#فطیر👇
طبق در خواست شما تجربه فطیر خودم رو در اختیار می گذارم فقط اینکه اگر توستر ندارید و از فر استفاده می کنید حتما یک کاسه آب داخل فر قرار بدید تا فطیر ها خشک نشود
3 پیمانه شیر ولرم را با 3 پیمانه شکر ( یا شیره انگور ) کمخلوط کردم
بعد یک تخم مرغ و نصف پیمانه روغن کنجد رو با هم زدم و با خمیر ترشم به مخلوط شیر و شکر اضافه کردم
بعد آرد الک شده رو داخل یک ظرف دیگه ریختم و موادم رو بهش اضافه کردم و اونقدر آرد ریختم تا به دستم نچسبه
وقتی خمیرم رو نیم ساعت ورز دادم گذاشتم لای پتو در یک جای گرم
دوساعت که موند ،ازش 14 تا چانه حدودا 100 گرمی درست کردم گذاشتم روی سفره
بعد 45 دقیقه موند
در این حین هم توستر رو یک ربع روشن کردم گرم باشه
بعد از 45 دقیقه چانه ها رو باز کردم و روش چنگال زدم و برای رومال هم یک تخم مرغ رو با یک ذره وانیل و زعفران حسابی با چنگال هم زدم و با فرچه کشیدم روی چانه های باز شده و کنجد پاشیدم
و گذاشتم تو توستر
و در آخر :چون در گوگل خیلی سرچ کردم که دستور فطیر اراک رو پیدا کنم اما اونی که مدنظر باشه نبود لذا این دستور از تجربه خودم از نان بود اما با تمام نکات فوت و فن و اقتباس از یکی دو تا دستور دیگه لذا خواهشمندم در صورت استفاده از این دستور ، هر بار برای امواتم خصوصا مادربزرگ واقعا کوبانویم که در پخت هر غذایی استاد بود و فطیرش زبانزد عام و خاص بود و یادش در تمام مراحل پخت این فطیر همراهم بود صلواتی قرائت بفرمایید
@sofrebanovanbeheshti
#نان_بربری 👇
با دستور نون شیر فرانسوی پختم با کمی دخل و تصرف 😁😉
آرد ۴۵۰ گرم
شکر ۱ ق چایخوری
خمیر مایه ۱ ق چایخوری
شیر خشک ۳۰گرم
نمک ۱ ق مرباخوری
شیر ولرم ۲۸۰ گرم
کره به دمای محیط ۴۰ گرم
همه مواد رو باهم مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا یه دست بشه، یه خمیر نسبتا سفتی داریم ،۱۰ دقیقه ورز میدهیم و ۱/۵ ساعت استراحت در جای گرم
بعد از استراحت چونه میگیریم و یه ربع استراحت و بعد به شکل دلخواه باز می کنیم.و رو مال شیر و آرد کمی غلیظ باید باشه و کنجد و سیاهدونه می پاشیم.
۲۰ دقیقه در فر گازی گذاشتم و بعد گریل 😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
کلسیم خانگی برای درمان پوکی استخوان
🔹۱ لیوان شیر
🔹۱ قاشق غذاخوری پودر سنجد
🔹۱ قاشق غذاخوری شیره انگور
🔹مواد را با هم مخلوط کرده و هر روز از این نوشیدنی استفاده کنید بعد از مدتی استفاده از این معجون معجزه گر تغییر را در اندام اسکلتی خود حس میکنید👌
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روز هشتم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکو_لوبیاسبز👇
#غذای_نونی
یک عدد سیب زمینی متوسط،
یک عدد هویج،
یک عدد پیاز،
یک پیمانه سر خالی لوبیاسبز،
۵ عدد قارچ،
۳ عدد تخم مرغ،
پنیر پیتزا
