┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
ســــــــــــــــــــلام خانم خانــــــــــما 😁✋
کدبانو خانــــــــــما
خوشگل خانــــــــــما
فعال خانــــــــــما ✋😍
هرچی بگم کم گفتمــــــــــــــــــــا 😌
آخه ما خانما اگه بخوایم میتونیم کوه رو هم جابه جا کنیم
فقط باید بخوایم و حرکت کنیم🤩
صبح زیبای سه شنبه ی تابستونی🍉تون به خیر و نیکے و به عشق❤️
بیاییم امروز یه #قرار بذاریم که #مهربون_تر باشیم با همـــــــــــ😁ـــــــــه 🤝
حتما این داستان رو شنیدی كه خداوند به موسی گفت: قحطی خواهد آمد، به قومت بگو آماده شوند!
موسی به قومش گفت و قومش از دیوار خانه ها سوراخ ایجاد کردند که در هنگام سختی به داد هم برسند که این قحطی بگذرد!
مدتی گذشت اما قحطی نیامد ❌، موسی علت را از خدا پرسید
خدا به او گفت من دیدم که قوم تو به هم رحم کردند!
من چگونه به این قوم رحم نکنم؟
«به همدیگه رحم کنیم که خدا هم بهمون رحم کنه.»
واقعا همینطوره اگر ما باهم مهربان باشیم و به هم رحم کنیم هیچ شیطان و هیچ دشمنی نمیتونه مارو از پا در بیاره ✋
راستی یه بخش مهربانی هم ؛مهربانی به خود هستا ✌️😍
این بخش مهم رو #فراموش_نکنی😩
اگه موافقی بزن بریــــــــ🏃♀ــــــــــــم برای ساختن یه روز پر از مهربونی و انرژے و شادی
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#قیمه_نثار👇
گوشت گوسفندی روبا پیازوفلفل سیاه رو ۳،۴ ساعت مزه دار میکنیم
بعد پیاز نکینی وگوشتای مزه دار شدمون را باهم توی قابلمه میریزیم وسرخ میکنیم
بعد زردچوبه و کمی ففل سیاه میزنیم وبعد رب مقدارش به دلخواه سرخ میکنیم واب میریزیم میگذاریم خوب بپزه ونیم ساعت اخر هل سفید ۲،۳تا میریزیم وزعفرون اب کرده
کمی ابغوره هم اضافه میکنیم ووقتی خاموش کردیم کمی دارچین میریزیم نباید اب دار باشه
وبعد برنج رو من به صورته کته درست کردم درست میکنیم توی ظرف میکشیم وگوشتهارو روش میریزیم وزعفرون وزرشک خلال پسته وبادوم وخلال پوست پرتقال رو هم روش میریزیم ونوش جان میکنیم (البته من گوشت گوساله ریختم😉)
رماح
@sofrebanovanbeheshti
هستی طلا:
#نان_شیرمال
#نون_شیرمال
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
آب گرم ۱ لیوان
مخمر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری که به دمای محیط رسیده
تخم مرغ ۲عدد ، که یکی از تخم مرغها رو کامل و یکیش زرده رو از سفیده جدا کرده و زرده رو کنار میزاریم برای رومال
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا مایه خمیر را در لیوان آب گرم ریخته و شکر راهم اضافه میکنیم و میگذاریم به عمل بیاید
بعد تخم مرغها رو کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد مایه خمیر عمل آمده رو اضافه میکنیم ، بعد وانیل را اضافه کرده بعد آرد را طی چند مرحله اضافه میکنیم ، انقدر باید آرد بزنیم تا به دست نچسبه ، خیلی هم نباید آرد بزنیم که خمیر سفت بشه ، بعد که خمیر جمع شد ، کره به دمای محیط رسیده رو به خوردش میدهیم و ورز میدهیم تا خوب یکدست شود بعد میگذاریم یه ساعت تا خمیر پف کند
بعد از یه ساعت پف خمیر را میگیریم و به هر شکلی که دوست داشتیم حالت میدهیم دوباره میزاریم یه ربع تا دوباره پف کند بعد رومال را میزنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزد بعد گریل رو میرنیم تا روی خمیر هم طلایی شود
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
یکی از اعضای گروه 👇
میتونید نخود ها را ۵ بار چرخ کنید بعد فریز کنید ، هر بار به مقدار نیاز از فریزر خارج کرده و یخ زدایی میکنید . بعد یه پیاز کوچیک ، یه گوجه ریز ، سیر زیاد میزنید
ما دوست داریم ، همه را رنده میکنم . ادویه هم نمک ، فلفل قرمز و سیاه ، پودرهای انبه و زیره و گشنیز می زنم . موقع سرخ کردن هم ۱ ق چ بگین پودر میزنم .
در روغن داغ که به آرامی و شعله ی کم داغ شده ، سرخ میکنم ، البته موقع سرخ کردن ، یکم شعله را زیادتر میشه .
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳اعضای گروه
کیک شیفون ۶تخم مرغی کمی از موادم رو جدا کردم زعفران زدم و ریختم روی موادی که کاکائویی بود
من داخل فر دست ساز درست کردم
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
کیک خامه ای با فیلینگ موز و گردو برای ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام 😍
با دستور شیفون خانم رماح عزیز ان شاءالله که خیرببینن
💐https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#مطالبه_گری
*📌سگگردانی در پارکها و فضاهای عمومی تا کی؟*
💢 تا کی باید ببینیم افرادی به راحتی سگهای خود را در پارکهایی که محل استفاده عموم است میگردانند. باید خطرات ناشی از حملات احتمالی سگها را به جان بخریم تا بتوانیم زن و بچه خود را به پارک ببریم. چرا هیچ کس فکری به حال این موضوع نمیکند؟ خواهش میکنم از شهرداریها، نیروی انتظامی و هر سازمانی که میتواند اجازه سگگردانی در فضاهای عمومی را ندهد، دست به کار شوند. همچنین اشخاصی که بدون توجه به امنیت شهروندان، اقدام به سگگردانی میکنند را هم جریمه کنید تا درس عبرتی برای دیگران باشد. خلاصه فکری به حال این موضوع شود.
✅ لطفا از این پویش حمایت کنید:👇
https://www.farsnews.ir/my/c/148641
#مطالبه_اثر_دارد
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
﮼یاصاحبالزمان (عج)
ترسمچوبازگردیازدسترفتهباشم
#اللهم_عجِّل_لِوَلیک_الفَرَج 🤲
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه ترفند جالب میشه این مینی پنکیکهای فوقالعاده رو بی دردسر درست کرد. 😋
۲عدد تخم مرغ
۳قاشق غذاخوری شکر
۱قاشق غذاخوری عسل
کمی وانیل
۲قاشق غذاخوری روغن مایع
⅔پیمانه شیر
۱پیمانه و ۱قاشق غذاخوری آرد
و ۱قاشق چایخوری بکینگ پودر
اضافه و مواد رو یکدست کنید.
۱قاشق غذاخوری آب و
۱قاشق غذاخوری آبلیمو هم به مواد اضافه کنید.
کف تابه رو چرب کنین و اجازه بدین داغ بشه
مواد رو داخل قیف بریزین و به این شکل با فاصله داخل تابه بریزین .
برگردونید تا سمت دیگشم طلایی بشه.
به همین آسونی پنکیک های خوشمزهمون آماده شدن. سس شکلات روش بزنین تا خوردنی تر بشن. 👌
نوش جان
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فنجونی در آب جوش
#کیک_فنجانی
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
شربت ریحان🌱
آموزش این شربت خوشرنگ و خوشمزه رو حتما ذخیره کنین که بسی مفیده👌😍
تا حالا امتحان کردی؟
#شربت_ریحان
مواد لازم
ریحان ۲۵۰ گرم
هل چند عدد
شکر ۱ پیمانه
ابجوش ۱ لیتر
گلاب ۱/۴ پیمانه
۲ عدد لیمو ترش یا ۳ ق غ ابلیمو
به مقدار خیلی خیلی جزئی رنگ خوراکی اضافه کرده
بخاطر اینکه خوش رنگ بودنش توی فیلم مشخص نبود
ولی شما اصلا نیاز نیست رنگ خوراکی بزنین..ریحون بنفشش که بیشتر باشه رنگش بهتر خودش رو نشون میده
ابتدا ریحان پاک کنید بعد ابجوش بریزید حالا هل بریزید
بعد شکر اضافه کنید میتونید شکر حذف کنید
حالا درش رو ببندید بزارید بیست دقیقه بمونه تا ریحان رنگ عوض کنه بعد ابلیمو اضافه کنید تا صورتی خوشرنگ بشه در اخر ازصافی رد کنید گلاب اضافه کنید
حالا بزارید یخچال هرچی خنک تر بشه خوشمزه تر هست به دلخواه با عسل نوش جان کنید که ترکیب این دوتا کلی خاصیت داره نوش جان
بچه ها حداقل ۲ ساعت تو یخچال باشه تا خنک بشه مزه اش عالی عالیه این شربت تابستونی
مصرف متعادل این شربت خواص زیر را در بر خواهد داشت:
در صورت استفاده از شکر این شربت طبعی معتدل و از گرم و خشکی آن کاسته میسود و در صورت اضافه نمودن هل و عسل، طبیعت آن گرم تر میگردد.
دارای ویتامین های A، E و C بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
باعث رفع زخم های دهانی و گلو شده همچنین ورم گلو و لوزه را رفع میکند.
موجب تقویت و آرامش قلب و اعصاب و رفع تپش قلب میشود.
از استرس، اضطراب و دلشوره پیشگیری میکند.
ضدنفخ و بادشکن است.
و به بهبود کیفیت خواب کمک میکند.
#شربت
💢 متاسفانه حال عمومی آیت الله ناصری چندان مساعد نیست
لطفا همگی برای سلامتی ایشان دعا کنیم و حمد شفا بخونیم 🤲
#اللهم_اشف_کل_مریض🤲
@sofrebanovanbeheshti