#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#عصاره_دل_گوسفند
سلام این دل گوسفند روبه توصیه مادربزرگم برای یه مریض که خون ازش رفته بود درست کردم.
دل گوسفند رو تمیز کردم وبامقدار کمی نمک، یک عدد هل، تکه ای دارچین وچند قاچ به داخل شیشه ریختم.
درب شیشه رو محکم بستم وداخل آرام پز گذاشتم.
شیشه هم در آب غوطهور میشه که اشکالی نداره..
بعداز جوش آمدن آب،درب آرامپز رو بستم وبا شعله ملایم حدود سه ساعت پختم.
خودش آب میندازه وبا آب خودش پخته میشه.
من حدود چهار ساعت با حرارت ملایم پختم
بعد از پخت باید بگذاریم شیشه از حالت داغی خارج بشه چون درش پلمپ میشه وداغ اصلا باز نمیشه
شما میتونید از گوشت ماهیچه هم استفاده کنید وهویج وسیب زمینی هم اضافه کنید. میتونید داخل قابلمه هم بپزید.
مادربزرگم میگه برای مریض دل گوسفند رو داخل شیشه بپزید ویک نفری کامل بخوره تا جون بگیره. برای بچه های کوچیک وضعیف وبیمار
این یک روش پخت قدیمی هست که شما حتی میتونید سوپ همراه با حبوبات هم به این روش بپزید
فقط وقتی از حبوبات استفاده می کنید باید یک استکان آب هم اضافه بشه.
@sofrebanovanbeheshti
سلام عزیزان
پدر بزرگوار شهیدان حاج حسین❤️ و علی ❤️ بوربور از دنیا رفته اند وامروز به خاک سپرده شده اند اگه برای عزیزان امکانش هست نماز لیله الدفن را برای ایشون قرائت کنند به نیت حاج آقا ابراهیم فرزند علی اصغر ...
ان شاءالله مشمول دعای فرزندان شهیدشون باشید.🙏
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716341.mp3
3.71M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء دهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR حاج منصور ارضی وفات حضرت خدیجه.mp3
3.32M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه (س)
🌴من کنیز خدای یکتایم
🌴بانوی بانوان دنیایم
🎤حاج #منصور_ارضی
⏯ #شعرخوانی #روضه
👌بسیار دلنشین
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💢تلبینه چیست⁉️
✅ غذای معجزه گر نبوی
😍😍
💐پيامبر خدا(صل الله علیه واله):
#تلبينه دل بيمار را آرامش می دهد و اندوه را می برد.
💐امام صادق (علیه السلام):
اگر چيزی وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود می بخشيد، تلبينه می بخشيد.😳
👈پرسيده شد #تلبينه چيست⁉️
فرمودند: شوربای فراهم آمده با شير و اين را سه بار تکرار فرمودند.
💐رسول اکرم(صل الله علیه واله):
سوگند به آن که جان محمد در دست اوست، آن شکم را می شويد چنان که کسی از شما چرک را با آب از صورت خود فرو می شويد.
💐امام صادق(علیه السلام):
تلبينه #غم را از دل غمگين #می زدايد. همچنان که انگشتان عرق را از پيشانی کنار می زنند.😳
✅خواص و فوائد تلبینه:
🔸مفید برای ناراحتی های جسمی
🔸مفید برای ناراحتی های روانی
🔸ناراحتیهای کبدی
🔸سرفه و خشونت سینه
🔸بیماری قند
🔸حرارت بدن
🔸سوء هاضمه
🔸بیماریهای عفونی
🔸ناراحتیهای کلیه و مثانه
🔸خارش بدن
🔸تحلیل غده ها
🔸تقویت بدن
🔸رفع عطش و تشنگی
🔸کلسترول و فشار خون
و ….
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✍در روایات تأکید شده به استفاده از تلبینه برای افراد بیمار.
به عبارتی خوب است #غذای_بیمار تلبینه باشد.
💢و اما طرز پخت تلبینه👇👇
✅ تلبینه از #گندم یا #جو و #شیر محلی و #عسل درست میشود.
🔸به این ترتیب که گندم یا جو را با #حرارت_ملایم شب تا صبح میگذارند بپزد.
سپس شیر و عسل هم به آن اضافه میکنند تا مدتی هم با شیر بجوشد.
✅ امروزه میگویند که عسل نباید حرارت ببیند زیرا خواص آن کم میشود.
ولی در روایت #حرارت دادن #عسل اشکالی ندارد، پس هم میتوان عسل را زمان طبخ اضافه کرد و هم بعد از آن.
🔸این غذا شبیه #حلیم است با این تفاوت که بهجای گوشت، شیر دارد.
✅ شیر و عسل هرکدام #درمان_عام_بیماریها هستند و جو هم اینگونه است. لذا توصیه میکنیم که تلبینه را با #جو درست کنند.
💐در روایات متعدد آمده زمانی که کسی در خانه پیامبر (ص) بیمار میشد تلبینه از آتش پایین نمیآمد.
شاید با توجه به این مطلب بتوان گفت که #تلبینه را باید #گرم مصرف کرد.
نوش جان😋
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#نان_سیر 👇
مواد لازم :
یک و نیم پیمانه آبگرم
یک ق غذاخوری خمیر مایه
یک ق چایخوری نمک
یک ق غذاخوری شکر
چهار پیمانه آرد من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم .
داخل ظرفی نمک و شکر و آبگرم را میریزید خمیر مایه را اضافه کرده و درپوش ظرف را میگذاریم تا پف کنه یعنی عمل بیاد
بعد داخل ظرف مورد نظر یا ظرف همزن می ریزیم
اول دو پیمانه آرد اضافه کنید بعد کم کم بقیه آرد پنج تا هشت دقیقه ورز بدین خمیر لطیف هست
داخل ظرف بزرگتر با درپوش تو محیط آشپزخونه قرار میدیم تا دوبرابر بشه برای سی دقیقه
بعد بهش فرم بدین دوباره سی دقیقه استراحت بدین بگذارین داخل فر ۲۲۰ تا روی نانها طلایی بشه وقتی داغ بود با ادویه ای که میگم سریع همه جاشو فرچه کنید
رومال :
نیم پیمانه پارمزان کاملا خرد شده
دو ق غذاخوری پودر سیر
یک ق چایخوری نمک
دو ق چایخوری آویشن
دو ق چایخوری ریحان
دو ق چایخوری گشنیز و
سه ق غذاخوری روغن زیتون یا کره اب شده
ودوباره دو سه دقیقه در فر برای گریل شدن(پخت روی نان)قرار میدهیم
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#کنسرو_کردن_برگ_مو
روش اول👇
برگ موها رو خوب بشوئید و با آب و نمک تو قابلمه چند جوش بدید که نرم و کمی پخته بشن زیاد نجوشونید که وا میرن به اندازه ای که قابل انعطاف بشن ـ بعد اونها رو توی آبکش بریزید و آبش رو دور نریزید بگذارید خنک بشه ـ
دم برگها رو بگیرید و یه تعدادی روی هم بچینید و رول کنید بگذارید توی بطری تا بطری پربشه ـ
آب نمک خنک شده رو روشون بریزید ـ باید هر دو خنک بشن کمی ظرف رو تکون بدید که هواگیری بشه در بطری رو خوب ببندید و توی یخچال بگذارید مدت یکسال ماندگاری داره
بعضی دوستان گفتن جای خنک بدون یخچال هم نگهداری کردن بشرط هواگیریِ خوب ـ و میتونید به مصرف برسونید ـ
دوستی میگفت بطری های در فلزی رو وارونه توی قابلمه میگذاره و آب روشون میگیره و کمی میجوشونه تا خوب حباب بطریها گرفته بشه
روش دوم👇
من خودم به شخصه برگ مو رو خام وقتی شستم روی هم قرار میدهم در کیسه میگذارم وبعد در فریزر قرار داده ،خوب میمونه رنگش هم عوض نمیشه،تو چالش دلمه از برگ فریزری استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
کیک کاکائویی برای اردوی امروز پسرام ،
با کمی تغییر در دستور👇
#کیک_ساده_وانیلی😉
فقط به جای وانیل پودر هل و گلاب ریختم و یک ق غ پودر کاکائو ، چون پسرها کاکائوی بیشتر دوست دارند ،
دیدم اخرش کمی تلخی داره دو ق غذاخوری عسل هم اضافه کردم ، ولی واقعا این کیک با اینکه دو تا تخم مرغ داره بافتش مثل کیک اسفنجی پوکه ، و به نظرم برای خامه کشی مناسبه ،ممنون ازخانمی که این دستور رو اموزش دادند
@sofrebanovanbeheshti
سلام عزیزان نمازوروزه هاتون قبول درگاه حق،
خوب اینم دستوربامیه:
بامیه_بازاری_آرمیا
اگرتمام نکات وفوت وفن هارارعایت کنیدبامیه ای تردوعالی خواهیدداشت،
اب، یک لیوان یا 240گرم
اردسفید ،یک لیوان یا 150 گرم
عسل یک ق غ _به جای عسل ،ازیک ق غ شکریاشربت بار(همان شهدزولبیا،بامیه)نیزمی توان استفاده کرد من شهد ریختم، برای تردو تیره ترشدن بامیه_
کره 20گرم _یاروغن جامدمعمولی حدود یک ق غ پر
تخم مرغ درشت 2عدد ودرصورت لزززززوم یک عدداضافه تر
وانیل کمی
ابتدا اب روغن وشهد را درون ظرفی ریخته وروی حرارت ملایم گاز گذاشته بهتراست ظرف تفلون باشد هم بزنیدتاروغن حل شود،به محض اینکه اب شروع به جوشهای ریز زد ارد الک شده را یک مرتبه اضافه کنید ومدام هم بزنید تا ارد بازشود وخمیر در وسط ظرف جمع گرددمثل حلوا، حدود ده دقیقه ای خمیررامدام زیروروکنیدتارطوبت خمیرگرفته شودوخمیریکدست ولطیفی حاصل شود_نکته مهم دیگری که باعث میشه بامیه نرم نشه_سپس خمیررادرون ظرفی دیگرپهن کنیدواجازه دهیدتاخمیرازدمابیفتد_اگرخمیرداغ باشدتخم مرغ دران پخته واگرسردباشد تخم مرغ به خوردان نخواهدرفت،خمیرولرم شودکافیست_
وانیل و تخم مرغها رادانه دانه به خمیر اضافه کنید وخوب با همزن یاقاشق یادست هم بزنید تا تخم مرغ کامل به خورد خمیر رود وخمیر بوی تخم مرغ ندهد،
*اگرخمیر خیلی سفت بودیک تخم مرغ دیگرکم کم اضافه کنیدتاخمیرچسبنده ای بدست ایدکه باکمی فشارازقیف براحتی خارج شود وشکل گیرد،
خمیر را درقیف با ماسوره شکوفه بزرگ ریخته وبه اندازه دلخواه به کمک قیچی درون روغن برش بزنید و درروغن شناور سرخ کنید ،مدام زیرورو کنید تا همه طرف ان سرخ شود ، حرارت سرخ کردن بامیه ها حتما ملایم روبه کم باشد تا مغزبامیه ها نیز کاملا پخته شود ،بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ولرم انداخته ودر حدودچند دقیقه ای قراردهید هرچه بیشتر بمانند شیرینی انها بیشتر و کمی نرم تر خواهندشد،من حدود چهارپنج دقیقه ای گذاشتم ،
این مقدارمواد حدود650گرم بامیه خواهدشد،
نکاتی که باعث نرم شدن وتردنشدن بامیه می شود:
مهمترین نکته شهدشل وابکی است اگرشهدغلظت کافی رانداشته باشدبامیه ها نرم خواهندشدنه ترد.
دومین موردسرخ نکردن بامیه ها باحرارت ملایم ومدت طولانیست اگرحرارت زیادباشدزیروروی ان سریع سرخ شده درصورتی که مغزان نپخته خواهدماندسرخ کردن بامیه برعکس زولبیاکمی زمان براست.
شهدداغ مورددیگری است که باعث نرم شدن بامیه ها می گرددپس بامیه رابلافاصله درشهدولرم بیندازیدو زمان دهید.