#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳
⭕️👈يكى از راز هاى خوشمزه شدن #لوبياپلو؛
استفاده از دارچين موقع سرخ كردن گوشت هست
اگر مقدارى (نه زياد) دارچين به گوشت بزنيد، مزه بى نظيرى به غذا میدهد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی
📚 اعضای حرام حیوانات حلال گوشت
💠یکی از مواردی از #اعضای_حیوانات #حلال_گوشت که خوردن آن جایز نیست مغز حرام است که در میان ستون فقرات است (یا به اصطلاح نخاع)
موقعی که گوشت رو پختیدحواستون باشه که این قسمت که توی عکس مشخص شده #حرام است و باید بیرون باندازید❌❌❌
#احکام_خوردنی_ها #اجزای_حرام_گوشت
@sofrebanovanbeheshti
کدبانوهای باسلیقه ومهربون
اگه همسرتون دانشجوهستن👨🎓 یا خودتون 👩🎓خیلی خوبه ی کیک خوشکل🎂🍰🍩🍪 یا غذای مورد علاقه🍱🍲🥘🥗 همسردانشجوتون👨🎨👨🎓 رو درست کنید ولحظات شاد وبه یاد ماندنی رو داشته باشید😌😌🎊🎊🎉🎀🎈🎈🎁🎁🎁🎁
@sofrebanovanbeheshti
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گلهای_شکلاتی
مناسب تزئین کیک، کاپ کیک و...😍👌👌
#کلیپ_تصویری
#سوال👇
من شیر محلی گرفتم جوشوندم ترشیده بود آبلیمو ونمک زدم ریختم تو کیسه بعدیک ساعت برش زدم تو همون اب خودش گذاشتم یخچال حالا نمیدونم از کی میتونم استفاده کنم؟
#پاسخ👇
همیشه از جای مطمئن شیر بگیرید.مزه شیر مشخص میکنه شیر خوبی هست یانه. ظرفتون باید تمیز باشه هم ظرفی که شیر میگیرید هم ظرفی که شیر رو داخلش میجوشونید.
همیشه هم ازنمک دانه درشت برای پنیر استفاده کنید تانرم نشه.از یکی دوروز دیگه میتونید استفاده کنید.حتی میتونید وقتی پنیرا کمی سفت شدن بگذارید توظرف دربسته بدون آب البته وبگذارین فریزر.هر وقت خواستید استفاده کنید شب قبلش یه قالب بگذارین تویخچال
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی👇
برنج نیم دانه ایرانی نیم پز شده ۱/۳ پیمانه
لپه نیم پز شده ۳/۴ پیمانه
بلغور گندم نیم پز شده ۱/۴ پیمانه
گوشت مخلوط گوسفندی و بوقلمون حدود ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ رنده ریز شده و حسابی آب گرفته شده یک عدد
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
نمک و ادویه و سبزی خشک مرزه و کمی ترخون و تره کوهی
آلو خورشتی مقدار لازمی که دوست دارید
سیب زمینی برای داخل سس کوفته یک عدد ریز
رب گوجه دو ق غذاخوری سر پر
پیاز یک عدد بزرگ برای داخل مواد سس
قبل هر کار وضو گرفتم و غذا را با نیت نذری برای چهارده معصوم شروع به پخت کردم
پیاز را خرد کردم و سرخ کردم و کمی سبزی خشک مرزه و ترخون و تره کوهی توی روغن تفت دادم و دو ق رب هم ریختم و خوب سرخ کردم و ۶ لیوان آب داخل قابلمه مسیم ریختم و گذاشتم خوب جوش بیاد و چند تا آلو خشک هم داخل سسش ریختم تا آب کوفته ملس بشه و یک دونه سیب زمینی را هم ریز خلال کردم و توی آب سس ریختم تا به آب کوفته ام لعاب بده و ادویه های لازم را هم اضافه میکنیم
بعد لپه و برنج و بلغور گندم نیم پز شده را و گوشت را با هم ریختم توی غذا ساز و خوب لهشون کردم و در اوردم بیرون و یک دونه تخم مرغ به موادم اضافه کردم و پیازریز رنده شده آب گرفته و ادویه و سبزیهای خشک ( اگر تازه باشه بهترهست ، من توی خونه سبزی تازه نداشتم ) و دو ق آرد نخودچی را اضافه کرده و خوب ورز میدیم و ده دقیقه توی یخچال گذاشتم و بعد قلقلیشون 😂 کردم( وسط کوفته ها را هم بعضیهاشون را مغز گردو گذاشتم و بعضیها را آلو گذاشتم ) و ارام توی آب کوفته که در حال جوش بود انداختم اول با شعله متوسط حدود بیست دقیقه با در باز گذاشتم کوفته بپزه بعد در قابلمه را نیمه باز گذاشتم و حدود بیست و پنج دقیقه دیگه زمان دادم تا خوب مغز پخت بشه
من مادرم توی کوفته هاش همیشه بلغور گندم و لپه میزنه و من هم دستور مامان جون را با چند تا دستور که از توی کانال خونده بودم ترکیب کردم و این بار کوفته را ترکیبی درست کردم 😂😉 ولی خداییش این بار عالی شد
نکته دیگه این هست که حتما مواد لپه و برنج و بلغورباید نیم پز باشن ، مثلا حدود یک ربع بپزیمشون و نباید خوب پخته بشه والا باعث وا رفتن کوفته میشه و اینکه آرد نخودچی هم خیلی توی سفت بودن کوفته کمک میکنه و اینکه اگر سبزی تازه مرزه و تلخون توی کوفته و سس اون بزنیم خیلی کوفته مون خوشمزه تر و خوش عطر تر میشه
اگر خواستید با این دستور کوفته درست کنید برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان سه گل 🌺🌺🌺صلوات هدیه کنید 🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti