#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ کابینه رئیس جمهور چگونه باید باشد؟!
🔶 برابر نظرسنجیهای معتبر بیش از ۵۰ % مردم حجه الاسلام ابراهیم رئیسی را به هیچیک از جناح های سیاسی اصول گرا و اصلاح طلب متعلق نمی دانند.
🔸 واقعیت هم آن است که رئیسی به صورت مستقل در انتخابات شرکت کرد و وعده تشکیل کابینه و تیم کاری مرکب از "بهترین ها و شایستگان" را داد.
🔶 انتظار افکار عمومی آن است که در گزینش اعضای "دولت مردمی، قوی و کارآمد" رئیس جمهور بایستههای زیر را ملاک و معیار انتخاب همکاران خود قرار دهد:
1️⃣ مؤمن، برخوردار از روحیه جهادی، پاکدست، برخوردار از کارنامه مدیریتی موفق در گذشته .
2️⃣ متخصص و دارای تحصیلات مرتبط با حوزه مسئولیت، کارآمد و مدیر به معنای حقیقی کلمه.
3️⃣ وزیران، معاونان رئیس جمهور، استانداران و مقاماتی که با نظر مستقیم رئیس جمهور انتخاب میشوند، باید دارای برنامه، تیم قوی، کارآمد برای حل مسائل و مشکلات حوزه ماموریت خود باشند و همچنین در کارنامه گذشته آنها "ناکارآمدی" نباید ثبت شده باشد.
4️⃣ قدرت تعامل و برخوردار از مناسبات لازم برای ارتباط با مردم و نهادهای ذیربط از جمله پاسخگو بودن، آشنایی و تسلط به شرایط جهانی در حوزه مأموریت و وظایف خود و بالاخره اعتقاد به خرد جمعی و عقلانیت در کارها و پرهیز از استبداد رأی و تک روی.
🔸 شرایط کشور بسیار دشوار است. برابر اطلاعات و اخبار موجود دولت فعلی بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه چاپ و توزیع کرده است. بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه در سال ۱۴۰۰ است و ماهانه هزینه اداره کشور بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است. این است وضعیت منابع و بدهی پیش روی دولت جدید برجام و لغو تحریمها هم نه این و نه آن است و در حالت تعلیق.
🔸 در انتخاب کابینه باید همه شایستگان و برترینها را دید و از آنها برای خدمت دعوت کرد. کاری بزرگ و تاریخی در انتظار رئیسی و کابینه اوست.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر علی دارابی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#واکسن_کرونا
✅ واکسن برکت یا سینوفارم
🔶 خبر:
🔸 محمد علی ابطحی یار غار خاتمی با مراجعه به یکی از مراکز واکسیناسیون کرونا، پس از دریافت واکسن گفت: «بین واکسن برکت و سینوفارم حق انتخاب داشتی و من سینوفارم رو انتخاب کردم.»
🔶 تحلیل کوتاه:
🔸 این انتخاب ریشه در یک تفکر دارد. تفکر بیگانه پرستی!
تفکری که ۷۰ سال پیش تو این مملکت نخست وزیر رزم آرا با این ادبیات: "ما در این کشور عرضه ساخت یک لولهنگ را هم نداریم..."
و ۷ سال پیش هم مشابه همین ادبیات از زبان مرحوم ترکان مشاور روحانی اینگونه بیان شد: " اگر تعرفه واردات برداشته شود قابلیت رقابت در هیچ تکنولوژی صنعتی به جز آبگوشت بزباش و قرمه سبزی رو نداریم...! "
🔸 این تفکر بیگانه پرست علی رغم اینکه بیش از سه دهه بر مسند مدیریت اجرایی کشور حاکم بوده و وضع را به اینجا رسانده امروز خود را در جایگاه طلبکار میبیند.
🔸 این تفکر عدم اعتقاد و اعتماد به توان داخل را؛ کنار تفکر ما می توانیم بگذارید؛ که رهبرش یکی از شروط اصلی واکسینه شدن در برابر کووید ۱۹ را استفاده واکسن تولید داخل بیان میکند و به آن عمل میکند.
🔸 ای کاش تفکر بیگانه پرست فقط به سخره گرفتن توان داخل بسنده میکرد، ولی جای بسی تأسف که این تفکر نه تنها مانع تقویت توان داخل میشود، بلکه دستاوردهای نخبگان کشور را هم به باد فنا میدهد که نمونه بارز آن راکتور ای آر ۴۰ بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید جعفری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#چهره_ها
#شهدا
✅ زندگی در کانادا و شهادت در سوریه
🔶 مادری که خبر شهادت فرزندش را به فرماندهان داد
🔸 مانده بودند خبر شهادت را چگونه به اطلاع مادرش برسانند، قرار شد برخی فرماندهان عالی رتبه حامل این خبر باشند، اما وقتی به در منزل رسیدند، پارچههای عزا برافراشته بود، آنها بسیار تعجب کردند که خبر چگونه منتشر شده است!
🔸 مخالف حضور فرزندش در سوریه بود، هر کاری کرد نتوانست جلوی پسرش را بگیرد، چند روز بعد وقتی بزرگان و فرماندهان حزب الله به در خانه حمزه علی یاسین رسیدند، نگاههایشان بهم گره خورد، مانده بودند چرا بر دیوارهای خانه پارچه مشکی نصب شده است، آن هم موقعی که هنوز آن خبر مهم اعلام نشده بود! در مقابل چشمان حیران آنها، مادر حمزه در خانه را باز کرد، نوع تعارف او نشان میداد انگار از همه چیز خبر دارد.
🔶 حمزه علی یاسین
🔸 جواب سؤالهای فرماندهان حزب الله زیاد طول نکشید، چرا که مادر حمزه وقتی نگاههای متعجب مهمانانش را دید، گفت: "دیشب در رؤیای صادقانهای دیدم که وجود نازنین پنج تن آل عبا وارد منزلم شدند و درست همین جایی که شما نشستهاید، نشستند. بعد به من بشارت دادند و گفتند: «فرزندت در راه ما اهل بیت(ع) به شهادت رسیده و امروز خبرش خواهد رسید!»"
🔸 این خاطرهای بود که سیدحسن نصرالله در یکی از دیدارهایش از رویای صادقانه مادر حمزه علی یاسین تعریف کرده بود.
🔶 مادر شهید حمزه
🔸 او متولد هفتم بهمن ماه سال ۱۳۷۲ مصادف با ۲۷ ژانویه ۱۹۹۴ در شهر مونترال کانادا بود، اصالت خانواده او به روستای عباسیه جنوب لبنان بر میگردد، دوران کودکی و نوجوانی حمزه در کانادا سپری شد.
🔸 بعدها در جوانی به لبنان بازگشت و با اینکه پرورشیافته غرب بود، اما حمزه آمال و آرزوهایش را در جایی دیگر جستجو کرد، او با شرکت در دورههای آموزشی حزب الله لبنان، دیگر یکی از سربازان حزب الله شده بود، تنها چند صباحی نگذشته بود که حمزه با شنیدن خبر حضور تروریستها در سوریه و به تبع آن خبر عملیات انتحاری تکفیریها در نزدیکی حرم حضرت زینب(س) خود را آماده رزم با نیروهای تکفیری کرد و با وجود مخالفت مادرش راهی دمشق شد تا از حرم حضرت زینب(س) دفاع کند.
🔸 او که نسبت خویشاوندی با سیدحسن نصرالله هم دارد (فرزند برادر همسر دبیرکل حزبالله)، سرانجام بعد از رشادتهای فراوان در نبردی نابرابر در روز جمعه سوم مرداد ماه سال ۱۳۹۳ برابر با ۲۵ جولای ۲۰۱۴ به شهادت رسید و پیکر مطهرش در موطن پدریاش به خاک سپرده شد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
#آمریکا
✅ تشکیل ارتش عشایری؛ توطئه جدید آمریکا در سوریه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
تشکیل ارتش عشایری؛ توطئه جدید آمریکا در سوریه.pdf
291.5K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
#آمریکا
✅ تشکیل ارتش عشایری؛ توطئه جدید آمریکا در سوریه
🔶 مهمترین اهداف این توطئه که توسط سازمان جاسوسی و ارتش آمریکا اجرا می شود، ایجاد اختلاف نژادی و قومی میان اقشار مختلف مردم سوریه، تقویت قسد برای سرقت نفت سوریه و تحویل آن به آمریکا، کسب دوستی عشایر سوری در این منطقه، خلاص شدن از مخالفان حضور آمریکا در سوریه از طریق عشایر و ایجاد اختلاف میان عشایر است.
🔸 به همین دلیل، در روزهای اخیر، افسران آمریکایی با شیوخ عشایر منطقه برای متقاعد کردن آنان به پیوستن جوانانشان به ارتش عشایری وابسته به آمریکا در ازای حل مشکلات معیشتی دیدار کردند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#عملیات_روانی
#خوزستان
✅ آیا موج سواران اعتراضات خوزستان را می شناسید؟!
🔶 پس از آن که طی چند روز گذشته مجموعه دستگاههای کشوری و لشکری به همراه گروههای مردمی در حد توان برای حل مشکلات خوزستان بسیج شدند، گزارشهای دستگاههای انتظامی و اطلاعاتی حاکی است که اعتراضات مردم در این استان فروکش کرده است.
🔸 این در حالی است که رسانههای معاند همچنان با بازنشر ویدئوهای قدیمی تلاش دارند اعتراضات به حق مردم در موضوع آب و خشکسالی را «شورش سیاسی خونین» جلوه دهند.
🔸 این رویه رسانههای معاند و ضدانقلاب جدید نیست و در گذشته هم معمولا با همین روش اقدام به موجسواری نموده تا به زعم خود مردم را بریده از نظام جمهوری اسلامی و نظام را ناتوان از اداره کشور نشان داده و برای پروندهسازیهای حقوق بشری علیه کشور نیز خوراک مناسب تهیه کنند.
🔸 ناگفته پیداست این روش انعکاس اخبار هیچ نسبتی با رویکرد مردم و بیان اعتراضاتشان به برخی کاستیها و سوء مدیریتها ندارد.
🔸 جالب اینکه؛ در خصوص بحرانسازی و نقش پیاده نظام ضدانقلاب به ویژه منافقین و سلطنتطلبها در فراهم کردن خوراک این رسانهها و موجسواری آنها، آش به قدری شور شده که عناصری چون «الهه هیکس» هم با انتشار توییتی با اظهار تأسف از آن یاد کرده است.
🔸 این در حالی است که در عالیترین سطوح کشور از رهبری گرفته تا رئیس جمهور فعلی و منتخب و دبیر شورای عالی امنیت ملی بر حق طبیعی مردم برای بیان اعتراضاتشان تأکید شده و اقدامات جدی برای رسیدگی سریع به مشکلات و رفع نارساییها آغاز شده است.
🔸 موضوع قابل توجه دیگر رفتار برخی سلبریتیها است که بعضا در گوشه عمارتهای چند صد میلیاردی در داخل و هتلهای ۵ ستاره در خارج، چون همیشه فرصت را برای خودنمایی مهیا دیدند و هر چه توانستند دروغ به نظام نسبت دادند.
🔸 البته که این رفتارها و اقدامات بیش از ۴۰ سال است ادامه دارد و حتما نیز پایانی برای آن متصور نیست؛ اما برای بهبود شرایط کشور به ویژه در مناطقی که درگیر مشکلات اقلیمی و انباشت نارساییهای باقیمانده از سالهای گذشته هستند، باید گامهای قویتر و پرشتابتری برداشته شود.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#ناکارآمدی
✅ آمار کارآمدی «دولت تدبیر و امید»
🔶 خبر:
🔸 مشرق نیوز (۲ مرداد ۱۴۰۰) در گزارشی اقتصادی نوشت:
«بر اساس گزارش مرکز آمار، شاخصهای توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده و فقرا فقیرتر و مرفهان پولدارتر شدند. شاخص ضریب جینی که در پایان دولت دهم به ۳۶۶/۰ واحد کاهش یافته بود، هماکنون به ۴۰۱/۰ واحد افزایش یافته است. بدین ترتیب در ۸ سال عملکرد دولت روحانی نابرابری توزیع درآمد بهشدت زیاد شده و متأسفانه در دولت روحانی با شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی مواجه شدیم».
🔸 در واکاوی چرایی این افزایش نابرابری که نتیجه آن نارضایتی مردم را به همراه داشته است، باید به نوع نگاه دولتمردان و سیاستهای اعمالشده پرداخت.
🔶 گزاره های تحلیلی:
🔸 عوامل اصلی این اوج نارضایتی در بعد داخلی، در ۴ نگاه کلان دولتمردان قابل تحلیل است:
1⃣ توقف یا کند شدن اجرای کامل سیاستها و طرحهای حمایتی دولت قبل: مهمترین مصادیق طرحهای حمایتی، مسکن مهر و هدفمندی یارانههاست.
2⃣ اجرای سیاستهای غلط تشدید کننده نابرابری: شاخصترین نمونه آن سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی بود. دولت به بهانه کنترل قیمت ارز و مهار تورم، اقدام به تعیین دستوری نرخ ارز و توزیع آن میان افراد خاص برای تأمین نیاز وارداتی کشور کرد. نتیجه این سیاست، سوء استفادههای کلان عدهای خاص و هدر رفت بخش زیادی از منابع ارزی کشور بود.
3⃣ اجرایی نشدن اصلاحات لازم در حوزههای مختلف اقتصاد: از مهمترین مصادیق بیعملی دولت در اجرای اصلاحات اقتصادی، تعلل در اصلاح ساختار مالیاتی کشور است. فرار مالیاتی گسترده، نظام سنتی مالیاتستانی و نبود پایههای مالیاتی، بهویژه در حوزه مالیاتهای تنظیمی، مهمترین معضلات نظام مالیاتی است که دهکهای بالای جامعه، ذینفعان اصلی چنین شرایطی هستند.
4⃣ از همه مهمتر، وابستگی و دلبستگی تا روزهای پایانی دولت به برجام نافرجام بود که قفل بیتحرکی بر تولید کشور زد، بهطوریکه بعد از گذشت هشت سال، هنوز این قفل باز نشده است و اقتصاد و معیشت جامعه با برجام و مذاکره شرطی شده است.
🔶 نکته پایانی:
🔸 ناگوارتر آنجاست که متولیان و بانیان این مشکلات بهجای عذرخواهی و مرهم و دوای زخم، نمک روی زخم مردم باشند؛
🔸 اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری در جریان سفر خود به خوزستان مطرح کرد که: «سابقه ما نشاندهنده این است که کارآمد هستیم یا نه؟! کارآمدی در این است که در یک دوره با وجود محدودیتها بهگونهای عمل کنیم که کمترین خسارت و بیشترین بازدهی را داشته باشیم!».
🔸 ﺣﮑﺎﻳﺖ بعضی از مواضع دولتمردان امروز ما در مقابل مشکلات و نارضایتیهای مردم، حکایت بریدن انگشت با تیزی کاغذ است. این بریدگی اذیت و سوزش و مشغولیت ذهن و فکر را دوچندان میکند. درواقع ﻛﺎﻏﺬ ﺍﺯ ﭼﺎﻗﻮ برندهتر ﻧﯿﺴﺖ، اما ﺁﺳﯿﺐ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﺯ ﮐﺎﻏﺬ غیرقابلانتظار است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ ویژگیهای مدیران در دولت سیزدهم
🔶 دولت سیزدهم و کابینهای به دور از سیاست زدگی، چالش مهم نظام اداری و اجرایی کشور سیاست زدگی میباشد. تمامی حوزههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی کشور تحت تأثیر جریانهای سیاسی قرار گرفتهاند که این امر سبب شده تا اهداف اداری فدای منافع حزبی و جناحی شود.
🔶 تحلیل کوتاه:
🔸 نظام اداری سالم باید با دولتی فراجناحی به دور از سیاست زدگی، سهم خواهی گروهها و جناحهای سیاسی که زمینه فساد و رانت را در جامعه فراهم میکند تشکیل شود.
🔸 با توجه به وجود ثروتهای سرشار معدنی، ذخایر عظیم انرژی و منابع ارزشمند انسانی کشور، یکی از دلایل عقب ماندگی در بهره گیری از ظرفیتهای سرزمین ایران، عدم کارآمدی نظام اداری و اجرایی کشور است و تاکنون نیز در این زمینه با نمره بد جزء کشورهای رده آخر هستیم و میطلبد که دولت سیزدهم بازیابی و بازسازی بنیادی نظام اداری و اجرایی را اولویت اول خود قرار دهد.
🔸 چالش مهم دیگر، خلاء قانونی و یا وجود قوانین متضاد و متناقض میباشد که موجب بروز پدیده بوروکراسی ناخواسته یا آگاهانه اداری شده که علاوه بر ایجاد موازی کاری به یک مانع بزرگ برای جذب سرمایهگذاری و افزایش تولید در کشور تبدیل شده است و این امر موجب هدر رفتن زحمت نهادهای کارآمد شده و نارضایتی عمومی را در پیش دارد.
🔸 از مشکلات دیگر دولت سیزدهم میتوان به فساد، فاصله طبقاتی، ناکارآمدی نظام بانکی، تورم و بیکاری اشاره کرد. از این رو باید مدیران از میان افرادی انتخاب شوند تا علاوه بر کارآمدی و پاکدستی، با اعتقاد به اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیتهای داخل بتوانند مشکلات را حل کنند. دولت سیزدهم باید بتواند فرهنگ تملق گویی و تسلط اشرافی گری و رانت و رانت خواری را حذف نماید.
🔸 انتظار جامعه از دولت سیزدهم انتظاری معقول و آگاهانه و قابل قبول میباشد که تغییرات اساسی را در حوزههای مختلف شاهد باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین زاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
🔶 به اطلاع مخاطبان محترم میرسانیم پس از بسته شدن ناگهانی صفحهی شتاب مدیا توسط اینستاگرام؛ از این پس با صفحهی جدید به آدرس زیر در خدمت شما عزیزان هستیم.
instagram.com/media_shetab1
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
این خاطرات را نخوانده ای؟!.pdf
487.7K
#مرزبندی_با_دشمن
#تاریخ
#تحلیل_کننده
#عملیات_مرصاد
#منافقین
✅ این خاطرات را نخواندهای؟!
🔶 متن پیش رو بخشهایی از سخنرانی شهید سپهبد صیاد شیرازی ۱۲۵ روز قبل از شهادت ایشان و در تاریخ ۱۳۷۵/۹/۱۵ است که در جلسه شب خاطره مسجد جامع قلهک تهران ایراد شده است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#اسلام #حجاب
✅ بازی پاریس با آتش
🔶 تصویب لایحه ضد اسلامی در پارلمان فرانسه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بازی پاریس با آتش.pdf
317.7K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#اسلام #حجاب
✅ بازی پاریس با آتش
🔸 پارلمان فرانسه با تصویب لایحه اخیر اسلام ستیزانه خود، گام دیگری در راستای تقابل آشکار با مسلمانان برداشته است.
🔸 تصویب این لایحه با هدف جلب آرای نژادپرستان و ملی گرایان افراطی به سبد رأی اما نوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده صورت گرفته است.
🔸 بدون شک پس از تصویب این لایحه، شاهد سختتر شدن زندگی مسلمانان در فرانسه و اعمال انواع محدودیتها و سخت گیریها علیه آنها خواهیم بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی اسدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دشمن_شناسی
✅ ابعاد جنگ شناختی علیه جمهوری اسلامی ایران در روزهای اخیر
🔶 دشمن حساب ویژهای بر روی کلافه شدن مردم ایران باز کرده است و ۴ رویکرد را در پیش گرفته است:
1⃣ اقدامات عامدانه برخی مهرههای نفوذی در دستگاههای اجرایی (اتفاقات مترو تهران - قطعی برق در پاساژ و...)
2⃣ اقدامات پیچیده رسانهای و بزرگ نمایی مشکلات و اعتراضها در کشور و تلاش برای گسترش در شهرهای مختلف با فراخوان و فضاسازی رسانهای
3⃣ اقدامات کور امنیتی شامل: سازماندهی منافقین مسلح در میان معترضین، ایجاد انفجارهایی مثل پارک ملت که در یک کلمن آب مواد منفجره تعبیه میشود که فقط صدای ایجاد شده باعث ایجاد انگاره وقوع انفجار در تهران و شهرهای بزرگ تقویت شود و...
4⃣ تلاش برای کشاندن مسئله اجتماعی اعتراضات به عرصه سیاسی و ایجاد شکاف سیاسی در کشور
🔸 در مقابل این پروژه طراحی شده توجه به این نکته ضروری است که فراموشی اصل ماجرا در خدمت رسانی به مردم خوزستان و تبدیل آن به یک بحران فراگیر نقطه تمرکز دشمن است. بنابراین رسانههای داخلی به جای درگیر شدن به دعوای سیاسی که نه تنها نتیجهای ندارد بلکه باعث پیاده سازی اهداف دشمن میشود، باید توجه خود را معطوف به آرامش افکار عمومی داشته باشند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی برزکار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 6 مردادماه 1400.pdf
3.19M
#مسائل_اولویت_دار
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#خوزستان
#تعویق_کنکور_ارشد
#تهران
#شفافیت
#روایت_مرصاد
✅ بوم مسائل ۶ مرداد ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 گرامیداشت عملیات مرصاد
🔸 حاشیه سازی از اعتراضات خوزستان
🔸 واکنشها به طرح شفافیت آرای نمایندگان
🔸 فضاسازی از تجمع اعتراضی مردم اصفهان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#غدیر #عید_غدیر
#بزرگترین_عید
✅ «غدیر» و پیامهای سیاسی آن
🔶 بدون شک عید غدیر یکی از اعیاد بزرگ اسلام است بهگونهای که حتی در روایات ما عظمت این روز حتی از عید فطر و قربان هم بالاتر شمرده شده است. بیشک این عظمت به دلیل طرح مسئله ولایت است.
🔸 اگرچه واقعه غدیر ابعاد بسیار گستردهای دارد ولیکن بعد سیاسی آن از برجستگی خاصی برخوردار است.
🔶 نکات تحلیلی:
1⃣ ارزشها معیار حکومت هستند؛ در غدیر پیامبر عظیمالشأن اسلام کسی را بهعنوان ولی و سرپرست جامعه برمیگزیند که مؤمنترین افراد، باتقواترین و پرهیزکارترین مردم است؛ از کودکی هیچکس خطایی از امیرالمؤمنین ندیده است و در کمال زهد و خداترسی، شجاعترین افراد است. انتصاب چنین فردی بهعنوان رهبر جامعه اسلامی این پیام را دارد که در منطق اسلام، باید کسانی در رأس امور قرار بگیرند که بیش از سایرین متخلق به اخلاق اسلامی باشند.
2⃣ پیوند سیاست و دیانت؛ این موضوع در اندیشه سیاسی امامین انقلاب بسیار برجسته است و یکی از مهمترین پایههای فلسفی نظریه ولایتفقیه است. نزول آیه شریفه «يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» و همچنین «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکُمْ نِعْمَتی» بیانگر آن است که شرط اکمال دین و اتمام نعمت هدایت الهی، مسئله ولایت و حکمرانی جامعه اسلامی است.
3⃣ در واقعه غدیر خم، پیامبر عظیمالشأن اسلام از مردم میخواهند که تکتک با امیرالمؤمنین بیعت کنند و بهنوعی لازمه استقرار ولایت را پذیرش مردم معرفی میکنند.
رهبر معظم انقلاب در این زمینه میفرمایند: «بزرگترین مظهر دخالت مردم در امور حکومت، غدیر است. خود غدیر این را به ما آموخت و برای همین عید غدیر، عید ولایت است، عید سیاست است، عید دخالت مردم در امر حکومت است، عید آحاد ملت و امت اسلامی است».
🔶 نکته پایانی:
🔸 بااینکه واقعه غدیر خم مستقیماً توسط بسیاری از مسلمانان درک شد و سایر مسلمانان نیز به تواتر از دیگران موضوع را دریافت کرده بودند و همه واقف بودند که پیامبر عظیمالشأن اسلام از همه حضار برای ولایت امیرالمؤمنین بیعت گرفته بودند، اما تنها پس از گذشت دو ماه و ۱۰ روز، مسلمانان عهد خود را فراموش کردند و انحرافی بزرگ در دین اسلام و حکومت اسلامی پایهگذاری شد که هنوز هم امت اسلامی از آن رنج میبرد.
🔸 به نظر میرسد راه هدایت امت اسلام، وفاداری به حقیقت عید غدیر است و قطعاً با احیای این حقیقت، جوامع اسلامی راه رستگاری و سعادت را باز خواهد یافت.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی کارگر؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ تکرار تاریخ عصر علوی
🔶 بعد از رحلت نبی مکرم اسلام(ص)، در دوران حکومت خلفای سه گانه (عمر، ابوبکر و عثمان) که در مدیریت آنها نیز، یهود به نحوی نفوذ داشت! با عنایت به جو خفگان و عوامل دیگر، مردم جرأت اعتراض و ... را نداشتند. بجز در عصر عثمان که مردم از فساد به تنگ آمده بودند و علیه او شوریده و ایشان را کشتند.
🔸 اما با شروع حکومتِ عدل، توسط امام علی (علیه السّلام)، گروهای مختلف داخلی (مارقین، ناکثین و قاسطین) به مخالفت با امام پرداخته، جنگهای داخلی را آغاز کردند که در کنار جنگهای خارجی، انرژی حکومت عدل علوی، صرف جنگ شد و فرصت لازم برای سایر امور فراهم نشد. و...
🔸 در آستانه انتقال قدرت برای دولتِ مردمی و عدالت محور به ریاست آیت الله دکتر رئیسی، دشمنان در تلاشند به بهانههای کمبود آب و برق و... که -- محصول بی تدبیری گذشته است -- با ایجادِ ناآرامیهای مدنی (اغتشاش و...) مشکلاتی برای ایشان و کشور ایجاد کنند. چون به یقین میدانند که این دولت جانانه برای کشور کار خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی اکبر صیدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#ورزش #المپیک
✅ سفيران خوشنام ايران زمين!
🔶 مسابقات المپيک ۲۰۲۰ توکيو در حالی از اول اين هفته کليد خورد که جمهوری اسلامی توانست براي اولين بار در تاريخ اين مسابقات در همان روز اول صاحب مدال شود و آنهم طلا!
🔸 «جواد فروغی» ملیپوش تپانچه کشورمان موفق شد ضمن شکستن رکورد المپيک و جهان، نخستين مدال تاريخ اين رشته را نيز کسب نمايد؛ جوان مؤمن انقلابی و پرستار مدافع سلامتی که اين روزها به فخر ورزش ايران بدل شده و آوازهاش جهانی گشته و نام ايران را در ميان مدالآوران المپيک قرار داده است.
🔶 گزارههای تحلیلی:
1️⃣ چند روز بيشتر تا آغاز به کار دولت انقلابی باقی نمانده است. دولت آقای رئيسی بايد توسعه متوازن پیشرفت در کشور را در پيش گيرد. در اين ميان توجه به جوانان و ورزش، يکی از موضوعات مهمی است که نبايد در کنار انبوه متعدد مسائل که اغلب در حوزه اقتصاد و معيشت تعريف میشود، به فراموشی سپرده شود؛ جوانانی که مبتنی بر بيانيه گام دوم، بايد میداندار عرصههای مختلف کشور در دهه پنجم انقلاب اسلامی باشند.
2️⃣ توسعه ورزش قهرمانی يکي از اولویتهای عرصه فرهنگی - اجتماعی است که در دهه پنجم انقلاب اسلامی بايد بهطور جد دنبال شود. ورزش قهرمانی در جهان نماد توسعهیافتگی يک کشور بوده و تريبون ارزشمندی برای معرفی کشورمان به جهانيان است.
اين دغدغهای است که در طول ساليان اخير بارها مورد تأکید رهبری معظم انقلاب قرار گرفته است. معظم له معتقدند که هميشه بایستی يک قلّه داشته باشيم (۷۶/۰۶/۱۵) تا افراد زیادی با انگيزه فتح آن حرکت کنند و اين قله در عرصه ورزش، «ورزش قهرمانی» است! (۹۷/۰۷/۰۲) ايشان معتقدند که ورزش قهرمانی «مظهر تمايلات و استعدادها و تشخّص و هويت يک ملت است»(۹۱/۱۲/۲۱)
لذا پهلوانان ايرانی بايد در مجامع بینالمللی ديده شوند و سفيران اين ملت در مجامع بینالمللی باشند.
3️⃣ امروز پروژه ايران هراسی، یکی از مهمترین اولویتهای در دستور کار استکبار جهانی است که تلاش دارند تا چهره ملت ایران را در نزد جهانيان تخريب نمايند! مقابله با اين سناريو و ناکام گذاشتن دشمنان اين ملت يکی از اولویتهایی است که دستيابی به آن از طريق ورزش يکی از بهترين راهها است.
در طول ساليان اخير تنها سه رشته ورزشی تکواندو، کشتی و وزنهبرداری توانسته بودند برای اردوی ورزشی ما در المپيک مدالآور باشند!
کشور هشتاد میلیونی ايران اسلامی، ظرفيت بسيار بیشتری از محدود شدن به اين سه رشته دارد و با سرمایهگذاری درست، جوانان ايرانی میتوانند در رشتههای متعدد ديگری همچون تیراندازی نيز افتخارآفرین باشند و سرود ملی اين سرزمين را بارها در مجامع بینالمللی به صدا درآورند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#نفت
✅ الزامات وجوب خط لوله جاسک - گوره
🔶 خط لوله انتقال نفت خام گوره تا جاسک به طول هزار کیلومتر با صرف هزینه یک و نیم میلیارد یورو، اواخر تیرماه افتتاح شد تا برای اولین بار محمولههای نفت ایران از دریای عمان صادر شود.
🔸 هزینه پروژه، تحریم نفت و وضعیت اقتصادی کشور باعث شده تا عدهای بدون نگاه راهبردی، لزوم این طرح استراتژیک را انکار کنند؛
🔶 اما از چند منظر وجوب این طرح برای کشور، یک الزام بدون تردید است:
1⃣ در حال حاضر نفت ایران صرفاً از پایانه خارک ارسال میشود. این موضوع میتواند در شرایط بحران، تولید تهدید کند. لذا برای متنوعسازی پایانههای صادراتی و افزایش تابآوری صادرات نفت در شرایط بحران، نیاز به پایانهای جدید، غیرقابلانکار بود.
2⃣ شرایط خاص خلیجفارس و حضور بیگانگان در آن باعث شده تا تنگه هرمز بهعنوان یکی از مهمترین آبراههای جهانی، همیشه در معرض بحرانهای امنیتی باشد. به همین خاطر کشورهای حوزه خلیجفارس پیگیر بینیازی خود از این تنگه هستند و ایران نیز از این امر مستثنی نیست.
3⃣ طرح توسعه سواحل مکران و توسعه پالایشگاهها در این منطقه، نیازمند تأمین پایدار انرژی خام است که از طریق این خط لوله به انجام خواهد رسید؛ ضمن اینکه موجبات جذب سرمایهگذاری در این سواحل را نیز فراهم میکند تا سواحل مکران بهعنوان قطب جدید نفت، گاز و پتروشیمی معرفی شود.
4⃣ بالای نود درصد طراحی، ساخت و پیادهسازی این خط لوله در داخل انجام گرفته است که قطعاً میتواند دانش فنی و مهندسی انتقال نفت را در کشور توسعه دهد. ضمناً اشتغال و ثروتی که در پیادهسازی این پروژه برای مردم بومی کشور حاصل شد را نباید نادیده گرفت.
5⃣ هرچند در شرایط فعلی تحریمی، فروش نفت بهسختی اتفاق میافتد؛ اما نمیتوان با نگاه به این شرایط، نیاز بهصرف چنین هزینههایی را غیرمعقول دانست. طرحهای اقتصادی نفتی را باید با این نگاه طراحی کرد که ایران در آینده نزدیک سهم خود را از بازار نفت پس خواهد گرفت.
🔶 نکته راهبردی
🔸 پروژههای کلان اقتصادی، زودبازده نیستند و عموماً در یک دوره طولانی هم تولید ثروت میکنند و هم تولید امنیت.
🔸 هرچند پایانه خارک نیاز فعلی کشور را در صادرات نفت تأمین میکند، ولیکن نگاه راهبردی به آینده کشور در زمینه تولید ثروت و امنیت پایدار، لزوم ایجاد پروژه مذکور را واجب میسازد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ سفر چندوجهی!
🔶 نخستوزیر عراق برای دومین بار در طول نخستوزیریاش به آمریکا سفر کرد.
🔸 اولین سفر مصطفی الکاظمی در شهریور ۹۹ و در زمان ترامپ انجام شد و اکنون در فاصله کمتر از یک سال، دومین سفر وی به آمریکا صورت میگیرد.
🔸 در رابطه با اهداف و چرایی این سفر ذکر چند نکته لازم و ضروری است؛
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
متن نهايي- 26تير 1400.pdf
714.1K
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#طرح_صیانت
✅ پیش نویس طرح قانون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام
✅ قانونی که رئیسجمهور نمیپسندد؟!
🔶 مجلس شورای اسلامی با مشاهده انفعال دولت در مقابل خروج آمریکا و زیادهخواهی طرفهای غربی در برجام، بهمنظور حفظ اقتدار کشور و اقدام مشابه در برابر بدعهدی طرفهای غربی، قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» را در آذرماه سال گذشته به تصویب رساند.
🔶 گزارههای خبری
🔸 رئیسجمهور روحانی روز پنجشنبه (۳۱ تیرماه) با نادیده گرفتن اهمیت این قانون مجلس بهعنوان یک اقدام متقابل برای ایجاد موازنه در کاهش تعهدات برجامی، گفت: «در مورد تحریم اگر قانون مجلس جلوی ما را نگرفته بود، قبل از عید نوروز تحریم را برداشته بودیم، دولت به همه وظایف خود در زمینه تحریم عمل کرده است».
🔸 این موضع رئیسجمهور واکنشهای زیادی از سوی نمایندگان مجلس به همراه داشت؛ بهعنوان نمونه، سخنگوی هیئترئیسه مجلس گفت: «متن مذاکرات وین نشان میدهد اگر قانون مجلس نبود تیم مذاکرهکننده قادر به چانه زدن نبود. شورای عالی امنیت ملی جمعبندی هیئت تطبیق را منتشر کند تا ملت در جریان این مسئله قرار بگیرند. هم آقای ربیعی و هم آقای روحانی در حال ارائه روایتهای کاملاً غیرواقعی از نتیجه مذاکرات هستند».
🔶 گزاره تحلیلی
1⃣ حل مشکلات از طریق مذاکره اقدامی پسندیده است، البته شرط موفقیت در مذاکره نیز دستان پر مذاکرهکننده است. تا زمانی که جمهوری اسلامی در برابر خروج آمریکا از برجام و بیعملی غربیها واکنشی از خود نشان نداده بود، امیدی به گرفتن دستاورد در مذاکرات نبود؛ طی مدت بیش از یک سال از خروج آمریکا از برجام، گفتوگوها بین سایر اعضای باقیمانده در برجام و ایران بهمنظور تأمین منافع کشورمان در سطوح مختلف، منجر به هیچ نتیجه ملموسی نشد و طرحها و پیشنهادات صرفاً بر روی کاغذ باقی ماند.
2⃣ از زمانی که جمهوری اسلامی ایران کاهش تعهدات برجامی را در دستور کار قرار داد، طرف غربی به این نتیجه رسید که ادامه روند فعلی به ضرر آنها خواهد بود؛ بنابراین با جدیت بیشتری به میز مذاکره بازگشتند تا ایران را متقاعد به بازگشت به تعهدات برجامیکنند.
🔶 نکته پایانی
🔸 واقعیت آن است که کاهش تعهدات ایران، مطابق قانون مجلس و مصوبات شورای عالی امنیت ملی بود که آمریکا را مستأصل و مجبور به بازگشت به برجام کرده است و شرط موفقیت در ادامه مسیر، اصرار بر خواستههای بهحق در مذاکره است.
🔸 راهکار حل مشکلات، آنطوری که رئیسجمهور میگوید، صرفاً در ملاقات با کدخدا نیست. اگر توان و حمایت داخلی نباشد، کدخدا جواب سلام ما را هم نمیدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#تجربه_دولت_دوازدهم
#شکست_اعتماد_به_غرب
✅ آخرین جلسه دولت با رهبر معظم انقلاب چگونه گذشت؟
🔶 آخرین دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت دولت دوازدهم قدری متفاوت با آخرین دیدارها با دولتهای هشتساله پس از دفاع مقدس بود و نکتهی پررنگ در این دیدار، تأکید بر تجربهای است که میتواند چراغ راه دولت بعدی باشد، در حقیقت اگر در آخرین دیدارها با دولتهای قبل ستایش از تلاشها و مسئولیتها پررنگ بود اما در این دیدار ضمن قدردانی از تلاشها، تکیهی کلام بر تجربهای بود که میراث دولت روحانی است.
🔸 دولت آقای روحانی در سال ۹۲ با شعار مذاکره و نشان دادن مزیت نسبی در دیپلماسی توانست به پیروزی دست یابد و در عرض ۱۰۰ روز در زمینه مذاکرات هستهای توافق ژنو را امضا کند.
🔸 مجموع مذاکرات دولت آقای روحانی با ۱+۵ منجر به امضای قرارداد برجام شد اما با نقض این پیمان از سوی آمریکا و همچنین عدم انجام تعهدات توسط کشورهای اروپاییِ عضو برجام و همچنین ناکامی دولت در پیشبرد دیپلماسی فعال با سایر کشورها، موجب شد درحالی پاستور را ترک کنند که در شاخصهای اقتصادی بدترین دولت بعد از انقلاب هستند.
🔸 علاوه بر اینها مشکلات ناشی از کمبود برق و همچنین بحران آب در خوزستان و دیگر نواحی کشور، موجب شده است دولت آیتالله رئیسی در سختترین شرایط عهدهدار کشور شود.
🔸 این ناکامیها و ضعفها را میتوان ناشی از رویکرد غلط دولت روحانی در اعتماد به غرب و مذاکره برای حل مشکلات کشور دانست. دولت آقای روحانی در دو سال ابتدایی تمام پتانسیل خود را معطوف به مذاکره برای عقد قرارداد برجام کرد و بعد از امضای برجام نیز مجدداً بهدنبال نقد کردن چک برجام بود، چکی که از قضا از اساس بیمحل هم بود!
🔸 با خروج آمریکا از برجام در سال ۹۷، مجدداً تلاش این دولت معطوف به مذاکره با ۱+۴ برای انجام تعهدات از سوی سایر طرفهای برجام بود، در حقیقت مذاکره برای نیل به اهداف مذاکرهی قبلی انرژی بسیاری را از دستگاه دیپلماسی گرفت و سایر بخشهای کشور نیز چشم به این داشتند که شاید از رهاورد این مذاکرات شاهد گشایش اقتصادی باشیم.
🔸 این تلاشهای بیثمر منجر به این شد که دولت فعلی با تورم بالای ۴۴/۲، نرخ بیکاریِ ۸/۸ و نرخ رشد اقتصادی نزدیک به صفر و حتی منفی دولت را تحویل دهد.
🔸 این شرایط موجب شد آیتالله خامنهای برای جلوگیری از احتمال تکرار این تجربه ناخوشایند برای دولتهای بعدی این واقعیت را هشدار دهند که برای برونرفت از مشکلات توجه به ظرفیتهای داخلی و معطل نگهنداشتن کشور مهم است، چراکه ماحصل ۸ سال تکیه به غربیها نهتنها سودی برای کابینه یازدهم و دوازدهم نداشت بلکه خاطره تلخی از آنها در ذهن مردم نقش بست.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدعلی سافلی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#طرح_صیانت
✅ پاسخ به شبهات مربوط به زمان طرح صیانت
🔶 ضرورت اصلاح امور از سوی «مجلس»؛ در کوتاه مدت و میان مدت
1⃣ امام خامنهای در جمع نمایندگان مجلس در ۴ تیر ۱۳۹۹: «در مقولهی مسائل اجتماعی و غیره ... مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید [به آن توجّه بشود] و امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد».
2⃣ امام خامنه ای در ۱ فروردین ۱۴۰۰: «متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد.»
3⃣ تأکید دوباره مقام معظم رهبری بر ول بودن فضای مجازی در ۱۴ خرداد ۱۴۰۰: «اینکه من میگویم فضای مجازی رها است، یک نمونهاش همین است».
🔸 پس مجلس، نه دولت، بله مجلس، باید کاری در مدیریت فضای مجازی بکند که وضعیت عوض شود و این کار هم در بازه «بلند مدت» نیست؛ بلکه باید در بازه «کوتاه مدت و میان مدت» انجام شود.
🔸 مجلس هم یک طرح مناسب را فراهم کرده است و هر چند با کمی تأخیر، اما وارد صحن کرده است و تصویب اولیه کلیت طرح انجام شده است.
🔸 این کار عین وظیفه قانونی و تلاش برای عمل به فرمایش ولیّ امر و رفتاری فقاهتی است که ادعای نامناسب بودن زمان قرار گرفتن در دستور کار مجلس، باید استدلال داشته باشد و ادعا کافی نیست. بلکه اگر تضعیف کار انجام شده باشد، خلاف شرع است!
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ ایران، سوریه و امنیت منطقهای
🔶 خبر:
🔸 سفر رئیس محترم مجلس شورای اسلامی به سوریه
🔸 دکتر قالیباف: «موقعیت سوریه برای تجارت ایران یک فرصت استثنایی است.»
🔸 این بخشی از سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از سفر به سوریه بود. سفری که عمده اهداف آن اقتصادی و در راستای توسعه روابط تجاری دو کشور بوده است.
🔶 تحليل کوتاه:
1️⃣ گرچه اهداف اولیه و کوتاه مدت آن اقتصادی و تجاری بوده و در جهت توسعه ابعاد مختلف روابط اقتصادی از جمله روابط بازرگانی، دسترسی به بازار سوریه و توریسم انجام شده است.
2️⃣ در میان مدت نیز، کنترل اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی را بر کرانه دریای مدیترانه توسعه خواهد داد که چنین وضعیتی به معنای دسترسی نظامی امنتر به مدیترانه به عنوان یکی از مهمترین شاهراههای آبی میان آسیا و اروپا و در حقیقت به معنای تنگتر شدن حلقه مقاومت منطقهای بر گرد جغرافیای سرزمینیِ رژیم صهیونیستی و تهدید بیش از پیش منافع منطقهای ایالات متحده است.
3️⃣ و نهایتاً در بلند مدت، زمینه تحقق اهداف سیاسی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی را گسترش خواهد داد. به این معنا که اولاً چنانچه اهداف اقتصادی و امنیتی ایران در سوریه به مرحله تحقق عینی و شکوفایی کامل برسد در توسعه همکاریهای سیاسی و دیپلماتیک منطقهای مؤثر خواهد بود. ثانیاً قدرت چانه زنی ایران را در مناسبات بين المللی افزایش خواهد داد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#ولایت_فقیه #تحلیل_کننده #تجربه_دولت_دوازدهم #شکست_اعتماد_به_غرب ✅ آخرین جلسه دولت با رهبر معظم ا
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#شایعه
🔶 در پی طرح برخی شایعات و ابهامات در خصوص دیدار اخیر هیات دولت با مقام معظم رهبری، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهوری ضمن تکذیب موارد مطروحه، توضیحاتی در این باره ارائه داد:
🔸 به گزارش ایرنا، علیرضا معزی با بیان اینکه دیدارهای اخیر رهبر انقلاب همه با رعایت ملاحظات و دستورالعملهای کرونایی انجام میشود، دیدار اخیر معظم له با اعضای هیات دولت را غیرقابل مقایسه با دیدارهای مشابه پیش از کرونا یا دیدارهای پایانی دولتهای دیگر با ایشان دانست و خاطرنشان کرد:
«طبیعی است که در زمان شیوع کرونا، همه جلسات رسمی چه از لحاظ سقف زمانی و چه از لحاظ فواصل فیزیکی تابع قواعد مشخصی است و نمیتوان انتظار داشت این دیدارها آنچنان که در گذشته مرسوم بوده انجام شود.»
🔸 معزی با اشاره این شایعه که مقام معظم رهبری بر خلاف دولتهای پیشین به اعضای این دولت در پایان دوره مسئولیت قرآن اهدا نکرده، اذعان داشت:
«این شایعه نیز درست نیست، باز به همان دلیل دستورالعملهای کرونایی، قرآن اهدایی رهبر انقلاب از سوی شخص ایشان به وزرا داده نشد بلکه در انتهای جلسه از سوی دست اندرکاران دفتر ایشان به تک تک وزرا تحویل داده شد.»
🔸 معاون ارتباطات دفتر رییسجمهوری موضوع عدم ثبت عکس یادگاری با حضور رهبر انقلاب و اعضای دولت نیز توضیح داد:
«با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت فواصل فیزیکی مشخص در جلسات رسمی، روشن است که امکان ثبت عکس یادگاری وجود نداشت.»
🔸 معزی همچنین با رد آنچه در خصوص زمان حضور رئیس جمهوری در جلسه بیان شده، خاطرنشان کرد:
«با توجه به اینکه زمان جلسه به دفتر رئیس جمهوری ساعت ۱۱ ظهر اعلام شده بود، روحانی ۱۵ دقیقه پیش از موعد هم به محل جلسه رفت اما وقوع برخی ناهماهنگیها سبب شده بود که جلسه پیش از زمان رسمی اعلام شده به دفتر رئیس جمهوری آغاز شود لذا هر گونه تفسیر یا برداشت مبنی بر تأخیر عامدانه رئیس جمهوری در جلسه با رهبر انقلاب قرین به صحت نیست.»
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab