#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ دیپلماسی و میدان کنار هم
🔶 نگاه راهبردی به منطقه نشان میدهد که حمایت جمهوری اسلامی ایران از مبارزان فلسطینی و در نتیجه پایبندی به آرمان فلسطین در راستای منافع ملی و مبانی اخلاقی قابل ارزیابی میباشد. مبارزه با رژیم منحوس صهیونیستی و تلاش برای خاموش کردن این غده سرطانی در منطقه رویکرد اساسی و غیر قابل تغییر جمهوری اسلامی ایران است. از اینرو سفر رئیسجمهور کشورمان به عربستان سعودی و شرکت در نشست فوقالعاده سران کشورهای اسلامی بر مبنای منافع و امنیت ملی بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود.
🔸سفر رئیسجمهور کشورمان به عربستان که بعد از ۱۱ سال صورت گرفت، نشان میدهد که سیاست خارجی کشورمان در مسیر درستی قرار گرفته است و مبنای محاسبات نیز در وزارت امور خارجه تغییر کرده است. ارزیابیها در شرایط کنونی نشان میدهد که عملا یخ دیپلماسی در کشور ما شکسته شده است و ایران منافع خود را از طریق رویکردهای عملگرایی در سیاست خارجی دنبال میکند.
🔶 سخنرانی رئیسجمهور کشورمان در اجلاس سران کشورهای اسلامی و دیدار با مقامات کشورهای عربستان سعودی، مصر، قطر، سوریه و... رویکرد جمهوری اسلامی ایران را نسبت به مسئله فلسطین به صورت علنی در دنیا آشکار ساخت. شاید در روزهای گذشته برخی در داخل نسبت به مسئله دو دولتی در سرزمینهای اشغالی مباحثی را مطرح کرده بودند و اینکه ایران موافق دو دولتی است، این در حالیست که مواضع ایران به وضوح مشخص است.
🔸رئیسجمهور کشورمان در تشریح راهکارها و پیشنهادات ۱۰گانه خود در این نشست برای برونرفت غزه از بحران کنونی گفت: «ما در این اجلاس برخلاف آنچه برخی درباره آینده مسئله فلسطین در قالب راهکار دو دولت بیان کردند، راهکاری کاملا دموکراتیک مبتنی بر مراجعه به آرای همه فلسطینیان اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی برای تعیین سرنوشتشان ارائه کردهایم.»
🔶 رفع کامل محاصره و بازگشایی گذرگاه رفح، خروج فوری نظامیان صهیونیست از غزه، قطع هرگونه ارتباط سیاسی و تجاری با رژیم صهیونیستی، تشکیل دادگاه عادلانه برای بررسی جنایات اسرائیل، تشکیل یک صندوق برای بازسازی غزه، نامگذاری روز جنایت صهیونیستها به عنوان روز نسلکشی و جنایت علیه بشریت و... از جمله پیشنهادات ایران در سران کشورهای اسلامی بود.
🔸نکته پایانی نیز تأکید بر همگرایی میدان و دیپلماسی است که بر خلاف ایدهپردازان غربگرا، این دو مکمل هم میباشد و بدون میدان، موفقیتی در دیپلماسی وجود نخواهد داشت. دوگانه سازی میدان و دیپلماسی بر خلاف رویههای مرسوم در سیاست خارجی است که در یک برهه زمانی تلاش شد این دو مقوله را جدا از هم تعریف کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای اکبر معصومی؛ کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#غیرقابل_ترمیم #طوفان_الاقصی
✅ راهکارهای دهگانه دکتر رئیسی برای مسئله فلسطین در نشست ویژه سران کشورهای اسلامی
🔰 رئیس جمهور در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی:
🔸اولین اقدام توقف کشتار غزه و پایان حملات کور است.
🔸راهکار دوم رفع کامل محاصره و بازگشایی گذرگاه رفح با کمک برادران مصری همه سران اسلامی و عربی است.
🔸سوم خروج فوری نظامیان صهیونیست از غزه.
🔸چهارم قطع هر گونه ارتباط سیاسی و تجارب با رژیم صهیونیستی توسط کشورهای اسلامی و حمایت و پشتیبانی از تحریم کنندگان کالای صهیونیستی.
🔸پنجم دولت های اسلامی باید ارتش صهیونیستی را یک سازمان تروریستی اعلام کنند.
🔸ششم تشکیل یک دادگاه عادلانه برای بررسی جنابات رژیم صهیونیستی و تعقیب مقامات اسرائیل و آمریکا برای مشارکت در این جنایت
🔸هفتم تشکیل یک صندوق برای بازسازی غزه
🔸هشتم ارسال کاروان های بشردوستانه برای مردم فلسطین
🔸نهم نامگذاری روی بمباران بیمارستانهای غزه بعنوان روز نسل کشی و جنایت علیه بشریت
🔸دهم تسلیح مردم فلسطین برای مقابله با اشغال گر جنگ افروز در صورت تداوم اشغال گری
🔸اما راهکار نهایی تشکیل یک دولت فلسطینی از بحر تا نهر با رای هر فلسطینیست.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت
✅ مقاومت در وضعیت خوبی قرار دارد
🔶 نیروی زرهی که اسرائیل برای اشغال ۱۲۰km از غزه به این باریکه گسیل کرده در قاموس جنگ کلاسیک برای اشغال سرزمینی حدود ۹۰ برابر بزرگتر از این مقدار کفایت می کند!
🔶 این اقدام بیش از آن که ناشی از قدرت اسرائیل باشد ناشی از ترس، سردرگمی و عجله آنها است. درست مانند کسی است که می خواهد با خمپاره، شیر را شکار کند! بله اگر خمپاره به شیر برخورد کند، شیر از بین می رود اما آیا اساساً با خمپاره می توان شیر بیدار، جوان و خشمگین را هدف قرار داد؟
🔶 دشمن صهیونیستی از روز ۳ آبان با حجم عجیب و غریبی از ادوات وارد سرزمینی به وسعت مناطق ۲۱ و ۲۲ تهران شده است اما تا کنون که وارد ۱۹ آبان شده ایم جز تا دریاچه چیتگر، پارک ارم، آبشار تهران و بخشی از اطراف دانشگاه علامه که عموما کم جمعیت و یا زمین هموار هستند پیشروی نکرده و 170 تا انواع خودرو نظامی از دست داده، حداقل ۱۲۰ تلفات انسانی داده، نتوانسته تونل ها را مسدود کند، نتوانسته سران ارشد حماس را به شهادت برساند، حتی نتوانسته از شلیک موشکهای دور برد که نیاز به لانچر قوی دارند جلوگیری کند، ۱۲۰ فروند فلاخن داوود هر کدام به ارزش ۱ میلیون دلار را استفاده کرده (در جنگ سیف القدس فقط ۴ فروند استفاده کرد)، هنوز نتوانسته از سد اولین ناحیه پرجمعیت (اردوگاه شاطی) عبور کند.
🔶 با وجود آتش فراوان نتوانسته بیش از یک سوم جمعیت شمال را به جنوب مهاجرت دهد، مجبور شده در موضوع اسرا انعطاف نشان دهد، مجبور شده در موضوع آتش بس و اجازه ورود کمک ها به غزه انعطاف نشان دهد، فشارهای بین المللی حتی از زبان دوستانش روز به روز بیشتر می شود و به تصویری از پیروزی راضی است و رفته رفته از حذف حماس به اخراج حماس و یا خارج کردن قدرت از دست حماس رسیده! (البته همین را هم نمی تواند). تنها برگ برنده اسرائیل در این نبرد نابرابر، کشتار عمومی است که با شیوه های قرون وسطائی انجام می شود که البته به دودی در چشم خودش تبدیل شده است.
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش #اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_ترکیبی #رسانه
✅ جنگ ترکیبی آمریکاییها ضد ایران اسلامی
🔶 استفاده از تکنیکهای جنگ شناختی به خصوص توسط حکومت آمریکا سبقهای طولانی دارد. به عنوان مثال، در دهه 1970 و در بحبوحه جنگ سرد میان شوروی و آمریکا یکی از وظایف کمیتهای به نام «کمیته خطرات فعلی»، به زانو در آوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود. بعد از فروپاشی شوروری فعالیت این کمیته برای مدتی معلق شد، اما بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 گروهی از اعضای این کمیته بار دیگر گرد هم آمدهاند تا همان فعالیتها علیه شوروی را علیه دیگر کشورهای دشمن با آمریکا نظیر چین، روسیه و ایران در پیش بگیرند.
🔶 «مارک پالمر»، یکی از تئوریپردازان این کمیته است که در حوزه ایران فعالیت میکند. او تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» را مطرح کرده و با اذعان به اینکه جنگ نظامی علیه تهران، نه امکانپذیر است و نه اثربخش خواهد بود طی گزارشی در سال 2004، پانزده راهکار که محور اکثر آنها را جنگ نرم تبلیغاتی تشکیل میدهد برای تغییر نظام حاکمیتی ایران از درون پیشنهاد داده است.
🔶 برخی از راهکارهایی که پالمر در گزارش خود برای تغییر «صلحآمیز» نظام حاکمیتی ایران مطرح کرده موارد زیر هستند: بهره گرفتن از ضعفهای اقتصادی و اختلافات درونی در ایران، دامن زدن به نافرمانیهای مدنی در تشکلهای دانشجویی و نهادهای غیردولتی، تأسیس شبکههای رادیویی و تلویزیونی برای مخاطبان ایرانی، حمایت از مخالفان ایران و فرستادن افرادی در قالب جهانگرد برای پیوستن به نافرمانیهای مدنی، تسهیل فعالیت NGOها در داخل ایران، دعوت از جوانان ایرانی برای حضور در سمینارهای کوچک و غیره.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سید علیرضا آلداود؛ کارشناس رسانه
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #رسانه #جنگ_روانی
✅ آیا غزه شکست میخورد؟!
🔶 صحبت از نحوه اداره غزه پس از شکست حماس که رسانه های اسرائیلی و غربی به آن دامن میزنند و توسط اصلاح طلبان در ایران بازنشر میشود، اساسا بحثی انحرافی و یک جنگ روانیِ بی فایده است؛ اسرائیل اگر توانست گروه های مقاومت در غزه را شکست دهد، بعدا میتواند درباره آینده غزه حرف بزند!
🔶 برای اطمینان خاطر عرض کنم که غزه یکی از ستون های اصلی و نقاط کلیدی تحت اشراف مقاومت در منطقه است و به هر قیمتی که شده حفظ خواهد شد؛ اگر میبینید علیرغم این تبلیغات انحرافی [که تا حدود زیادی هم برای آرام کردن جامعه خودشان مطرح میکنند] سبب واکنش خاص خارج از برنامه ای در محور مقاومت نشده، به این معنی است که رهبران مقاومت در منطقه اشراف کامل و لازم بر صحنه های درگیری دارند و نیازی نمیبینند بیش از آنچه اکنون انجام میدهند را در این نبرد پیاده کنند.
🔶 واقعیت این است اسرائیل علیرغم کمک های بی دریغ آمریکا و غرب روی زمین شکست خورده و هیچ موفقیتی کسب نکرده است؛ اساسا اسرائیل در این جنگ تعیین کننده نبوده که بتواند به دستاوردی برسد زیرا اقدامش یک حرکت واکنشی و در زمین مقاومت است؛ تنها کاری که میتوانست انجام دهد ایجاد بازدارندگی بود که بعد از گذشت ۳۵ روز از آغاز جنگ هنوز هم به آن دست نیافته، حماس و دیگر گروه های فلسطینی هر روز شگفتانه های جدیدی را پیش چشمان آنها قرار میدهند.
🔶 رزمندگان غزه و مردم با ایمان و صبور آن، این روزها صبر و استقامت را پیشه کرده اند و خوب میدانند کشتار مردم عادی برای اسرائیل دستاورد به حساب نمی آید. روی زمین و از نگاه استراتژیک، حتی به اعتراف غالب کارشناسان سیاسی و نظامی در آمریکا، اسرائیل تا این لحظه یک بازنده تمام عیار است و هیچ چیز کمتر از نابودی حماس برای این رژیم دستاورد محسوب نمیشود.
🔶 حتی خودِ صهیونیستها بعضا از یک جنگ ادامه دار یک ساله تا شکست کامل حماس حرف میزنند، حال آنکه تحمل تنها ۳۵ روز از این نبرد رژیم صهیونیستی را در یک تنگنای بی سابقه ای هم در حوزه اجتماعی، هم اقتصادی و هم امنیتی و نظامی قرار داده که فقط هزینه هر روز اداره جنگ فارغ از مصیبت های دیگرش، برای آنها ۶۳ میلیون دلار آب میخورد.
🔶 اینکه تا کی میتوانند این وضع را تحمل کنند، تلفات سنگین بدهند، اعتراضات خانواده های اسرا و خروش ضد صهیونیستی مردم در سراسر دنیا را تحمل کنند نیز سوالی است که شاید پاسخش در یکی دو هفته آینده مشخص شود! آمریکا اگرچه در برابر مسلمانان اسرائیل را تنها نمیگذارد اما به شدت مخالف ادامه این جنگ است، حال آنکه نتانیاهو به چیزی جز پیروزی راضی نمیشود، چون آتش بس بدون دستاورد مساوی با پایان عمر سیاسی اوست.
🔶 این روزها فشارهای زیادی خصوصا از جانب آمریکا بر نتانیاهو برای کوتاه آمدن از مواضعش وارد میشود، زیرا کاخ سفید بخاطر حماقت های این فرد است که روزانه در عراق و سوریه هدف راکتها و پهپادهای مقاومت قرار میگیرد.
🔶 البته آمریکا نمیخواهد آتش بس به گونه ای باشد که اسرائیل شکست را بپذیرد، بلکه نهایت سعی خود را میکند تا به توقفی برسد که صهیونیستها آبرومندانه از جنگ خارج شوند. هرگونه توقفی اما همانطور که قبلا گفته شد، اگر بدون برچیدن حماس باشد [که ممکن نیست] شکست مفتضحانه اسرائیل تلقی میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
چرا نتانیاهو وسط معرکه شکست خود، ایران را محور شرارت میخواند؟.pdf
80.4K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ چرا نتانیاهو وسط معرکه شکست خود، ایران را محور شرارت میخواند؟
🔶 هراس از رویارویی با ایران پس از تحمل شکست سنگین و ترمیمناپذیر رژیم صهیونیستی، دلیل خودداری نتانیاهو و بایدن از بردن نام ایران است، اما در شرایطی که تلآویو ترجیح میدهد از به میان آوردن نام ایران به صورت مستقیم خودداری کند، از کلید واژه "محور شرارت" برای این موضوع استفاده میکند. نتانیاهو طی روزهای گذشته با اذعان به این که «در حال حاضر ما شواهدی مبنی بر اینکه ایران از این حمله خبر داشته یا از آن حمایت کرده در اختیار نداریم.» گزاره نام آشنایی را تکرار کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: خانم شیرین زارعپور
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#دموکراسی #رسانه
✅ آخرین وضعیت جنگ و هفت پاسخ به «ما چه کنیم؟!»
🔶 نتانیاهو به دنبال «یک دستاورد ملموس» در جنگ غزه است. از اوج بدبختی و استیصال است که بجای دستگیری تعدادی از رزمندگان «کتائب» یا کشتن فرماندهان آنها یا تصرف تونل های حیاتی شان، در ژست یک پیروزمند، بیمارستان را می گیرد! همین خود نشانه اوج حماقت و نیز درماندگی اوست.
🔶 همه دنیا به این دستاورد می خندند! ولی نتانیاهو راهی ندارد! حالا بیش از یک ماه است که وارد غزه شده و هیچ دستاورد ملموسی در حوزه نظامی نداشته است! کشتار بچه های بیگناه و زنان و پیرمردان که دستاورد نیست! خصوصا که از آن پیرمرد عکس بگیری با ژست انسان دوستی و بعد هم او را بکشی! حالا منتظر عملیات روانی او از نشان دادن تونل آب بجای مخزن سلاح در زیر بیمارستان باشید! مجموعا ولی تا «کتائب» در حال دفاع از خود است و از طرف مقابل کشته می گیرد، امیدواریم! هر چند این جنگ هم نابرابر است. درگیری تانک با انسان ناجوانمردانه است! ولی باز هم این شیربچه های فدایی، گل کاشته اند.
🔶 خب حالا ما چه کنیم؟!
1️⃣ اگر می توانید به روسیه یا چین در یک کمپین، فشار بیاورید که برای شکستن حصار رفح، مستقیما وارد شوند! اصل این مطالبه موضوعیت دارد ولو نشود!
2️⃣به ولاگرهای مطرح جهانی فشار بیاوریم که به مصر بروند و برای شکستن حصار در رفح تجمع کنند! این شدنی است و اگر نشود هم لازم و انرژی بخش به همه است.
3️⃣ به مردم کشورمان با تصاویر نشان بدهیم که حقیقت اروپا و آمریکا این است! این دموکراسی های پیشرفته هستند که حالا جلوی «توقف جنگ» را گرفته اند و مردانه پای رژیم ایستاده اند! این حقیقت را باید با هنر، ثبیت کرد.
4️⃣ به مردم کشورهای غربی بگوییم که چرا مالیات شما باید تبدیل به بمب هایی بر سر مردم غزه بشود!؟ چالش و کمپین هایی در این رابطه هم جواب می دهد.
5️⃣ برای کمک مستقیم به شاخه نظامی حماس، پول جمع کنید! قبح این مساله را باید در همه کشورها خصوصا اسلامی شکست.
6️⃣ اقدامات حقوقی برای حذف اسرائیل در کنار اقدامات رسانه ای ضروری است. دیگر نباید در هیچ برنامه جهانی نام این اشغالگران حاضر باشد و این با کار حقوقی شدنی است.
7️⃣ کشورهای اسلامی که هنوز از نظریه «دو دولت» و صلح با رژیم سخن می گویند را باید با هنر تقبیح کرد. از آذربایجان تا مصر و اردن و سعودی و خصوصا امارات که خیانت خود را در این روزها هم آشکار کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#بصیرت #جنگ_رسانه_ای
#روشنگری
✅ ورشکستگی سریالی شبکههای فارسیزبان خارجی!
🔶 به تازگی در کانال تلگرامی شبکه «من و تو» اطلاعیهای منتشر شده است مبنی بر اینکه از اول ژانویه سال جدید میلادی این شبکه به دلیل مشکل در تأمین نیازهای مالی، فعالیتش را متوقف خواهد کرد. این در حالی است که آمارها نشان میدهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، جغرافیای ایران را پوشش میدهند.
🔶 این ماهوارهها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کردهاند. بخش عمده آنها مربوط به شبکههای فارسیزبان، از جمله BBC فارسی، VOA، من و تو و فارسی وان است. اختصاص بودجههای سنگین دولتها و سرمایهداران خاص، به پشتیبانی از این شبکهها بیارتباط با محتوای این رسانهها نیست. بنابراین، این سؤال همچنان از سوی این دولتها بیپاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات اقتصادی ،فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، بودجههای کلان برای اجرای پروژه شبکههای فارسی زبان اختصاص داده میشود؟
🔸بررسیها نشان میدهد، سناریوی ورشکستگی این رسانهها یکی پس از دیگری در حال وقوع است؛ طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، سرویس جهانی بیبیسی طی بیانیهای اعلام کرد: «هزینههای بالا و تأمین منابع مالی برای مجوزهای ثابت و نقدی منجر به انتخابهای دشواری شده است.» شبکه ایراناینترنشنال که پیشتر از سوی سرمایهداران سعودی تأمین اعتبار میشد، مجبور شد با تغییر کارفرما به دامان صهیونیستها کوچ کند.
🔶 به نظر میرسد این ورشکستگیهای سریالی، اتفاقی نبوده و ذینفعان این شبکهها، دیگر نفعی در ادامه پشتیبانی این رسانهها نمیبینند. اگرچه شبکههای فارسیزبان خارجی با پوشش سرگرمی، رسانه خبری و... فعالیت دارند، اما نه تنها پروژههای ضدفرهنگی خود را پیاده میکنند؛ بلکه رسالت خبرنگاری را هم رعایت نکرده و کارکنان این شبکهها همواره با مواضع تند، سوگیری سیاسی خود را نشان دادهاند. رفتهرفته با تحولات سیاسی جهان، عمال این رسانهها بیش از پیش ماهیت خود را عیان کردهاند تا آنجا که پس از گسسته شدنِ منشور همبستگی و لکهدار شدنِ کرامت انسانیِ «سیما ثابت»، اکنون نوبت به «مَنوتو» رسید!
🔸ذینفعان این رسانهها به خوبی دریافتهاند که در کشور خود نیز مواخَذند. چنانکه حمایت بیبیسی از رژیم صهیونیستی مردم انگلیس را به خیابانها کشاند تا آنجا که حتی ساختمان بیبیسی را محاصره کردند.از این رو یافتن پاسخ این پرسش که چرا در این رسانهها شاهد ورشکستگی سریالی هستیم، دشوار نیست. سرمایهداران حاضر نیستند در جایی سرمایهگذاری کنند که برایشان سودی ندارد که هیچ، بلکه برایشان خسارت هم دارد.
🔶 درنهایت اینکه در طرحواره دشمن،جنگ شناختی یکی از مؤلفههای جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است. بنابراین، اگر چه فعالیتهای این رسانهها دچار چالش شده است؛ اما به نظر می رسد، دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی، تاکتیکهای رسانهای خود را در قالبهای دیگری پیگیری کند.بنابراین، از اقدامات رسانهای او نباید غافل شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد حکیمی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مسکن #صادرات #تورم
✅ ارزیابی کوتاه از عملکرد اقتصادی دولت
1⃣ موفقیت ها و ناکامی های یک دولت را باید در چارچوب امکانات و موانع آن دولت ارزیابی کرد. از این جهت لازم به یادآوری است که دولت در ابتدای شروع با شاخص های اقتصادی بسیار ضعیف و همچنین چالش های اساسی در زمینه های مختلف و بخصوص سلامت روبرو بود.
2⃣ ارزیابی دولت، میزان تحقق شعار آن دولت است. دولت سیزدهم، شعار مردمی بودن را برگزید و انصافا هم توانست با حضور در مردم، فاصله آنها را با کارگزاران کم کند.
3⃣ وعده هایی که دولت آنها را بر زبان جاری کرد: سه وعده ی مسکن، افزایش قدرت خرید و خودرو در راس وعده های دولت بود:
🔶 در مسکن دولت نتوانسته وعده خود را عملی کند. اختلال در راس مدیریت بخش مسکن، کمبود منابع، مشکلات ساختاری و ... از موانع بودند.
🔶 در افزایش قدرت خرید، با وجود افزایش بی سابقه دستمزد و درآمد اقشار مختلف همچون کارگران، فرهنگیان، و کارمندان و ...، اما عملکرد نه چندان موثر دولت در زمینه تورم، مانع از حس شدن اقدامات مربوطه توسط مردم است. در خودرو با وجود افزایش محسوس تولید کارخانه، اما قیمت ها در بازار مهار نگردید و عملا دستاوردها به چشم نمی آید.
4⃣ ارزیابی دولت، رویکردها می باشد. در رویکردها شاهد ایجاد تغییرات محسوس و معنادار در جهت گیری دولت در مسائل داخلی و مسائل جهانی در حوزه اقتصاد هستیم. تعدد زمین های بازی در روابط بین الملل و استفاده از ظرفیت های توأمان شرق، غرب و کشورهای منطقه، از جمله مهمترین رویکردهای جدید است که بازخورد آن را می توانیم در افزایش فروش نفت کشور و بهبود درآمدهای نفتی مشاهده کرد.در رویکردهای داخلی، نیز اصلاح و تقویت قوانین مربوط به مالیات ها، صدور مجوزها، کنترل تقاضای کاذب در بازارهای مالی، قانون حذف ارز ترجیحی و ... از جمله ی این موارد است. هر شصشچند به دلایل متعدد اهداف کامل سیاست گذار در اصلاح جهت گیری های داخلی محقق نشده است.
5⃣ شاخص های زیربنایی و کلان اقتصادی: منطبق بر داده ها و آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار، دولت در بسیاری از شاخص های کلان اقتصادی مثل جذب سرمایه گذاری، کنترل نقدینگی، امید به زندگی، رشد تولید ناخالص داخلی، فاصله طبقاتی ( ضریب جینی)، اشتغال،بهبود فضای کسب و کار و ... دولت سیزدهم توانسته است، وضعیت را بهبود بخشد. ثمره ی این شاخص ها در بلند مدت نمایان خواهد شد.
6⃣ و بالاخره مهمترین قسمت ارزیابی دولت، شاخص های روبنایی است: منظور از شاخص های روبنایی، مواردی هستند که مشخصا توسط مردم قابل لمس و احساس می باشند. از جمله، تورم و نظارت بر بازار. متاسفانه دولت به دلایل مختلف در زمینه کنترل و نظارت نتوانسته است انتظارات را برآورده نماید و در این زمینه نیاز به تلاش بیشتر دارد (.
🔶 اگر شعارها، وعده ها، رویکردها و عملکردهای دولت سیزدهم را در چارچوب موانع و چالش های برجای مانده از دهه نود و امکانات موجود بنگریم، آنگاه می توان نمره ی قبولی را به دولت داد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی محمدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شیخ شهید مقاومت.pdf
74.9K
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت
✅ شیخ شهید مقاومت
🔶 صفحه به صفحه تاریخ پنجاه سال اخیر فلسطین را بدون نام «شیخ احمد یاسین» نمیتوان ورق زد. مردی که با انتخاب مسیر زندگیاش، از روی ویلچر تاریخ امت فلسطین و اسلام را با چهره همیشه لبخند بر لبهایش ثبت و ضبط کرد. اقدامات شیخ احمد یاسین و مجموعه تشکیلاتی که در دل فلسطین و زیر سایه سنگین حضور امنیتی و نظامی صهیونیستها برپا کرده بود، تلآویو را حسابی کلافه کرده بود. در سال ۱۹۸۸ دستگیر و به تبعید به لبنان تهدید شد. تهدیدی که کارساز نبود و اشغالگران شیخ حماس را در سال ۱۹۸۹ همراه با دهها عضو دیگر جنش مقاومت اسلامی دستگیر و به ۱۵ سال حبس محکوم کردند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن فائضی؛ کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#بصیرت #روشنگری #جنگ_ترکیبی #حجاب #زن #استعمار #حافظه_تاریخی ✅ زن زندگی آزادی در دنیا 🔰 قسمت دوم
#بصیرت #روشنگری
#جنگ_ترکیبی #زن #حجاب
#استعمار #حافظه_تاریخی
✅ زن زندگی آزادی در دنیا
🔰 قسمت سوم مصر
🔶 قدرت های استعماری دنیا در طول تاریخ، بارها از بهانه نجات زنان برای توجیه استعمار کشورهای دیگر استفاده کردند. یکی از این کشورها مصر است که بریتانیاییها برای تداوم حضور استعماری خود در این کشور، از بهانه نجات زنان استفاده کردند.
🔸در روزگاری که آمریکاییها که به بهانه پوشش کم زنان، فیلیپین را استعمار کرده بودند، بریتانیاییها در کشوری دیگر به بهانه پوشش زیاد زنان استعمار خود را در کشور مصر ادامه دادند که نشان از پارادوکس واضح حقوق زنان توسط قدرتهای استعماری دارد و نمایانگر آن است که قدرتهای استمعاری فقط به دنبال بهانه ای میگردند تا از آن برای استعمار استفاده کنند که گاهی پوشش کم زنان است و گاهی پوشش زیاد آن ها بریتانیایی ها تصاویر متعددی از زنان مصری با پوششهای زیاد منتشر کردند تا افکار عمومی دنیا را جهت ظلم به زنان اقناع کنند.
🔸پس از اشغال مصر توسط بریتانیا، لرد کرومر در سال ۱۸۸۳ به عنوان سرکنسول بریتانیا به مصر بازگشت؛ منصبی که او به مدت بیست و چهار سال بر عهده داشت. او در این مدت علاوه بر سخنرانی و کتابهایی که در مذمت حجاب زنان مصری نوشت، تلاشهای بسیاری نیز برای برداشتن حجاب زنان مصری انجام داد مانند استخدام مبلغ و سخنران برای تبلیغ کشف حجاب. تلاشهای بریتانیاییها نتیجه داد و در دهههای بعد، زنان مسلمان مصری به کشف حجاب روی آوردند و در دهه ۱۹۵۰ زنان با حجاب به ندرت در مصر وجود داشتند.
🔸این میراث کشف حجاب و دوقطبی سازی مسئله حجاب هنوز هم در مصر جریان دارد و در برخی موارد مردم با یکدیگر درگیر میشوند. به عنوان مثال گزارشهایی وجود دارد که برخی رستورانها و کافهها، زنان محجبه را راه نمیدهند و زنان محجبه نیز موی سر زنان بی حجاب را با قیچی کوتاه میکنند. اینگونه بود که بریتانیا با استفاده از ابزار بهانه حجاب توانست افکار عمومی دنیا را جهت تداوم استعمار مصر اقناع کرده و دوقطبی حجاب را برای مردم این کشور به میراثی کهنه تبدیل کند.
🆔 @tahlil_shjr
#غرب_شناسی
#دموکراسی #جنگ_اوکراین
✅ عبور غرب از زلنسکی!
🔶 شنیدهها حکایت از آن دارد که CIA و MI6 در حال طراحی سناریویی برای گذر از «زلنسکی» در اوکراین هستند. یا زلنسکی مجبور خواهد شد انتخابات ریاستجمهوری را که برای مارس آینده برنامهریزی شده است، برگزار کند و سپس جایگزین شود، یا اگر مقاومت کند، به شیوه دیگری شاید همانند جریان یورو میدان (۲۰۱۴)، جایگزین خواهد شد.
🔸ایالات متحده در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ با یک برنامهریزی هدفمند موفق شد تغییراتی را در میان کادر رهبری دولت اوکراین انجام دهد؛ این تغییرات هدایت یافته از خارج هم با روح دموکراسی ادعایی غرب کاملاً بیگانه بود. معاون وزیر خارجه فعلی اوکراین، «ویکتوریا نولند» پشت عملیات (در واقع کودتای) قبلی بود. تماس تلفنی در سال ۲۰۱۴ بین نولند و سفیر وقت ایالات متحده در کییف، «جفری پیات» شنود شد و محتوای تماس به مطبوعات درز کرد. این دو مقام آمریکایی، در این مکالمه به صراحت نحوه هدایت امور و مدیریت رهبران به اصطلاح مخالفان دولت وقت اوکراین را مرور میکنند و ادعا دارند به دنبال یافتن یک نامزد «قابل قبول» برای ریاستجمهوری اوکراین هستند؛ اما همین یک مکالمه کافی بود که معلوم شود کل ماجرای جنبش «میدان»، پروژهای آمریکایی است.
🔶 «جو بایدن» معاون رئیسجمهور و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی وقت آمریکا در طراحی و پیشبرد این پروژه نقش کلیدی و محوری را ایفا کرده بودند. این در حالی است که هم اکنون نیز جمهوریخواهان کنگره چندین مرتبه در رابطه با فعالیتهای «هانتر بایدن» پسر جو بایدن در اوکراین کنجکاوی کرده و بارها این مسئله را مطرح کردهاند که بایدن برای محافظت از روابط تجاری خود و پسرش در اوکراین، اعمال نفوذ کرده است. روزها گذشت و امروز دوباره همان سه عنصر آمریکایی (بایدن، سالیوان و نولند) میخواهند تا در رابطه با اوکراین تصمیمگیری کنند.
🔸به نظر میرسد، عمده اختلافات کاخ سفید با زلنسکی به شرایط میدانی و پیشرفت جنگ برمیگردد. طرحهای تهیه شده از سوی واشنگتن در چندین مورد از سوی زلنسکی دنبال نشده است؛ چراکه اهداف ناتو با اهداف زلنسکی متفاوت بوده است. در نهایت شکستهای متعدد در جبهههای گوناگون سبب شده است کاخ سفید به چنین تصمیمگیریای دست بزند. همچنین نمیتوان اوکراین را یک کشور مستقل دانست.
🔶 به گزارش آسیا تایمز «امروزه ایالات متحده نه تنها از نیروهای مسلح اوکراین پشتیبانی نظامی میکند، بلکه حقوق مقامات دولتی و ارتش اوکراین همانند پول برای بازنشستگی را نیز پرداخت میکند.» نکته مهم این است که اربابان زلنسکی در حال عبور از او هستند. به نظر میرسد، عمده تمرکز کاخ سفید هماکنون مسئله ماندن یا نماندن زلنسکی نیست؛ بلکه چگونگی کنارهگیری زلنسکی (با انتخابات یا کودتا) است. موضوعی که سبب شده است تا زلنسکی و غرب نه در کنار هم، بلکه در مقابل هم قرار بگیرند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رامین نصیری
🆔 @tahlil_shjr
دو «خودخواه» و اطرافیان «بزدل».pdf
69.9K
#مسئله_محوری
#انتخابات
✅ دو «خودخواه» و اطرافیان «بزدل»!
🔶 نشریه "هیل" در گزارشی با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا و گرم شدن تنور انتخاباتی در این کشور، انتخابات مذکور را که با حضور بایدن و ترامپ به عنوان دو چهره اصلی برگزار خواهد شد، نمودی عینی از خودخواهی دو سیاستمدار مذکور ارزیابی می کند.
🔸مساله ای که تا حد زیادی ناشی از این گزاره است که این دو نفر، علی رغم نتایج نظرسنجی های مختلف در آمریکا که در قالب آن ها مردم این کشور اعلام کرده اند نه بایدن و نه ترامپ را شایسته حضور مجدد در کرسی ریاست جمهوری آمریکا نمی دانند، با این حال، این دو سیاستمدار، بر حضور خود در جریان انتخابات و تحمیلکردن خودشان به مردم آمریکا، تاکید دارند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطين #رژیم_صهیونیستی
#طوفان_الاقصی
✅ نشانهای از شکست راهبرد اسرائیل
🔶 جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و کرانه باختری هفته پنجم را پشتسر گذاشت اما هنوز رژیم غاصب به آنچه به عنوان «هدف اصلی» در جنگ ترسیم کرد، نزدیک نشده است.
🔶 هدفگذاری آن نه کشتار ساکنان غزه و نه ورود زمینی به غزه بوده است؛ هدفگذاری آن اخراج مقاومت و بهخصوص حماس از غزه بود که بهطور مکرر در اظهارات مقامات ارشد رژیم غاصب آمده است. اسرائیل، آمریکا و دولتهای اروپایی بهطور آشکار و بعضی دولتهای دیگر بهصورت غیرآشکار در هدف از میان برداشتن یا اخراج مقاومت فلسطینی از غزه همداستان شدند و امکانات عظیمی را برای آن پایکار آوردند و هنوز هم شاهد اعزام روزانه هواپیماهای باری حامل سلاح از آمریکا و اروپا به تلآویو هستیم. مخالفت دولتهای غربی با آتشبس در جنگ هم از یکسو این همدستی را بیان میکند و از سوی دیگر صعب بودن رسیدن به این هدف را نشان میدهد.
🔶 بر این اساس بهنظر میآید این جنگ حتی اگر با اعلام آتشبس موقت هم - بنا به مصالح غرب و رژیم غاصب - همراه شود، فعلاً از نفس نمیافتد و تا زمانی که کاملاً از هدف در نظر گرفته شده مأیوس گردند، تهاجمات مشترک آنان علیه مردم غزه استمرار پیدا میکند. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1⃣ خالی کردن غزه از مقاومت فلسطین یک هدف توافقشده بینالمللی و منطقهای بوده که مدتها پیش از وقوع عملیات عظیم طوفان الاقصی طراحی گردیده است. یک سند که از درون دولت نتانیاهو بیرون آمده بیانگر آن است که آنان در روند عادیسازی
عربی - اسرائیلی، مقاومت فلسطین را مهمترین مانع به حساب آوردهاند و از میان برداشتن مقاومت فلسطین را شرط لازم احیای روند عادیسازی - که طی دو سال اخیر متوقف شده بود - دانسته و بر این اساس اجرای یکی از این سه سناریو را برای اداره غزه ضروری خواندهاند؛ اول تسری وضع اداری کرانه باختری به نوار غزه - یعنی ترکیب ارتش اسرائیل و حکومت خودگردان - بهگونهای که یگانهایی از ارتش اسرائیل در غزه حضور داشته باشند و تشکیلات خودگردان هم اداره عمومی ظاهری آن را بهعهده بگیرد، بهگونهای که این ترکیب هرگونه اقدام ضداسرائیلی را از غزه سلب نماید.
🔶 دوم اشغال کوتاهمدت غزه توسط ارتش اسرائیلی و سپس سپردن آن به تشکیلات خودگردان فلسطین و گرفتن ضمانتهایی از آن که مهار مقاومت غزه جزو آن میباشد و در عین حال پذیرش این نکته از سوی دولت خودگردان که در صورت ضرورت ارتش اسرائیل به غزه ورود نماید. سوم اشغال کوتاهمدت غزه، خلع مقاومت و سپس سپردن اداره آن به هیئتی مرکب از مصر و اردن و تحت نظارت سازمان ملل.
🔶 رژیم غاصب پس از وقوع عملیات عظیم طوفانالاقصی، ابتدا با نگاه به سناریو اول وارد غزه شد و مقامات آن از ریشهکن کردن مقاومت از غزه صحبت کردند. روش آنان این بود که با بمباران شدید غزه و زدن همه زیرساختهای خدماتی و عمومی آن، امکان زندگی در غزه را سلب کرده و مردم را ناگزیر کنند از باریکه غزه خارج شوند و پس از تسلط کامل بر غزه، بخشی از جمعیت آن پس از غربالگری به غزه بازگردند و به اداره مشترک غزه توسط ارتش اسرائیل و تشکیلات خودگردان تن دهند.
🔶 اینک دو هفته از ورود زمینی رژیم غاصب به غزه گذشته است اما اثری از موفقیت رژیم غاصب در کوچاندن مردم از باریکه و تضعیف توان مقاومت گروههای جهادی دیده نمیشود. در این اثنا دولتهای آمریکایی، اروپایی و بعضی دولتهای منطقهای به رژیم فهماندهاند، این طرح عملی نیست و باید به سراغ گزینههای دیگر رفت. بر این اساس محمود عباس در روز جمعه گذشته، پس از شکست این مرحله، اینطور جمعبندی کرد «هرگز تکرار نکبت ۱۹۴۸ یا آوارگی ۱۹۶۷ را نخواهیم پذیرفت و هرگز نیز با اشغال غزه یا اشغال بخشهایی از آن تحت هر عنوانی موافقت نخواهیم کرد».
2⃣ هماینک طرح دوم روی میز است. دولتهای آمریکایی، اروپایی و بعضی دولتهای عربی که در خارج کردن قدرت از دست حماس همداستان میباشند، روی طرح بازگرداندن دولت خودگردان به غزه کار میکنند و رفت و آمدهایی هم شروع کردهاند. بعضی خبرها بیانگر آن است که در روزهای گذشته رؤسای سیا و موساد در قطر با نخستوزیر این کشور ملاقات و درباره طرح اداره غزه صحبت کردهاند. کما اینکه هیئتهای دیگری از آمریکا، فرانسه در این خصوص با بعضی دولتهای عرب منطقه رایزنی نموده و روی احیای طرح ۲ دولتی و تسلط تشکیلات خودگردان بر غزه صحبت کردهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای سعدالله زارعی؛ کارشناس مسائل منطقه
🆔 @tahlil_shjr
♨️ گزیده ای از مهم ترین تحلیل های این هفته:
🔸خونآورد غزه برای ظریفهای خاورمیانه چیست؟
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5436
🔹«حزباللهی» فدایی ملت و مملکت
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5440
🔸مرز جبهه مقاومت امروز فرسنگ ها جلوتر رفت
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5444
🔹نقش راهبردی ترکیه در تامین اقتصادی رژیم صهیونیستی
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5446
🔸زن زندگی آزادی در دنیا(قسمت اول هند)
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5447
🔹تامین کنندگان کالاهای اساسی ۱۰ گانه برای رژیم صهیونیستی
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5450
🔸الگوی انقلاب اسلامی؛ مسیر نجات منطقه
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5451
🔹زن زندگی آزادی در دنیا(قسمت دوم فیلیپین)
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5452
🔸دیپلماسی و میدان کنار هم
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5454
🔹آخرین وضعیت جنگ و هفت پاسخ به «ما چه کنیم؟!»
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5460
🔸ورشکستگی سریالی شبکههای فارسیزبان خارجی!
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5461
🔹زن زندگی آزادی در دنیا(قسمت سوم مصر)
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5464
🔸دو «خودخواه» و اطرافیان «بزدل»!
https://eitaa.com/tahlil_shjr/5466
🆔 @tahlil_shjr
May 11
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطين
#طوفان_الاقصی #رسانه
✅ طوفانالاقصی دوم
🔶 طوفانالاقصی در امتداد جنگ نابرابر صهیونیستها و گروههای مقاومت است؛ جنگی که 75 سال است آغاز شده و هیچ روزی آتشبس نداشته است؛ اما این طوفان برکات فراوانی دارد که یکی از جلوههای آن را امروز در کشورهای جهان از قلب آمریکا تا اروپا و از آفریقا تا آسیای شرقی نیز میتوان به وضوح مشاهده کرد.
🔸طوفانالاقصی در حقیقت خط بطلانی بر طرحهای راهبردی صهیونیستها در حوزه رسانه و تأثیرگذاری بر افکار عمومی کشید. طرحهایی که غولهای رسانهای و بنگاههای بزرگ سخنپراکنی غرب آن را حمایت میکردند، با طوفانالاقصی و البته جنایات بعدی صهیونیستها بر هم ریخت و امروز این حضور میلیونی در خیابانهای پاریس تا لندن و نیویورک و سایر شهرها نشانه آن است. این حضور پیامدهای گوناگونی دارد؛ از جمله:
1⃣ در آمریکا مردم مانع حرکت کشتی حامل کمکهای آمریکا به اسرائیل میشوند، در استرالیا با قایق باز چنین اتفاقی میافتد؛ در انگلیس، دولت مجبور به برکناری وزیری شد که علیه مردم فلسطین و تظاهرات حمایت از ایشان در انگلیس اقدام کرد. این نکات نشانه آن است که با وجود حمایتهای افکار عمومی در دنیا از فلسطین، فشار بر دولتهای غربی حامی رژیم صهیونیستی از جمله فرانسه، انگلیس و آمریکا در مسیر حمایت بدون هزینه از این رژیم کودککش بیشتر از هر زمان دیگری است.
2⃣ این تظاهرات بر ساکنان سرزمینهای اشغالی نیز تأثیرگذار بوده است؛ صهیونیستهایی که هیچگاه تنفر از آنها در جهان به این اندازه نبوده است؛ ساکنانی که تاکنون در سایه لابی صهیونیست در کشورهای گوناگون از جمله آمریکا، خود را نورچشمی و البته سرور ابنا بشر تصور میکردند؛ اما امروز حس حقارت و ترس از ادامه این تنفر موجب معکوس شدن مهاجرتها شده و زین پس باید در هر کشوری قدم میگذارند، هویت صهیونیستی خود را پنهان کنند هرچند که تاریخ جنایات آنها را فراموش نخواهد کرد.
3⃣ زمانی آمریکا تصور میکرد که دنیا غرق در مسائل گوناگون است و فلسطین در اولویتهایش قرار ندارد و لذا با طرح به اصطلاح «صلح ابراهیم» قصد داشت اعراب را در مسیر سازش با رژیم صهیونیستی قرار دهد؛ اما طوفانالاقصی و طوفان تظاهرات های مردمی در کشورهای مختلف بار دیگر فلسطین را مسئله اول دنیا قرار داد و این حمایتها نشان داد که آزادی فلسطین امروز بیش از هر زمان دیگری در اوج قرار گرفته است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ رکبی که اسرائیل از حماس خورد
🔸️اسرائیل از ابتدای عملیات طوفان الاقصی بیمارستان شفاء را به عنوان یک هدف راهبردی نظامی معرفی می کرد و تصرف آن را لازم و ضروری بر می شمرد.
🔸️سخنگوی ارتش و وزیر جنگ این رژیم هم اعلام می کردند که اُسرای صهیونیستِ در دست حماس در زیرزمین این بیمارستان (که در حاشیه غربی غزه قرار دارد) نگه داری می شوند و مقر فرماندهی حماس از جمله اقامتگاه یحیی سنوار نیز در آنجاست.
🔸️اکنون که اسرائیل پس از حدود ۲۰ روز نبرد زمینی و از دست دادن تعداد زیادی از نظامی و تانک و خودروی زرهی به بیمارستان شفا دست یافته، هیچ دستاورد قابل توجهی که بتواند از آن پیروزی خود را به افکار عمومی القا کند، پیدا نکرده است.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود :
1️⃣ حفاظت اطلاعات حماس بسیار عالی عمل کرده و باعث شد اسرائیل سردرگم شود و به جای آن که مقرهای اصلی نظامی مقاومت را کشف و منهدم کند، زمان، نیروی انسانی و زرهپوش های خود را مصروف هدفی بی ارزش از لحاظ نظامی کرد.
2️⃣ ۲۵ آبان تعداد زیادی راکت از غزه به سمت سرزمین های اشغالی شلیک شد که نشان می دهد اسرائیل نتوانسته ضربه راهبردی به سازمان نظامی حماس بزند.
3️⃣ ارتش رژیم صهیونیستی پس از تسلط بر بیمارستان شفاء (با وجود محکومیت های جهانی و ضربه تبلیغاتی که متحمل شد) هیچ کدام از ادعاهای خود را نتوانست اثبات کند و به همین دلیل سعی کرد با نشان دادن ۱۰ کلاشنیکف و تعدادی نارنجک ، شکست خود را توجیه کند.
🔸️کار به جایی رسید که صدای بی بی سی هم درآمد و گفت اسلحه ها در جعبه هایی کشف شد که خود اسرائیلی ها در قالب کمک به بیمارستان فرستاده بودند.
4️⃣ اسرائیل پس از ضربه اطلاعاتی سنگینی که پس از این واقعه دریافت کرد و متوجه شد هیچ کدام از اُسرا در بیمارستان شفا نیستند ، حالا متوجه شهر خان یونس در جنوب غزه شده و خواستار تخلیه ۴ محله آن گشته تا بلکه نشانی از اُسرا پیدا کند.
5️⃣ ۳ هفته از آغاز عملیات زمینی در غزه می گذرد، در حالی که نه ساختار نظامی حماس دچار آسیب شده، نه اسیری آزاد گشته و نه نشانی از آسیب به یحیی سنوار و سایر رهبران دیده می شود و به همین دلیل اسرائیل دچار یک سردرگمی سنگین شده و با وجود دادن تلفات بسیار زیاد، باید پاسخگوی افکار عمومی داخلی و خارجی در خصوص تحقق اهدافش باشد.
6️⃣ تصویب قطعنامه وقفه بشردوستانه ی پیشنهاد شده توسط مالت در شورای امنیت سازمان ملل و رای مثبت فرانسه و عدم وتوی آمریکا و انگلیس حاکی از آن است متحدان رژیم صهیونیستی نیز نسبت به پیروزی این رژیم دچار تردید شده اند والا بدون شک اگر اُفُقی از پیروزی را برای اسرائیل متصور بودند ، آن را وتو می کردند.
7️⃣ اسرائیل در طول جنگ چند شکست بزرگ اطلاعاتی از حماس خورده است ؛ این رژیم نتوانسته مقر نگهداری از اُسرای خود را پیدا کند ؛ بعلاوه اتاق فرماندهی حماس و زرادخانه های تسلیحاتی این جنبش را نیافته است و پس از ۲۰ روز تنها چند کلاشنیکف و نارنجک را به عنوان دستاورد نشان می دهد.
🔸️همچنین قادر نیست محل استقرار شبکه الاقصی را یافته و پخش زنده آن را متوقف سازد و ابوعُبیده هر چند روز یکبار با حضور در صفحه تلویزیون و بیان واقعیت های جنگ، این رژیم را به سُخره می گیرد.
🔶 در نهایت باید گفت تا این لحظه اسرائیل نه قادر بوده یک اسیر از میان اُسرایی که در اختیار حماس و جهاد اسلامی هستند را آزاد کند، نه یک زرادخانه موشکی حماس را کشف کرده و نه خبری از کشتن سران حماس دارد.
🔸️ساختار نظامی حماس نیز به هیچ وجه آسیب ندیده ،مقاومت ادامه دارد و هیچ کدام از اهداف اسرائیل محقق نشده اند.
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای علیرضا تقوی نیا؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ شکست ۱۵ نوامبر اسرائیل
چرا به اندازه ۷ اکتبر مهم است؟
🔶 امروز دقیقا یک ماه از بمباران بیمارستان "المعمدانی" در روز ۲۶ مهر می گذرد؛ جنایت شرم آوری که ۴۷۱ شهید و ۳۱۵ مجروح بر جا گذاشت. به همین دلیل، صهیونیست ها مسئولیت آن را گردن نگرفتند و به راکت کمانه کرده حماس نسبت دادند! صهیونیست های یک ماه بعد، ننگ دیگری را مرتکب شدند که کارفرمای آمریکایی هم مسئولیتش را نمی پذیرد. جان کربی، سخنگوی کمیته امنیت ملی کاخسفید گفت: حمله به بیمارستان شفا با چراغ سبز ما انجام نشده است.
🔶 هر چند صهیونیست ها وانمود می کنند از هیچ چیز شرم نمی کنند و پیه همه بی حیثیتی ها را به تن مالیده اند، اما دقیقا می فهمند که چگونه در حال نابودی ته مانده آبروی خود هستند؛ حیثیت نایابی که ظرف ۷۵ سال اشغالگری، اورژانسی ترین نیاز شان بوده است. فرعون نوزاد کُشی کرد تا کابوسش "موسی" (ع) متولد نشود و اسرائیل همان خبط منتهی به نابودی را مرتکب می شود. طی این یک ماه، صهیونیست ها به اطراف چند بیمارستان حمله کردند تا این که دو روز قبل (۱۵ نوامبر)، به بیمارستان شفا یورش بردند.
🔶 "پیتر لرنر" سخنگوی ارتش اسرائیل در اهمیت حمله گفته بود: «محوطه بیمارستان، مرکز اصلی عملیات و شاید حتی قلب تپنده و مرکز ثقل حماس است». ادعا می کردند آنجا مقر حکومتی و پایگاه اصلی حماس است و لابد کلی اسیر می گیرند و اسیران شان را آزاد می کنند و ثابت می شود که ادعای تبدیل زیر زمین بیمارستان به پایگاه نظامی، درست بوده است. آنها موفق شدند ظرف یک ماه، دو بیمارستان را مایه ننگ ابدی اسرائیل کنند! کادر درمانی و مجروحان بمباران ها را برهنه و بازجویی کردند، شماری را کُشتند و عده ای را اسیر گرفتند! اینها لابد برای ارتش سرشکسته و بی دستاورد در طول شش هفته جنگ، دستاورد است!
🔶 اما دریغ از یک سند معتبر درباره وجود پایگاه در زیر زمین بیمارستان! آنها به هیچ رزمنده ای از جوانان غزه دست نیافتند. هر چند سخنگوی ارتش اسرائیل گفته: "نیروهای ما در تلاشند شبکه حماس در زیر بیمارستان را پیدا کنند و این کار هفتهها طول خواهد کشید"، نتانیاهو می گوید: "نشانه های قوی داشتیم که گروگان های ما در بیمارستان هستند؛ اما هیچ اسیری پیدا نشد". شبکه سیانان که بخشی از سامانه دروغ پراکنی به نفع صهیونیست ها بوده، اذعان کرد: "مطمئنا هیچ نشانهای وجود ندارد که نیروهای اسرائیل، تونلی را زیر بیمارستان کشف کرده باشند؛ چیزی که سخنگوی ارتش اسراییل، سه هفته قبل نقشه آن را نشان می داد»!
🔶 یوسی ملمان، تحلیلگر امنیتی صهیونیست، اهمیت شکست تازه را می فهمد که نوشت: "احساس بدی دارم. اسرائیل در حمله ای بیسابقه، اعلام کرد مقر فرماندهی حماس زیر بیمارستان است؛ اما نه اسیران را پیدا کرد و نه خبری از مقر حماس بود. سخنگوی ارتش میگوید در آنجا مقادیری اسلحه و نقشه پیدا کرده. آیا این در مقابل آسیبی که به حیثیت ما در سطح بین المللی وارد شد، مفید است؟" امیر بوخبوط تحلیلگر نظامی "واللا" هم می گوید: "آنچه را که در بیمارستان شفا دنبالش بودیم، پیدا نکردیم. باور ما این است هر چقدر سازمان اطلاعات ما در پی مراکز قدرت حماس باشد، هر بار غافلگیر خواهد شد".
🔶 "اریک باربینگ" افسر سابق سرویس امنیتی شاباک هشدار داده: "سران حماس میدانند چگونه نبرد را به طور منظم کنترل کنند. حماس همچنان کنترل اوضاع غزه را در دست دارد. اغلب سیستم های فرماندهی آنها آسیبی ندیده و تسلیحاتی که دارند، برای وارد کردن خسارت قابل توجه به ما کافی است. باید از دست کم گرفتن حماس خودداری کنیم". رژیم صهیونیستی در این ۴۲ روز، قریب۱۲ هزار غیر نظامی از جمله کودکان و زنان را قتل عام کرده، اما در کف میدان، به هیچ دستاوردی نرسیده است. بی تردید باید این شکست را بزرگ تر از شکست ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تلقی کرد.
🔶 غافلگیری ۷ اکتبر، شکست بدی بود؛ اما می شد ادعا کنند که چون غافلگیر شده اند، بدترین تلفات چند دهه گذشته را داده اند(!) آنها بعد از شش هفته، و با وجود حجم گسترده عملیات هوایی و زمینی، هیچ حرف برای گفتن و توجیهی برای ارائه ندارند. این "هیچ بزرگ"، تصویری دقیق از توانمندی ارتش اسرائیل و سرویس های اطلاعاتی آن، (به علاوه مدیریت میدانی، بمب های ممنوعه و عملیات کماندویی آمریکا) در باریکه ۳۶۰ کیلومتر مربعی غزه است.
🔶 هر چه جنگ پیش می رود، برای رژیم صهیونیستی فرسایشی تر می شود. تاکنون حدود ۲۰۰ تانک مرکاوا، از سوی رزمندگان غزه منهدم شده است. اسرائیل، شمار تلفات نظامی خود را ۳۷۰ نفر اعلام کرده که بر اساس تجارب گذشته باید، دست کم، ضرب در ۳ کرد. نتانیاهو، حتی وقت اضافه جنگ و جنایت را هم تلف کرد. اسرائیل نه تنها شکست ۷ اکتبر را جبران نکرد، بلکه نوار شکست ها را به بدترین شکل ممکن ادامه داد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ چرا حماس همه توان خود را وارد عرصه نمیکند؟
🔶 یکی از سوالات اصلی که اخیرا مطرح شده، این است که چرا حماس و جهاد اسلامی طبق گفته خودشان فقط از ۱۰ درصد توان خود استفاده کرده و با رونمایی از بقیه نیروهایشان، دشمن را وادار به عقبنشینی نمیکنند؟ جدای از پاسخهایی چون فرسایشی کردن نبرد، تلفاتگیری، حفظ ابهام و ... که در جای خود صحیح است اما یک راز مهم این احتیاط در استفاده از نیروها، به هدف اعلامی رژیم صهیونیستی یعنی "نابودی حماس" برمیگردد.
🔶 به عبارتی، در شرایطی که دشمن از حداقل ۴ لشکر ویژه و نخبه خود در حمله به غزه استفاده میکند و هزاران تن بمب را در هر ساعت بر سر غزه خالی میکند، پیش از هر چیز باید سازمان رزم حماس حفظ شود تا دشمن به این نتیجه برسد که "بمباران و گسیل نیرو هرچقدر هم زیاد باشد بیفایده بوده، سازمان رزم حماس حفظ میشود".
در صورت ورود کل نیروهای حماس، طبعاً ضربهپذیری این نیروها بالا رفته، دشمن با مشاهده فروپاشی تدریجی مقاومت، حملات خود را شدت خواهد داد. در تاکتیکهای مقاومت روی زمین نیز همین هدف حفظ شده و به جای درگیری مستقیم رزمندگان، طرحهای کمین و ضربه با موفقیت تضمینی از پشت و عمق در قالبهای گروههای کوچک ۵ تا ۶ نفره اجرا میشود و نیروها نیز در پوشش خمپاره و کوادکوپتر اقدام کرده، پس از ضربه، محو میشوند.
🔶 همین مسئله موجب آمار بسیار کم شهدا، زخمیها و اسرای مقاومت شده است.
این مسئله باعث شده تا سازمان رزم حماس و جهاد هم برای مرحله فعلی، هم آینده و هم پساطوفانالاقصی حفظ شود، دشمن تلفات سنگین داده و به بنبست در تحقق اهدافش برسد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای نورالدین قدیمی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#صادرات #امنیت
✅ دستاورد شی جین پینگ از آمریکا برای منطقه چیست؟
🔶 یکی از محورهای اصلی مورد نظر چین در مسائل منطقه موضوع حفظ امنیت منطقه است چرا که چین به عنوان دومین کشور قدرتمند اقتصادی و صنعتی جهان خواهان پایان دادن به تنشهای منطقهای است. بیتردید ستون فقرات استراتژی یک جاده- یک کمربند در حوزه محور مقاومت است بنابراین لازم است ایران در این موضوع به روز و بسیار به جا عمل کند تا بتواند چین را نسبت به اهمیت این موضوع اقناع کند.
🔶 به هر حال اتفاقات مختلفی در منطقه در جریان است. اتفاقات افغانستان، آسیای میانه و تلاشهای اردوغان برای بازگشایی دالان زنگزور و همکاری با آذربایجان، به این معنا که کشورهای مختلف به صور متفاوت در تلاشند تا ناامنی را در محیط پیرامونی چین، ایران و روسیه افزایش دهند. به عنوان مثال ائتلاف نظامی بین آمریکا، هند، استرالیا و ژاپن و سفری که بلینکن و وزیر دفاع آمریکا به هند داشتند نقشی که هند به صورت زیر پوستی درارتباط با اسرائیل دارد و مشکلات مرزی با چین در مجموع این مسائل نشان میدهد اگر چینیها این منطقه را از دست بدهند در چین جنوبی مشکل پیدا میکنند، چرا که چین در بلند مدت به دنبال حل مساله تایوان است.
🔶 چینیها به خوبی میدانند آمریکا و ناتو به عنوان رقبای اصلی به دنبال تضعیف چین هستند لذا اینک با توجه به وضعیت منطقه فرصتی برای تحقق خواستههای کشورهایی است که در جهت عکس آمریکا و در تقابل با آمریکا قرار دارند. نباید فراموش کنیم یک ماه پیش گروه بیست نشستی در دهلی برگزار کرد که در آن نشست مسیر جدیدی در مقابل مسیر یک جاده -یک کمربند پیشنهاد و تصویب شد مسیری که از امارات به عربستان، اردن، اسرائیل و مدیترانه میرود و مسیر جدید کالایی در مقابل چین باز میکند که به زیان چین تمام میشود.
🔶 اگر این بحران در منطقه پیرامونی ما در خلیجفارس، دریای عمان و دریای سرخ ایجاد شود قطعا راه دریایی چین بسته میشود ضمن اینکه ناتو در تلاش است تا با حرکت به شرق راه زمینی پیش روی صادرات کالای چینی را ببندد تا ناتو بتواند خود را به دریای مازنداران، آسیای میانه و به مرزهای چین و روسیه برساند، این موارد تهدیدات بالقوه و بالفعلی به شمار میورند که چینیها به خوبی متوجه آن هستند. اگر چین در این فرصت طلایی با کمترین هزینه نتواند ایفای نقش کند چه در بعد سیاسی و پشتیبانی و جنبههای مختلف حقوقی حتی در صورت نیاز کمک نظامی به محور مقاومت نداشته باشد حتما متحمل هزینه بسیار سنگینی میشود چرا که آمریکاییها از اهرم تجارت علیه چین استفاده میکند تا چینیها را منفعل و بیطرف کنند. امیدواریم رئیسجمهور چین در سفر به آمریکا متوجه این محورها و سلسله اقدامات آمریکا و غرب باشد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای ابوالفضل ظهرهوند؛ کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل بینالملل
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #جنگ_اوکراین
✅ خشمگین از غزه، نا امید از اوکراین!
🔶 همزمان که توجه دنیا معطوف به جنگ غزه است، در جبهه اوکراین روسها پیشروی های خزنده و ملموسی داشته اند. کاخ سفید بیش از اسرائیل مایل است به اوکراین کمک کند و جنگی که برایش آمادگی و برنامه بیشتری داشته است را مدیریت نماید اما سیاست های افراطی نتانیاهو، تعرض هایی که به قدس شریف صورت میگرفت، فشار بیش از حدی که به فلسطینی ها در کرانه باختری وارد می آمد، زندگی دشوارِ تحت محاصره اهالی غزه و خشم مقدسی که بیش از ۷۵ سال در دل فلسطینیان وجود داشت به ناگاه طوفان الاقصی را رقم زد.
🔶 درست در زمانی که آمریکا سعی داشت مناطق دیگر جهان از جمله آسیای غربی را مدیریت کند تا با فراغ بال بیشتری به اوکراین رسیدگی نماید، به یک باره خود را در میان چالشی جدید پیدا کرد که اساسا رغبتی به پرداختن به آن ندارد. تیم بایدن معتقد به ادامه حمایت از جبهه اوکراین است، اما بخش اعظمی از ساختار قدرت در ایالات متحده اسرائیل را اولویت آمریکا میداند؛ این اختلاف نظر را در تخصیص بودجه های حمایتی میشود دید.
🔶 مجلس نمایندگان میگوید اوکراین اولویت نیست و بهتر است به اسرائیل رسیدگی اورژانسی شود، ولی کاخ سفید میگوید با کمک به اسرائیل اگر قرار باشد اوکراین نادیده گرفته شود مخالف است. واقعیت را اگر از دریچه منافع آمریکا نگاه کنیم، به نظر میرسد تیم بایدن نگاه معقول تری به ماجرا دارد. شکست در اوکراین و پیروزی روسیه آغاز گذر از دنیای تک قطبی و قدرتنمایی بلوک شرق محسوب میشود؛ این اتفاق در حال وقوع است و حوادث غزه به آن سرعت داده است!
🔶 بایدن با توجه به لابی قدرتمند صهیونیسم در آمریکا و حمایت سنتی ساختار قدرت از اسرائیل مجبور است نشان دهد حامی تلاویو است و حتی در مخالفت با رژیم صهیونیستی به شدت احتیاط میکند تا مبادا گزندی به او برسد، اما واقعیت این است که کاخ سفید این روزها نتانیاهو را یک مزاحم بزرگ میداند!
🔶 مزاحمی لجباز که هم بخش اعظمی از قدرت نظامی آمریکا را معطل خود کرده، هم هزینه های هنگفتی روی دست واشتگتن گذاشته، هم اشراف آمریکا بر اوکراین را تقلیل داده، و هم صهیونیسم و آمریکا را به معنای واقعی در جهان بدنام کرده است؛ کسی که علیرغم این همه هزینه نه جنگ را متوقف میکند و نه حاضر است از اریکه قدرت پایین بیاید.
🔶 اینکه گفته میشود روسیه در مناطق بیشتری از اوکراین پیشروی داشته، سیاست های آمریکا در آفریقا زیر ضربه رفته، و یا در غرب آسیا ایالات متحده متحمل تلفات و خسارات میشود، همگی هزینه هایی است که نتانیاهو روی دست آمریکا گذاشته است.
🔶 دقیقا به همین دلیل است که مقاومت غزه اهمیت پیدا میکند و لازم است حماس با چنگ و دندان هم که شده قدرت عملیاتی خود را حفظ کند؛ زیرا فرسایشی شدن جنگ در فلسطین فقط اسرائیل را زمین نمیزند، بلکه تهدیدی واقعی برای آمریکا نیز به حساب می آید. مقاومت غزه یک مقاومت تعیین کننده و سرنوشت ساز است.
🔶 شاید گفتن این حرف چندان زیبا به نظر نیاید ولی باید بگویم هرچقدر نتانیاهو لجاجت بیشتری کند و آمریکا هم در کنار زدنش تعلل بیشتری نماید نه تنها به نفع غزه و فلسطین است که حتی به نفع دنیا خواهد بود؛ محور مقاومت این را خوب فهمیده است و به زیبایی مدیریت مینماید!
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه #معنویت
#نشریه #خط_حزب_الله
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #حقوق_بشر
#زن #جامعه_اسلامی
✅ استقامت ملت فلسطین؛ افشاگر دروغ و جنایت رژیم کودککش
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_ شماره ۴۱۹.pdf
3.48M
#ولایت_فقیه #معنویت
#نشریه #خط_حزب_الله
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #حقوق_بشر
#زن #جامعه_اسلامی
✅ استقامت ملت فلسطین؛ افشاگر دروغ و جنایت رژیم کودککش
🔶 گزارش هفته این شماره خطحزبالله، با اشاره به دروغپردازیهای متعدد رژیمصهیونیستی از جمله فرافکنی در مسئولیت حمله به بیمارستان المعمدانی و ادعاهای کذب متعدد برای توجیه حمله به بیمارستان شفا و همچنین ادعای سراسر کذب خبرگزاری رویترز در مورد محتوای دیدار آقای اسماعیل هنیه با رهبرانقلاب اسلامی، نقشه صهیونیستها برای فریب افکار عمومی در جهت سرپوش گذاشتن بر روی جنایات خود علیه ملت مقتدر و مظلوم فلسطین را بررسی کرده است.
🔸 «عظمت زنانه، روایت مجاهدانه» عنوان مطلبی است که در آستانه سالروز ولادت حضرتزینب(س) و روز پرستار، مروری بر صبر و استقامت و رسالت ایشان در جهاد تبیین بر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای داشته است.
🌷 شماره این هفته خطحزبالله به روح مطهر پرستاران و کادر درمان و نیروهای امدادی شهید در غزه، تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۴۱۹
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#دشمن_شناسی
#رسانه #حقوق_بشر
✅ جنایات بیپایان در بیمارستان شفا/ کودککشی سیستماتیک صهیونیست ها
🔰 قسمت اول
🔶 سکوت سازمانهای بینالمللی در برابر تشدید جنایات رژیم اشغالگر قدس در شهر غزه، خصوصا بیمارستان شفا بهتآور و غیرقابل توجیه میباشد. اگرچه دولتهای اروپایی و آمریکا با سانسور این جنایت مطلق یا وارونهنمایی آن، درصدد تحریف واقعیات جاری در فلسطین هستند، اما تردیدی وجود ندارد که سازمانهای بینالمللی نیز در این وقاحت بیشرمانه سهیم هستند. آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد یکی از این متهمان محسوب میشود. فردی که رسما نسبت به برخی انتقادات ساده صهیونیستها از خود بابت موضعگیری نرم در محکومیت حوادث غزه نیز هراسان است!
🔶 ارتش رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر به جنایت و عملیات مستمر خود در داخل بیمارستان الشفاء در نوار غزه ادامه داده است. رژیم اشغالگر قدس مدعی شده است که حماس از این بیمارستان به عنوان پایگاه نظامی استفاده میکند، هر چند که چنین ادعایی از سوی منابع گوناگون رد شده و حتی به گفتۀ سازمان ملل دو هزار و سیصد غیرنظامی، اعم از بیماران، کارکنان پزشکی و آوارگان فلسطینی در این بیمارستان مستقر هستند. در چنین وضعیتی، رسانههای غربی ترجیح میدهند به جای تمرکز بر جنایت محض صورت گرفته از سوی صهیونیستها، بر روی موضوعات انحرافی و کم اهمیت متمرکز شوند. این اقدام در راستای مهندسی افکار عمومی جهان صورت گرفته است. با این حال حضور گسترده و بی سابقه مردم دنیا در تظاهرات لندن و دیگر شهرهای اروپایی به وضوح بیانگر شکست این تاکتیک وقیحانه سیاستمداران و رسانههای غربی محسوب میشود.
🔶 دروغپردازی صهیونیستها
برغم تکذیب وزارت بهداشت سازمان حماس، ارتش رژیم اشغالگر و کودککش صهیونیستی میگوید که در بیمارستان الشفاء سلاح و مهمات و تجهیزات نظامی سازمان حماس را یافته است! جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، سازمان حماس را به دلیل پنهان کردن یک مرکز فرماندهی نظامی در زیرزمین بیمارستان الشفاء به جنایات جنگی متهم و ابراز اطمینان کرد که سرویسهای اطلاعاتی آمریکا پرده از این "جنایات" برخواهند داشت! با این حال، جو بایدن از اسرائیل خواست که عملیات خود را در بیمارستان الشفاء با احتیاط بسیار دنبال کند. اظهارات بایدن نشان میدهد که وی و دولت متبوعش کماکان مسئولیت عملیات رژیم صهیونیستی را در نوار غزه بر عهده دارند و اصرار آنها بر بمباران بیمارستان شفا نیز در همین راستا قابل ارزیابی است. جو بایدن طی هفتهها و روزهای اخیر شدیداً بابت حمایت از کشتار کودکان غزه مورد شماتت و خشم افکار عمومی کشورش و دنیا قرار گرفته است. اخیراً (در پانزدهم نوامبر) شورای امنیت سازمان ملل برای اولین بار از آغاز جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، سکوت خود را شکست و خواستار وقفه در جنگ برای ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه شد. متن شورای امنیت سازمان ملل با دوازده رأی موافق به تصویب رسیده است.
🔶 وضعیت در بیمارستان شفا به اندازهای بحرانی و غیر قابل تصور است که حتی امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه که از اصلیترین حامیان اروپایی رژیم کودککش صهیونیستی محسوب میشد، تحت تاثیر خشم افکار عمومی کشورش ناچار شده است بمباران زیرساختهای غیرنظامی غزه توسط رژیم اشغالگر قدس را محکوم کند. به گزارش دفتر امور بشردوستانۀ سازمان ملل از پنجم نوامبر تاکنون حدود دویست هزار فلسطینی ناگزیر از ترک شمال غزه شدند که اینک به تلی از ویرانی بدل شده است. ضمن آنکه بنابر اذعان سازمان ملل متحد، نوار غزه به قبرستان نوزادان و کودکان تبدیل شده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سعید سبحانی
🆔 @tahlil_shjr