⭕️اگر من جای حمید حسام بودم
(چند خط پیرامون کتاب خداحافظ سالار)
🔺خداحافظ سالار، طبق معمولِ روایت های زنانه مدل روایت جزئی نگرانه، عاطفی و البته تک بعدی است. قاعدتا توقعی جز این هم نمی توان از یک زن داشت آن هم همسر شهیدی که مردش برایش سراسر عشق و عاطفه بوده است؛ البته این نوع نگاه یک نقطه قوت زنانه می باشد و محقق می تواند از این نقطه قوت برای غنی سازی اثر خود استفاده کند. من اگر جای حمید حسام بودم از همین ظرفیت زنانه گویی و جزئی نگرانه استفاده می کردم و ابعادی به جز ابعاد شخصی و خانوادگی شهید همدانی را از دل صحبت های همسر ایشان استخراج می کردم.
🔺البته بی انصافی است اگر خرده روایت های کتاب پیرامون ابعادی کمتر شنیده شده چون نقش آفرینی سردار همدانی در جمع کردن فتنه ۸۸ و مظلومیت سپاه و بسیج در فتنه، راه اندازی دفاع وطنی(بسیج مردمی) در سوریه و رساندن نفرات آن از هیچ به مرز ۱۵۰ هزار نفر توسط سردار همدانی، برنامه های بین المللی سپاه به خصوص در آفریقا را نادیده بگیریم، اما همین ها هم می توانست به جای اینکه خرده روایت باشد جای خود را در بین روایات اصلی کتاب پیدا کند.
من اگر جای حمید حسام بودم بار دیگر به سراغ سردار همدانی می رفتم اما این بار با نگاه به خرده روایت های فوق.
🔻پ ن: علی الحساب فارغ از محتوای شخصی کتاب که البته خواندنش برای شناخت سبک زندگی یک سردار پاسدار مردمی و تغییر نگرش ها نسبت به سپاه خالی از لطف نیست، دقت در خرده روایات کتاب می تواند در اصلاح نگرش برخی ها نسبت به بحران سوریه تغییر ایجاد کند و ادعای ناجوانمردانه توسعه طلبی منطقه ای ایران در سوریه را پاسخ دهد.
ضمنا قهرمان کتاب می تواند به عنوان یک الگوی موفق فعالیت مردمی در داخل و خارج مرزها مورد کنکاش قرار گیرد، قهرمانی که توانسته است در سوریه از مردمی که فکر می کردند پاسداران ایران در پی سهم خواهی به کشورشان آمده اند یک بسیج مردمی ۱۵۰هزار نفری تحت عنوان دفاع وطنی را تشکیل دهد که جنگیدن تحت فرماندهی پاسداران ایرانی برایشان به افتخار تبدیل شده است.
✍ #علی_اصغر_مرتضایی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حسن روحانی رئیس جمهور: خوشحالم از اینکه دولت به قولهایی که به مردم داده بود، "خدا را شکر" عمل کرده و شرمنده مردم نشد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️آیا میدانید فلاحت پیشه با شیر یا خط رییس کمیسیون امنیت ملی شده؟
در جلسه امروز کمیسیون ذوالنوری و فلاحت پیشه هرکدام ۹ رای و بروجردی ۵رای داشته. لذا بین فلاحت پیشه و ذوالنوری قرعه کشی میکنن
سید سجاد اصفهانی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
🔺بنظر میرسد پس از منع مجلس از تصویب CFT توسط حضرت آقا که مانع تکمیل لوایح خائنانه #FATF شد، نفوذیهای #آشنا دست بکار شدهاند تا با ایجاد التهاب در ارز و بازار و توچالگردی به مردم کجدهنی کرده و فشار روانی را تشدید کنند تا حاکمیت مجبور به پذیرش FATF و در نتیجه #برجام_منطقهای شود
#امید_نیکو
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️امکان یا امتناع فساد سیستمی در جمهوری اسلامی!
🔺ماجرای ویلای لواسان با همه ی تلخی ها و اثرات بدی که داشت، مصداق خوبی برای ارزیابی سطح آزادی بیان و امکان مبارزه با فساد در جمهوری اسلامی و دوران قبل از آن و حتی سایر رژیم های سیاسی است.
یک تشکل دانشجویی بدون وابستگی سیاسی و جناحی به قدرت و بدون هرگونه ترس و دلهره، به ماجرای ویلای یکی از عالی ترین مقامات نظامی ورود می کند و پس از مدت کوتاهی ویلا پس گرفته می شود. این مسئله را مقایسه کنید با دوران پیش از انقلاب که حتی تصور انتقاد به مسئولی آن هم با این سابقه و درجه محال بود، چه مانده به اینکه یک تشکل مستقل بخواهد اولتیماتوم بدهد گه اگر ویلا را تخلیه نکنید، فلان کار را انجام می دهیم.
🔺شاید گفته شود؛ اصلا در نظام اسلامی نباید چنین اتفاقی رخ دهد و ما انقلاب کردیم که چنین مناسباتی از بین برود؛ نکته درستی است! اما فعلا روی سخنم با کسانی است که دائم جمهوری اسلامی را با قبل از آن مقایسه می کنند و می گویند چه فرقی بین زمان طاغوت با جمهوری اسلامی است؟ آن زمان فساد بود الان هم فساد هست!
🔺 نکته اینجاست که در آن زمان هم فساد بود و هم خفقان و هم اینکه راس رژیم و حکومت خودش فاسد بود و این فساد به صورت رسمی و سیستمی از بالا به پایین توصیه و تزریق می شد. اما در جمهوری اسلامی اگر فسادی رخ می دهد، فردی است و اولین کسانی که دست به افشای آن می زنند و به مبارزه علمی و عملی می پردازند، همین بدنه ی اجتماعی و معتقد به نظام هستند. ضمن اینکه برعکس دوران طاغوت که فساد از بالا به پایین تمامی دستگاه ها و سیستم حکومتی را فرا می گرفت، اکنون انگیزه و شوق مبارزه با فساد است که از راس حکومت به بدنه ی جوان و دانشجو و سیستم حکمرانی تزریق می شود و این کلیدی ترین نکته ای است که امید به اصلاح را در دلهای معتقدین به نظام اسلامی زنده نگه می دارد و اساسا جنبش عدالتخواه که امروز پرچمدار عدالتخواهی دانشجویی است، بر اساس دغدغه ها و مطالبات رهبری درخصوص مبارزه با مفاسد و تزریق همین روحیه از راس حکومت به بدنه ی اجتماعی شکل گرفته است.
🔺یعنی سربازان و دلبستگان رهبری انقلاب پیشرو تر از همه ی جناح ها و تشکل ها و جریانات چپ و راست در خط مقدم مبارزه با مفاسد قرار دارند و اتفاقا مطالبه از فردی که روزی عالی ترین مقام نظامی و یکی از منصوبین رهبرانقلاب بوده و هست نیز طبق فرمایش خود رهبری صورت گرفته که می فرمایند:«هیچ کس به عذر به انتساب به رهبری از حساب کشی مصون نیست» و این اصلی ترین تفاوت نظام سیاسی مبتنی بر فقاهت و عدالت با سایر نظام های سیاسی است، که اساسا امکان فساد سیستمی و حکومتی را در جمهوری اسلامی منتفی می سازد
✍ #علی_جعفری
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
🔺خانم جنیفر فولر ، الان معاون رییس FATF است و به زودی رئیس بعدی FATF خواهد شد.
این خانم دستیار معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور اطلاعات مالی و تروریسم هم هست.
بسیاری از مقامات وزارت خزانه داری آمریکا همزمان در FATF هم مشغول به کار هستند!
🔺اینجا هم نسبتFATF و وزارت خزانه داری آمریکا را میشه دید.
🔹همان اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ریشه یابی حسن روحانی از افزایش قیمت دلار: مشکل کجاست؟!
مشکل عدم مشورت، مشکل خود شیفتگی،مشکل بی ثباتی هاست/7 خرداد92
🔹قیمت دلار به بالاترین قیمت خود در طول تاریخ رسیده است
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️احساس بی عدالتی بدتر از بی عدالتی است
#هفته_قوه_قضاییه
🔺قوه قضاییه برای برقراری عدالت چالشهای عینی و ذهنی گسترده ای پیش روی خود دارد. کارشناسان بسیاری به چالشها و مسائل فنی و عینی دستگاه قضا برای برقراری عدالت اشاره کرده اند. اما اینجا به اجمال برخی نکات را درباره مهمترین چالش ذهنی پیش روی قوه قضاییه یعنی شیوع «احساس بی عدالتی» در میان مردم به اجمال به بحث می گذارم.
🔺احساس بی عدالتی مساله ای ذهنی است و با مساله عینی اجرای عدالت متفاوت است. چه بسا در پرونده ای حتی عدالت اجرا می شود ولی به دلیل زمینه های ذهنی ذینفعان پرونده احساس می کنند به حق خود دست نیافته اند. این احساس نارضایتی اغلب اوقات خارج از مساله خود پرونده هاست و به تصویر قوه قضاییه به عنوان پناه مردم در دادستانی از زورگویان و غاصبان باز می گردد. از این نظر مهمترین رسالت قوه قضاییه اصلاح تصویر خود در برقراری عدالت است.
🔺 این احساس بی عدالتی ممکن است از کژکارکرد های خواسته و ناخواسته قوه قضاییه یا عدم شفافیت در روند دادرسی نشات گرفته باشد.
🔹به عنوان مثال اگر مردم احساس کنند که قوه قضاییه در برخورد سخت گیرانه و بدون مماشات با دانه درشت ها و مسئولان متخلف در نهادهای لشکری و کشوری مصمم نیست و هر چقدر فرد متخلف به راس هرم قدرت نزدیک تر باشد برخورد با او سخت تر می شود اما در مقابل با اقشار و اصناف ضعیف مردم از قبیل کارگران و زنان و دانشجویان و... با حلم و مدارا برخورد نمی شود و برخی از این اقشار بخاطر اعتراض به حقوق عقب افتاده کارگران یا گسترش خصوصی سازی در آموزش یا اسراف در هزینه های تبلیغات انتخاباتی یک امام جمعه محکوم می شوند احساس بی عدالتی در جامعه شایع می شود.
🔺همچنین در حکم دادن باید به زمینه های اجتماعی وقوع جرم توجه کرد. افراد متمولی که با حقوق میلیونی دست به احتکار، اختلاس ، تخلف و رشوه می زنند و حوزه تاثیر آن ها گاه یک جامعه گسترده ملی است با اقشار ضعیفی که بخاطر محرومیت و فقر اقتصادی دست به اعمال خشن یا سرقت می زنند تفاوت عمده ای دارند اما شدت عمل بیشتر پلیس و قوه قضاییه با گروه دوم باعث ایجاد بی اعتمادی به دستگاه قضا می گردد.
به عنوان مثال وقتی مدیران بی لیاقت و محتکران سکه و ارز که کل سلامت روانی جامعه را خدشه دار می کند و با ایجاد تلاطم اقتصادی بسیاری از خانواده ها را به خاک سیاه می نشانند توسط مدعی العموم تحت پیگیرد قرار نمی گیرند و یا آنگاه که شناسایی و محکوم می شوند آبروی آنها حفظ می شود ولی در عوض مجرمان خرده پای طبقات پایین در جامعه گردانده می شوند احساس بی عدالتی در میان افکار عمومی شیوع می یابد.
🔺بسیاری از افراد و اصناف و نهادهای اجتماعی فراتر از نفع شخصی دغدغه عدالت دارند که می توانند چشم مدعی العموم برای برخورد با فساد و تباهی باشند اما عدم تعامل مثبت قوه قضاییه با این افراد، گروه ها و نهادهای اجتماعی و عدم اعتنا به گزارش هایی که این افراد و گروه ها به قوه قضاییه ارائه می دهند یا اینکه همچون و همعرض دیگر شکواییه ها با آن برخورد کردن، تصویر نامناسبی از قوه قضاییه در میان افکار عمومی بر می سازد و به احساس بی عدالتی دامن میزند!
🔺احساس بی عدالتی همچنین ممکن است ناشی از عدم شفافیت قضایی باشد. یکی از زمینه های بروز این احساس بی عدالتی عدم شفافیت در نظام قضایی است. در واقع پایبندي به اصل عدالت علنی مستلزم آن است که فرایند دادرسی از شفافیت لازم برخوردار باشد، بدین معنی که عدالت مادامی که رؤیت نشود، محقق نشده است. این شفافیت را می توان در سه وهله مهم دانست: در پیش از برگزاری دادگاه، برگزاری دادگاه و بعد از اعلام حکم.
🔺علنی سازی دادگاه و نیز آرای قضات یکی از مهمترین تمهیدات برای نظارت بر قاضی و نیز ایجاد احساس عدالت است. اگر فرایند دادرسی و نحوه استدلال قاضی به صورت واضح و آشکار در پیش روی افکار عمومی قرار داشته باشد "محکوم" نیز امکان فرار تبلیغاتی از حکم صادره را نخواهد داشت. امروزه در اکثر کشورها با ایجاد یک «سامانه اینترنتی» تمام پروندههایی قضایی که مورد رسیدگی قرار گرفتهاند - به صورت آزاد و رایگان - در دسترس افکار عمومی گذاشته میشود تا شرح حال پرونده و شیوه «استنتاج قاضی» در معرض بررسی و قضاوت عموم قرار گیرد.
🔺یکی دیگر از چالشهای قوه قضاییه عدم پاسخگویی سریع و به موقع به افکار عمومی است. اگرچه خوشبختانه در دوره جدید قوه قضاییه صاحب سخنگو شد اماعدم پاسخگویی به موقع به شبهه ها در پرونده های در حال پیگیری در قوه قضاییه با عث ایجاد شکاف رسانه ای و موج سواری اپوزسیون داخلی و خارجی بر این شکاف اطلاع رسانی می شود. در واقع به نظر می رسد قوه قضاییه نسبت به اقناع افکار عمومی نسبت به احکام خود بسیار بی مبالات و بی توجه است و این مساله علاوه بر تبعات سیاسی به احساس بی عدالتی دامن می زند
✍ #میثم_مهدیار
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #رحیم_پور ازغدی: 20 نفر از مفسدین اقتصادی را در نماز جمعه شلاق بزنید، 20 نفر از اینها را تیرباران کنید، ببینید چگونه یأس مردم برطرف میشود
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️از تجربه #برجام تا تجربه #جام/بخش اول
🔹 #سیاست و #اقتصاد دو حوزه ای هستند که همواره تاثیرگذاری بالایی در عرصه #ورزش و به ویژه #فوتبال داشته اند و ماهیت این این تاثیر و نتایج مثبت یا منفی آن نیز در معرض بحث های بسیاری قرار داشته است. در مقابل به نظر می رسد #فوتبال نیز می تواند درس هایی برای #سیاست و #اقتصاد داشته باشد که تا کنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است. #جام_جهانی به عنوان آینه تمام نمایی از فوتبال جهان و به ویژه عملکرد تیم ملی کشورمان در این مسابقات نیز از جمله صحنه هایی است که می تواند به شکل گیری نگاه ما در عرصه اقتصاد و سیاست کمک کند.
🔻 #باور_به_خود : #تجربه حضور کشورمان در مسابقات #جام_جهانی نشان داد، اگر توانایی ها و ظرفیت های خودمان را همانند نیمه دوم بازی در برابر #اسپانیا و بازی در برابر# پرتغال باور کنیم، توان به چالش کشیدن #قوی_ترین مدعیان #ابرقدرتی جهان را داریم و اگر همانند 20 دقیقه اول بازی با #مراکش در برابر رقیب مرعوب باشیم، در مقابل کشورهای #ضعیف و #متوسط نیز ناچار از #انفعال خواهیم بود. اگر فوتبالیست های ما همانند سیاستمداری که در وسط میدان #مذاکره سیاسی با دشمن گفت «#آمریکا با یک بمب می تواند کل سیستم #دفاعی ما را نابود کند» این باور را داشتند که #اسپانیا و #پرتغال با یک حمله می توانند سیستم دفاعی ما را نابود کنند و یا حرف های آن #گزارشگر #صدا_و_سیما که بلافاصله بعد از قرعه کشی #جام_جهانی به کنایه پیشنهاد کنار کشیدن ایران از جام جهانی را مطرح کرد و بعد از چند دقیقه از بازی اول تیم کشورمان نیز آرزوی تمام شدن بازی را مطرح می کرد، را مبنای باور خود قرار می دادند، احتمالا در #جام_جهانی نتیجه ای فاجعه بارتر از برجام برای کشورمان رقم می خورد.
🔻#عزت_آفرینی چالش در برابر ابرقدرت ها : آنچه باعث دیده شدن ایران و تحسین جهانیان از نوع حضور کشورمان در عرصه جهانی فوتبال شد، نه آنچنان که جامعه شناس #تئوری_پرداز دولت در مقاله اش نوشت در کنار بزرگان قرار گرفتن که به #چالش کشیدن و #ایستادگی عزتمندانه در برابر قدرت های بزرگ جهان بود. فوتبالیست های ایرانی نشان دادند نتیجه را میدان مبارزه #جنگیدن مشخص می کند نه #خندیدن. آن ها هدف خود را #برد قرار دارند و نه #برد-برد و همین مساله ای بود که تحسین #جهانیان و مردم کشورمان را برانگیخت.
🔻اتکا به ظرفیت های داخلی: کشوری مانند #قطر در سال های اخیر با جذب فوتبالیست های توانمند سایر کشورها و تغییر تابعیت آن ها سعی در تبدیل شدن به قدرت اول فوتبال #آسیا داشت. سیاستی که برای این کشور نتیجه ای جز ناکامی در برنداشت. حتی اگر این سیاست در زمین مسابقه نتیجه نیز می داد هرگز نمی توانست مولد #هویت_ملی و #پیشرفت پایدار برای آن باشد. در مقابل سیاست ایران در فوتبال بر استفاده از ظرفیت های #داخلی قرار داشته است و البته در این مسیر شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های ایرانی که در سایر کشورها مشغول بوده اند، نیز بخشی از این پروژه بوده است
✍ #میثم_ظهوریان
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️شاهکار قراردادهای قابل فسخ در دولت مدعی حقوقدانی
🔺در چند هفته گذشته چند شرکت بزرگ خارجی و البته عمدتاً اروپایی مانند شرکت توتال، سیتروئن، رنو، ایرباس و بویینگ و... قراردادهایی را که طی ۲ سال اخیر (پس از توافق برجام) با ایران منعقد کرده بودند به شکل یکطرفه فسخ کردند.
🔺سؤال این است که این شرکتها چگونه توانستند با یک اقدام خبری و اعلام در رسانههای خارجی قراردادهای خود با ایران را به شکل یکطرفه فسخ کنند؟
🔺آیا آنها برطبق قرارداد این امکان را داشتهاند که هر زمان که تشخیص دادند آن را به شکل یکطرفه فسخ کنند؟
🔹با اقدام توتال و شاید دیگران معلوم شد که ضمانت پیشبینی شده به هیچ وجه بازدارنده نبوده عملاً سرمایهگذاری آنها را به خطر نینداخته است و به همین دلیل خیلی سبکبال بار خود را برداشتند و رفتند.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
تریبون مستضعفین
⭕️از تجربه #برجام تا تجربه #جام/بخش اول 🔹 #سیاست و #اقتصاد دو حوزه ای هستند که همواره تاثیرگذاری بال
⭕️از تجربه برجام تا تجربه جام/بخش دوم
🔻فاصله جریان #روشنفکری با واقعیت و مردم: جامعه #روشنفکری و جریان #غربزده حاکم بر دانشگاه های ایران سال ها است که نظریه #ضد_مشارکت بودن و فقدان روحیه کار جمعی ایرانیان را به عنوان اصلی بدیهی در شناخت جامعه #ایران تلقی می کنند و عدم موفقیت ایران در ورزش های گروهی را شاهد این #نظریه می دانند. امروز البته فقط #فوتبال ایران نیست که #غیر_علمی بودن این نظریه را اثبات کرده است. قرار داشتن #والیبال کشورمان در بین 10 تیم برتر دنیا، جایگاه #فوتسال و #فوتبال_ساحلی ایران بین چهار تیم اول جهان و قهرمانی ورزشکاران #زن ایرانی در #فوتسال آسیا همه نشانه هایی از غیر علمی بودن این نظریه بدیهی تلقی شده در جامعه روشنفکری هستند. چه آن استاد دانشگاه #اصلاح_طلبی که گفته بود از باخت تیم ملی #خوشحال می شود و چه جناب مردم شناس #اصولگرایی که متکبرانه معتقد بود ایرانی ها شایسته #تحقیر هستند و در مسابقات جام جهانی نیز #اسباب_بازی سایر تیم ها خواهند بود و #حقیرانه حذف خواهند شد، هر کدام می توانند نمادی از #خودباختگی جامعه روشنفکری ایرانی و دوری آن از عامه مردم و #واقعیت_اجتماعی باشند.
🔻ایستادگی راهکار مقابله با #تحریم ها: #تحریم_ها تیم ایران را از بازی های تدارکاتی مناسب محروم نمود. امکان کسب درآمد از فروش لباس های این تیم را از بین برد. حتی شرکت #نایک نیز از تامین کفش ورزشکاران ما سرباز زد. فوتبالیست های ما می توانستند با گره زدن #سرنوشت خود به تحریم ها دست از تلاش و استواری و استقامت در برابر رقبا برداشته، آب خوردن خود را نیز منوط بر رفع تحریم ها دانسته و صرفا بر رفع تحریم ها #تمرکز کنند. راهکاری که در عرصه #سیاست و #اقتصاد توسط دولت تجربه شد و 5 سال ظرفیت کشور را معطل خود نگه داشت. اما این تیم با پذیرش شرایط تحمیل شده بر خود سعی در ایجاد #بهینه #بهره_وری در برابر رقبا در شرایط موجود نمود. این مسیری بود که رقبایش را نیز وادار نمود که قدرت ایران را به رسمیت شناخته و با احترام و عزت در مورد این تیم صحبت کنند.
🔹تجربه ای که در عرصه #سیاست_خارجی در قالب برجام برای کشورمان به دست آمد، حاصلی جز #آشفتگی حاکم بر #اقتصاد، افزایش تحریم ها، تحقیر ملت ایران توسط دیگران، جری تر شدن دشمنان و در مجموع ناکامی و شکستی سنگین نداشت. در مقابل تجربه #فوتبالیست های کشورمان علاوه برنمایش قدرت و اقتدار ایران، #شادی و #عزت_نفس را برای ملت ایران در پی داشت. در آینده نیز این انتخاب در اختیار ما است که در عرصه های مختلف کدام مسیر را برای پیشرفت کشورمان برگزینیم.
✍ #میثم_ظهوریان
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
@teribon.mp3
3.08M
⭕️سخنرانی کمتر شنیده شده از #شهید_بهشتی
🔹جنگمان با ابرقدرتها تمام عیار است، اما لاس نمیزنیم
🔹ما روی پای خودمان بدون تکیه به غول های دنیا می ایستیم
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
⭕️متنی خواندنی به قلم #شهید_بهشتی
🔺ما #بی_شناسنامه نیستیم؛ ما ساده نشینان کاخ ویرانه فقر و فناییم
🔹ما بی شناسنامه نیستیم، ما از مردم جدا نمی باشیم؛ ما بی شناسنامه نیستیم، اولاد زجر کشیده آل عبا (ع)، فرزندان زندان های بی نام و نشان و حبس ها و دخمه های فراموشی.
🔹ما بی شناسنامه نیستیم، اهل قنوتیم، ساکن دهستان نیایش و بچه جنوب عشقیم، کبوتران قباپوشی که بال در خون شهیدان کربلا نهاده ایم و عمری بر شاخه ها مرثیه خوان ذبح بنی آدم، ما از امتزاج دو ایمان بدوی روستایی از تصادم دو عدم ساده بوجود آمده ایم، با هیچ کس هیچ فرقی نداریم و نمازمان را اول وقت می خوانیم.
🔹ما محصول آن لحظاتی هستیم که خسته از بیل و رنجور از داس، خیمه دعایی برافراشته اند، ما ساده نشینان کاخ ویرانه فقر و فناییم؛ پنجره هایی که رو به سوی افق سبز توکل باز می شوند؛ ما مثل کتابی در هر گوشه خاک و در هر لحظه از روزگار باز می شویم و دیگران را از خود باخبر می کنیم؛ ما مثل وضو ساده و پاکیم؛ عین اقطار بی آلایش و معصومیم؛
🔹ما را می شود در هر گوشه مسجد پیدا کرد؛ در هر جنسی جستجو نمود با هر دردی دریافت؛ ما مثل تلاوت غمگینیم، مثل تکبیر حالت خنجر داریم و دوستان ما شیران روز و پارسایان شب هستند. از نوح به بعد تا کربلا و هویزه و تا هویزه حضور داریم، پشت هر سنگی روییده ایم، با هر بوته ای رسیده ایم، بر هر شاخی بر داده ایم؛ ما در این آب و خاک سبز می شویم؛ ما بی شناسنامه نیستیم.
✍ #سید_محمد_حسینی_بهشتی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقتی از داعش وطنی حرف می زنیم از چه چیزی می گوییم؟
🔺روایت شاهد عینی از جنایت هولناک #منافقین
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رئیس جمهوری که درد مردم رو میبینه ولی کاری نمیکنه غیرت نداره، وزیر دولت مردم رو خر فرض کرده!
🔹اولین گزارش مردمی از اعتصاب بازار تهران
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️سه بیراهه سقوط دولت، نظام و ایران!
🔺در شرایط ویژه امروز ایران چاره واقع بینانه و منطقی، اصلاحات #انقلابی با شبکه انقلاب های در هم تنیده علمی و عملی در همه ساختارهای جمهوری اسلامی ایران فارغ از دولت ها و مسئولان خاص است. البته قطعا مطالبه #قاطعیت های کلیدی توسط همه مسئولین از رهبر انقلاب تا رؤسای قوا و سایر نهادها، انتظارات طبیعی و معقول است اما برکناری اجباری #دولت و رئیس #جمهوری که با 24 میلیون رای انتخاب شده و همچنان طرفداران قابل توجهی دارد که یا به بهبود وضعیت امیدوارند و یا هنوز این ایده و جریان را به سایر گزینه ها ترجیح می دهند! یا ریشه اصلی مشکلات را خارج از دولت جستجو می کنند و البته با توجه به هجمه های کم سابقه دشمنان خارجی علیه کشور و ملت ایران، منطقی به نظر نمی رسد. طبیعی است که روحانی با یک سخنرانی انقلابی نشده و نخواهد شد اما تحمیل #اصلاحات_انقلابی و تحمل #حمایت_انتقادی از #دولت_قانونی لازمه صیانت از #اسلامیت و تبعیت از #جمهوریت نظام است.
🔺 فرار خرده جریانات مختلف از کمک به دولت و سایر ساختارها با کشف و اجرای #راه_حل های تخصصی کاربردی که نیازمند مطالعه و مطالبه و مبارزه و اجرا و اصلاح است، ریشه در خشم انتقادی، خطای تحلیلی، شتاب زدگی، راحت طلبی، منفعت جویی یا قدرت خواهی فردی و جناحی دارد. توسل به #راه_منحل های توهمی بیراهه است؛ چه #جمهوری ستیزی با سقوط دولت توسط #غیرانقلابی هایی مثل برخی از نواصولگراها و کهنه اصلاحطلبان، چه #جمهوری_اسلامی ستیزی با سقوط دولت و نظام توسط #انقلابی_نما هایی مثل برخی از بهاری ها و چه #جمهوری_اسلامی_ایران ستیزی با سقوط دولت و نظام و ایران توسط #ضدانقلاب هایی مثل منافقین و سلطنت طلب ها!
🔻 امروز ایران دچار شبکه ای از مسائل و مشکلات است: اختلال در ذهنیت اکثریت مسئولان و غیرمسئولین، #سوءمدیریت_اقتصادی دولت، #بی_عدالتی_اجتماعی فزاینده، #فساد اقتصادی در بخش های مختلف، ضعف شفافیت و شبهه #ناکارآمدی و بی عدالتی در بخش های غیردولتی مانند سپاه و آستان قدس و بنیاد مستضعفان و...، ضعف های بسیار در عملکرد قوای قضائیه و مقننه، ضعف آزادی های سیاسی و اجتماعی، نابرابری فرصت های اقتصادی، رانت و آقازادگی و تولد و رشد یک #طبقه_مرفه_جدید، #هجمه کم سابقه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از سوی دشمنان و #تهدید خصمانه منافقین جلاد و...
🔺 برای حل این مسائل باید شبکه راهبردها و راهکارهای ویژه ای فهم و عملیاتی شود، برخی راهبردهای کلی صرفا برای نمونه از این قرارند: تلاش مضاعف برای #شناخت دقیق نقشه وضعیت به جای جدل های فرعی و شخصی، #عزم جدی برای تغییر تیم و تم اقتصادی دولت از سرمایه داری هار نئولیبرال های وطنی به سمت الگوی #پیشرفت_عدالت_محور اقتصاددان های انقلابی، #نظارت دقیق و #قاطعیت قانونی در برخورد با مفسدان، #شفافیت حداکثری و اجرای عملی اقتصاد مقاومتی توسط نهادهای مختلف، شتاب در تحولات اساسی قوه قضاییه، خروج مجلس از باندبازی های متعفن به سمت #قانون گذاری برای حل مشکلات مردم و به نفع #مستضعفین، گسترش فضای #آزاد برای انتقادات سیاسی و فرهنگی و اقتصادی، حرکت به سمت #شایسته_سالاری و مبارزه قاطع عمومی و قانونی با بسترها و ساختارهای فسادزا و رانتی و رفاقتی و شبه سلطنتی، تقویت #وحدت اسلامی و #غیرت ایرانی، و انقلاب رسانه ای از روزمرگی شبه مدرن و یأس پراکنی سفارشی به سمت #خلاقیت انقلابی و #امیدآفرینی عاقلانه و رویکرد تهاجمی برای تبدیل تهدیدها به فرصت و... .
🔺 واکاوی تک تک مسائل و راه حل ها، مستلزم فرصت های مستقل و مفصل و در واقع نهضت های تخصصی همگانی است و البته به اقدامات قاطعی همچون محاکمه فاسدان دانه درشت و اصلاح روندهای آشکارا تبعیض آمیز برای تأمین انگیزه اولیه و ترمیم اعتماد زخم خورده نیازمند است.
✍ #کیوان_سلیمانی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نماینده زاهدان درمجلس:منتظر روزی باشیم که مردم،ما نمایندگان را از مجلس بیرون کنند.تمام فسادها، رانتها و دزدیها زیر سر دولتمردان بیعرضه و ما نمایندگان مجلس است
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️نگاهی به مواضع امام جمعه جدید شیراز:
🔹عدالتخواهی را نباید موکول به آینده کرد/ پرسشهای عدالت جویانه پاسخ دقیق میخواهد/انتساب به رهبری سنگینی مسئولیت است نه سلب مسئولیت
🔺آیتالله لطفالله دژکام امامجمعه شیراز:
در فضای امروز جامعه جریانهایی برای #عدالتخواهی قیام کردند و باید مورد حمایت پیروان امام قرار گیرند. از همه افرادی که در راستای #عدالتخواهی تلاش میکنند حمایت میکنیم. امیدواریم جامعه رنگ و بویی از #عدالت علی(ع) پیدا کند و همه #مطالبهگر باشیم. به پرسشهای #عدالت_جویانه باید پاسخ دقیق داد و #عدالت_خواهی را موکول به آینده نکرد.
🔺ما خود را پیرو مظهر #عدالت یعنی امیرالمؤمنین (ع) میدانیم بنابراین باید به مؤلفههای #عدالت_جویانه نیز توجه کنیم که متأسفانه گاهی مشاهده میشود #عدالت را که برپا نکردیم هیچ، در برخی موارد دچار ظلم نیز شدهایم.
🔺برای تحقق #عدالت نیاز به نظریهپردازی استادان حوزه و دانشگاه داریم نه اینکه تنها بیرون گود نشسته و انتقاد کنیم بدون آنکه از وضعیت اجرایی خبر داشته باشیم.
🔺چالش اصولگرایی این است که گاهی ما به بهانه اصولگرایی #متحجر میشویم! دیدید امام چگونه به این متحجرها میتوپید؟ یعنی بین اصول و چیزهایی که باید بماند و آراء قابل تغییر فرق نمیگذارند.
همینطور که امام(ره) بعضی وقتها با اصلاحطلبها درگیر میشد و اینها را میزد کنار، همینطور هم با متحجرها درگیر میشد. ممکن است زیر پوست #اصولگرایی عدهای #متحجر رشد کنند.
🔺صریح می گویم که همه ما درباره اینکه عدالت خوب و مطلوب است سخن می گوییم اما اگر از ما بپرسند که عدالت را چگونه باید اجرا کنیم مسئولین این قسمت هم مطلب کم دارند. جای نظریه پردازی در موضوع عدالت را خالی است. لازم است نظریه پردازی و ایجاد بحث علمی درباره عدالت در کشورمان شروع شود.
🔺انتساب ولایت از این جهت است که یک چیزهایی حق ولی امر است و ایشان چون در همه جا نمی توانند این مسئولیت ها را انجام دهند حق خود را به دیگری واگذار می کنند اما این واگذار کردن به این معنا نیست که بنا به انتساب صرف، خود را نشسته پاک بدانیم. با این انتساب مسئولیت ما افزایش پیدا کرده است.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️هشدار شهید بهشتی درباره «جنگ طبقاتی»
🔺وقتی که قهوه خانه اشراف غیر از قهوه خانه کارگر است، حمام اشراف غیر ازحمام کارگر است، وسیله نقلیه اشراف غیر از کارگر است
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️راهکارهای آقا برای قضایی ها؛ تبلیغ، تشهیر، حمله...
(پانوشتی کوتاه بر دیدار آقا با مسئولین قضایی)
1⃣نظر آقا در مورد گزارش رئیس قوه قضاییه بسیار مثبت تر از گزارش چند روز قبل رئیس مجلس است و درست برخلاف گزارش مجلس که آقا آن کمی و فارغ از کیفیت می خواند و تلویحا به لاریجانی میگوید گزارشت به درد خودت میخورد از گزارش قوه قضاییه بسیار تمجید می کند اما حسرت این را میخورد که ای کاش این گزارش به دست مردم میرسید.
2⃣شاید حدود یک سوم صحبت های آقا با قوه قضائیه در مورد تبلیغ است، و نقطه اوجش آنجاست که میگوید تبلیغ رساندن حقیقت به دل مخاطب است نه گوش او و از قوه قضاییه گله می کند که چرا اقداماتش را برای افکار عمومی مطرح نمی کند و چرا به جای بیان مجتهدانه و عالمانه اقداماتش، از هنر برای تبلیغ استفاده نمیکند.
3⃣آقا دو راهکار ایجابی و سلبی را هم برای قضایی ها مطرح میکند، قضات صالح خود را مطرح و بولد کنید و قضات ناسالم خود را که تنبیه کرده اید در صورت لزوم و جواز حتما تشهیر کنید یعنی علنا اعلام کنید فلانی فاسد بود و ما تنبیهش کردیم.
البته آقا در دیدارهای قبلی هم از قوه قضاییه خواسته بود که قوه صرفا به تنبیه قضات فاسد افاقه نکرده و اسامی آنها را اعلام بکند، و آقای آملی هم قرار بود این کار را انجام بدهد اما معلوم نیست بنا بر چه مصالحی هنوز این کار صورت نگرفته و همین امر موجب شد آقا مجددا مطالبه خود در این زمینه را تکرار کند.
4⃣آقا در مورد بحث های حقوق بشری و زن از موضع قدرت وارد میشود و می گوید ما نه تنها در این زمینه ها نباید دفاع کنیم بلکه اتفاقا باید حمله بکنیم.
کاری که متاسفانه سال هاست ارگان های فرهنگی و رسانه ای ما خلافش را انجام داده اند، چه در بحث حجاب و زن، چه مباحث حقوق بشری، چه موسیقی و...
این در حالی است که ما در این مباحث هم حرف و تئوری های فراوانی برای حمله داریم که امثالش در کتب شهید مطهری و در دل تاریخ فراوان است و هم نمونه عملیاتی که در عملکردهایمان در برهه های مختلف به خصوص در دهه ۶۰ پیاده کرده ایم. (در این بحث رجوع کنید به نحوه برخورد جریان انقلاب با بحث موسیقی در دهه ۶۰، خواندن کتاب متولد بهمن در این زمینه خالی از لطف نیست).
✍ #علی_اصغر_مرتضایی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon