#سئوال
با نخود پخته وکوبیده شده چی میشه درست کرد؟
کتلت یا فلافل میشه؟
#پاسخ
معمولا برای فلافل از نخود خام استفاده میشه
ولی میتونید با سیب زمینی پخته شده و پیاز و تخم مرغ مخلوط کنید و کتلت درست کنید
البته فکر کنم تو آش هم بشه ریخت.
اگر زیاد نیس واسه لعاب آبگوشت خوبه.
برای لعاب آش هم خوبه.
اگه از آبگوشت اضافه اومده من اینکارو میکنم بچه ها دوست دارن . یه پیاز رو رنده ریز بزنید، با روغن بذارید رو حرارت تا سبک و کمی طلایی شه بهش نخود رو اضافه کنید و تفت بدید
اکه نمک لازم داشت بهش اضافه کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
میشه برای دستور زیر👇🏻👇🏻👇🏻بجای جوش شیرین از بکینگ پودر استفاده کنم؟
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/39209
#پاسخ
بله میشه من اصلا توی هیچ کیکی از جوش شیرین استفاده نمیکنم.
اگه جوش شیرین بریزین بهتر هست و بافت بهتری میگیره . ولی اگه ندارین دو برابرش بکینگ پودر بریزید.
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
🔰 حدیث فوقالعاده در تاثیر تغذیه بر روح انسان
🏷 فی وَصِیَّتِهِ لِکُمَیلِ بنِ زِیادٍ :إنَّ اللِّسانُ یَنزَحُ مِنَ القَلبِ ، وَالقَلبُ یَقومُ بِالغِذاءِ ، فَانظُر فیما تُغَذّی قَلبَکَ وجِسمَکَ ، فَإِن لَم یَکُن ذلِکَ حَلالاً لَم یَقبَلِ اللّهُ تَسبیحَکَ ولا شُکرَکَ
🔹امیرالمؤمنین عليه السلام در وصیتش به کمیل بن زیاد فرمودند:
زبان از دل نيرو مى گيرد، و دل به غذا برپاست. پس بنگر كه دل و جسمت را با چه تغذيه مى كنى، كه اگر غذا حلال نباشد، خداوند، نه تسبيح گويى تو را مى پذيرد و نه سپاسگزارى ات را.
📕تحف العقول، صفحه 175
#اصلاح_تغذیه
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
ســــــــــــــــــــلام سلام صدتا سلام
به کدبانوهای زرنگ و پرانرژے و سحرخیز😍😁
اینجا هوا ابریه🌥 اونجا چه خبره؟😉
شهر شما کدوم یکیه؟😁👈🌤⛅️🌦🌧⛈🌨☀️
اینا رو گفتم که یادآوری کنم 😉
هوای هم دیگه رو داشتن
نه ابر🌥میخواد
نه باران🌧
و نه یک برف زمستونی🌨
فقط کافیه
حواسمون
به هم باشه
و کمی مهربون😍باشیم
#خدای_مهربون یه روز دیگه رو به ما هدیه کرده واسه زندگی و بندگی
و عاشــ❤️ــقی
خب حالا آماده ای با #وضو و با #حالِ_خوب یه روز عــــــــــــــــــــالی رو بسازیم؟😉
بسم الله
پس بزن بریــ🏃♀ــــــــــــــــــــــم
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کاپ_کیک_شکلاتی
کاپ کیک های شکلاتی من برای مدرسه ی بچه ها با دستور خوب از خانم بهشتی( من تو فر برقی پختم ، همزمان المنت بالا و پایین روشن کردم دما روی ۲۰۰ بود ، به محض قله ای شدن کیک ، المنت بالا را خاموش کردم و پایین را به مدت ۲ دقیقه روشن کردم) 🌺🌺
سلام ماندانا بهشتی هستم بااموزش
کاپ کیک شکلاتی
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف ق چ
شکر یک لیوان سرخالی
روغن نصف لیوان
پودر کاکاو ۲ ق غ
آرد دو لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
شیر گرم یک لیوان
اول تخم مرغ هارو با همزن یک دقیقه بزنید.
بعد وانیل و شکر و اضافه کرده ۵ دقیقه بزنید.
حالا روغن و اضافه کرده ۳۰ ثانیه بزنید.
همینطور که همزن روشنه شیر و اضافه کنید.
همزن و کنار بزارید مواد خشک آرد کاکاو و بکینگ پودر و اضافه کنید طی سه مرحله.
باقاشق هم بزنید.
این کاپ کیک در فر دست ساز قابل پخته فقط نکته ش اینه از نیم ساعت قبل قابلمه رو با دربش داغ کنید تا کاپ کیک ها گنبدی بشن و تخت نشن.
حالا یک قابلمه بزرگ داریم داخلش سه پایه فلزی میزاریم .با دربش میزاریم نیم ساعت داغ شه.
قالبهای تکی مافین داریم داخلشون کپسول میزاریم .میتونید از کپسول کاغذی هم استفاده کنید.
مواد و بریزید و تقریبا لب به لب پر کنید.
اگه قابلمه یا دستگاهتون داغ باشه سر ریز نمیکنه و گنبدی میشه.
حالا کاپ کیکها رو تو قابلمه روی سه پایه بزارید .با دم کنی ضخیم روی قابلمه بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت .حین پخت درشو باز نکنید.
برای فر و تستر دستگاه از قبل گرم بشه .
تستر درجه ۱۵۰ بمدت ۱۵ دقیقه.
فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه.
(جابجایی فقط با ذکر منبع)
@sofrebanovanbeheshti
#آش_عدس
🌷مواد لازم:
🌷عدس دو پیمانه
🌷رشته اشی به مقدار لازم
🌷نمک و فلفل و زردچوبه
🌷پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین
🌷یک عدد تخم مرغ
🌷یک پیمانه ماست
🌷طرز تهیه
ابتدا عدس رو با آب مرغ یا آب قلم میگذاریم بپزد و بعد از ۲۰ دقیقه نمک و فلفل رو اضافه کرده و تخم مرغ رو با ماست ترکیب میکنیم و واردآش میکنیم و بهم می زنیم و در نهایت رشته آشی رو اضافه میکنیم و برای تزیین آش از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده میکنیم و این آش راحت و سریع می پزد
🌷نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_کدو_حلوایی
مربای کدو حلوایی با نشاسته
یک کیلو پوست کنده کدو یک لیتر اب یک پیمانه نشاسته در یخچال یا در جای خنک یک شبانه روز بمونه بعد صاف میکنیم ویه ابکشی سریع انجام میدیم یک کیلو کدو یک کیلو شکر با هم قاطی کرده باور کنید شکرش زیاد نیست چون مزه متعادل داره دو ساعت کنار میزاریم تا اب پس بده میزاریم رو شعله زیاد وکف اولیه را میگیریم قابلمه را بزرگتر حجم مربا بگیرید وقت جوش بالا نیاد وگاز شما را کثیف کنهیک ساعت تا یک ساعت نیم بجوشه دوتا لیمو ترش بزرگ ابشو بگیرید واضافه کنید بعد نیم ساعت دیگه بجشوش وبهش مغز تخم کدو تفت داده شده اضافه کرده اختیاری هست ویک شب کنار گذاشته شده بعد در شیشه ها میزارید میتونید یک سال بدون یخچال نگهداری کنید اگر دوست داشتین در یخچال هم میتونید نگهداری کنید این برقی که داره مال نشاسته هستش
@sofrebanovanbeheshti
#تلنگر
#منبر_مجازی
#استاد_قرائتی
بنده خدا میهمانی میخواهد برگزار کند، به غیر از غذا و.... به فکرِ هفت رقم ترشی است، بابا اینطور نیست، یک آبگوشت درست کنید همه بیایند بخورند. چرا #صله_رحم را گیر ترشی میکنید؟ چون ترشی ندارد، چون بشقابها رنگ گلهایش به هم نمی خورد من آبرویم می ریزد، عزت من این است که هشت تا بشقاب که داریم گلهایش همه جدید و ....😩❌
🌀 بعضیها آخر گیر در مخ شان است.
یک کسی دنبال اسب قهوه ای می گشت، گفتند چرا؟ گفت من لباسهایم قهوه ای است می خواهم اسبم و لباسم، خودم و خرم می خواهم شکلمان .......
🌀 آخر بابا جان ... خیلی مردم روی میخ نشستهاند میگویند آخ، یعنی خودشان یک قیدهایی را برای خودشان درست میکنند، خودشان در قیدهای خودشان می مانند، [بعضی] آداب و رسوم عین بت پرستی است.
قرآن میگوید بت پرستها: «أَتَعْبُدُونَ مَا تَنْحِتُونَ» سوره الصافات آیه ۹۵
با دست خودت مجسمه ساخته ای، حالا پای مجسمه ای که خودت ساخته ای گریه می کنی؟ ما با دست خودمان آداب و رسومی را تراشیده ایم، حالا پای آداب و رسوم خودمان مانده ایم.
🌞@sofrebanovanbeheshti
🔰 پنج توصیه مهم #حاج_قاسم عزیز
خطاب به بسیجیان😍
✍ برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم، خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید.
🔹عزیزانم اولا بزرگترین امانت سپرده شده به ما #جمهوری_اسلامی است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمائید.
🔸ثانیا؛ به حلال خداوند وحرام آن توجه خاص خاص بفرمائید.
🔹ثالثا؛ پدر و مادرتان را آنچنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند وائمه معصومین توصیه فرمودهاند.
🔸رابعا؛ دوستی ورفاقت ارزش بزرگی است اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی میکنید.
🔹خامساً؛ نماز شب ؛نماز شب ؛ نماز شب کلید تمام عزتهاست.
«برادرتان قاسم»
#هفته_بسیج
#لبیک_یا_خامنه_ای ✌️
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳یکی از اعضای گروه آشپزی مون
#ماست_زدن
شیر رو گرم کنین در حدی که انگشتتون رو زدین توش نسوزه ( نه داغ- نه سرد) ....یا اگر شیر رو تازه جوش کردین ، صبر کنین از داغی بیافته و به این مرحله برسه...بعد بسته به میزان شیرتون....مثلا برای هر شیشه خیارشوری متوسط ( حدود یک کیلو ) یک قاشق چای خوری ماست اضاف میکنیم...بهتره ابتدا با کمی شیر حل شه بعد به باقی شیر افزوده شه...نشد هم عیبی نداره....بعد در محیط گرم...من پتو رو 4لا پهن میکنم و شیشه ها رو وسط پتو میذارم و دورش و روش رو (طوری که جای هواخوری نداشته باشه) لبه های پتو رو بالا میارم و میپوشونم (محل گرم) ...حدود 3-4ساعت زمان میبره تا ماست شه...جهت اطمینان یک شیشه رو بیرون بیارین و کمی اریب کنین اگر شیر بسته بود (شکل بافت ماست) شیشه ها یا ظرف رو خارج و به یخچال انتقال بدین..در لحظه ماست رو نشکنین(قاشق نزنین) چون آب میشه.
البته این مرحله از ماست، برای سرماخوردگی شنیدم نافع هست یعنی رابراه مصرف شه....امیدوارم مفید بوده باشه
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳 یکی از اعضای گروه آشپزی مون
#تجربه
من برای همبرگر که با گوشت چرخ کرده یا بوقلمون درست میکنم اینکار میکنم خیلی خوشمزه میشه یه فویل رو به صورت کاسه بگذارید وسط ماهیتابه بعد ذغال سرخ شده رو بگذارید داخل فویل یکم روغن روی ذغال بریزید بعد در ماهیتابه رو بزار
عزیزم روی کاسه نباید فویل بکشید.❌
زغال رو که گذاشتید داغ شد( به قول ما زنده شد) دو سه قطره روغن روش میریزید یه دفعه دود میکنه،سریع میگذارید تو ظرف غذا درظرفو فوری میبندید که دود توی غذا بپیچه عطرو طعم کبابی بده.😋😋
من وقتی تو ماهیتابه جوجه درست میکنم از این روش برای خوشمزه شدنش استفاده میکنم.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی
🔴 چند نكته درباره #اسراف:
1⃣ اسراف يكى از گناهان كبيره و حرام است و نمونه هاى زيادى در محيط زندگى دارد، همچون اسراف در آب، غذا ؛ نان و ...
✍خانمهای عزیز به این نکته خیلی توجه کنن ⚠️به اندازه درست کردن غذا ♨️ خلاقیت در غذاهای مانده همگی از کارهایی است که به خانم خونه کمک میکنه تا از اسراف جلوگیری بشه⛔️
2⃣چند چيز اسراف نيست مانند: اسراف در كار خير، لباس هاى مورد نياز، عطر زدن، آنچه براى بدن مفيد است.
3⃣ غذاى مورد نياز بدن هر قدر كه باشد، اسراف محسوب نمى شود.
4⃣ خوردن بيجا و پرخورى و زياده روى مكروه است
@sofrebanovanbeheshti