک کمی شیر یا آب ولرم تقریبا نصف تا ١ پیمانه 🌸مواد کرم میانی: شیر نصف پیمانه شکر ١ق غ خامه صبحانه ١ق غ آرد سفید ١ق چ سرپر نشاسته ذرت ١ق چ سرپر پودر نارگیل ١ق چ سرپر گلاب ١ق چ 🌸مواد شربت: شکر ١پیمانه آب نصف پیمانه گلوکز ١ق غ زعفران دم کرده ١ق غ گلاب ٢ق غ جوهر لیمو یک هشتم ق چ 🌸طرز تهیه: برای خمیر تمام مواد غیر شیر رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد، (نیاز به ورز دادن زیاد نداره). دقت کنین شیر رو یک مرتبه اضافه نکنین. اگر احساس کردیم مغز خمیر خشکه ١،٢ق شیر بهش اضافه میکنیم.خمیر رو حدود ۴۵دقیقه استراحت میدیم. در این فاصله کرم و شربت رو آماده میکنیم.برای کرم تمام مواد بجز گلاب رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه. بعد گلاب رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو داخل یه ظرف دیگه میریزیم و روش یک پلاستیک میکشیم و میزاریم داخل یخچال تا سفت بشه. برای شربت شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه. بعد گلوکز، زعفرون، جوهر لیمو و گلاب رو اضافه و اجازه میدیم با حرارت متوسط حدود ١٠دقیقه بجوشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. خمیر رو با وردنه به قطر ٣،۴میلی پهن میکنیم و قالب گرد میزنیم و از کرم با قیف یا قاشق وسط خمیر میریزیم و طبق فیلم میپیچیم.(دقت کنین لبه های خمیر خوب بهم بچسبن وگرنه موقع سرخ کردن باز میشن) خمیر رو که پیچیدیم بلافاصله سرخ میکنیم،چون اگه خمیرها زیاد بمونند پف میکنند و تو روغن باز میشن.خمیر رو از طرفی که پیچیدیم در روغن داغ با حرارت ملایم میزاریم و سرخ میکنیم. بعد در شربت سرد و بعد در صافی میزاریم. 🌸نکات: 🌸برای شکل دادن به خمیر اگر احساس کردین لبه های خمیر خوب بهم نمیچسبن، انگشتتون رو کمی خیس کنین و بعد لبه های خمیر رو بهم بچسبانید. 🌸آرد سمولینا رو از لوازم قنادی تهیه کنین و قابل حذف نیست. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این پاستا برای ۴ نفر کافیه مواد لازم: پاستا ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۷۰ به ۳۰ گوسفندی، گوساله ۴۰۰ گرم پیاز داغ (یک عدد پیاز متوسط) رب ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زعفران به مقدار لازم سرکه و آب لیمو برای مایع پاستا هر کدان یک قاشق غذاخوری آویشن در انتهای کار با مایع پاستا به مقدار لازم لازانیا برای تهدیگ به اندازه کف ظرف کره ۳۰ گرم ردغن مایع . چندتا فن هم زدیم برای تهدیگ و پاستا که باز در فیلم مشخص هست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من تقریبا 150 گرم گوشت چرخکرده رو با یک پیاز رنده شده که آبش گرفته شده و نمک و فلفل و خیلی کم پودر سیر و دو قاشق آردنخودچی مخلوط کردم و ورز دادم. بعد قلقلی کردم و گذاشتم توی یخچال تا کمی خودشو بگیره. بعد سرخشون کردم و گذاشتم کنار. بعد یک پباز متوسط رو نگینی ریز کردم و تفت دادم طلایی شه. کمی زردچوبه و یک قاشق رب گوجه و نمک هم زدم و گذاشتم رنگ رب باز شه. ( این سلیقه ایه و تو دستور اصلیش نیست اما من برا ملس شدنش نصف قاشق رب انار هم زدم) دو لیوان آب ریختم توش و وقتی به جوش اومد کوفته قلقلی ها رو توش ریختم. یک سیب زمینی متوسط رو هم به تکه های دو سانتی برش زدم و توش ریختم و