#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر میشود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
4_5787215569455418394.mp3
4.78M
#سه_شنبه_های_مهدوی
💢 #وظایف_منتظران ۹
👈 برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم
⭕️ راز تشرفات به محضر امام زمان (عج)
#ابراهیم_افشاری
#اللهم_عجِّل_لِوَلیک_الفَرَج
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اگه زیر و روی کیک تون کامل پخته ولی وسطش هنوز خام مونده، روی قالب کیک رو با یک تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه با حرارت ملایمتر داخل فر بپزید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_ران_بوقلمون👇
#کلیپ_تصویری
اینم یه روش برای پخت ران بوقلمون طبق فیلم رانهارابرش زده سیررا درران فرو میکنیم بعد باسس سویا و آویشن ونمک مزه دار کرده ودر فویل میپیچیم ودرفرمیگذاریم
حدود دو تا۳ساعت در فر ۲۰۰درجه
ولی باید باتوجه دمای فرهای مختلف با خلال چوبی یا چنگال چک شود
🥕🥕🥕#هویج_پلو👇
✅برنج رو اول خیس کردم، بعد موقع پخت، رو گاز حین قُل خوردن، شوید بهش اضافه کردم، آبکش کردم و گذاشتم دم بیاد.
✅بعد هویج رو تو یکمی روغن و زعفران دم کشیده سرخش کردم
✅بعد دو تا پیاز ریز خورد کردم و سرخش کردم ادویه جات بهش زدم گوشت چرخی اضافه کردم و همه با هم سرخ شدن
✅سیبزمینی هم که جدا سرخ کردم
در آخر هم برنج رو، رو دیس کشیدم و به این طریق تزئینش کردم
@sofrebanovanbeheshti
#آش_قییش👇
(خراسان شمالی)
برگ چغندر یک کیلو
دوغ 250 گرم
رشته پهن به مقدارلازم
عدس یک کاسه کوچک
سیر به اندازه دلخواه
پیازداغ ونعناداغ
قییش در لفظ ترکی به معنای کمربنداست.دراین آش ابتد برگ چغندر را داخل آب جوش میریزیم پس از پخته شدن سبزیها رشته های آش که پهن است وهمان قییش است به آن اضافه میکنیم .
عدس پخته شده را به آن اضافه کرده وپس از پخته شدن رشته ها آنرا آبکش کرده وبا دوغ وسیر فراوان مخلوط میکنیم تا ازحالت خشکی خارج شود
سلیقه ای ممکنه نخود ولوبیاهم استفاده شود.
روی آش را با نعنا وپیازداغ تزیین میکنیم .
در اصل این آش خوشمزه برای تابستانه اما ازبس خوشمزست ما توپاییز هم گاهی میپزیم.
رشته های کمربندی اگه توشهرتون پیدانمیشه باید خودتون توخونه برش بزنین ودرستش کنین 😍😊
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🔶بهداشت(معده)درطب اسلامی🔶
🔹بعد از غذای #گوشتی و غذای چرب آبخوردن ممنوع است.
🔹نوشیدن آب #سرد در حمام و حمام رفتن با معده خالی بسیار به معده آسیب وارد میکند.
🔹مصرف بیرویه غذاهای #سرد و تر مانند ماست، دوغ، سالاد، آب خوردن بیش از حد و ... از جمله مواردی هستند که رطوبت معده را افزایش میدهند.
🔹ازدیاد رطوبت معده مانع #هضم خوب غذا و موجب بروز بیماریهای معده میشود.
🔹"به"، انار، سیب، شیر گاو با عسل و دارچین و آویشن، معده را #دباغی میکند و #رطوبت معده را خشک میکند.
🔹دباغی کردن معده بهمعنی گرفتن #رطوبت و خشک کردن برای جلوگیری از فساد غذاست، البته #آویشن و زنیان وبابونه باعث رویش #پرز معده میشوند.
🔹خوردن غذای سنگین از علل بروز بیماریهای معده است.
🔹بعد از خوردن #کله و پاچه حتماً باید سویق یا دارچین یا ادویههای گرم دیگر مصرف شود.
🔹مصرف بالا و مداوم #تخممرغ سبب ورم طحال میشود ومعده را اذیت میکند
🔹عسل و #زنجبیل درمان معده است
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نسکافه_ای 👇
البته من کافه میکس ریختم اونم عالیه👌
دستور کامل در پست بعد😍👇👌
@sofrebanovanbeheshti
✿̲̲R̲̲̲̲ム̲̲̲̲y
#کیک_نسکافه_ای👇
یه کیک بسیار پرطرفدار و خوشمزه . اگر علاقه من به طعم قهوه و نسکافه هستید😊 .
جای نسکافه می تونید از قهوه و اگر دوست ندارید قهوه و نسکافه می تونید کاکائو استفاده کنید .
می تونید جای نسکافه از کافی میکس هم استفاده کنید .
شکر حداقل میزان لازم هست اکر بخواید شیرین تر از این بشه شکر یه کم می تونید بیشتر بریزین چون نسکافه داره بسته به نوع نسکافه تون هست من از نسکافه گلد استفاده کردم اگر کافی میکس استفاده می کنید می تونید یه کم شکر رو کمتر بریزین چون کافی میکس کمی شیرینه . .
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید (منطور از ارد سفید در دستور ها ارد سه صفر ، آرد نول هست ارد مخصوص شیرینی پزی) ۳۷۵ گرم (دو و نیم لیوان)
شیر ۳۰۰ میلی ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع ۱۵۰ میلی (دوسوم لیوان)
نسکافه ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غذاخوری)
وانیل نصف ق چایخوری
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
نسکافه را در شیر حل کردم . کمی شیر رو گرم کردم و نسکافه رو بهش اضافه کردم . بعد بزارین توی محیط بمونه و دماش بره .
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . داخل قالب (قطر قالب ۲۵ سانت) رو با روغن جدا کننده چرب کردم .
(روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .)
بعد مواد رو داخل قالب ریختم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و به دلخواه هر طور بخواهید می تونید تزیین کنید .
من گاناش درست کردم و ریختم
برای تهیه گاناش ۱۰۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی) رو داخل طرفی ریختن و روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم وقتی گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و مخلوط کردم با گرمای خامه خودش راحت حل میشه و بعد از حرارت برداشتم و روی کیک ریختم.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
برای اینکه ورق های لازانیا خورد نشه چیکار میکنین ؟ روغن و نمکم زدم همش رشته رشته میشه موقع اب کش کردن
#پاسخ👇
برای لازانیا باید یه قابلمه بزرگ رو آب کنید وبگذارین رو شعله تاجوش بیاد .به آبش یه قاشق روغن ودوقاشق نمک اضافه کنید.بسته به کیفیت لازانیا بین ۶تا۸دقیقه طول میکشه تانرم بشن ورقه ها.
دونه دونه ورقه ها رو توی قابلمه بگذارید.با کفگیر به آرومی جابجاشون کنید تاآسیب نبینن.
وقتی نرم شدن هم با کفگیر دونه دونه وبه آرومی داخل آبکش بگذارین وآب سرد روشون بگیرید.
بعد دونه دونه روی کیسه فریزر بچینید تابه هم نچسبن.
اگه از لازانیای پیش پخت هم استفاده کنید کارراحت تره
@sofrebanovanbeheshti