#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳
برنجتون خیلی جوشیده و داره خمیر میشه...؟؟😱😔
کاری نداره که...
سریع شعله رو خاموش کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آبلیمو داخل برنج بریزید تا برنج خمیر نشود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نارگیلی👇
۴ عدد تخم مرغ
۲/۵ لیوان آرد
۱ لیوان پودر نارگیل
شکر ۱ویک چهارم لیوان
گلاب نصف استکان
شیر ۱/۵ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
روغن مایع یک لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
تخم مرغها رو با وانیل ۵ دقیقه هم زدم
شکر و شیر رو اضافه کردم هم زدم شکر حل شد یک لیوان روغن مایع و نصف استکان گلاب رو اضافه کردم بعد پودر نارگیل رو اضافه کردم .
آرد رو که قبلا با ییکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردم در سه مرحله به مواد کیک اضافه کردم . مایه کیک رو داخل قالب ریختم و در فر گرم شده۱۷۰ درجه ۳۵ دقیقه گذاشتم .
برای تزیین کیک از مربای آلبالو و گردو استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_آبجوش👇
مواد لازم برای 10 نفر
آرد ۲ پیمانه
شکر یک ونیم پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ۴ عدد اگه کوچک بودن ۵ عدد
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
آب جوش ۱ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
۱-برای تهیه کیک آبجوش ، ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .فر را از قبل روشن می کنیم تا گرم شود .
۲-تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و شکر را به آن اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ شود .حدود ۷تا ۱۰دقیقه.
۳-وانیل و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .آبجوش را نیز کم کم اضافه کرده و هم می زنیم .حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا آرد با دیگر مواد کیک آبجوش ترکیب شود .
۴-کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم.۳/۴ مایع کیک آبجوش را داخل قالب ریخته
۵-قالب را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه ، در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( بستگی به دمای فر دارد ) در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ما آماده شود.
۶-کیک آبجوش را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شده و بعد برش بزنید . چرا که این کیک بافت بسیار نرمی دارد.
ناگفته نمونه تو کیک پز درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
May 11
#طب اسلامی
لبو نخورید❌
برگ چغندر میل کنید.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#کراکت_برنج👇
✅دو پیمانه برنج برای تقریبا 3 نفر بصورت کته ای با نمک و آب پختم
✅مواد میانی هم مثل مواد ماکارونی هست، پیاز، گوشت چرخی، فلفل دلمه، قارچ، ادویه جات، رب گوجه، همه رو با هم سرخ کردم
برنج که پخت، گذاشتم خنک بشه، بهش 2 تا تخم مرغ، زردچوبه یا زعفران میریزید (برای خوشرنگ شدنش)، خوب با گوشت کوب و دست لهش کردم
✅به اندازه نارنگی یا بیشتر برداشتم، وسطش رو گود کردم، مواد میانی رو بهش زدم، وبه شکل مختلف بهش شکل میدین و میبندینش(یه کاسه آب هم کنارتون باشه که به دست نچسبه👌)
✅تو آرد سوخاری زدم و سرخ کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کنجدی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
ماست یک پیمانه یا ۲۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم
آرد ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل کمی
روغن مایع نصف پیمانه
کنجد بوداده نصف پیمانه
طرزتهیه 👇
ابتدا شکر و کره و روغن مایع را با همزن برقی میزنیم تا شکر کامل حل بشه تقریبا ۳ دقیقه ⌛️
بعد تخم مرغ ها را یک جا اضافه کرده به همراه وانیل دوباره با همزن برقی میزنیم تا حجم پیدا کند
بعد ماست رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم
بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده حتما به وسیله الک این کار رو انجام بدید و آرام هم بزنید مواد این کیک کمی سفت است و روان نیست 😉
بعد در قالب کاغذ روغنی میاندازیم و مواد رو میریزیم و کنجد را روی سطح کیک میپاشیم و کمی با دست فشار میدیم تا کنجد ها خوب بچسبد
بعد در فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزد بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی شود😋
نکته: به جای وانیل میتونیم از پوست پرتقال یا اسانس هم میتونیم استفاده کنیم😉
کیک ما آماده است در ضمن این کیک بافت خیلی خوبی هم داشت 😉
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
[ آشپزی میکنم...
با #وضو...💕
و #ذکر ....💕
قربه الی الله ☘
فی سبیل خِدمَه #الحُسین...🍃]
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
پنج شنبہ: ناهار : جواد الائـمہ؛امام محمد تقی (درود خدا بر او باد)
شـام : هادی دلـها ؛امام علی النقی(درود خـدا بر او باد)
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
این کتاب به همه سوالهای فلسفی فرزندان شما در زمینه خداشناسی جوابهای کودکانه همراه با زبان شعر و نثر می دهد.
🌸 اگر به دنبال یک #کتاب کودکانه در موضوع #خداشناسی با زبان #شعر برای #فرزند خود هستید.
«کتاب خدا چیه کیه کو» را به شما پیشنهاد میکنیم
🌸📚🌸📚🌸📚🌸📚🌸📚
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳
فریز کردن کلم بروکلی و دیگر کلم ها
🥦 کلم بروکلی را به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس آنها را به مدت 3دقیقه در آب در حال جوش بریزید. کلمها را آب کش کنید و یک دقیقه زیر آب سرد بگیرید.
🥦 بعد آنها را کاملا خشک کنید و در کیسه فریزر قرار دهید. فراموش نکنید نام ماده غذایی و تاریخ شروع زمان انجماد را روی آنها بنویسید. کلمهای شما سه ماه بدون هیچ صدمهای باقی خواهند ماند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای نوشتن روی کیک چه نکاتی را باید مدنظر داشته باشیم و سس شکلاتی(نه بریلو) مخصوص نوشتن را چگونه تهیه کنیم؟
#پاسخ👇
من از ژله بریلو استفاده میکنم چون راحت تره، با رنگ ژله ایی خوراکی رنگ میکنم بعد تو قیف که نوکش خیلی کم سوراخه مینویسم میتونید سطح کار رو با خلال دندون اول متن مورد نظر رو بنویسید بعد با ژله بریلو پرکنید، چون اینطوری با خلال دندون اول میکشید میتونید اگه خراب شد دوباره درست کنید بعد با ژله بنویسید یا میتونید قبل نوشتن روی یه سطح تمرین کنید بعد بنویسید.
@sofrebanovanbeheshti