#کوکوی_پیتزا👇
اول پیاز و خلال میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی بشه
بعد گوجه نگینی رو تفت میدیم و ادویه و نمک میزنیم
لایه بعدی قارچ رو حلقه کرده روش میچینیم
لایه بعدی فلفل دلمه نگینی
لایه بعدی سیب زمینی سرخ کرده
لایه بعدی اگر خواستین گوشت مرغ یا قرمز
که ما نداشتیم
بعد چند تا تخم مرغ رو با ادویه و رب میزنیم و روی مواد میریزیم
درش رومیبیندیم تا بپزه
بعدم به دلخواه میتونید پنیر پیتزا بزنید
ما معمولا نمیزنیم
اینبار بچه ها برای تنوع زدن
خیلی خوشمزه میشه و معمولا بچه ها خیلی دوست دارن😋
@sofrebanovanbeheshti
#نون_قندی👇
نون قندی باحال و خوشمزه
این نون قندی تخم مرغ نمیخواد
همزن نمیخواد
استراحت نمیخواد
بسیار سریع و بی دردسر
بسیار هم نرم و باحال و خوشمزه است اصلا بی نظیره
خیلی خیلی دستورش راحت
داخل فر و روی گاز هم به راحتی درست میشه
این نون رو داخل قالب مستطیل بیست در سی درست کردم
یا در تابه رژیمی درست کنید
ماست شیرین 1/2لیوان
شکر از1/2لیوان +دو ق غذاخوری
روغن مایع 1/2لیوان
بیکینگ پودر2ق چایخوری سرخالی
وانیل نوک ق چایخوری هل نصف ق چایخوری
اردسفید حدود دو تا۳ لیوان
نمک یک پنس
ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید
آردوبیکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم
*خمیربا این میزان آردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد *ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،
اگرخمیررازیادورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
*خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید.
کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،
خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم
روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجد بپاشید.
روش پخت روی گاز👇
شعله پخش کن با حرارت ملایم میگذاریم داغ بشه
بعد تابه رو روش میگذاریم درش رو میبندیم
مدت پانزده دقیقه زمان میخواد
بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه
روش پخت داخل فر👇
درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه باالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید
. *بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید.
زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#آش_رشته_نذری (امام رضاع)❤️
رشته 800گرمی8عدد..
نخود ولوبیا از هر کدام 800گرم..
عدس1کیلو..
سبزی آش7کیلو..
کشک نیم کیلو..
پیاز2کیلو...
دوغ ترش10کیلو..
برنج نیم دون600گرم..
نمک فلفل قرمز زردچوبه به مقدار لازم❤️
اول مقدار 55لیتر آب داغ را توی دیگ میریزیم ودرشو میگذاریم تا به جوش بیاد.وقتی به جوش اومد سبزی آش را میریزیم .
من برنج وعدس که از شب قبل خیسانده بودم را هم تو این مرحله اظافه کردم.در دیگ را میگذاریم تا آب دوباره به جوش بیاد وسبزیش بپزه..
وقتی سبزی تقریبا پخت نخود ولوبیایی که خیس خورده وپخته شده را اضافه میکنیم .
من هردفعه که موادو اظافه میکردم در دیگ را میگذاشتم تا آب دوباره به جوش بیاد.
مدتی بعد رشته آش که سه قسمت کردیم را اضافه کردم .
دراین مرحله آش باید هم بخوره تا رشته ها به هم نچسبند.هم میزنیم تا رشته ها از هم باز شوند وکمی بپزند
(من پیاز را خلالی کردم وسرخش کردم و نمک وزردچوبه وفلفل زدم .نعنا را هم اظافه وکمی تفت دادم.) بعد از رشته نوبت اظافه کردن دوغ ترش وکشکه (کشک را از چند روز قیل خیس کردم وقتی کاملا نرم شد از چرخ گوشت ردکردم.
موقع اضافه کردن به آش با کمی آب سردروونش کردم تا توی آش گوله نشه.)شروع به هم زدن میکنیم .حالا یه آش سفید داریم..
نوبت افزودن پیاز داغ ونعنا داغ اضافه کرده وهم میزنیم تا آش خوشرنگ شود.
بعد از مدتی آش را مزه میکنیم اگه نمکش کم بود اضافه کرده وهم میزنیم...
دیگه حالا آش باید جا بیفته وبه اصطلاح رشته با مواد دیگه کاملا مخلوط بشه. (طبق تصویر) آش نذری آماده است.
تو ظرفای یه بار مصرف میریزیم وکنار میگذاریم.
حدود53ظرف یه بار مصرف دو کیلویی که سرش باز بمونه..❤️❤️
@sofrebanovanbeheshti
🍲 #غذاهای_لازم در خانه🏡
#1 👈 #آب جوشیده ، آب چشمه و چاه یا آب باران
#2 👈 #سویق سنجد ، گندم و جو
به عنوان مکمل های غذایی
#3 👈 #خرماهای سرد رطب و کبکاب برای فصول گرم
و خرماهای گرم خاصویی ، زاهدی و..برای فصول سرد
پیامبر صلی الله علیه و آله میفرمایند خانه ای که خرما ندارد اهل آن خانه گرسنه اند .
#4 👈 #نمک دریا
مفید برای مصرف خوراکی ، تسکین دردها ، استریل کردن و غیره .
#5 👈 #سرکه طبیعی.
باعث فقر زدایی و غذای پیامبران بوده است .
#6 👈 روغن #زیتون .
برای مصرف خوراکی همراه با سرکه ، غذای پیامبران بوده ، غذایی مقدس و مبارک .
برای روغن مالی بدن نیز مناسب است که شیطان را دور میکند .
#7 👈 #شکر نی شکر .
خوردن قبل از خواب و صبحانه و افطار ، درمان بیماریهاست .
#8 👈 روغن #شحم گاو ، هم غذای سالم هم درمان است .
#9 👈 #برنج و #گندم «یا بلغور گندم»
قوت بشر در نان وحلیم و شله و آش است .
#10 👈 #جو
بسیار مفید و پرخاصیت برای استفاده در غذاها و نان .
#11 👈 #گوشت
گوسفند ، بلدرچین ، بوقلمون ، کبوتر ، خروس
#12👈 #کشمش و #مویز«خصوصا مویز هسته دار قرمز»
قوت بشر و برای تقویت حافظه و پیشگیری از بیماریها مفید است .
#13👈 #عسل برای مصارف خوراکی ، دارویی و ضماد زخم
#14👈 #سیاهدانه
روزانه ۲۱ عدد با یک قاشق عسل میل شود...
#15👈 #کشک
قوت دیگر بشر و سرشار از مواد استخوان ساز و پروتین و ویتامین .
#16👈 حداقل سه نوع #حبوبات برای درست کردن آش و غیره .
#17👈 انواع #سبزی خشک ، مانند برگ چغندر ، خرفه ، تره و ریحان کوهی برای مصرف در غذاها
و کاسنی/بنفشه/آویشن/بادرنجبویه/زنجبیل/بابونه/دارچین/پونه به عنوان دمنوش که تنوعا باید استفاده شود
#18👈بعضی #میوهای خشک مانند آلو ، سیب ، سنجد .
#19👈 بعضی #ربها مانند رب به ، رب انار ، رب توت ، رب آلو ، رب سیب و غیره
#20👈 #سکنجبین
شربت سرکه با عسل یا شکر سرخ
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۶۸ استاد پرهیزگار .MP3
1.01M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه68🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
✅ #کیک_کاکائویی ،
شکلاتی بسیار ساده و خوشمزه😋
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت
✍مواد اولیه : برای 5 نفر
وانیل 1/2 قاسق چای خوری
پودر کاکائو 4قاشق غداخوری
روغن 3/4 لیوان
شیر 1/2 لیوان
آرد 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 250 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45تا60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنید.
البته من مواد رو ریختم داخل قالب چرب شده و گداشتم تو قابلمه داخل اب جوش .
دم کنی گذاشتم .حرارت متوسط .
30 دقیقه اول هم اصلا نباید در قابلمه رو باز کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
همزن برقی ندارم خیلی دوست دارم خودم کیک خامه ای درست کنم اما یه بار درست کردم خامه همش آب شده پرتش دادم
میشه لطفا بگید با همزن دستی خامه رو چطور فرم بدم؟
#پاسخ👇
با همزن دستی واقعا فرم دادن خامه مشکله و کاش اون خامه رو دور نمیریختید و باهاش گاناش درست میکردید من به کسایی که همزن ندارن گاناش پیشنهاد میدم چون واقعا خوشمزه است و کاور خوبی هست واسه کیک. و یه نکته دیگه تو خوب فرم گرفتن خامه مهمه درصد چربی هست که باید بالای سی درصد باشه ولی بازم با همزن دستی واقعا سخته فرم دادنش
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من توی تستر کیک درست می کنم
فن رو می زنم و کاسه ی آب هم می گذارم
اما کیکم یکدست حجم نمی گیره و همیشه روی کیک خشک می شه ؟
#پاسخ👇
کیک اصلا نیاز به آب نداره پف نکردن کیک به بکینگ پودر و تازگیش ارتباط داره که بهتره از لوازم قنادی تهیه بشه و تو یخچال نگه داری بشه. و همزدن تخم مرغ و اگه سفیده و زرده جدا باید زده بشه نباید سفیده رو زیاد بزنید یعنی وقتی فرم گرفت دیگه نزنید چون کیک رو خشک میکنه زیاد زدنش، و تو کیکهایی که باید باهم زده بشه حتما تخم مرغ رو هشت تا ده دقیقه با همزن بزنید. و آخر اینکه بعد پخت، کیک رو زیاد تو فر نگذارید بمونه چون باعث خشک شدن کیک میشه.
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