eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از قرآن
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟
4_297669198144867293.MP3
1.07M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آلوزردها را شسته و داخل آب جوش می اندازیم . سریع پوسته اش جدا می شود . از آب جوش بیرون می آوریم و پوسته اش را جدا می کنیم . داخل ظرف لعابی می ریزیم و هم وزنش شکر می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم . بعد از ۱۲ ساعت از یخچال بیرون می آوریم وآلوزردها را جدا کرده وآبش را می گذاریم سر گاز تا قوام بیاید بعد از آن آلوها را داخل شربت می ریزیم و بعد از حدود ۲۰ دقیقه زیرش را خاموش می کنیم . @sofrebanovanbeheshti
+ 🌴🥛 خرمای هسته گرفته رو با شیر میکس کردم!!🥂😋😋 اینم دستور خمیر جادویی را دست کردن نون شیرمال:👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/12794 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️ غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد) شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
چالش سی و هشتم 🍞🥖🥨🍞🥖🥨🍞🥖🥨🍞🥖 سلام دوستان بهشتی و کدبانو ❤️ خداروشکر که از چالش غذای نذری مون استقبال خوبی شد.👏👏قبول باشه از همگی تون🤲 چالش این دفعه برای تنوع و ایجاد انگیزه برای پخت انواع نان در منزل هست لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید یک بار هم یه نان خوشمزه درست کنید و در گروه قرار بدید 👩‍🍳 به این چالش مثل یه نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶‍♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃‍♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉 همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند ‍‍‍هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋 🌮 انواع نان ،نان های محلی و هر نوع نونی ای که بلد هستید در این دو هفته درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌در کنار بقیه خوشمزه ها در گروه قرار بدید راستی تو کانال انواع داریم میتونید از کانال کمک بگیرید🍲 خب بسم الله 😉 از📌 امروز شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹📆 تا پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۹🔖 لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756 برای آشنایی بیشتر با انواع نان رو هشتگ ها بزنید تا نان مورد نظر تون رو ببینید 👇👇👇 و...... ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
آغاز سال تحصیلی 📝📚رو به مامان های خونه،🧕 گل دخترا و آقا پسرا.👧👦 تبریک میگیم ان شاءالله همیشه موفق و پیروز و شاد باشید.🌸 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مخلوط ران و سینه مرغ چرخ شده۵۰۰گرم/ سیب زمینی خام رنده شده۴عدد متوسط/ پیاز بزرگ رنده شده۱عدد/ نمک،فلفل،زردچوبه/ پیازچه،جعفری،(ترخون ،مرزه،ترخون،نعنا خیلی کم)همه تازه وخرد شده/ سیرله شده۲حبه بزرگ/آردسوخاری۲تا۳غذاخوری/آردسفید۲غذاخوری همه مواد رو با هم مخلوط کرده کمی دریخچال استراحت داده به هر مدلی که خواستین درست و در روغن سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
دامغانی👇 برنج۴پیمانه آبکش شده/ لپه نیم پز۱پیمانه/ کشمش۱پیمانه/ پیاز۱عدد درشت/ سینه مرغ خردشده۱عدد/ پودرهل،دارچین،زعفران حل شده،پودرسیر،نمک،فلفل،زردچوبه/زرشک تفت داده۳تا۴غ ابتدا تو ظرف روغن ،پیاز را اضافه تفت داده سبک شود وکمی طلایی شود بعد مرغ خردشده به همراه ادویه ها اضافه تفت داده تا مزه دار و کمی سرخ شود،بعد به آن لپه نیم پز را اضافه تفت داده وبعد زرشک و کشمش را ریخته تفت داده،بعد میتوان این مواد را لابه لای برنج ریخت و آن را دم کرد ویا میتوان فقط برای تزیین استفاده کرد که در این صورت اندازه ۱/۲لیوان کمتر آب به مواد اضافه و گذاشته خوب پخته شود وآبش کشیده شود و روی برنج را باهاش تزیین کرد که من هم لابه لای برنج ریختم و مقداری هم برای رویش جداگانه گذاشتم وبه همراه سالاد که خیار،گوجه،پیاز،کمی کاهو ریز شده،نمک،فلفل،آبغوره،نعنا خشک،سس مایونز مخلوط کرده وبا برنج سرو کردم نکته مهم درباره پخت لپه:ابتدا لپه را خوب شسته و رویش آب و نمک ریخته به مدت یکساعت آن را خیس کرده،بعد فقط آب آن را دور ریخته و دوباره رویش آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود،با این کار بوی بد لپه گرفته میشه و برای خورش هم باعث میشه که لعابدار و خوشمزه شود @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🍭 توصیه به بیماران در کنار مصرف داروهای قند خون باید اسلامی گرفت و داروهای مفرده را استفاده کرد ♦️ مصرف شنبلیله و تخم شنبلیله در روز بصورت جوشانده یا همراه غذا ♦️مصرف کدو و آب کدو در روز و همراه غذا ♦️ مصرف گزنه بصورت پودر یا جوشانده یا دمنوش یا همراه غذا یا بصورت آش گزنه ♦️مصرف سویق جو و تخم خرفه بصورت مساوی چند قاشق غذا خوری در صبح ناشتا و قبل از غذا ♦️ مصرف سبوس جو بصورت سویق همراه تخم خرفه قبل از غذا یا جوشانده یا عصاره آنرا در غذا بریزید ♦️مصرف زیاد نان جو ♦️مصرف تخم خرفه ♦️مصرف زیاد خرفه 🍆جوشانده سر بادمجان ناشتا ( 7 عدد سر بادمجان را در 2 لیوان آب بجوشانید تا به یک لیوان برسد و به اندازه مصرف ناشتا میل شود) 👆☘ گیاهان و غذاهایی که قند را پایین می آورند و حدالامکان قند را بالا نمیبرند میل کنید ♦️درهرغذایی که میل میکنید کمی جو همراه سبوسش بریزید 🥘 ناهار را ترک کنید ⏰ سر شب بخوابید 👆 تا میتوانید عصبی نشوید 💉 به مرور داروهای شیمیایی را کنار بگذارید نان گندم و برنج و کربوهیدراتها و قندهای غیر طبیعی را مصرف نکنید یبوست نداشته باشید اگر حرارت بدن زیاد است از خنکی استفاده کنید همیشه کف پا را ماساژ دهید مخصوصا در حمام 🌼 دعای قند (جهت درمان قند خون) : بِسْمِ اللهِ الرَّحْمن الرَّحيم بِسْمِ الله خَيْرُ الأَسْماءِ، بِسْمِ الله مِلْءَ الأَرْضِ والسَّماءِ الرَّحمن الرَّحيمِ الذي لا يَضُرُّ مَعَ اِسْمِهِ شَيْءٌ وَلا داء 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867295.MP3
815.4K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کرفس خرد شده به همراه برگ۵۰۰گرم/ فیله مرغ خردشده۳تا۴عدد/ نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران،آبغوره،رب آلوچه/ پیاز ریزشده۱عدد/ سیر۳حبه بزرگ/ روغن به میزان لازم/ آب به میزان لازم/ آرد ذرت۲تا۳غذاخوری که باعث لعابدارشدن خورش میشود توقابلمه روغن پیاز،فیله مرغ،سیر و ادویه ها را ریخته تفت داده تارنگش عوض شود،بعدکرفس را ریخته کمی تفت داده،بعد چاشنی ها و آب را اضافه کردم گذاشتم جوش بیاد وبعدحرارت راکم کرده تا خوب جا بیفتد @sofrebanovanbeheshti
👇 👇 این کیک شامل دو قسمت هست: قسمت بالا که کرم کارامل هست قسمت پایین که کیک شکلاتی هست من برای قسمت کیک از کیک قهوه استاد معصومه رسولی استفاده کردم مواد لازم: دستور پایه کرم کارامل: پودر کرم کارامل ۱ بسته شیر ۴۰۰ میلی لیتر یعنی برای هر بسته پودر کرم کارامل ۴۰۰ میل شیر لازمه که میشه دو پیمانه پلوپز(پیمانه پلوپز استاندارد ۲۰۰ میل هست) قالب من میان تهی به قطر ۲۰ سانت هست، که برای قسمت کاراملی دو و نیم بسته کرم کارامل نیاز بود ابتدا قالب را چرب کرده سس داخل بسته رو کف قالب میریزیم پودر کارامل رو با شیر مخلوط میکنیم و میگذاریم تا یک دقیقه بجوشه از دما که افتاد میریزیم داخل قالب و میگذاریم یخچال تا ببنده تو بعضی دستورها برای بهتر بسته شدن و راحت خارج شدن از قالب یک ق غذاخوری پودر ژلاتین هم داخل کرم کارامل میریزن که من نریختم مواد لازم برای کیک: (کیک قهوه استاد معصومه رسولی) تخم مرغ ۴ عدد به دمای محیط رسیده باشه شکر یک پیمانه وانیل یک چهارم ق مرباخوری روغن دو سوم پیمانه (تو یک فیلم آشپزی دیدم که برای کیکها اگه از روغن مایع مخصوص پخت و پز استفاده بشه بهتره) شیر یا ماست دو سوم پیمانه بیکینگ پودر یک ق غذاخوری پودر قهوه یا نسکافه ۲ ق مرباخوری آب دو ق غذاخوری برای حل کردن پودر قهوه آرد دو و یک سوم پیمانه یک سوم پیمانه یعنی ۸۰ میلی گرم که من به جای ۸۰ میلی گرم آرد ۴۰ میلی گرم پودر کاکائو و ۴۰ میلی گرم پودر قهوه ریختم آرد و کاکائو و ۴۰ میلی گرم پودر قهوه و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل حدود ۵دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن میریزیم و مخلوط میکنیم، ۲ ق مرباخوری پودر قهوه رو با ۲ ق غذاخوری آب حل میکنیم و اضافه میکنیم بعد ماست یا شیر اضافه میکنیم، هم زن خاموش میکنیم و مواد آردی رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم قالب رو با روغن جدا کننده چرب میکنیم و مواد کیک رو، روی کرم کارامل بسته شده میریزیم قالب رو داخل یه ظرف پر از آب جوش میگذاریم به طوری که قسمت کاراملی داخل آب باشه میگذاریم داخل فر که یک ربع قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه، حدود یک ساعت یا بیشتر، برای من حدود یک ساعت و ربع طول کشید با سیخ چوبی میزنیم توی کیک اگه تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته و آماده است قالب رو از داخل آب بیرون میاریم و میگذاریم تا کاملاً سرد بشه، بعد میگذاریم داخل یخچال برای حدود ۵،۶ ساعت حتی بیشتر من حدود ۱۳ ساعت گذاشتم تو یخچال، بعد دورش آزاد میکنیم و کیک رو داخل ظرف برمیگردونیم،سعی کردم همه نکات بگم ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین @sofrebanovanbeheshti