eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_297669198144866986.MP3
1.07M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
299.mp3
785.8K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۲۹۹ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آوای مهدوی - نیمه شعبان(1).mp3
6.96M
🔊 "اگه بهار منی، چی شده دلم خزونیه؟" ❣ ❣ همه پاییــــز🍂 را بافتم! به امید اینکه بیـــایی زمستان رفت و بهار آمد آخر عجیب بوی را می‌دهـــد این فصل بهار؛ گلِ نرگـــسِ🌸 من 🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Fto: 👇 دسر اختراعی من با پتی بور😁 البته تقریبا مابین دستر تک نفره ی پتی بور و دسر شکلاتی ساده با ژلاتین هست😜 مواد لازم: یک بسته مینی پتی بور وانیلی چی توز یه بسته شکلات تخته ای تلخ ۶۰ در صد(این سلیقه ای هست که تلخی چه میزان باشه) کره 50 گرمی و کمی روغن مایع که توضیح میدم یک عدد موز کمی شیر کمی وانیل یه ساشه ژلاتین حلال که با آب جوش به روش بن ماری حل کردم طرز تهیه: بیسکویت پتی بور ها رو در ظرفی ریختم و خوردشون کردم . بعد شکلات رو به همراه کره به روش بن ماری ذوب کردم. اگر دیدید هنوز شکلاتتون نیاز به روغن داره میتونید کمی روغن مایع اضافه کنید. این کار باعث میشه عطر خوبی به دسر بده و در عین حال کمک میکنه شکلات آب شده روان تر بشه تا بتونید راحتر با بیسکوییت ها ترکیب کنید. بعد از ذوب کره و کاکائو آنها رو به بیسکوییت های خرد شده اضافه می کنیم و خوب ترکیب میکنیم به صورتی که همه بیسکوییت ها کاملا آغشته به کاکایو بشه و کمی حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه. من به جای اینکه خامه به مواد اضافه کنم به صورت چشمی کمی شیر اضافه کردم که کم کالری تر هست. و خوب ترکیب میکنیم تا شیر به خورد بیسکوییت ها بره. بعد هم موز رو رنده کردم و به مواد اضافه کردم و خوب ترکیب کردم در آخر هم ژلاتین حل شده رو به ترکیب مواد اضافه کردم و خوب همزدم. و مواد دسر رو در قالب ریختم. فکر کنم حدودا یک تا دو ساعت داخل یخچال دسر آماده خوردن هست. تکه بیسکوییت هایی که داخل دسر هست خیلی جذابش کرده بود.😍 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من فلافل درست کردم ولی اصلا پوک نشد و فشرده شده بود. علتش چی میتونه باشه؟ نخودها رو سه روز خیس دادم و آبش رو عوض کردم. دو بارم چرخ کردم. بهش بکینگ پودر زدم. دیدم بازم نرم نمیشه یه تخم مرغ هم زدم ولی هییییییچ فایده نداشت. چرا؟ 👇 تجربه بهم نشون داده مواد فلافل نباید سفت باشه من چند بار درست کردم سفت بود ولی بعدا مواد فلافل رو شل تر گرفتم یعنی یکم آبکی بود ویک پیاز بزرگ زدم آبکی شد میتونی خیلی کم اب بریزی حالا قالب بزن وبگذار تو روغن قشنگ پوک میشه واسه من که خوب میشه حتی واسه یک روز هم میمونه اصلا خشک نمیشه اگه یه گوجه کوچیک هم تو موادش رنده کنید خمیرتون نرمتر میشه @sofrebanovanbeheshti
تزیین سالاد به شکل سبد گل 😇 برای سبد بهتره لایه رویی کلم قرمز یا گوجه باشه که وقتی با سس طرح میزنید طرحتون به چشم بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ توصیه های دکتر حسین خیراندیش متخصص طب سنتی درباره بایدها و نبایدهای ایام قرنطینه 🔸 در ایام قرنطینه خانگی چه کار کنیم تا زندگی مان دچار اختلال و یکنواختی نشود؟ 🔹 با بکارگیری این توصیه ها در ایام قرنطینه، یک زندگی خوب را تجربه کنید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای فرج.mp3
1.32M
💢 پویش همگانی ‎ ( دعای ‎ ) 🔆 به نیت تعجیل در فرج امام زمان و رفع گرفتاری از مردم 🕰 هر شب رأس ساعت ۲۲ به مدت چهل شب ✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 شب ۳۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144866988.MP3
1.06M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
300.mp3
774.6K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۰۰ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چالش بیست و هفتم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 سلام دوستان گلم 😁✋دوباره توی گروه داریم چه چالشی👌 غذاهای نونی هم برای خودشون عالمی دارند و خیلی هم طرفدار😋😋😉😉😉پس دست بجُنبونید😁عجله کنید حالا یه یاعلی💪 بگید عزمتون رو جمع کنید و شروع کنید 👍 لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید توی این دو هفته یک بار یه غذای نونی 🍡بپزید و نوش جان کنید 😋💝 به این چالش مثل یه نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶‍♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃‍♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉 همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند ‍‍‍هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋 😉🤔 حالا یه کمی همت و اراده و عشق و علاقه چاشنی کنید 😍😍و یه یاعلی بگید و شروع کنید😉😉😉👩‍🍳 یک غذای نونی درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌 در گروه قرار بدید 👍 لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756 خب بسم الله 😉 از📌 امروز شنبه ۲۳ فرودین ۹۹📆 تا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹ 🔖 برای نمونه چند تا دستور غذای نونی که در کانال موجود هست رو براتون اینجا قرار دادم برای پیدا کردن دستورش در کانال روی اسم مورد نظر بزنید و سرچ بفرمایید و.... ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۳۳۰گرم پودر قند۱۲۵گرم پودر کاکائو ۲۰گرم زرده ی تخم مرغ ۲عدد کره۲۵۰گرم ..جایگزین مارگارین وانیل یک هشتم قاشق چ طرز تهیه:ابتدا کره وپودر قند را درکاسه همزن ریخته وبه مدت ۵دقیقه بزنید تا سفید وسبک بشه. بعد از اینکه خوب مخلوط شدزرده ی تخم مرغ ووانیل را اظافه کرده و۵دقیقه دیگه میزنیم آرد وپودر کاکائو الک شده را هم اظافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن مواد باهم ورز میدیم.خمیر نرم ولطیفی به دست میاد.خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.بعد از یخچال خارج کرده وکمی ورز میدیم. از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته ودر دست گرد میکنیم وبا یه وسیله ای که ته گرد داره یه حفره ایجاد میکنیم. سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم وشیرینیها را درسینی میچینیم .به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه درفر ۱۷۰درجه میگذاریم تا این شیرینی کاکائویی عالییی بپزه. بعد از اینکه پخت وسرد شد داخر حفره شیرینی را با شکلات آب شده که کمی با روغن روونش کردیم پر میکنیم.من با یه قاشق کوچیک با دقت پرش کردم.میشه به دلخواه از بریلو یا مارمالاد یا نوتلاهم استفاده کرد.♡مامان صبا♡ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من دیگه به چین حساسیت پیدا کردم یه اسم دیگه برا، ته چین و بلدرچین پیدا کنید.😋😋 با لبخند 😁 و عشق❤️ آشپزی کنید🌷 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شب نیمه شعبان خونه رو با کمک بچه ها تزئین کردیم و با شیرینی خانگی و ....از خانواده پذیرایی کردم ✍بسیار عالی👏👏قبول باشه خانم کدبانو🌷🌷 🆔 @sofrebanovanbeheshti