eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_297669198144867531.MP3
1.04M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 البته من کافه میکس ریختم اونم عالیه👌 دستور کامل در پست بعد😍👇👌 @sofrebanovanbeheshti
✿̲̲R̲̲̲̲ム̲̲̲̲y 👇 یه کیک بسیار پرطرفدار و خوشمزه . اگر علاقه من به طعم قهوه و نسکافه هستید😊 . جای نسکافه می تونید از قهوه و اگر دوست ندارید قهوه و نسکافه می تونید کاکائو استفاده کنید . می تونید جای نسکافه از کافی میکس هم استفاده کنید . شکر حداقل میزان لازم هست اکر بخواید شیرین تر از این بشه شکر یه کم می تونید بیشتر بریزین چون نسکافه داره بسته به نوع نسکافه تون هست من از نسکافه گلد استفاده کردم اگر کافی میکس استفاده می کنید می تونید یه کم شکر رو کمتر بریزین چون کافی میکس کمی شیرینه . . تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم لیوان) آرد سفید (منطور از ارد سفید در دستور ها ارد سه صفر ، آرد نول هست ارد مخصوص شیرینی پزی) ۳۷۵ گرم (دو و نیم لیوان) شیر ۳۰۰ میلی ( یک و یک چهارم لیوان) روغن مایع ۱۵۰ میلی (دوسوم لیوان) نسکافه ۲ ق غ بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غذاخوری) وانیل نصف ق چایخوری همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه . نسکافه را در شیر حل کردم . کمی شیر رو گرم کردم و نسکافه رو بهش اضافه کردم . بعد بزارین توی محیط بمونه و دماش بره . تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . داخل قالب (قطر قالب ۲۵ سانت) رو با روغن جدا کننده چرب کردم . (روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .) بعد مواد رو داخل قالب ریختم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و به دلخواه هر طور بخواهید می تونید تزیین کنید . من گاناش درست کردم و ریختم برای تهیه گاناش ۱۰۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی) رو داخل طرفی ریختن و روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم وقتی گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و مخلوط کردم با گرمای خامه خودش راحت حل میشه و بعد از حرارت برداشتم و روی کیک ریختم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای اینکه ورق های لازانیا خورد نشه چیکار میکنین ؟ روغن و نمکم زدم همش رشته رشته میشه موقع اب کش کردن 👇 برای لازانیا باید یه قابلمه بزرگ رو آب کنید وبگذارین رو شعله تاجوش بیاد .به آبش یه قاشق روغن ودوقاشق نمک اضافه کنید.بسته به کیفیت لازانیا بین ۶تا۸دقیقه طول میکشه تانرم بشن ورقه ها. دونه دونه ورقه ها رو توی قابلمه بگذارید.با کفگیر به آرومی جابجاشون کنید تاآسیب نبینن. وقتی نرم شدن هم با کفگیر دونه دونه وبه آرومی داخل آبکش بگذارین وآب سرد روشون بگیرید. بعد دونه دونه روی کیسه فریزر بچینید تابه هم نچسبن. اگه از لازانیای پیش پخت هم استفاده کنید کارراحت تره @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳 برنجتون خیلی جوشیده و داره خمیر میشه...؟؟😱😔 کاری نداره که... سریع شعله رو خاموش کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آبلیمو داخل برنج بریزید تا برنج خمیر نشود 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۴ عدد تخم مرغ ۲/۵ لیوان آرد ۱ لیوان پودر نارگیل شکر ۱ویک چهارم لیوان گلاب نصف استکان شیر ۱/۵ لیوان وانیل نوک قاشق چایخوری روغن مایع یک لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری تخم مرغها رو با وانیل ۵ دقیقه هم زدم شکر و شیر رو اضافه کردم هم زدم شکر حل شد یک لیوان روغن مایع و نصف استکان گلاب رو اضافه کردم بعد پودر نارگیل رو اضافه کردم . آرد رو که قبلا با ییکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردم در سه مرحله به مواد کیک اضافه کردم . مایه کیک رو داخل قالب ریختم و در فر گرم شده۱۷۰ درجه ۳۵ دقیقه گذاشتم . برای تزیین کیک از مربای آلبالو و گردو استفاده کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم برای 10 نفر آرد ۲ پیمانه شکر یک ونیم پیمانه روغن سه چهارم پیمانه تخم مرغ بزرگ۴ عدد اگه کوچک بودن ۵ عدد بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری آب جوش ۱ پیمانه وانیل‏ نصف قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری ۱-برای تهیه کیک آبجوش ، ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .فر را از قبل روشن می کنیم تا گرم شود . ۲-تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و شکر را به آن اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ شود .حدود ۷تا ۱۰دقیقه. ۳-وانیل و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .آبجوش را نیز کم کم اضافه کرده و هم می زنیم .حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا آرد با دیگر مواد کیک آبجوش ترکیب شود . ۴-کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم.۳/۴ مایع کیک آبجوش را داخل قالب ریخته ۵-قالب را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه ، در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ( بستگی به دمای فر دارد ) در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ما آماده شود. ۶-کیک آبجوش را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود. بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شده و بعد برش بزنید . چرا که این کیک بافت بسیار نرمی دارد. ناگفته نمونه تو کیک پز درست کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی لبو نخورید❌ برگ چغندر میل کنید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
1_52492643.MP3
982K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ✅دو پیمانه برنج برای تقریبا 3 نفر بصورت کته ای با نمک و آب پختم ✅مواد میانی‌ هم مثل مواد ماکارونی هست، پیاز، گوشت چرخی، فلفل دلمه، قارچ، ادویه جات، رب گوجه، همه رو با هم سرخ کردم برنج که پخت، گذاشتم خنک بشه، بهش 2 تا تخم مرغ، زردچوبه یا زعفران میریزید (برای خوشرنگ شدنش)، خوب با گوشت کوب و دست لهش کردم ✅به اندازه نارنگی یا بیشتر برداشتم، وسطش رو گود کردم، مواد میانی رو بهش زدم، وبه شکل مختلف بهش شکل میدین و میبندینش(یه کاسه آب هم کنارتون باشه که به دست نچسبه👌) ✅تو آرد سوخاری زدم و سرخ کردم @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم ماست یک پیمانه یا ۲۰۰گرم شکر ۲۰۰گرم آرد ۳۰۰گرم تخم مرغ ۴عدد بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل کمی روغن مایع نصف پیمانه کنجد بوداده نصف پیمانه طرزتهیه 👇 ابتدا شکر و کره و روغن مایع را با همزن برقی میزنیم تا شکر کامل حل بشه تقریبا ۳ دقیقه ⌛️ بعد تخم مرغ ها را یک جا اضافه کرده به همراه وانیل دوباره با همزن برقی میزنیم تا حجم پیدا کند بعد ماست رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده حتما به وسیله الک این کار رو انجام بدید و آرام هم بزنید مواد این کیک کمی سفت است و روان نیست 😉 بعد در قالب کاغذ روغنی میاندازیم و مواد رو میریزیم و کنجد را روی سطح کیک میپاشیم و کمی با دست فشار میدیم تا کنجد ها خوب بچسبد بعد در فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزد بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی شود😋 نکته: به جای وانیل میتونیم از پوست پرتقال یا اسانس هم میتونیم استفاده کنیم😉 کیک ما آماده است در ضمن این کیک بافت خیلی خوبی هم داشت 😉 شمیم مهر 🌷   @sofrebanovanbeheshti