eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 پودر کرم کارامل : 1 بسته شیر : 2 لیوان بیسکویت پتی بور : 1 بسته 20 عددی خامه صبحانه : 2 قاشق غذاخوری پودر قهوه یا پودر نسکافه : 1 قاشق چای خوری ابتدا پودر کرم کارامل را در شیر جوش ریخته و 2 لیوان شیر سرد به آن اضافه کنید . ظرف شیرجوش را روی حرارت پایین بگذارید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید . اجازه دهید مخلوط کارامل 3 دقیقه بجوشد و بعد از آن از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن بریزید . سپس بیسکویت را اضافه کنید و پودر نسکافه را بریزید . بعد از این که مواد خوب با هم مخلوط شد خامه را بریزید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد با هم میکس شود . دسر را در قالب مورد نظرتان بریزید و برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید . می توانید بنا بر سلیقه و ذائقه خود میزان خامه را کم یا زیاد کنید . نکته دیگر این که اگر مخلوط کن تان تحمل حرارت بالا را ندارد بعد از این که مخلوط را از روی حرارت برداشتید بیسکویت را اضافه کنید تا نرم شود و بعد از این که از حرارت افتاد در مخلوط کن بریزید و میکس کنید . بعد از این مدت دسر خوشمزه عربی آماده سرو است . @sofrebanovanbeheshti
#رب_سیب👇 سیب هارو آبشو گرفتم میشه صاف کرد ولی به نظرم بهتره صاف نکرد... گذاشتم جوشید تا یکم غلیظ شد... اگه زیاد غلیظ بشه بعد از خنک شدن خیلی سفت میشه و چون خیلی شیرینه حالت کشدار میشه... به همین راحتی @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای محلی بختیاری 👇 این گیاه را باساقه میچینیم میشوریم خوردمیکنیم میگذاریم توآب جوش توقابلمه وقتی ساقه که خوردکردیم نرم شد میکشیم پیازوسیر سرخ میکنیم آب توله که کشیده شد توله رو به پیاز وسیر اضافه میکنیم کمی هم ناردون بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل این غذاهم با نان و هم با برنج سرومیشود😋 توضیحات در مورد این گیاه پرخاصیت را در پست بعد حتما دنبال کنید👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
#توله_در_کتاب_ابن_سینا👇 توله گیاهی است که در اطراف کوهها و دشتهای بختیاری وخصوصا در اراضی غیر مزروع می روید. رویش آن زیاد وحدود40 تا60 سانتیمتر رشد می کند ونام علمی و فارسی آن پنیرک است. ولی در لری به میوه ی آن پنیرک می گویند . توله حاوی موسیلاژ (لعاب نباتی) و ویتامین های A-B-C است، ضد سرفه و مرهم سینه است، خاصیت مسهل ونرم کننده دارد و جوشانده ی آن برای عفونت های مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و موثر است. در آشپزی لری و شهرهای خوزستان چندین نوع غذا ازآن تهیه می شود. خیلی ها توله را به صورت معمولی و متداول خرد می کنندوسپس آن را با سیر فراوان، پیاز، ترشی ناردون و ... سرخ کرده وتفت می دهند و با نام توله تُرشی که شوشتریها همیس میگن مورد استفاده قرارمی دهند. این غذا در زمان قدیم معمولا با نان تیری محلی و به همراه ماست شیرین وماست موسیر به عنوان یک عصرانه مقوی استفاده می شد. برخی دیگر نیز توله را شستشو می دهند، خرد می کنند و بعد آب پز کرده و به آن سیر(که معمولا پوست آن را جدا می کنند) و فلفل شاخ بزی استفاده می کنند. یک غذای دیگر که از توله به دست می آید،آش توله است که بجای سبزیجات معطر در آن فقط توله استفاده می شود. همچنین غذای دیگر پلو توله (آش توله ای)است که باز هم بجای سبزیجات مرسوم مورد استفاده در آن از توله استفاده می شود و بسیار مقوی است و طبع گرم مزاجی دارد. در کتاب های ابوعلی سینا خوردن هفت مرتبه توله در سال به دلیل اینکه بهترین داروی معده است، تاکید شده چرا که پرزهای موجود در معده را شستشو می دهد. @sofrebanovanbeheshti
👇 بیسکوییت ساقه طلایی یا پتی بور برمیداریم یکی یکی شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کردیم میریزیم روی بیسکوییت، وروش دونه انار وخلال پسته قرارمیدهیم نون حلوا هم لوازم قنادی ها دارن از وسط نصف میکنیم میگذاریم روی کاکائو آب شده قبل از اینکه کاکائو ببنده @sofrebanovanbeheshti
#دسر_فرنی_با_بیسکویت_پتی_پور 👇👇 -بیسکوییت پتی پوری که من واسه این دسر درست کردم : 2 بسته - فرنی رو هم که خودتون دستورش رو می دونید و میشه سه رنگش کنید. فرنی من دو رنگ هست زرد و سفید. - موز به اندازه دلخواه - پودر گردو یا پودر پسته هم به دلخواه اگه دوست داشتید. کف ظرفتون باید صاف و پهن باشه . من تو مرغ خوری درست کردم. من اول ته ظرف رو بیسکویت چیدم بعد به اندازه، فرنی رو ریختم و بعد حلقه موز و پودر گردو ریختم و بعد دوباره بیسکویت روی مواد چیدم و دوباره فرنی و بقیه مواد. می تونید چند طبقه درست کنید و این مراحل رو همین طور انجام بدید. روی دسرتون هم هرطور که دوست دارید می تونید تزیین کنید و تو یخچال بگذارید. اگه 4 یا 5 ساعت تو یخچال بمونه بهتره و سفت تر میشه چون اگه کم بمونه شل میشه و از هم وا میره. 🌹🌹مسعودی🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
#گوشت_ترشی👇 گوشت گوسفندی که همراه با استخوان باشه ۱کیلو ترشی انار(دونه انار خشک شده) دوسوم لیوان رب انار ۴الی ۶ ق غ پیاز بزرگ ۳عدد سیب زمینی متوسط ۲عدد گردو خرد شده ۸عدد نمک،شکر،ادویه به مقدار لازم روی دونه انارها به اندازه آبی که میخواستم رو خورشتم بریزم آب ریختم،روی گاز گذاشتم تا دو الی سه دقیقه جوش بخوره پیازها رو نگینی ریز خرد کردم با روغن دنبه بره که خودم گرفتم تفت دادم تا نرم شد(روغن پخت وپز هم میتونین استفاده کنید) بعد گوشت رو اضافه کردم وخوب سرخ کردم بعد ادویه زدم آب دونه انار رو از صافی رد کردم وروی گوشت ریختم دوقاشق از دونه انارها هم روش ریختم با نصف یکی ازسیب زمینی ها نزدیکای پخت کامل گردو رب انار نمک وکمی شکر بسته به ذائقه اضافه کردم ومابقی سیب زمینی رو نگینی خرد کردم واضافه کردم. نصف سیب زمینی رو هم که اول کار اضافه کرده بودم له کردم تا خورشت آبکی نشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد ۱لیوان/ شکرنصف لیوان/ ماست نصف لیوان/ تخم مرغ۱عدد/ بکینگ پودر۱چایخوری/ وانیل کمی مواد رویه شکلاتی نشاسته گل۲غذاخوری/ شیر۱/۲لیوان/ شکلات تخته ای تلخ ۳۰گرم/ شکر۲غذاخوری طرزتهیه رویه شکلاتی همه را باهم‌مخلوط کرده یکدست شد روی حرارت گذاشته مدام هم زده تا به غلظت فرنی برسد بعد روی کیک قاشقی ریخته همه مواد رو باهم مخلوط کرده تا صاف ویکدست شود. بعد در ماهیتابه روغن ریخته داغ که شد با قاشق مواد را ریخته و دو طرفش رو سرخ کرده بعد روی دستمال گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود بعد با رویه شکلاتی تزیین کرده. بافتش خیلی عالی و معرکه است. حتما امتحان کنید🌺🌺💓💓 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸فواید شگفت انگیزِ با غذا خوردن! 🎋شاید برای‌تان عجیب باشد اما واقعیت این است که غذا خوردن با دست، برخلاف تمام آموزش‌هایی که از دوران بچگی به شما داده شده، فوایدی برای‌تان دارد. 💫خوردن را به یک تجربه‌ی تبدیل کنید ✨وقتی از طریق دست‌های‌تان از غذایی که می‌خورید لذت می‌برید، فرایند خوردن باعث تحریک این عناصر شده و غذایی را که می‌خورید انرژی بخش می‌کند. این اتفاقی است که باعث حفظ تعادل تمام عناصر شده و شما را هم سالم نگه می‌دارد. 💫دست‌ها به عنوان یک طبیعی عمل می‌کنند ✨وقتی با قاشق و چنگال غذا می‌خورید، غذا را مستقیما به دهان می‌برید و ذهن شما نمی‌تواند دما یا بافت غذا را پیش از خوردن حس کند. به همین دلیل است که گاهی غذای خیلی داغی را در دهان می‌گذارید و زبان‌تان می‌سوزد. اما وقتی با دست غذا می‌خورید اعصابی که در نوک انگشتان است دمای غذا را حس کرده و اگر داغ بود آن را به دهان نخواهید برد. همچنین اعصاب موجود در نوک انگشتان دست، سیگنالی به مغزتان می‌فرستند که خبر می‌دهند چه چیزی قرار است بخورید و این باعث ترشح هورمون‌ها و آنزیم‌های مناسب گوارشی شده و به شما کمک می‌کند مزه‌ی غذا را بهتر حس کنید. 💫کاهش احتمال نوع دوم ✨استفاده از قاشق و چنگال باعث می‌شود سریع‌تر و راحت‌تر غذا بخورید. اما این راحتی می‌تواند باعث بهم خوردن تعادل قند خون در بدن هم بشود و در نهایت شما را در معرض ابتلا به دیابت نوع دوم قرار بدهد. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شده و نتایج آن در نشریه‌ی انجمن درون‌ریزشناسی اروپا منتشر شد گزارش می‌دهد : افرادی که غذای خود را با ولع و با سرعت می‌خورند، ۲.۵ برابر بیشتر از آنهایی که آهسته غذا می‌خورند مستعد ابتلا به دیابت نوع دوم هستند. 💫 غذا خوردن ✨مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت گزارش می‌دهد که خوردن تا مرز سیری و سریع خوردن، احتمال چاقی را هم بیشتر می‌کند. اما زمانی که با دست غذا می‌خورید، به چیزی که می‌خورید توجه بیشتری می‌کنید و نسبت به مقدار غذایی که می‌خورید، آگاه‌تر هستید. همچنین هنگام غذا خوردن با دست، دیگر به سختی می‌توانید کار دیگری انجام دهید چون دست‌های‌تان کاملا مشغول هستند که همین باعث کاهش ناآگاهانه غذا خوردن می‌شود که یکی از بزرگ‌ترین علت‌های افزایش وزن است. 💫بهداشت بیشتر ✨هرچند احتمالا فکر می‌کنید با دست غذا خوردن، یک کار غیربهداشتی است اما دقیقا برعکس است! افرادی که عادت به غذا خوردن با دست دارند، همیشه قبل از نشستن پای سفره، دست‌های‌شان را می‌شویند. همچنین همه‌ی ما به طور کلی عادت داریم در طول روز چندین بار دست‌های خود را بشوییم؛ دست‌ها، همه جا یک عادت است. اما قاشق و چنگال و سایر ظروف، معمولا سریع شسته می‌شوند و همیشه هم کاملا تمیز نیستند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 بلغور جو نصف پیمانه/ جو پرک ۳ تا۴غذاخوری/ جو پوست کنده ۴تا۵غذاخوری/ سبزی آش نصف پیمانه/ عدس،لوبیا سفید وقرمز،نخود،لوبیا چیتی از هرکدام نصف پیمانه/ سیرسرخ شده ۴تا۵حبه/ پیاز ۱عددبزرگ سرخ شده/ نمک،فلفل قرمز ،زردچوبه/ نعناداغ/ کشک/ آب مقداری در قابلمه انواع جو و حبوبات رو به همراه آب ریختم گذاشتم تا جوش بیاد ومواد پخته شود. بعد به آن مخلوط پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ را اضافه کردم تا خوب جا بیفتد در آخر سبزی راریخته گذاشته جا بیفتد نوش جونتون🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹🍸🍨🍧 👇 شیر 4لیوان شکر12 قاشق غذاخوری آب سرد برای ژلاتین نیم لیتر خامه صبحانه 200گرم وانیل کمی برای قسمت سفید پودر قهوه فوری 1پاکت پودرکاکائو 2قاشق غذاخوری ژلاتین حلال 😍😍 4قاشق غذاخوری زعفرون مقداری ابتدا شیر و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل بشه. شیر بهتره نجوشه و فقط داغ بشه. بعد ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و بن ماریش میکنیم تا شفاف بشه. بعد خامه رو بهش اضافه و ژلاتین هم میریزیم و خوب قاطی میکنیم. حالا مواد رو سه قسمت میکنیم به یکی وانیل به یکی پودر قهوه فوری و به یکی کاکائو و یکی زعفرون میزنیم. سپس قالب رو چرب میکنیم و لایه اول رو میریزیم داخل یخچال میگذاریم تا نیم بند بشه. بعد لایه بعدی وبه همین ترتیب سه لایه رو میریزیم بعد هم 7 تا 8ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره @sofrebanovanbeheshti