اول همه مواد به جز قارچ رو به صورت نگینی خرد میکنیم تو یه ماهیتابه روغن می ریزیم و پیاز رو توش میریزیم وقتی پیاز تغییر رنگ داد و به اصطلاح سبک شد سیب زمینی رو اضافه میکنیم و بعد وقتی سیب زمینی کمی سرخ شد هویج رو اضافه میکنیم و بعد لوبیا سبز و در اخر قارچ رو اضافه می کنیم (اول قارچ رو در یه ظرف دیگه تفت بدین ابش کشیده شد به مواد اضافه کنید) و به مواد نمک ، زرد چوبه، فلفل و اویشن اضافه می کنیم و هم می زنیم و شعله رو خاموش میکنیم و میگذاریم مواد سرد بشه. بعد تو یه ظرف مواد رو با ۳تا تخم مرغ و پنیر پیتزا مخلوط میکنیم( اندازه پنیر سلیقه ای هست) اگه دیدین مایه کوکو خیلی سفت هست یه تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنین تو یه ماهیتابه کمی روغن میریزیم روغن کمتر بریزین چون مواد هم خودش روغن داره حین پخت روغن روپس میده، وقتی روغن یه کم داغ شد مواد رو توش میریزیم و در ماهیتابه رو میگذاریم وقتی یه سمت سرخ شد برش میگردونیم تا سمت دیگش سرخ بشه اگه احساس کردین روغنش کمه بهش یه کم روغن اضافه کنین
@sofrebanovanbeheshti
#مرغ_ترش
غذای محلی گیلان👇
ابتدا به مقدار لازم مرغ رو میگذاریم تو قابلمه توش آب میریزیم وباز هم به مقدار لازم لپه بهش اضافه می کنیم،توش نمک و فلفل وزرد چوبه ودر صورت تمایل کمی پودر سیر بهش اضافه می کنیم تا بوی مرغ و لپه گرفته بشه.
بعد میگذاریم جوش بیاد و کمی مرغ و لپه بپزه و کمی آبش کم بشه.
حالا وقت اضافه کردن سبزی است.
سبزی مرغ ترش متشکل است از « تره،جعفری،شوید،نعنا که در صورت موجود نبودن میشه از پونه استفاده کرد،اسفناج که در صورت نبودن میشه از چغندر استفاده کرد
همه ی این سبزی ها به یک نسبت است اما باید گشنیز را ازهمه بیشتر بریزیم چون طعم این خورشت بیشتر به گشنیزشه.سبزی هارو بعد از شستن و خورد کردن مثل سبزی قرمه سبزی سرخ می کنیم و به مقدار لازم به خورشتمون اضافه می کنیم.
بعد میگذاریم تا خورشت خوب بپزه و آبش کم بشه.در این بین کمی آب غوره یا هر ترشی دیگه ای هم اضافه می کنیم
البته در اصل به این خورشت تخم مرغ هم می زنند به این صورت که در مرحله نهایی پخت تخم مرغ رو یه گوشه خورشت می ریزیم که بپزه یا با خورشت همش می زنیم که میل خودتونه.
من چون تخم مرغ دوست نداشتم نزدم
مرغ ترش ما آمادست نوش جان👌😋
@sofrebanovanbeheshti
Hamed-Zamani-Sobhe-Omid.mp3
4.11M
#سه_شنبه_های_مهدوی
🎶 تو هفته ای دوبار گریه میکنی برام...
🎤 حامد زمانی
❤️ #سلام_امام_زمانم❤️
💚 #سلام_آقای_من💚
💝 #سلام_پدر_مهربانم💝
سلام میڪنم بہ تو توئے ڪہ نوردیدهاے
توئے ڪہ سالها زمن بہ جزبدے ندیدهاے
سلام مےڪنم بہ تو غریب غائب ازنظر
توئے ڪہ وقٺ بـے ڪسے بہ داد من رسیده ای
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
روزتون مهدوی💚
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
ما یه مقدار گل محمدی کاشتیم تو باغ.هر روز گل میده.بنظرتون باهاش چی درست کنم؟تو یه روز اونقدر زیاد نیست که بشه ازش گلاب درست کرد نمیدونم میشه تازه نگهداریش کرد؟
#پاسخ👇
میتونید هم به صورت برگ خشک کنید .هم غنچه
۱.باهاش گل قند درست کنید
دارویی هست و کلی خاصیت داره
۲.برای آبدوغ خیار.
۳.برای تزیین حلوا و کیک و شله زرد...
۴. با سبزیجات خشک ومعطری مثل نعنا وپونه آسیاب کنید برای دوغ وماست ..
۵.برای ماست وخیار عالیه
۶. داخل چای به مقدار کم
۷.برگ گل محمدی رو داخل قالب یخ بریزید و واسه شربت استفاده کنید
۸.فرنی ومربای گل محمدی هم عالیه☺️😌😌
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین👌👇😍
کیک شیفون ۶ تخم مرغی
با تزئین خامه و ترافل رنگارنگ
@sofrebanovanbeheshti
#بستنی👇
یه لیوان شیر
یک چهارم لیوان شکر
یه قاشق غذاخوری پُرررر نشاسته ذرت یا نشاسته گل
90گرم خامه قنادی یا اگرخامه صبحانه استفاده شد شکر اضافه شود
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید بگذارید رو شعله با قاشق آروم هم بزنید تا وقتی مثل فرنی بشه بگذارید کنار تا از دما بیفته.. خامه رو فرم بدید و اضافه کنید به مواد. یکدست که شد بریزید تو قالب.... 8 ساعت بمونه تو فریزر
نکته👇
دوست داشتید به شیر اول کاکائو بزنید. یا هم زعفرون و گلاب. یا هم وقتی خامه رو اضافه کردید. میوه های مثل هلو. موز. شاه توت. یا انبه بزنید.
نکته. اگه خامه قنادی ندارید اشکال نداره خامه صبحانه بزنید. ولی شکررو بیشتر کنید.من قالب بستنی نداشتم از لیوان پلاستیکی وشیشه ای کوچیک استفاده کردم.مایه بستنی راریخته وچوب بستنی راوسط مایه فروبرده .همه ظرفها رودرسینی کوچیک چیدم وگذاشتم فریزر.شب تاصبح موند..بعد این مدت چند ثانیه لیوانها رو توی اب گذاشتم تاراحت از ظرف جدابشه.به آرومی چوب بستنی را گرفته وبا تکون دادن درش میاریم..برای تزیین بستنی کمی شکلات راگذاشتم توی ظرفی وروی بخار کتری.وقتی اب شد کمی روغن مایع زدم تاروون بشه وبا قیف ریختم روی بستنی
به همین سادگی 😍😍😍😋😋
♡مامان صبا♡
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خانگی
#نان👇
آرد گندم ۳کیلو
آب ولرم ۹ لیوان
نمک ۷۰ گرم
خمیر مایه ۱۰ گرم
ادویه نان در صورت تمایل شامل سیاهدانه رازیانه گل خشت کنجد سیاه دانه از هر کدوم یه قاشق مربا خوری
در یک ظرف تمیزتمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید بعد نصف آب را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید وبه تدریج بقیه آب را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاد این خمیر را به مدت یک ساعت مشت بدید وقتی خمیر رو بین دو انگشت دست فشار دادید و به دست شما نچسبید خمیر آماده است روی خمیر کمی آرد بپاشید و یک پارچه ضخیم روی ان بیاندازید
سپس به مدت یک ساعت در محیط گرم استراحت بدید بعد از یکساعت خمیر رو نگاه کنید اگر حجم خمیر دو برابر شده و حالت لانه زنبوری داره آماده است در غیر اینصورت مجددا به خمیر استراحت بدید
💥نکات
خمیر که آماده شد یک دقیقه ورز بدید که هوای اون خارج بشه بعد چونه بگیرید
خمیر را جای خیلی گرم نگذارید که زود ترش بشه اینجوری نان بوی ترشی میگیره و مزه بدی داره بگذارید با آرامی عمل بیاد
وقتی خمیر رو پهن کردین حتما با چنگال یا انبر مخصوص نان سوراخ کنید و با اسپری آب پاشی کنید که سطح خمیر مرطوب بشه خیلی کم زیاد آب نزنید
تنور باید از قبل کاملا گرم باشه
اگه یه نون پخت دو دقیقه صبر کنید مجددا نون بعدی رو بزنید که جای نون داغ باشه و خمیر به تنور بچسبه
این نان رو میشه روی تاوه هم پخت یا توی فر
💥 حتما وضو داشته باشید و موقع خمیر کردن قرآن بخونید و نان رو نذر اهل بیت کنید
🌱نوش جان
@sofrebanovanbeheshti