#نان_شیرمال_خانگی😋😋😋
شیر ولرم ۱/۲پیمانه/
شکر ۱/۴پیمانه+۱غذاخوری سرخالی/
مایه خمیر۱غذاخوری سرخالی/
آردنان فانتزی ۲۵۰تا ۳۰۰گرم/
تخم مرغ۱عددکه خوب هم زده نصفی از آن را توی خمیر ریخته و نصفی دیگر برای رومال استفاده کرده/
روغن مایع ۵۰گرم یا۱/۴پیمانه/
نمک کمی/
کنجد وغیره لازم
ابتدا شیر ولرم،۱قاشق غذاخوری شکر،مایه خمیر را باهم مخلوط کرده ۵ تا ۱۰دقیقه عمل بیاید
همه مواد ومایه خمیر به غیر از آردرا با هم مخلوط کرده،
بعد آرد را کم کم اضافه ورز داده تا خمیر به دستنچسبد و یکساعت استراحت داده تا حجیم شود
بعد به هرشکلی خواستیم درست کرده در سینی چیده ۱۵ دقیقه استراحت داده بعد رومال زده،در فر ۱۷۰ درجه گذاشته تا طلاییشود،
حتما در فر ظرف آب گذاشته شود،
من چون آرد نان فانتزی نداشتم از آرد شیرینی پزی استفاده کردم🍯
@sofrebanovanbeheshti
قاسمی:
#بامیه👇
موادخمیر
آب 240گرم
آرد 150 گرم
روغن صاف 20گرم
وانیل کمی
عسل 1ق غذاخوری
تخم مرغ درشت 3عدد وشاید کمی بیشتر
مواد شهد
شکر 2لیوان
آب 1لیوان
جوهر لیمو 1/8ق چایخوری
گلاب 1/4استکان
گلوکز 1ق غ سرپر
زعفران درصورت دلخواه
آب وشکرروبگذارین با شعله متوسط تا شکر حل بشه.
بعدگلوکزوجوهرلیمو رواضافه کنید .بعد از حدود20الی 25 دقیقه گلاب وزعفرون رواضافه کنید و5دقیقه بعد خاموش کنید.
برای خمیر هم آب وروغن وعسل رو روی حرارت بگذارید به محض جوش اومدن آرد رویکدفعه بریزید وبه مدت 10الی 15دقیقه با شعله ملایم داغ بزنید
وقتی خمیر خنک شد 3تا تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید ووانیل
وخیلی خوب با دور تندهمزن خمیر رو بزنید
نکته"خمیر باید کشداروچسبناک باشه اگر نبود 1دونه تخم مرغ رو بزنید وکم کم اضافه کنید.
بعد هم تو روغن سرد قیف بزنید وبا حرارت ملایم سرخ کنید(برای هر مرحله بگذارید روغن خنک بشه)
بعد بامیه های سرخ شده رو داخل شهد ولرم وغلیظ بریزید و2الی 3دقیقه بعد خارج کنید.
من بعد از 1ونیم دقیقه درآوردم چون شربتم خیلی غلیظ بود خیلی شیرین میشد😊
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#عصاره_دل_گوسفند
سلام این دل گوسفند روبه توصیه مادربزرگم برای یه مریض که خون ازش رفته بود درست کردم.
دل گوسفند رو تمیز کردم وبامقدار کمی نمک، یک عدد هل، تکه ای دارچین وچند قاچ به داخل شیشه ریختم.
درب شیشه رو محکم بستم وداخل آرام پز گذاشتم.
شیشه هم در آب غوطهور میشه که اشکالی نداره..
بعداز جوش آمدن آب،درب آرامپز رو بستم وبا شعله ملایم حدود سه ساعت پختم.
خودش آب میندازه وبا آب خودش پخته میشه.
من حدود چهار ساعت با حرارت ملایم پختم
بعد از پخت باید بگذاریم شیشه از حالت داغی خارج بشه چون درش پلمپ میشه وداغ اصلا باز نمیشه
شما میتونید از گوشت ماهیچه هم استفاده کنید وهویج وسیب زمینی هم اضافه کنید. میتونید داخل قابلمه هم بپزید.
مادربزرگم میگه برای مریض دل گوسفند رو داخل شیشه بپزید ویک نفری کامل بخوره تا جون بگیره. برای بچه های کوچیک وضعیف وبیمار
این یک روش پخت قدیمی هست که شما حتی میتونید سوپ همراه با حبوبات هم به این روش بپزید
فقط وقتی از حبوبات استفاده می کنید باید یک استکان آب هم اضافه بشه.
@sofrebanovanbeheshti
سلام عزیزان
پدر بزرگوار شهیدان حاج حسین❤️ و علی ❤️ بوربور از دنیا رفته اند وامروز به خاک سپرده شده اند اگه برای عزیزان امکانش هست نماز لیله الدفن را برای ایشون قرائت کنند به نیت حاج آقا ابراهیم فرزند علی اصغر ...
ان شاءالله مشمول دعای فرزندان شهیدشون باشید.🙏
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716341.mp3
3.71M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء دهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR حاج منصور ارضی وفات حضرت خدیجه.mp3
3.32M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه (س)
🌴من کنیز خدای یکتایم
🌴بانوی بانوان دنیایم
🎤حاج #منصور_ارضی
⏯ #شعرخوانی #روضه
👌بسیار دلنشین
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💢تلبینه چیست⁉️
✅ غذای معجزه گر نبوی
😍😍
💐پيامبر خدا(صل الله علیه واله):
#تلبينه دل بيمار را آرامش می دهد و اندوه را می برد.
💐امام صادق (علیه السلام):
اگر چيزی وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود می بخشيد، تلبينه می بخشيد.😳
👈پرسيده شد #تلبينه چيست⁉️
فرمودند: شوربای فراهم آمده با شير و اين را سه بار تکرار فرمودند.
💐رسول اکرم(صل الله علیه واله):
سوگند به آن که جان محمد در دست اوست، آن شکم را می شويد چنان که کسی از شما چرک را با آب از صورت خود فرو می شويد.
💐امام صادق(علیه السلام):
تلبينه #غم را از دل غمگين #می زدايد. همچنان که انگشتان عرق را از پيشانی کنار می زنند.😳
✅خواص و فوائد تلبینه:
🔸مفید برای ناراحتی های جسمی
🔸مفید برای ناراحتی های روانی
🔸ناراحتیهای کبدی
🔸سرفه و خشونت سینه
🔸بیماری قند
🔸حرارت بدن
🔸سوء هاضمه
🔸بیماریهای عفونی
🔸ناراحتیهای کلیه و مثانه
🔸خارش بدن
🔸تحلیل غده ها
🔸تقویت بدن
🔸رفع عطش و تشنگی
🔸کلسترول و فشار خون
و ….
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✍در روایات تأکید شده به استفاده از تلبینه برای افراد بیمار.
به عبارتی خوب است #غذای_بیمار تلبینه باشد.
💢و اما طرز پخت تلبینه👇👇
✅ تلبینه از #گندم یا #جو و #شیر محلی و #عسل درست میشود.
🔸به این ترتیب که گندم یا جو را با #حرارت_ملایم شب تا صبح میگذارند بپزد.
سپس شیر و عسل هم به آن اضافه میکنند تا مدتی هم با شیر بجوشد.
✅ امروزه میگویند که عسل نباید حرارت ببیند زیرا خواص آن کم میشود.
ولی در روایت #حرارت دادن #عسل اشکالی ندارد، پس هم میتوان عسل را زمان طبخ اضافه کرد و هم بعد از آن.
🔸این غذا شبیه #حلیم است با این تفاوت که بهجای گوشت، شیر دارد.
✅ شیر و عسل هرکدام #درمان_عام_بیماریها هستند و جو هم اینگونه است. لذا توصیه میکنیم که تلبینه را با #جو درست کنند.
💐در روایات متعدد آمده زمانی که کسی در خانه پیامبر (ص) بیمار میشد تلبینه از آتش پایین نمیآمد.
شاید با توجه به این مطلب بتوان گفت که #تلبینه را باید #گرم مصرف کرد.
نوش جان😋
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#نان_سیر 👇
مواد لازم :
یک و نیم پیمانه آبگرم
یک ق غذاخوری خمیر مایه
یک ق چایخوری نمک
یک ق غذاخوری شکر
چهار پیمانه آرد من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم .
داخل ظرفی نمک و شکر و آبگرم را میریزید خمیر مایه را اضافه کرده و درپوش ظرف را میگذاریم تا پف کنه یعنی عمل بیاد
بعد داخل ظرف مورد نظر یا ظرف همزن می ریزیم
اول دو پیمانه آرد اضافه کنید بعد کم کم بقیه آرد پنج تا هشت دقیقه ورز بدین خمیر لطیف هست
داخل ظرف بزرگتر با درپوش تو محیط آشپزخونه قرار میدیم تا دوبرابر بشه برای سی دقیقه
بعد بهش فرم بدین دوباره سی دقیقه استراحت بدین بگذارین داخل فر ۲۲۰ تا روی نانها طلایی بشه وقتی داغ بود با ادویه ای که میگم سریع همه جاشو فرچه کنید
رومال :
نیم پیمانه پارمزان کاملا خرد شده
دو ق غذاخوری پودر سیر
یک ق چایخوری نمک
دو ق چایخوری آویشن
دو ق چایخوری ریحان
دو ق چایخوری گشنیز و
سه ق غذاخوری روغن زیتون یا کره اب شده
ودوباره دو سه دقیقه در فر برای گریل شدن(پخت روی نان)قرار میدهیم
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