گذاشتم تا باهم بپزه. چند تا گوجه گیلاسی هم توش انداختم. اواخر پخت نوک قاشق آبلیمو هم توش ریختم و وقتی به غلظت دلخواه رسید خاموش کردم. . پ ن: بعضیها توی مخلوط گوشت سبزی معطر هم میریزن، ولی من نریختم. mah_food @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلاااااام خوبين😍 خورش يا خوراك مرغ ولوبيا سبز پياز وسير رو تفت دادم تكه هاي مرغ رو اضافه كردم وتفت دادم،لوبيا سبزها رو هم تفت دادم وقتي بوي خاميش رفت،زردچوبه،ادويه كاري،فلفل قرمز رو هم تفت دادم، يك قاشق رب اضافه كردم ،٤ تا گوجه رو پوره كردم وهمراه با آب به مواد اضافه كردم تا بپزه،در آخر هم نمك و آبليمو اضافه كردم، ميتونيد با برنج ويا نون ميل كنيد، جاتون خااالييييي💝. my.hasti @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز دوازدهم ماه رمضان🌙🌸 1400/2/6 🌞افطاری: 1 لیوان شیر🥛 گرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + یک قوطی کبریت پنیر 🧀+ یک عدد گردو + سبزی 🍀 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 5-4 قاشق حلیم + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری 🌗شام تا سحر: 4 عدد میوه🍉 + 2 عدد گوجه فرنگی🍅🍅 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊 🌔سحری: 10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق خورشت آلو + 3 عدد آلو + یک عدد ران🍗 مرغ + یک پیاله ماست🥣 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش گشنیز جو ۲ پیمانه ،لوبیا سفید ونخود پخته یک پیمانه ،عدس پخته نصف پیمانه ، گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم ، دوغ یک پاکت و دو تا لیوان دوغ ترش ، جو را با نمک بذارید بپزه میتونید با آب قلم یا گالیبلانکا بذارید بپزه بعد دوغ را اضافه کنید گشنیز را هم اضافه کنید بذارید لعاب پیدا کنه بعد حبوبات رو اضافه کنید این اش داخلش پیاز داغ ونعنا داغ وسیر داغ نمیخواد فقط برای تزیین استفاده میشه اگر دوست داشتین فلفل قرمز به اش بزنید من خودم چون اش رو تند دوست دارم هم داخل اش فلفل می زنم هم وقتی خاموش کردم فلفل سیاه بهش میزنم با رسپی امتحان شده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای آش کشک اصفهانی سبزی آش نیم کیلو نخود لوبیاچیتی لوبیا قرمز عدس هر کدام نصف پیمانه برنج نیم دانه یک پیمانه کشک دو پیمانه پیاز داغ و نعنا داغ ادویه زردچوبه فلفل ونمک به مقدار لازم طرز تهیه اول سبزی آش رو میپزیم تا نیم پز بشه بعد برنج رو اضافه میکنیم تا بپزه وقتی برنج پخت حبوبات پخته شده را بهش اضافه میکنیم یه ربع بجوشه با حرارت ملایم بعد کشک را اضافه میکنیم نعنا داغ و پیاز داغ هم که از قبل سرخ کردیم دو سه قاشق داخل آش میریزیم ادويه وفلفلو زردچوبه و نمک هم اضافه میکنیم میزاریم کاملا جا بیفته. سفت تر از آش رشته بشه. روی آش هم نعنا داغو پیاز داغو سیر میریزم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش سبزی شیرازی نخود و لوبیا قرمز و عدس و برنج هر کدوم ۵۰ گرم جدا پختم گوشت هم حدود ۲۰۰ گرم راسته جدا پختم وقتی پخت با گوشتکوب دستی له کردم و با بقیه مواد و پیاز داغ مخلوط کردم سبزی شوید و تره و ترخون (من ترخون خشک زدم) وقتی سبزی پخت یک سوم از مواد و تو غذا ساز ریختم و له کردم و دوباره قاطی باقی مواد آش کردم و گذاشتم خوب جا بیوفته و غلیظ بشه این آش ی کم تند تر از بقیه آش هاست نمک و فلفل و زردچوبه هم که به پیاز داغ زدم برای تزیین هم فقط پیاز داغ لازمه درست کنید که خیلی خوشمزه ست با رسپی امتحان شده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_ویفری مواد لازم: آرد سبوس دار گندم 1 لیوان. شکر 1 لیوان. آب نصف لیوان. روغن مایع نصف لیوان. گلاب نصف لیوان. هل یک قاشق مربا خوری. زعفران دم کرده به مقدار لازم. کره 1 قاشق غذاخوری. نان میکادو 3 ورق. طرز تهیه : ابتدا شهد حلوا رو آماده میکنیم، شکر و آب رو داخل ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران، گلاب و هل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم. دقت کنید شهد حلوا نباید بیشتر از 10 دقیقه بجوشد وگرنه حلواتون شکرک میزنه. حالا آرد روی توی تابه با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود و تغییر رنگ دهد. مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد. سپس آرد تفت خورده را الک کرده، دوباره به تابه منتقل کنید، سپس روغن مایع را افزوده و حدود 20 دقیقه ی دیگه آرد را با روغن تفت دهید. حالا نوبت افزون شهد حلواس، میتونین حرارت رو خاموش کنین بعد شهد رو در چند مرحله اضافه کنین، چون بخارش ممکنه دستتون رو بسوزونه. پس مراقب باشین. وقتی حلوا وسط تابه جمع شد میتونین حلوا رو توی تابه بچرخونین تا به روغن بیفته ولی برای این مدل حلوا لازم نیست. حالا حلوا رو به کمک پالت روی یک ورق نان میکادو پهن کنید و بعد یک ورق نان دیگه روش قرار بدین، دوباره همین کار رو تکرار کنین تا دو لایه حلوا و سه لایه نان روی هم قرار بگیرن. در آخر به کمک خط کش و چاقوی اره ایی برش های یکسان داده و با شکلات آب شده تزیین کنین. نکته : اگه دوست داشتین حلوای بیشتری لای نون داشته باشین، فقط از دو لایه نون استفاده کنین تا حلوا با قطر بیشتری بین نون قرار بگیره. deserkade_t.a @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌🍜 😋 ▫️جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم ▫️برنج ۱۰۰ گرم ▫️پیاز سرخ شده ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری ▫️حدود ۲ تا پیاز درشت ▫️سبزی آش یک و نیم کیلو (من کمتر ریختم) (تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز) ▫️نخود و لوبیا و عدس مجموعا ۷۵۰ گرم ▫️کشک رقیق شده یک لیتر ▫️نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم 🔸حبوبات و برنج را از قبل خیس کنید. پیاز را درون تابه ایی بزرگ با زردچوبه و فلفل تفت داده تا طلایی رنگ شود، بعد حبوبات را با یک و نیم تا دو لیتر آب اضافه کنید روی حرارت بالا گذاشته وقتی به جوش رسید حرارت را ملایم گذاشته تا نیم پز شود بعد جوی پوست گرفته (من جو خالص ریختم) و برنج رو به حبوبات اضافه کنید و گهگاهی هم بزنید وقتی حبوبات و برنج پخته شد سبزی های خردشده رو بهش اضافه کنید. وقتی سبزی تغییر رنگ داد و آش به غلظت رسید، کشک رقیق شده (+ کمی ماست) رو به آش اضافه کنید و با حرارت بالا مرتب هم بزنید تا به جوش برسه و بعد که یکی دو قل زد از روی حرارت بردارید. درون ظرف مورد نظر سرو کرده و با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا